E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
canım ben uyuturken birşey örtmüyorum ama uyanınca bizimde teyzemizin ördügü yelekler var onlardan giydiriyorum.kızlar hepiniz aynı giydiriyormuşsunuz acaba benmi fazla giydiriyorum diyecegim ama dra sordum çokmu giydiriyorum diye normal dedi.
sagol canım eksik olmayın, aslıcım sagol :1hug:
evet canım o montları diyorum, bildiğimiz tulum modelini mont kumaşından yapmışlar.. ve kullananların hepsi, bebeğin üşüme olasılığı sıfır demiş..kış için alınsa işe yarar bence de..
esasında giydirme olayıı herkes evinin sıcaklığına göre ayarlıyor..bebişi ne üşütmeli ne de terletmeli :CüvCüv: mesela bizim ev en üst kat old. dolayı daha çabuk soğudu ben kaloriferi yaktım ev sıcak olunca fazla kalın giydirmiyorum ama evin soğumuş old. hissedersem üşümesin bebiş diye önlemimi alıyorum..
aynen canım eve tıkılıp kaldım ben de...ilk zamanlar bebeğimi yıkayınca 2-3 saat uyuyordu benim kızım,o zamanlar anneme bırakıp çıkıyordum ama şimdi banyodan sonra da uzun uyumuyo yaramaz :CüvCüv: ama 40 ı çıksın yavaş yavaş bebişi de çıkartıcam çok soğuk olmadıkça.. 40 dolmadan çıkartılmaz diyordu annem benneyaptımki
Benim bebiş gıcık oluyo üstüne bişey örtünce bacaklarıyla atıveriyo feryat figan bende uyuduktan baya sonra pamuklu battaniyesini örtüyorum kalkınca yelek yada başka bişeye sarıyorum.
canım ben uyuturken birşey örtmüyorum ama uyanınca bizimde teyzemizin ördügü yelekler var onlardan giydiriyorum.kızlar hepiniz aynı giydiriyormuşsunuz acaba benmi fazla giydiriyorum diyecegim ama dra sordum çokmu giydiriyorum diye normal dedi.
canım altttak, kızarıklık bizde de vardı doktor bana asitli yiyeckelr yeme dedi...mandalina portaka,üzüm,domates gibi kesti ben de şuan azaldı....sen de dene...
örtmezmiyim güzelim arkadaş kucagımda dediği için bende kucagımda birşey örtmüyorum demek istedim. ben geceleri yatarken incd battaniyesini eger soguksa hava üstüne birde yün battaniyesini örtüyorum.tşkler teyzesi 2 aylık olduk.nasıl yani uyuturken üzerine birşey örtmüyo musun aslıcım?
bebişine maşaAllah annesi büyümüş yeni resminden fark ediliyor çok tatlı maşaAllah
Benim bebiş gıcık oluyo üstüne bişey örtünce bacaklarıyla atıveriyo feryat figan bende uyuduktan baya sonra pamuklu battaniyesini örtüyorum kalkınca yelek yada başka bişeye sarıyorum.
duygucumm yaa ben resmimize yenileyeyim dedim ama yapamıyorum deniyorum deniyorum olmuyor neden acaba.
örtmezmiyim güzelim arkadaş kucagımda dediği için bende kucagımda birşey örtmüyorum demek istedim. ben geceleri yatarken incd battaniyesini eger soguksa hava üstüne birde yün battaniyesini örtüyorum.tşkler teyzesi 2 aylık olduk.
canım benimkide geceleri elleri ile açıyor kendini o yüzden erken ama 1 yaşına uygun uyku tulumu aldım onu giydirecegim ama daha giydirmedim.
evt hicrancım büyüdü minnoşum senin kızda maşallah büyümüş şimdiden hayırlı olsun 40nız.başka resimleride var ekleyeyim diye çok ugraştım olmadı birtek bu oldu.aslıcı ohhh maşallah büyümüş seninki yaww valla büyüyor miniklerimiz bende yeni resim ekleyeceğim yarın resim çekeyim de kızıma yarın 40.günümüz 40 atlatıyoruz nasipse bakalım nolcek değişecekmi bundan sonra değişmeyecekmi
Kızlar sırtım,boynum,omuzlarım çok ağrıyor varmı bir önerisi olan???Gece emzirdikten sonra gazını çıkartmadan uyuyup kalıyor benim oğlan,yan yatırıyorum ama kusar diyede korkuyorum bişey olurmu?Bebişlerinizle aynı odadamı yatıyorsunuz?Odasına yatırsam sesini duyarmıyım acaba?Bide yatarken omuz kısmı genelde açık kalıyor üşütürmüki?İyice hareketlendiği dönmeye başladığı zaman battaniyesine dolanırmı diyede korkuyorum yüzünü felan örteseCADIARZU.Çok soru sordum galiba:roflol:
Günaydın kızlar, yarım saatte bir emziriyorum diyorsunuz, valla nasıl başa çıkıyorsunuz anlamadım, allah kolaylık versin gerçekten.Yarım saatte bir emzir gazını çıkart, bezini kontrol et derken insan çok yorulur.Valla ben ne yalan söyliyim ben sütümü 110 cc sağıyorum acıkınca anlıyorum ısıtıp veriyorum bir daha 3 saat acıkmıyor...İsterse göğsümde keyif için duruyor...Acıktığını dudak hareketinden anlıyorum, dudaklarını ördek gibi yapıyor, üst dudağı öne çıkıyor bebeğimin :)) Her an, yarım saatte bir emzirmek anne için çok zor, insanın psikolojisini de etkiler, başka bir iş yapamaz olur... bazen bu çocuk doktorları anneleri hiç düşünmüyorlar diye düşünüyorum...
Benim de sorunum gaz sancıları, dün kadın doğumcuma kontrole gittim, 1,5 saat anneme bıraktım nazlıyı, çok ağlamış annem ne yapacağını şaşırmış, çok darda kalırsan hemen saç kurutma makinesini çalıştır demiştim çıkarken, benimki (ve tüm bebekler) saç kurumayı çalıştırır çalıştırmaz susuyor, o ciyak ciyak hali bitiyor bir anda kal geliyor :))) Kendini anne karnında sanıyormuş o sesi duyunca.O ses ve araba sesi anne karnında bir damarın akış sesine benziyormuş...Aklınızda bulunsun, birde kolik cd si varmış arkadaşlar alan bulan varmı? Ben arıyorum bulursam hemen alıcam...Çok gazı var kızımın karnı gurul gurul hareket ediyor, elimle bile hissediyorum...Çok ağlıyor o anda ne yapacağımızı bilemiyoruz.
merhabalar hepinize iyi hafta sonları hepimize... bu bebişlerin gazdan başka sancıları yokk..senağlama tek ağlamaları gazdan.. bu günlerde geçer umarım denemedğimz formüller kalmadı valla.. bende zinco aldım verdim bi kaç ama ne biliyim yinede bariz kesilmedi ağlamaları her bişeyinide eksiksz yapıyorm
altıda kuru ama.. bide 40 bitince düzene girer diolar külliyen yalan daha çok ağlıyo..özellikle erkek bebeklerin kıza göre daha gazlı olurmş gaz olmasa uykusu derin gaz oluncada uykuya dalamıyor..mirmirmirmir.
aman yaaa bi gaz sorunlarıda bitse iyi olcak gerçi allah başka sorun vermesin dert verip derman aratmasın inş.....
hepinize gazsız günlerrr dilerimmm
canım bana da bu haftaki kontroümzde doktor kendi tarif ettii yap diye...valla daha 1 kez yaptım nasıl rahatladı yavrum...
deryacım hosgeldın.benımkıde gunduz hıc uyumuyor artık butun ıslerımı o kucagımdayken halletmeye calısmaktan kollarım agrıyor.suan yazarkende yerde anakucagında ayagımla sallıyorum dursun dıye:)))zaten ayak bıleklerım hıc ıncelmedıgı kadar ıncelcek herhalde:))))))))
gecede besık sallamaktan psıkolojım bozuldu.gece 1 de uyuyordu sımdı 2.5 oldu sabaha dogru gıdıyoruz bakalım allah hayıra cıkarsın.dun gece 1 den 2.5 a kadar besıgı salladım lütfetti ve uyudu.
kızlar havalar serınledı ben bebegıme kadıfe tulum ve ıcıne cıtcıtlı body gıydırıyorum sızler ne gıydırıyorsunuz?bırde ıslak mendıl kullananlar mendıller buz gıbı oluyor altını temızlerken sankı poposu diken diken oluyo.napmak lazımkı?
geçmiş olsn cnm:teselli: valla ben evde sadece tulumun içine kısa çorap giydiriyrm aynen bende öyle yapıyorum mervecim battaniyesine sarıyorum ev gayet sıcak zaten çok fazla sıcakta bunaltır...
geceleri gece lambasız olmuyo ki altını değiştirirken çok iyi oluyo bencede... ya dediğin mont önden fermuarlı tulum gibi şişme montlar oluyo onumu diosun cnm bende almak istiorm bu kışa giydiririm aslında...
fisfisfiskızlarrr ya eve hapis olduk ya dışarı gidip gezen var mıııı?? ben çok ösledimmm yaaa... marketleri gezmeyi bile ösledim yürüyüş yapmayı falan... ama arabayla bi hastanemize gidip geldik bi kaç okadar oda ilaç gibi gelio psikolojisi düzelio insanın... alt üst oldummm vallaaa
Evet canım cok katılıyorum.. gercekten ıyıkı hepımızde boyle bır yerde bulusmusuz bır araya gelmısız..
hepımızın hamılelıgıde bebıslerıde aynı zamanlarda ılerlıyor olması da cok daha guzel bırbırımızı takıp ederek destek alarak merak ettıklerımızı sorarak paylasmak cok guzel.. arada sıte arızalanıyor gıremıyoruz da eksıklıgını ne cok hıssedıyorum.. Iyıkı varsınız.. a.s.
hangi marka yağmurcum bir de kaç cm için en küçüğü?
sanırım ayakları patiksiz oluyo onların değil mi ? patiği eldiveni ayrıydı benim baktıklarımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?