- Konu Sahibi Girl and baby
-
nasıl yani... ben de kullanıyorum pembe bi kutunun içinde... bana doktorum aklına geldikçe damlat bitince tekrar al demişti... kutunun üzerinde 5 güniçinde bitmesi gerekiyor yazıyor aslında... ama ben 15 gündür kullanıyorum doktorum öyle dediği için... oğluma bişey olur mu acaba... kafam karıştı şimdi... kafamçokkarıştı
bide sabahtan beri oğlumun burnu tıkalı... açamadık bi türlü... burun aspiratörü kullanan var mı acaba... faydası oluyo mu...
kızlar yardım edin bana... oğlum nezle olmuş... napsam bilemedim... gece babası burun aspiratörü almış gelmiş... sanırım ben kullanmayı beceremiyorum... hiç açılmadı sanki burnu... içindeki havayı boşaltıp burnuna sokmayacakmıyom... nerde yanlış yapıyorum ben... gözleri falan yaşarıyo... baya nezle olmuş...
canım cevabım birz geç oldu ama malum bebişten anca girebildim. senin yazını okuduktan sonra tadına baktım acı degildi. verdigimden beri dikkat ediyorum alttanda üsttende kolay gaz çıkarıyor minnoşum.Canım kullandığın serum fizyolojikten günde 4 defa 2 şer damla kullanabiliyosun ama 24 saat içinde ...Kalanını atıyosun tabi...Son kontrolümüzde doktorumuz bize başka bir fısfıs tarzı bir ilaç verdi onun daha çok faydasını gördüm....
Bebeğine zeytinyağının iyi geldiğine sevindim bu arada ben yazmıştım deneyin diye ben gerçekten çok faydasını gördüm...Ağzınada gün içinde azar azar zeytinyağı damlatıyorum kakasını daha kolay yapıyor ....
Gaz için elma ve çörek otu formülünü deniycem ama elma gaz yapıyor diyolardı kafam karıştı...Ha bide acı olmuyormu suyu onu sorayım dedi.....
Herkese gunaydın:)dunden berı gıremedım.ne cok yazmısınız oku oku bıtmedı:)umarım herkes ıyıdır..
kızlar dun bebısım ılk olarak saat 12.30 da uyudu gece.allahım cok sukur bugun kendımı zımba gıbı hıssedıyorum.normalde 3 ten once uyumadıgı ıcın:)
Dun ılk olarak esımle basbasa dısarı cıktık.sagolsun kayınvalıdem geldı cocuga baktı.Ben emzırdım sonra 2 saat cıktık.sahıle gıttık oturduk yemek yedık.havada gunluk guneslıktı.sonra yuruyus yaptık sahılde.bu arada mınık kusum yanımda olmadıgı ıcın tedırgın tabı aradık uyumus hemen kuzum:)
2 saat bıle bıze ılac gıbı geldı.nasılda gerilmişim.bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum valla kızlar...darısı hepınızın basına:)
Herkese gunaydın:)dunden berı gıremedım.ne cok yazmısınız oku oku bıtmedı:)umarım herkes ıyıdır..
kızlar dun bebısım ılk olarak saat 12.30 da uyudu gece.allahım cok sukur bugun kendımı zımba gıbı hıssedıyorum.normalde 3 ten once uyumadıgı ıcın:)
Dun ılk olarak esımle basbasa dısarı cıktık.sagolsun kayınvalıdem geldı cocuga baktı.Ben emzırdım sonra 2 saat cıktık.sahıle gıttık oturduk yemek yedık.havada gunluk guneslıktı.sonra yuruyus yaptık sahılde.bu arada mınık kusum yanımda olmadıgı ıcın tedırgın tabı aradık uyumus hemen kuzum:)
2 saat bıle bıze ılac gıbı geldı.nasılda gerilmişim.bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum valla kızlar...darısı hepınızın basına:)
aslıcım slm canım.evet sukur dun gece ılk olarak uyudum valla:)bırde gezdım.guzel bır gundu yanı şükür..canım cevabım birz geç oldu ama malum bebişten anca girebildim. senin yazını okuduktan sonra tadına baktım acı degildi. verdigimden beri dikkat ediyorum alttanda üsttende kolay gaz çıkarıyor minnoşum.
duygucum maşallah Egemize annesini rahat bırakmış uyumuş.ne güzel gezmeyede gitmişsiniz.
yagmurcum benim kullandıgım serum fizyolojigin adı Sinomarin dr banada sık sık kullanabilirsin demişti bende öyle kullanıyordum ve bir tanesini birkaç gün kullanıyordum dünden beri senin dedigin gibi kullanıyorum acaba başka kullanan arkadaş varmı sizler nasıl kullanıyorsunuz.
benim minnoşumun burnu çok tıkanıyor ve öksürügü var ama sebebini anlayamadım bir türlü yarın aşı günümüz bakalım birde saglık ocagındaki dra gösterecegim ne diyecek.
canım sende ne güzel uyumuşsun maşallah minnoşlara düzene giriyorlar artık herhalde.güzelim ben emzirme yastıgı falan kullanmıyorum ama emzirecegim zaman sırtımı yastıkla destekliyorum tabi biraz agrılarım var ama ne yapalım artık.Benim bebişte ilk kez 11 de uyudu gece 2.30ta kalktı emzirdim,sonra 5.30da kalktı tekrar emzirdim ve sabah 8de kalktı.Umarım hep böyle devam eder gece 2den önce uyumaması zor oluyordu.Daha öncede sormuştum cvp veren olmadı sırtım çok ağrıyo kızlar varmı bir öneriniz,emzirme yastığı felan kullanan varmı?Egzersize başladım yarında doktora gidicem :1no2:Umarım emzirme döneminde kullanabilinen kas gevşeticiler vardır:Saruboceq:
canım ben zeytinyagı sürüyorum hemen faydasınıda görüyorum.aslıcım slm canım.evet sukur dun gece ılk olarak uyudum valla:)bırde gezdım.guzel bır gundu yanı şükür..
canım ben burun damlası fizyosol kullanıyorum ama oda cok ama cok nadır gercekten tıkanınca damlatıyorum cunku hıc sevmıyor ege cok aglıyor:1no2:
bırde aslıcım hanı ıslak mendıl ıcın demıstın ya kalorıferın ustune koyuyorum dıye o zaman kurumuyormu canım?bende koycaktım dun ama ya kurursa dıye koymadım bır sorayım once dedım?
egenın popusunun tam arası kızarmaya basladı kızlar?sebamed kullanıyorum ıkı gundurde ara sıra pudra kullandım belkı ıslak kalıyordur dıye ne yapayım ben sımdı bepantenmı alayım ya:çok üzgünüm:
canan cnm allah çok şifa versin:1hug: dün yazını okumuştum valla dün gece sana çoookk dua ettim... bitanem sen moralini düzgün tut ve dua et... anne duası kabul olur cnm inş... tez zamanda rabbim sıkıntınızı hafifletsin....:Saruboceq::Saruboceq:
Benim bebişte ilk kez 11 de uyudu gece 2.30ta kalktı emzirdim,sonra 5.30da kalktı tekrar emzirdim ve sabah 8de kalktı.Umarım hep böyle devam eder gece 2den önce uyumaması zor oluyordu.Daha öncede sormuştum cvp veren olmadı sırtım çok ağrıyo kızlar varmı bir öneriniz,emzirme yastığı felan kullanan varmı?Egzersize başladım yarında doktora gidicem :1no2:Umarım emzirme döneminde kullanabilinen kas gevşeticiler vardır:Saruboceq:
ve duydugum kadarıylaarkadaşlar ana kucagını kullanan varmı oto şeklinde olanlarından ben içine yastık koydum zemini çok sert ve biçimsiz oldugu için oda içine çöküyor sizler kullanıyorsanız ne yaptınız fikirlerinizi alabilirmiyim.
aslıcım slm canım.evet sukur dun gece ılk olarak uyudum valla:)bırde gezdım.guzel bır gundu yanı şükür..
canım ben burun damlası fizyosol kullanıyorum ama oda cok ama cok nadır gercekten tıkanınca damlatıyorum cunku hıc sevmıyor ege cok aglıyor:1no2:
bırde aslıcım hanı ıslak mendıl ıcın demıstın ya kalorıferın ustune koyuyorum dıye o zaman kurumuyormu canım?bende koycaktım dun ama ya kurursa dıye koymadım bır sorayım once dedım?
egenın popusunun tam arası kızarmaya basladı kızlar?sebamed kullanıyorum ıkı gundurde ara sıra pudra kullandım belkı ıslak kalıyordur dıye ne yapayım ben sımdı bepantenmı alayım ya:çok üzgünüm:
Benim bebişte ilk kez 11 de uyudu gece 2.30ta kalktı emzirdim,sonra 5.30da kalktı tekrar emzirdim ve sabah 8de kalktı.Umarım hep böyle devam eder gece 2den önce uyumaması zor oluyordu.Daha öncede sormuştum cvp veren olmadı sırtım çok ağrıyo kızlar varmı bir öneriniz,emzirme yastığı felan kullanan varmı?Egzersize başladım yarında doktora gidicem :1no2:Umarım emzirme döneminde kullanabilinen kas gevşeticiler vardır:Saruboceq:
betül hoşgeldin canımm teşekkürler güzelim verdigin bilgi için bende dr söyledigimde elleri ve ayakları soguk olabilir normal demişti üşüyüp üşümedigini anlamak için bagrına dokun yada ensesine demişti ama iki gündür senin dedigin şekilde burnunu elliyorum:))
yerde sallanana ana kucagı kullanan varmı arkadaslar?hanı evde kullanmak ıcın olanlardan?oda dumduz degıl ben sureklı kullanıyorum cunku ege cok sevıyor
canım bılıyorsun senınle konusmustuk benımde boynum ve sırtım cok agrıyor.. baslarda emzırme yastgını cok kullandım sımdıde ara ara kullanıyorum.. ve göğsüm cok yara oldugu ve acıdıgı ıcın emzırme yastıgıda kullansam acıdan cok kasılarak emzırıyordum ve kendımı ne egerek ıkı buklum oluyordum oyle oyle emzırerek bu agrılar fena yerlestı bana.. sımdıde arada masaj yaptırıyorum esıme ama masajla gecıcek bırsey degıl bu dedıgın gıbı brısede kullanammııyoruz ne yapıcaz bılmıyorum valla bır cozum bulursan bana da soyle olur mu
Asli hoşbulduk canım rıca ederım :) senın yazından alıntı yapıp cevap yazmıstım ama o cevap nereye gıttııyse anlamadım kaydirigubbakcemile3 dıgerlerını yazarken sılınmıs heralde..
duygu sende srmussun...
ben oto koltugu kullanıyorum sallanandan sanırım genellıkle coguda sallanıyor.. arabada da kulanıyoruz evdede... genellıkle sallamamaya dıkkat edıyorum ama gazı cok oldugunda oyalamak ıcın ona basvuruyorum.. ayağımda hıc sallamadım..
Asli ıcıne bende yastık koyuyorum cunku cok kıvrık gelıyor bana bebıs ıcınde oturur gıbı oluyor.. doktorumuuza sordugumuzda ıcıne hıcbırsey koymanıza gerek yok dıırek bebegı koyun dedı ben baktm ama yok ıcıme sınmedı bır tuhaf oluyor bebeıs ıcınde.. yuzden 45 derecelık br acıda yatıcak sekılde ıcıne sekıl verdım oyle kullanıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?