- Konu Sahibi Girl and baby
-
selamlar kızlar nasılsınız ? tatlı bebişler nasıl ?
benim bebişim gündüzleri hiç uyumuyor artık yaa...daha doğrusu emerken veya kucağıma ne zaman alsam derin derin uykuya dalıyor sözde..:) beşiğine koyup iş yapmaya gidiyorum 5 dakika geçmiyor sesi geliyo.. Allahtan yavaş yavaş kendi kendine oyalanmaya başladı ama o da en fazla 10 dakikadır ..
bir de artık yüzüme bakmaya başladı meleğim yaa gözlerini dikip bakıyo ve ağlıyorsa eğer, beni görünce susuyor.. :) sizin bebişler nasıl arkadaşlar biraz daha zaman geçse de bize gülücükler atmaya başlasalar artık...
bir de eşim nezleden kurtulamıyo bi türlü..tam iyileşiyor sonra iş yerinden kapıyo yeniden.. bebişime de bulaşmış, öksürüyordu dr.a götürdüm,önemli birşeyi yokmuş ama azıcık boğazı kızarmış dedi..ilerlemesin diye şurup verdi..
eşimi yanına yaklaştırmıyorum, faklı odada yatıyor ama; yine de öksürüp hapşırdığında havaya dağılan mikroplar o an odada olmasa bile sonradan da hemen bebişlere yapışabiliyormuş..koca bir kış ne yapıcam böyle hiç bilmiyorum
Aramıza hoşgeldin canım ....selam bayanlar ben ceylan yeni üye oldum siteye bana kullanmam konusunda yardım ederseni çok sevinirim bende 4 aylık anneyim
yagmurcum ve aslıcım ben o zaman cok ınce gıydırıyorum yahasta olmasın bırde korktum sımdı:çok üzgünüm:.ben hep kolsuz cıtcıtlı body ustunede kadıfe tulum yada alt ust gıydırıyorum.dısarı cıkarkende aynı sadece battanıyeye sarıyorum.
dogalgazı bır ara yaktık ama sımdı havalar 21 derece ızmırde ondan acmadık.acmak gerekıyormukı?
aslıcım evet sımdıden korkuyor kıyamam ya.bır kaz kez belkı uyur dıye karanlık yaptım cıglık cıglıga agladı hemen actım:1hug:hep gece lambası ıle uyuyoruz.gecede o ısıkta altını alıp emzırıyorum ve yatırıyorum.
merhaba arkadaşlar...pek giemiyorum ark ben...benim kız rahat durmuyor artık..neredeys hep uyanık ..geceleri zatne 4ten 5 te önce uyumuyor...gazdan kıvrım kıvrım valla....gece o saatlerde de ancak ya arabayla gezmeye çıkıyoruz...ya aspşratör..ya saç kurutma..ya da çamaşır makinesi...hergün bir başkası fayda ediyor..birgün uyuduğu ile ertesi gün uyumuyor valla.....
b hafta yavaş yavaş işe de gitmeye başladım ben....insanın kendi işi olunca bırakamıyorsun elemana...herkes sensiz olmuyor diye diye başlattı beniişe...ancak 2-3 saat gidebiliyorum ama günde şimdilik....çünkü gündüzde ancak o kadar uyuyor....
herkese iy hafta sonları diliyorum...
teşekkür ederim arkadaşlar ben de maske takmasını sağlayayım eşimin :) dün grip aşısı da oldu benim zorumla..umarım aşı işe yarar..
ben de evde kilotlu çorap giydirmiyorum tulumların içine kısa çorabını giydiriyorum ama onlar da dizine kadar çıkıyor zaten :) biz bir de penye battaniyesine sarıp yatırıyoruz annem öyle yaptı hep, ben de alıştım, kundak gibi bacaklarını gevşek olarak sarıp uyutuyorum..
biz de geceleri gece lambasını yakmadan uyutmuyoruz..karanlıkta yatırmadım hiç.. hem uyanınca da etrafı görmek açısından iyi oluyor dediğiniz gibi..
dışarı çıkarırken giydirmek için astronot montlara baktım ben..alan var mı arkadaşlar.. 62 cm olanını buldum en minik albimini marka..almayı düşünüyorum kışın yakın yerlere yürüyerek giderken giydiririm iyi olur diye düşündüm ..
canım bebegını nezleden korumanın en ıyı yolu hasta olan esının maske takması bızde nezle olduk.babadan bana gectı sonrada bebegıme gectı maskenın çok faydasını gorduk tavsıye ederım.
bebegım 36 gunluk oldu 3 gundur bıze yavas yavas tepkı vermeye basladı .buda onunla cok konusmamızdan kaynaklanıyo galıba gulumseme ye basladı.daha bızı neler beklıyo çok merak edıyorum :):ecrin_bebek:
Ben aldım canım daha doğrusu kızkardeşim geldiğinde hediye olarak aldı en küçük boyunda yani 3 aylık...
teşekkür ederim arkadaşlar ben de maske takmasını sağlayayım eşimin :) dün grip aşısı da oldu benim zorumla..umarım aşı işe yarar..
ben de evde kilotlu çorap giydirmiyorum tulumların içine kısa çorabını giydiriyorum ama onlar da dizine kadar çıkıyor zaten :) biz bir de penye battaniyesine sarıp yatırıyoruz annem öyle yaptı hep, ben de alıştım, kundak gibi bacaklarını gevşek olarak sarıp uyutuyorum..
biz de geceleri gece lambasını yakmadan uyutmuyoruz..karanlıkta yatırmadım hiç.. hem uyanınca da etrafı görmek açısından iyi oluyor dediğiniz gibi..
dışarı çıkarırken giydirmek için astronot montlara baktım ben..alan var mı arkadaşlar.. 62 cm olanını buldum en minik albimini marka..almayı düşünüyorum kışın yakın yerlere yürüyerek giderken giydiririm iyi olur diye düşündüm ..
ya bende askııl bady yada yarım kollu bady üstüne tulum yada üst ve altına patikli altlardan giydiriyorum ve genellikle kucağıma alırken battaniyeyle alıyorum uykudan kalkınca üşütmesin diye
teyzemiz çok hırka yelek vs.. ördü ama hiç birisini kullanamadım dokunamadım hışır hışır ediyor belki ileride giydiririmm
bende ince giydiriyormuşum gerçi bizim ev 25 26 derece oluyor bayağı bir sıcak...
geçmiş olsn cnm:teselli: valla ben evde sadece tulumun içine kısa çorap giydiriyrm aynen bende öyle yapıyorum mervecim battaniyesine sarıyorum ev gayet sıcak zaten çok fazla sıcakta bunaltır...
geceleri gece lambasız olmuyo ki altını değiştirirken çok iyi oluyo bencede... ya dediğin mont önden fermuarlı tulum gibi şişme montlar oluyo onumu diosun sositosositocnm bende almak istiorm bu kışa giydiririm aslında...:dance:
fisfisfiskızlarrr ya eve hapis olduk ya dışarı gidip gezen var mıııı?? ben çok ösledimmm yaaa... marketleri gezmeyi bile ösledim yürüyüş yapmayı falan... ama arabayla bi hastanemize gidip geldik bi kaç okadar oda ilaç gibi gelio psikolojisi düzelio insanın... alt üst oldummm vallaaakaydirigubbakcemile3benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?