- Konu Sahibi Girl and baby
-
kızlar ya of bebeğim dün akşam saat 7 den ber doğru dürüst uyumuyor.yarım saatte bir uyanıyor.karnı tok altı kuru.gazını da allttan üssten çıkarıyor.ama sanki hala gaz sancısı varmış gibi kızarıp bozarıyor.sinirlerim alt üst oldu.çıkardığı halde hala gazı ağrı yapıyor olabilir mi? sizde de böyle olduğu zamnlar oluyor mu? allahım hepimize kolaylık versin.
kızlar ya of bebeğim dün akşam saat 7 den ber doğru dürüst uyumuyor.yarım saatte bir uyanıyor.karnı tok altı kuru.gazını da allttan üssten çıkarıyor.ama sanki hala gaz sancısı varmış gibi kızarıp bozarıyor.sinirlerim alt üst oldu.çıkardığı halde hala gazı ağrı yapıyor olabilir mi? sizde de böyle olduğu zamnlar oluyor mu? allahım hepimize kolaylık versin.
SU NE KADAR KOYACAGIZ CANIM KAYNATIRKEN?Bİ DE 2-3 KAŞIK DEmişsin bi seferde mi vereceğiz yoksa bi günde toplam miktar mı bu?çay kaşığı mı?
yapıyorum canım yapıyorum dr bide şurup verdi miskotatin diye onuda kullanıyoruz günde 3 defa ama hala geçmedi sadece dildeydi dil hafifler gibi oldu da yanaklarda gördüm bugünde bakalım nolcek altt tarafa da vurdu poposu acayip kırmızı oldu yara olmaya başlamış hafiften geniş bir bölge değil ama yinede canı yanıyordurr 2 saat te bir açmaya çalışıyorum altını fazla kirli kalmasın ıslak kalmasın diye
canım eğer metsil kullanacaksan sap damla kullan sap orjinali.yani metsil türk versiyonucanım aynısını bizde iki gün önce yaşadık. evet gazını çıkarıyor, gaz sancısı olmaz diyoruz kıvranıyor ama yinede gazdanmış dün doktora sordum karnına baktı gazdan dedi. metsil damla verdi o biraz rahatlattı kızımı aslında baya rahatlattı desem yalan olmaz böyle durumlarda sürekli kullanabilirsin dedi doktor.öyle korkmuştumki herkes başka bişey dedi yok geyrekmkemiği batmış falan alakası yokmuş:dilcikar:
ALıntıdır;hemde nasıl canım ya olmazmı benimkide dün gece 4 e kadar 10 dk uyudu kalktı sonra uyudu ve sabahta bu saate kadar uyudu gerçi arada 10-15 dk uyanık kaldı emerken alt değişirken vss ama bu kız gündüz uyuyup gece uyanıkmı kalcak yoksa nedir gaz sancısı gibide kendini kasıyo aynen seninki gibi anlamadım gitti yaww
canım 40. çıkınca derler ama ben bunun 40.gün hemen çocuğun sancısı vs... kesinlikle kalmayacak anlamında düşünerek söylendiğini sanmıyorumm.merhabalar hepinize iyi hafta sonları hepimize...hihoyyyt. bu bebişlerin gazdan başka sancıları yokk..senağlama tek ağlamaları gazdan.. bu günlerde geçer umarım denemedğimz formüller kalmadı valla.. bende zinco aldım verdim bi kaç ama ne biliyim yinede bariz kesilmedi ağlamaları her bişeyinide eksiksz yapıyorm:uhm:
altıda kuru ama.. bide 40 bitince düzene girer diolar külliyen yalan :1no2:daha çok ağlıyo..özellikle erkek bebeklerin kıza göre daha gazlı olurmş gaz olmasa uykusu derin gaz oluncada uykuya dalamıyor..mirmirmirmir.
aman yaaa bi gaz sorunlarıda bitse iyi olcak gerçi allah başka sorun vermesin dert verip derman aratmasın inş.....:Saruboceq:
hepinize gazsız günlerrr dilerimmma.s.a.s.
canım ya doktoruna sordun mu pekı ne dıyor.. bırde manuel pompayla sagıyorsan onlar verımsız az cıkarıyor olabılır.. elektırıklı ıle sagıp bakmak gerek.. onlar cok guzel sagıyor... manueller yanıltıyor ınsanı..
ARKADASIM COK ZARARLI BU SEKILDE MAKATI UYARMAK YAPMAYIN..
DOKTORA SORARSANIZ NASIL TEPKİ VERICEGINI GORURSUNUZ.. TEMBELLESTIRIYOR RESMEN BUNYEYI UYARMAK COK SAKINCALI..:1no2::1no2:
duygucumm ben bebişime ne giydirirsem giydireyim içine ya yarım kollu yada uzun kollu çıtçıtlı badi,altına çorap üstüne kilotlu çorap bizimkinin ayakları üşüyorda,üstünede kadife,normal tulum yada alt üst takım giydiriyorum güzelim.ıslak mendil kullanıyorum elimle ısıtıyorum yada kaloriferi yakmışsam oraya koyuyorum.deryacım hosgeldın.benımkıde gunduz hıc uyumuyor artık butun ıslerımı o kucagımdayken halletmeye calısmaktan kollarım agrıyor.suan yazarkende yerde anakucagında ayagımla sallıyorum dursun dıye:)))zaten ayak bıleklerım hıc ıncelmedıgı kadar ıncelcek herhalde:))))))))
gecede besık sallamaktan psıkolojım bozuldu.gece 1 de uyuyordu sımdı 2.5 oldu sabaha dogru gıdıyoruz bakalım allah hayıra cıkarsın.dun gece 1 den 2.5 a kadar besıgı salladım lütfetti ve uyudu.
kızlar havalar serınledı ben bebegıme kadıfe tulum ve ıcıne cıtcıtlı body gıydırıyorum sızler ne gıydırıyorsunuz?bırde ıslak mendıl kullananlar mendıller buz gıbı oluyor altını temızlerken sankı poposu diken diken oluyo.napmak lazımkı?
geceleri koridorun lambası Ozanın odasının önünde orayı yakıyorum bayada aydınlatıyor oda yetiyor bize. Ege bebege kıyamam şimdiden korkuyormu annesi canım benim yaa. :1hug:bırde kızlar bebegınızı gece nasıl ısıkta yatırıyorsunuz ben gece lambası ıle yatıyorum.karanlıktan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?