Doğum yapmış olan anneler buraya....

yinede 2 saatte bi uyandırmakda fayda var gibi geliyo bana ac kalınca kan sekerleri düşer çünkü

banyo yptırdıgın günler nasıl uykusu

gunaydın kızlar..benımkı dun gece hıc uyutmadı yıne benı sabahcıydık2 de yattı 4 te kalktı ondan sonra emzırdım,kustu,gazı oldu,kakasını yaptı derken saat oldu 6 sonrada gazı vardı herhalde ıkına ıkına uyutmadı benı.sımdı uyuyor kucuk bey tabı bende uyku kalmadı..
sedacım 12 saat uyumus bebegın ben senın yerınde olsam doktora soylemek ıcın bır dakıka beklemezdım.bence hıc normal degıl.ınternettede okursan yenıdogan bır bebegın maksımum mıdesının tok kalma suresının 4 saat oldugunu belırtıyor.bence hemen doktora gıtmelısın.aynı sey 8 aylıkken arkadasımın bebegıne oldu cok uyudu dıye kansızlık cıkmıstı bebekte.allah korusun canım ama bence ıhmal etme...

sedacım bende gunde 2 bazen 3 tane ıcıyorum ıyı bır sey olmadgınıda bılyorum ama yınede cok sukur cok mutluyum cunku ben 1 paket sıgara ıcıyordum.onun ıcın ıctıgım 2 sgaranın bebegıme senın anlattıgın kadar zararı oldugunu dusunmuyorum.benım doktorumda tam tersı alkolun bebegı sutten bıle kesecegını tadını degıstırcegını gunde 1 2 tane sıgara ıcmemın sakıncası olmadıgını soyledı...herkes farklı sallıyor işte...

banyo yptırdıgın günler nasıl uykusu

aynımirmirmirmir 2güne bi yıkıyoruz ama nerde fal taşı gibi gözler yenidoğan bebekler çok uyur derler bizimki ilk günlerden beri böle gündüzleri 15dk yarım saat benimki olan varmıki:)))))))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
aynımirmirmirmir 2güne bi yıkıyoruz ama nerde fal taşı gibi gözler yenidoğan bebekler çok uyur derler bizimki ilk günlerden beri böle 15dk yarım saat benimki olan varmıki:)))))))))))))))))

güzelim gaz sancısından uyumuyo olabilir.yoksa doktoruna danış bi istersen

ne yiyeceğiz arkadaşlar ya geriye pekte bir şey kalmıyor açıkçası dikkat ediyor ben bunlara ama yine gaz oluyor .

yinede 2 saatte bi uyandırmakda fayda var gibi geliyo bana ac kalınca kan sekerleri düşer çünkü

Arkadaşlar birinci ayın sonundaki kontrolümüzde doktorumuz bize 6 saat uyuyabilir gece uyandırmanıza gerek yok dedi.bizimki en fazla 4 saat uyur ama uyandırmıyorum ilk 15 gün içinde kanşekeri düşermiş bebeklerin ondan sonra açıkınca zaten uyanır kendisi...Hatta doktorumuz gece emzirince gazını çıkarmanıza da gerek yok dedi...

gaz giderici bi kaışım verdi arkadasım cok iyi geldi bebegime.hindistan cevizi tohumu,çörekotunu ezmiş.birazda içine pudraşekeri koymuş.3 saat arayla parmagıma biraz batırıp veriyorum agzına yalayıp yutuveriyor.gazlı arkadaslar deneyin bence

memede durmayınca aklımıza ilk aç mı diye geliyor ama dogru degilmiş ben de öyle sanıp mama vermiştim aslında bebeğin gazı olduğu için mememi almıyormuş sonradan anladık ,sizlerde buna dikkat edin hemen mama vermeyin arkadaşlar mamayı dr önermedikçe vermek dogru degil kontrollerde kilosu normalse doyuyordur ,kimsenin sözü de sizi etkilemesin dr karar versin doyup doymadıgına.

benim kızımda öyleydi üstüne üstlük sürekli ağlıyordu doktora gittik bu yüzden ama belki geçer dedi kızım şimdi ikibuçuk yaşında ve uykuyu yine sevmiyor bu yüzden sinir krizi geçiresim geliyor:1shok:çok zor allah yardımcın olsun ben çaresini bulamadım çünkü:1no2:

aboo ne kötü haber bize uyku haram anlaşıldı

aboo ne kötü haber bize uyku haram anlaşıldı

canım benim oğlumda tamamen aynı.burda emzirmek için uyandırmalımıyız diyoya arkadaşlar.deli oluyorum benimki 45dk falan uyuyo.sütümde az.hiçbir işimi yapamıyorum.sürekli ıhlıyor ve ilk ıhlamalarda yanına gitmezsem öyle bagırıyoki sıpam.

aşagıdaki smileları bile kullanmıyorum artık.zaten kısıtlı sürede giriyorum oğluş ne kadar müsaade ederse.bırakın yemegi temizliği wc ye zor gidiyorum yaw.

sigara tabiiki bebege zarar veriri.ancak önceye göre ben de az içiyorum.sigaramı değiştirdim daha hafif bişey içiyorum günde 4 adet gibi.benim ev soğuk.ısıtıcıyı oturma odasında çalıştırıyorum orada uyuyoruz ve genelde çıkaramıyorum o odadan.e haliyle ben de günlerdir orada hapisim.bu durumda az bile içtiğimi düşünüyorum.neyi bekliyorum bilmiyorum.çok afedersiniz annem,
'kızım sen kırkın çıkınca bi bok olacagını zannediyosun ama öyle değil' 6 ayda anca rayına biner buna kendini hazırlamalısın dedi.. güleyim mi aglayayım mı..

gününüzün güzel geçmesi dileğiyle herkese mrblarr

çok iyi ya..ütü bulaşıkk her şeyi yapıyorr gerçi ben ayda bir alıyorum belki bu yüzden detaya giremiyor
dediğin gibi çok her içtiğimde aklıma geliyor yarısında söndürüyorumm
ya arkadaşlar ben şu hep devit3 ü aksatıyorum telefonun alarmını kuruyorumm o sırada ya uyuyor yada gaz ilacının saati oluyo dün yine unuttumm

pudra şekeri sakıncalı olabilir dr.a sorulması lazım bence.şeker tok tutup iştah kapatır diye biliyorum..

arkadaşlar merhaba dün ilk kontrolümüze gittik 2. hepatit aşımız yapıldı ilki doğduktan sonra hastanede yapılmıştı kalça ultrasonumuz ve işitme testimiz yapıldı doktorum artık emzirmeyi düzene sokmalısın dedi 3 saatte bir emzirezeksin gecede 6 saate kadar emmeden durabilir dedi zaten acıkınca uyanıyor ama ben 3 saat kuralına uyabileceğimi sanmıyorum bebek açlıktan ağlıyorsa ne o öle işkencemi etçem çocuğa aç işte ağlıyor bende veriyorum napim yani:)

evt ya devit3 ü ben de çok aksatıyorum.daha küçücük bebişlere o kadar çok şey veriyoz ki bazen aksıyor.bide benim kızda idrar yolu enfeksiyonu varmış şimdi de antibiyotk çıktı bi de.onu vermesi hepsinden zor hem de onu aksatmamak gerekiyor.aslında doktor iğne verelim dedi ama ben yanaşmadım küçücük yavrum beş tane iğneye nasıl dayansın.önce şurubu bi deneyelim bakalım geçmezse bakıcaz çaresine.oof of

canım arçeliğin hangi modeli... internetten 9210 diye bi model gördüm.. 75 liraymış..ondan mı acaba... 75 iyi gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…