Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucumm yaa ben resmimize yenileyeyim dedim ama yapamıyorum deniyorum deniyorum olmuyor neden acaba.

canım bebegını nezleden korumanın en ıyı yolu hasta olan esının maske takması bızde nezle olduk.babadan bana gectı sonrada bebegıme gectı maskenın çok faydasını gorduk tavsıye ederım.
bebegım 36 gunluk oldu 3 gundur bıze yavas yavas tepkı vermeye basladı .buda onunla cok konusmamızdan kaynaklanıyo galıba gulumseme ye basladı.daha bızı neler beklıyo çok merak edıyorum :):ecrin_bebek:

duygucum sanırım çözdüm koydugum resimler büyük oldugundan eklemiyor galiba. denemeye devam edecegim bakalım artık.
deryacım hoşgeldin güzelimm işe giderken bebişi yanında mı götürüyorsun.

yagmurcum ve aslıcım ben o zaman cok ınce gıydırıyorum yahasta olmasın bırde korktum sımdı:çok üzgünüm:.ben hep kolsuz cıtcıtlı body ustunede kadıfe tulum yada alt ust gıydırıyorum.dısarı cıkarkende aynı sadece battanıyeye sarıyorum.
dogalgazı bır ara yaktık ama sımdı havalar 21 derece ızmırde ondan acmadık.acmak gerekıyormukı?
aslıcım evet sımdıden korkuyor kıyamam ya.bır kaz kez belkı uyur dıye karanlık yaptım cıglık cıglıga agladı hemen actım:1hug:hep gece lambası ıle uyuyoruz.gecede o ısıkta altını alıp emzırıyorum ve yatırıyorum.

selam bayanlar ben ceylan yeni üye oldum siteye bana kullanmam konusunda yardım ederseni çok sevinirim bende 4 aylık anneyim

aslıcım resım dedıgın gıbı buyuk oldugu ıcın olmuyordur baska fotograf dene ıstersen canım

mervecım bende grıp olmustum bıtene kadar sureklı maske ıle gezdım evde gercekten cok ıse yarıyor.

selam bayanlar ben ceylan yeni üye oldum siteye bana kullanmam konusunda yardım ederseni çok sevinirim bende 4 aylık anneyim
Aramıza hoşgeldin canım ....
Soracağın bişey olursa burda herkes seve seve yardım eder canım merak etme..
Keyifli vakitler geçirmeni dilerim............

duygucum evin içinde giydir birşey olmaz bence ama dışarı çıkarken mutlaka içindekini kollu giydir bence. izmir sıcak oluyordur ne güzel bizim burda havalar serinledi güzelim. bende dışarı çıkarken bir normal battaniyesine sarıyorum eger soguk olursa üstüne birde yün battaniye atıyorum.

teşekkür ederim arkadaşlar ben de maske takmasını sağlayayım eşimin :) dün grip aşısı da oldu benim zorumla..umarım aşı işe yarar..
ben de evde kilotlu çorap giydirmiyorum tulumların içine kısa çorabını giydiriyorum ama onlar da dizine kadar çıkıyor zaten :) biz bir de penye battaniyesine sarıp yatırıyoruz annem öyle yaptı hep, ben de alıştım, kundak gibi bacaklarını gevşek olarak sarıp uyutuyorum..
biz de geceleri gece lambasını yakmadan uyutmuyoruz..karanlıkta yatırmadım hiç.. hem uyanınca da etrafı görmek açısından iyi oluyor dediğiniz gibi..

dışarı çıkarırken giydirmek için astronot montlara baktım ben..alan var mı arkadaşlar.. 62 cm olanını buldum en minik albimini marka..almayı düşünüyorum kışın yakın yerlere yürüyerek giderken giydiririm iyi olur diye düşündüm ..

[UOTE=yagmur25;4126001]Aramıza hoşgeldin canım ....
Soracağın bişey olursa burda herkes seve seve yardım eder canım merak etme..
Keyifli vakitler geçirmeni dilerim............[/QUOTE]

ilgin için teşekür ederim ama ben daha önce form sitesi kullanmadım nasıl kullanmam gerekiyo yada bana attıgın cvbı nasıl görücemsaatlerdir dolaşıyorum ama çözebilmiş deilim

merhaba deryacım onur ikinci ayına girdiğinden beri belirgin bir düzelme var gazını çok kolay olmasa da biraz ıkınarak çıkarabiliyor uykusu da düzeldi çok şükür akşamları saat 9:30 veya engeç 10 da uyuyor ve sabah 7 ye kadar 2 veya 3 kez kalkıp emip hemen tekrar uyuyor ben de gece lambası kullanıyorum ama altını açarken ışığı yakıyorum zaten uykulu olduğu için etkilenmiyor ışıktan
biz de ilk zamanlar en çok saç kurutma makinesine başvuruyorduk ama şimdi eskisi kadar sevmiyor onur makinayı bu rada sab simplex e düzenli olarak devam ediyoruz...

herkese kolaylıklar dilerim

Ben aldım canım daha doğrusu kızkardeşim geldiğinde hediye olarak aldı en küçük boyunda yani 3 aylık...

evet canım ilerleyen aylarda daha neler neler yapacaklar miinik yaramazlarımız.. Allah bebişlerimizin hepsine sağlık versin..
benim bebişim de gülüyor hatta bazen kıkırdıyor kaydirigubbakcemile3 ben konuşurken ..
ama bana bakıp gülmüyor sanki boşluğa bakıyor gibi.. sanırım şimdilik sadece sesleri çok iyi algılıyorlar.. ayyy yerim minişlerin hepsinii :CüvCüv: :ecrin_bebek:
bu arada ismin emine mi benim ismim merve canım

Ben aldım canım daha doğrusu kızkardeşim geldiğinde hediye olarak aldı en küçük boyunda yani 3 aylık...

hangi marka yağmurcum bir de kaç cm için en küçüğü?
sanırım ayakları patiksiz oluyo onların değil mi ? patiği eldiveni ayrıydı benim baktıklarımda..

ya bende askııl bady yada yarım kollu bady üstüne tulum yada üst ve altına patikli altlardan giydiriyorum ve genellikle kucağıma alırken battaniyeyle alıyorum uykudan kalkınca üşütmesin diye
teyzemiz çok hırka yelek vs.. ördü ama hiç birisini kullanamadım dokunamadım hışır hışır ediyor belki ileride giydiririmm
bende ince giydiriyormuşum gerçi bizim ev 25 26 derece oluyor bayağı bir sıcak...

geçmiş olsn cnm:teselli: valla ben evde sadece tulumun içine kısa çorap giydiriyrm aynen bende öyle yapıyorum mervecim battaniyesine sarıyorum ev gayet sıcak zaten çok fazla sıcakta bunaltır...
geceleri gece lambasız olmuyo ki altını değiştirirken çok iyi oluyo bencede... ya dediğin mont önden fermuarlı tulum gibi şişme montlar oluyo onumu diosun sositosositocnm bende almak istiorm bu kışa giydiririm aslında...:dance:
fisfisfiskızlarrr ya eve hapis olduk ya dışarı gidip gezen var mıııı?? ben çok ösledimmm yaaa... marketleri gezmeyi bile ösledim yürüyüş yapmayı falan... ama arabayla bi hastanemize gidip geldik bi kaç okadar oda ilaç gibi gelio psikolojisi düzelio insanın... alt üst oldummm vallaaakaydirigubbakcemile3benneyaptımki

canım ben uyuturken birşey örtmüyorum ama uyanınca bizimde teyzemizin ördügü yelekler var onlardan giydiriyorum.kızlar hepiniz aynı giydiriyormuşsunuz acaba benmi fazla giydiriyorum diyecegim ama dra sordum çokmu giydiriyorum diye normal dedi.

minikanniş canım çok geçmiş olsun bende hasta oldum duygucugumun hatırlaması ile hemen agız bantlarından aldım gerçekten fazdasını gördüm Allah'a şükürki bebegime geçmedi.

sagol canım eksik olmayın, aslıcım sagol :1hug:
evet canım o montları diyorum, bildiğimiz tulum modelini mont kumaşından yapmışlar.. ve kullananların hepsi, bebeğin üşüme olasılığı sıfır demiş..kış için alınsa işe yarar bence de..

esasında giydirme olayıı herkes evinin sıcaklığına göre ayarlıyor..bebişi ne üşütmeli ne de terletmeli :CüvCüv: mesela bizim ev en üst kat old. dolayı daha çabuk soğudu ben kaloriferi yaktım ev sıcak olunca fazla kalın giydirmiyorum ama evin soğumuş old. hissedersem üşümesin bebiş diye önlemimi alıyorum..

aynen canım eve tıkılıp kaldım ben de...ilk zamanlar bebeğimi yıkayınca 2-3 saat uyuyordu benim kızım,o zamanlar anneme bırakıp çıkıyordum ama şimdi banyodan sonra da uzun uyumuyo yaramaz :CüvCüv: ama 40 ı çıksın yavaş yavaş bebişi de çıkartıcam çok soğuk olmadıkça.. 40 dolmadan çıkartılmaz diyordu annem benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…