- Konu Sahibi Girl and baby
-
kızlar herkese selam ben uzun süredir giremiyordum hem ev taşıdık hem de kablosuz internetin bebeğe zararı var diye açmıyordum. ama şimdi taşındığımız apartmanda herkes te var bakıyorum 5 tane falan açık kablosuz ağ var inşallah bebeğe bir zararı olmazz. bizm de kaka sorunumuz var 5 gündür günde bir kere yapıyor oda 2 günü fitille yaptı, ondan önce günde 3 4 kere yapıyordu birde yüzünde çok pişik gibi kızarıklıklar varrr ne yapayım ben yarın doktora götürücem. özlellikle kaka sorunu uyutmuyor bebeğimi çok üzülüyorum birdeeeeeee kızlar ben sezzeryan oldum hala göbek var ama bu göbek yağdan falan değillll yaniiii bu göbek ne zaman geçecek yavvvvvv sizinkiler ne durumdaaa özellikle gazım olduğu zamanlardaaaaa 5 aylıka hamile gibi oluyorummm tavsiyeleriniz nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdattttttttttttttttttttttttttttttt
Aynen 3 gündür az emiyor, çok üzülüyorum o yemeyince dün anca 590 cc içti toplam...700 e yakın içmesi gerekiyor benimkinin günde.:ecrin_bebek:
merhabalar hepinize..
hepimize güzel bir gün olsun inşAllah..
ben ilk günden beri beslemek için hiç uyandırmadım bebişimi..kendisi acıktıkca uyanıyor, en son emmedeki doyma durumuna göre sanırım, max 2- 2,5 çok nadir 3 saatte bir..ilk günler 1,5 saatte acıkıp uyanıyordu..
d vitamini bize de multitabs verdi dr..pipeti 1 ml çizgisine kadar doldurup bir kerede veriyorum..
benim bebişim de öksürüyordu, bunun için şurup vermişti dr, şurubu ne zaman versem kusturuyor bebeğimi, iki kere de aşırı kustu yatak falan battı büyük insan gibi çıkarttı yavrum
artık kestim ben de şurubuyeniden dr.a götüreceğim..
GEÇMİŞOLSUN CANIM YAAA yüzündeki kızarıklar geçiyor zamanla merak etme benimkinde de oluyordu şimdi azaldı çocuğu fazla giydirme normal giysin sen evde kısa kollu gezebiliyorsan ona kısa bad üzerine uzun kollu giydir yeter ama battaniyesi hep göbeğe kdar örtülü olsun ben bide penye yelek almıştım onarı giydiriyorum bide sırtı sıcak tutsun diye yünlüler kucakta gezerken giydiriyorum şimdilikk göbeğe gelince bendede aynı durum var maleseffff yağ falan değil fos bir göbişş basında içine çküyorr ayyy gülmekten ölüyomm gülünce hopluyor çünkiiiiikaydirigubbakcemile3
kızlar herkese selam ben uzun süredir giremiyordum hem ev taşıdık hem de kablosuz internetin bebeğe zararı var diye açmıyordum. ama şimdi taşındığımız apartmanda herkes te var bakıyorum 5 tane falan açık kablosuz ağ var inşallah bebeğe bir zararı olmazz. bizm de kaka sorunumuz var 5 gündür günde bir kere yapıyor oda 2 günü fitille yaptı, ondan önce günde 3 4 kere yapıyordu birde yüzünde çok pişik gibi kızarıklıklar varrr ne yapayım ben yarın doktora götürücem. özlellikle kaka sorunu uyutmuyor bebeğimi çok üzülüyorum birdeeeeeee kızlar ben sezzeryan oldum hala göbek var ama bu göbek yağdan falan değillll yaniiii bu göbek ne zaman geçecek yavvvvvv sizinkiler ne durumdaaa özellikle gazım olduğu zamanlardaaaaa 5 aylıka hamile gibi oluyorummm tavsiyeleriniz nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imdattttttttttttttttttttttttttttttt
günaydım kızlar uykusuz bi gecenin ardından sanırım herkes uyuyor daha uyanmamış kimse.benim oğlan bugün cok güzel uyudu.sabahdan beride uyuyor cok sükür bende girip biraz takılayım dedim ama kimse yok.....
bugün milli egitimde işim var ve eşim olmadan dışarı cıkmama gerekiyor sizler dışarı cıkarken bebişinizi nasıl cıkarıyorsunuz.bebek arabasına battaniyeye sarılı bi sekilde koyuyorum ve güneşliğini cekip güneşliğin üzerinden bi battaniye daha örtüyorum cok mu sıcak olur acaba
bende penye yelek giydiriyorum canım ama genede oluyor çok öpüyorum ondanmı acaba diyorumm , kabızlık yaşadınızmı sizdeeee acaba bununla ilgili bişey biliyomuusunn
canım sen ızmırdemısın:1shok:çok şaşırttın benı valla.ızmırde havalar ozellıkle gunduz hala cok guzel.bence cocugu mumya gıbı sarmısın yazık canım ya yapma..hava aldır bebegıne.ben gun asırı cıkıyorum ..dun cıktım en son.alttan cıtcıtlı body ustune patıklı alt ve ust,ayagına corap gıydırdım.ve once oenye battanıyesıne sardım gogsune kadarda polar battanıye orttum.guneslıgınıde acık bırakıyorum bol bol d vıtamını alsın dıye.doktorum soyledı.bence cok sıcak degıl asırı sıcak olmustur...doktorlar sen ne gıyıyorsan onada bır kat fazlasını gıydır dıyorlar...benden soylemesı..
duygucum menemende bi rüzgar var cok soguk esiyo.karsıyaka ve konak burası gibi degil
emziğe nasıl alıştırdınız kızlarr.....(((((((((((( bide ben becerebilsemmmm
Kızlar ben regl oldum...hemde emzirdiğim halde ..bugün bitti..öyle yoğun değildi ama yinede geldi işte..varmı regl olan başka(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?