Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu çok tatlı çıkmş yaa maşşallah bembeyaz gözleride mavi mi? süprizzzzzsanırsam sana benziyo sarışınmş benimkide esmer oyyy öptüm o tosuncuğuşutarafagitti

teşekkurler canım gozler mavı babaya benzıyo maşallah cakır oglan olcak galıba:1hug:
yuz hatları bana benzıyo..

slm anneler umarıım herkes iyidir o ana kucağından ben de kullanıyorum onur çok seviyor hatta hep onun içinde uyumak istiyor inşallah bir zararı yoktur

herkese mrb
duygu;maşallah canım çok tatlıı Allah analı babalı büyütsün,bu arada bizimkine benzemiyormuş,kıyafet beni yanıltmış:roflol:
ben arabayla giderken anakucağını,yakın yerlere giderken anneanne teyze gibi portbebeyi kullanıyorum gerçi bir ay sonra sığmayacak, anakucağına göre çok hafif
benim kanamam hala devam ediyor Allahtan eşim ş.dışında, biz hamilelikte de bir şey olacak diye korktuk yapamadık arayı bayağı açtık:a015: bu yüzden çok korkuyorumm yaabenneyaptımki
betül eşim,annem yanımda olduğu zaman günlük ev işlerimi rahat yapıyorumm ama onlar olmayınca dediğim gibi evde anakucağıyla dolaşıyorum her an kusar vs.. diyee
ben yardımcı geldiğinde de anahtarı verip çıkamıyorumm çünkü tamamen işi bitiremiyor fisfisfisen en azından mutfağı ben çıkartıyorumm eşimde halime kızıyor ne anlamı kaldı sen yapınca diyorr:mymeka: senin ki tamamen işi bitirebiliyor mu? ve ne kadar alıyor? ona göre başka birisine bakacağım..
Gelelim sorulara;
ben sebamedin pişik önleyici kremini her açtığımda sürüyorum sizler de sürüyor musunuz?
kaç günde bir yıkıyorsunuz? ve hergün losyonuyla masaj yapıyormusunuz? (altını açarken bir kaç hareket yaptırıyorum ama losyonla tamamen masaj yapmıyorumm)
ve tırnaklarını kesen varmı erken mi?

Son düzenleme:

cnm ben pişik için arko krem kullanıyorum ve her açtığımda sürüyorum.haftada 1 kere yıkıyorum.hasta olur diye korkuyorum.gerektiğinde siliyorum.bende altını değiştirip kıyafetlerini giydirdiğimde (o zaman en mutlu zamanımız) kollarıyla birkaç hareket yaptırıyorum.ayrıca ben tırnaklarını çoktan kestim.bence erken değil.:1hug:

ben sebamedi her açmada sürüyorum , 2 veya 3 günde bir de yıkıyoruz biz ..
losyon sürmüyorum ve tırnaklarını da eldiven giymekten hoşlanmadığı için uzadıkça kesiyorum canım ...:CüvCüv:

canım ben pişik kremi olarak nivea,trostd var evde ama ben hakiki zeytinyagı sürüyorum onuda günde 2-3 kere sürüyorum.
geçen haftaya kadar 2-3 günde bir yıkıyorduk annem vardı annem gitti eşime dedim hadi minnoşu yıkayalım artık havalar sogudu dedi daha az yıkayalım dedi haftada 2 kere falan yıkarız herhalde artık. ben sabahları biraz hareket yaptırıyorum bazen akşamları karnına masaj yapıyorum o kadar.
benim tırnaklarını kesişim 4.olmuştur herhalde bugüne kadar eldiven takıyordum ama bugün tırnaklarını kestim artık takmayacagım biraz serbest alışsın.

kıyafet yanıltmıs demeksırnaşık şey.canım ben yan yatma yastıgına koyuyorum bırde bebek telsızını acıyorum oyle bırakıyorum cunku ben evın her yerınde acmıyor dogalgazı sadece onun bulundugu odada acık suan.ızmır zaten daha sıcak onun yattıgı odada fenalık gecırıyorum zaten ben:)cok ateslıyım:roflol:
bende sebamedı her acısımda suruyorum ona ragmen hafıf popusunun arası kızardıhaftada 1 yada 2 kez yıkıyorum.malum havalar soguk artık.bır kere esım kucagıma verıyor hafta ıcı yıkıyorum alıyor.bır kerede hafta sonu kuvette yıkıyoruz daha detaylı.tırnak 3.kez kesıcem ben canım hatta bugun.erken degıl çapa gıbı oluyor tırnakları canım ya bence kes..bende ellerını cıplak bırakıyorum.cunku en cok ellerını kullanyor bebekler..doktor bu zevkten mahrm etme evde dedı:))en guzel uyurken oluyor cok rahat kesılıyor..

Son düzenleme:

cnm ben 2. 3 güne bir yıkıyorm..:sm_cool: ayrıca bebek hastalancak die geç yıkamak doğru değilmiş nette araştırmştım banyo yaptımak isilikleride azaltıyormş... losyon henüz kullanmıyorm sadece banyo suyuna jonsons baby nin bebe yağından 1 kaç damla damlatıyom ama her banyosunda değil arada....masajıda burda arkadaşlar zeytinyağını çok önerdiler onla masaj yapmayı düşünüyrm.. ben bepanten kullanıyrm hemen hemen her açışımda kullanıyorm çünkü pişik olduktan sonra fayda etmiyo ve gece yatmadan önce jonsons baby nin yoğun kıvamlı kremini sürüyorm... şükür hiç pişik olmadı kuzum cnm tırnaklarını ben 25 günlükken kestim pek eldiven kullanmıyorm elleri hava alıyo hiç olmazsa.. sen geç kalmışsın cnm:1hug:

ya tam cvp yazcam benimki bebefondan burdayım diyo..tilki uykulu oğluşum yaa

benim sırt agrım olmadı hiç.emzirirken izlediğim içöin biraz boyun agrısı sadece.diz kapaklarım agrıyor nedense?..
emzirirken mutlaka sırtımı yastıkla destekleyip koltuğun koluna dayıyorum.ondan sanırım.

betül implant kola takılan (deri içinden) çip benzeri bişey.dr onu tavsiye etti.güvenilir bi korunma yöntemiymiş.

arkadaşlar aranızda Milela damla kullanan var mı annem saglık ocagındaki dr uyku problemi çeken bir aylık bebege yazarken görmüş.dr a sordum bitkisel kullanabilirsin dedi.yarın başlıcam.bebeği sakinleştirip uyutuyormuş..

ben evden dışarı çıkamıyorum.çıkanlara da imreniyorum.dışarısı çok soğuk.arabamızı da yeni satıp eve yazıldık.çok bunaldım ya dr moralin ve keyfin iyi olursa sütün de bol olur dedi.
ben saçımı boyatmadan,makyaj yapmadan güzelce giyinmeden moral bulamayacağım.eşimle de her gece tartışıyoruz bebeğimizin uyumaması vb.yüzünden. sinir stresim son safhada.:1no2:

aaaa ben de kesmedim hala tırnaklarını.evimiz soğuk bizim kessemde eldiven giydireyim diyorum.gerçi pek fayda etmiyo bence soğuğa ama..

ben de yan yatma yastığı kullanıyordum ama hoşlanmıyor oğlum.yastığa yatırıyorum poposundan yukarısı yastıkta kalacak şekilde.. genzide tıkalı dr tavsiye etti.

2 günden kırkımız çıkıyor inşallah.yapılması gereken ,bildiğiniz özel bişey var mı bebişi yıkarken falan?

mrb alin bebefonu tavsiye ediyormusun nefes alış verişine kadar duyabiliyormusun bende almayı düşünüyorumm arada bir ses gitmesi gibi şeyler oluyor mu?b
miela yalnızca sakinleştirici olarak yazmış sanırım sancı vs için değil bana kalırsa ne kadar da bitkisel olursa olsun sakıncalıymış gibi geliyor
hani eskilerde anoson verirmiş ya buda onun gibi bir şey galiba
implantta takılırken acımıyor mu acaba?

ben bu korunma işini eşime devretmek istiyorum zaten regl doğum vs.. her şeyi biz üstlenmişiz biraz da onlar çalışsın :jeyyar::jeyyar:

canım ben tırnaklarını kessem bile eldivenlerini çıkarmayı düşünmüyorum çünkü çıkarır çıkarmaz elleri buz gibi oluyor hemde evimiz 27-28 derece ..
kırkımızda biz bişey yapmadık mevlüdümüzü okuttuk sadece.çevredekiler çok ısrar etti tuzlayın diye ama tuzlamadımm birde kırk uçurması var kırkıncı günü bebeğini alıp bir misafirliğe gidiyorsun gittiğin kişi yumurta vs.. bir şeyler veriyor sana.bunuda yapmadım batıl inanç isteyen yapıyor...

mrb canım.bebefonu kesinlikle tavsiye ediyorum.ben mutfakta işimi yaparken sesime uyanıyordu.kapıları kapatsam ben onu duyamıyorum.bebefon çok işime yaradı.örneğin ben sigara içiyorum doğumdan beri.en uzak odaya gidiyorum bunun için ve havalandırıyorum bu sırada,wc de bile yanıma alıyorum napiim.ama her marka iyi değil.frekanslar karışıyor bazılarında.bebişin nefesini değil ama ufak ıhlamalarını duyabiliyorsun.hatta ben tv yi açık bırakıyorum sese alışsın diye ama onun sesini ayrı olarak iletiyor makina.benimki arçelik.çok pahalı olanlarından almadım buda 80-90 civarında.aklında olsun.bebeğin yanındaki değilde yanına alacağın parçası prizli değil şarjlı olsun.mesela balkonda çamaşır asarken cebime takıyorum orada priz yok,şarjlı rahat oluyo..

implant acımıyormuş.arkadaşım kullanıyor tam ayrıntılarını öğrenince yazarım size.

herkeze selam ve sevgiler..sizleri takip etsemnde yazmaya mecalim pek olmuyor..henuz tadım tuzum yok..sanırım biraz daha kılo verıp kendime çeki düzen verdikçe kendime gelicem..zaten eşimle aramız nanemolla..dokunmuyor bile..ihanetten korkar oldum..neyse..yavrum iyi şükür teyzeleri..ancak kilolu bir bebek deil..bunda benım içtiğim sigaralarında etkısı var sanıyorum..dr un dediğine göre iki ayın sonunda depresif haller çoğunlukla kendiliğinden sona erermiş..bakalım...ben gaz için metsili kullanıyorum..fena deil..ama ara sıra yaptırdıgım bacak hareketlerı ardından gazı daha rahat cıkıyor..uyku düzenımız hala çok bozuk..dün butun gun uyumadı,gece ve bugun gunduz hep uyudu..belli olmuyo...hiç eldiven kulllanmıyorum,motor sınır sıstemı gelişimini duraksatırmış..ana kucağı yerıne kendı kucağımı kullanıyorum..sağa sola portbebeyle yatarak götürüryorum..gerçi hastane ve annem dışında henuz bıryere gıtmedım...eşimle ayların birikimi tuhaf bı yabancılaşmamız var..umarım oda tezden geçer..mevludumuzu yaptık şükürler olsun..evimiz 29 derece civarı oldukça sıcak...sütüm bazı günler bol bazen az..ve moralle alakalı oldugu kesin..bazende bir sızıyla beraber ikisindende süt geldiği oluyo..o sızı normaldir umarım...humana gercekten etkılı..

Alin merhaba canım o ilacı hiç duymamıştım ama ben olsam kullanmam canım yan etkisi olabilir ne kadar bitkisel de olsa..
bizim 40 ımız da dün çıktı canım bebişi yıkadık yıkama suyuna altın koydu annem onu da ihtiyaç sahibi birisine vereceğiz, bebeğimiz için sadaka niyetiyle..başka da özel birşey yapmadık.. bizde de gezmeye götürüyorlar bebeği ama biz de götürmedik ..
saçlarımı ben de boyatamadım işin kötüsü bir sürü de beyazım var aynada kendimi gördükçe moralim bozuluyor.. gündüzleri bebeğim uzun süreli hiç uyumuyor bırakıp gidemiyorum.. benneyaptımki Allahtan eski kiloma döndüm bana moral olan tek şey bu kaydirigubbakcemile2
benim eşim de hiç yardımcı değil, buradaki arkadaşlar geceleri nöbetleşe bakıyoruz falan dedikçe imreniyorum valla..şimdi hakkını yemeyeyim yardım etmek istiyor esasında, ama uykusu o kadar ağır ki bebeğimin ağlama sesini bile duymuyor :1no2: bir de bebeğimiz 5 haftalık bunun 4 haftasında gripli eşim yasakkelime.. yani anlayacağın eş konusunda dertli olmakta yalnız değilsin sositososito :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…