Doğum yapmış olan anneler buraya....

GEÇMİŞOLSUN CANIM YAAA yüzündeki kızarıklar geçiyor zamanla merak etme benimkinde de oluyordu şimdi azaldı çocuğu fazla giydirme normal giysin sen evde kısa kollu gezebiliyorsan ona kısa bad üzerine uzun kollu giydir yeter ama battaniyesi hep göbeğe kdar örtülü olsun ben bide penye yelek almıştım onarı giydiriyorum bide sırtı sıcak tutsun diye yünlüler kucakta gezerken giydiriyorum şimdilikk göbeğe gelince bendede aynı durum var maleseffff yağ falan değil fos bir göbişş basında içine çküyorr ayyy gülmekten ölüyomm gülünce hopluyor çünkiiiiikaydirigubbakcemile3

Aynen 3 gündür az emiyor, çok üzülüyorum o yemeyince dün anca 590 cc içti toplam...700 e yakın içmesi gerekiyor benimkinin günde.:ecrin_bebek:

sen sütünü sağıyorsun da veriyorsun değilmiii neden öle yapıyorsunkiii yetiyormu diyemi bakıyorsun ama dışarı falan gezmeye gidince zor olmicakmı sağmak bebek biberona alışınca göğsü almıyor sonra ben emziriyorumda lok lok yutkunmayınca sağıp bakıyorum zaten sabah 7 akşam 7 mama veriyorum arada 2 öğün ama bazen sütüm daha da az olunca mama öğünü 3 e çıkıyorr tabiisenağlama

geçmiş olsun canım bebeklere öksürük şurubu veriyolarmı hiç duymamıştım. tekarar geçmiş olsun bencede kullanmaaaaa bitkiesel çaylar içir bence onların daha çok fayadası olur.

aylardan sonra dün gecede ilk kez eşimle yakınlaştık...pekhazır değilmişim..insan bedenine takık olunca cinselliktede rahat olamıyo..birde çeşitli şüpheler,paranoyalarla kendimi sıktım...sonuç,nispeten rahatlamış bir adam ve daha rahatsız olmuş ben....o rahattı ama bunca ayrılığa rağmen çokda fazla bir özlenmişlik hissetmemekde beni dumur etmeye yettii..umuyorum zaman bunlarada ilaç olur...nunuu arkadaşımı çook iyi anlıyorum...ve anladımki birkez daha kadın olmak zor iş...bugun o işte, kendi halinde,ben yine bebeğim evim karmançorman hislerimle birbaşımayım..........

bende penye yelek giydiriyorum canım ama genede oluyor çok öpüyorum ondanmı acaba diyorumm , kabızlık yaşadınızmı sizdeeee acaba bununla ilgili bişey biliyomuusunn

yüzündeki kızarıklar pütürlü pütürlü ve iltihap var mı ucunda.benim bebegimin yüzü,ensesi,boynu bu şekilde bide üstüne yavrumun basında ve kulagındaki derisi pul pul oldu ve kötü bi koku var geçen hafta doktora götürdüm kortizonlu merhem kullanırsan geçer dedi ama tavsiye etmedi kullanmamı zamanla geçer egzema olmuş cildi dedi.gören kişilerde kirli birisi görmeye gelmiş ondan olmuş diyo.

canım sen ızmırdemısın:1shok:çok şaşırttın benı valla.ızmırde havalar ozellıkle gunduz hala cok guzel.bence cocugu mumya gıbı sarmısın yazık canım ya yapma..hava aldır bebegıne.ben gun asırı cıkıyorum ..dun cıktım en son.alttan cıtcıtlı body ustune patıklı alt ve ust,ayagına corap gıydırdım.ve once oenye battanıyesıne sardım gogsune kadarda polar battanıye orttum.guneslıgınıde acık bırakıyorum bol bol d vıtamını alsın dıye.doktorum soyledı.bence cok sıcak degıl asırı sıcak olmustur...doktorlar sen ne gıyıyorsan onada bır kat fazlasını gıydır dıyorlar...benden soylemesı..

benım bebegımınde kaşının ustunde kahverengı puturlu bır kabarıklık var.netten arastırdım 2.ayda normalmıs.2 ayın sonunda kendı kendıne gecıcekmıs.her banyodan sonra nemlendırıcı surmek yeterlıymıs..

Kızlar ben regl oldum...hemde emzirdiğim halde ..bugün bitti..öyle yoğun değildi ama yinede geldi işte..varmı regl olan başka (

bende penye yelek giydiriyorum canım ama genede oluyor çok öpüyorum ondanmı acaba diyorumm , kabızlık yaşadınızmı sizdeeee acaba bununla ilgili bişey biliyomuusunn

yok canim allaha şükr kabizlik olmadi bizde aksine ishal oldu ama şimdi biraz daha az yapmaya başladi normale döndü kakasi ama bu seferde her altini açtiğimda yapan kiz günde 2 zorla yapiyorr azalir demişti dr ama ne biliim bukadarda az olunca doymuyor saniyorum

duygucum menemende bi rüzgar var cok soguk esiyo.karsıyaka ve konak burası gibi degil

duygucum menemende bi rüzgar var cok soguk esiyo.karsıyaka ve konak burası gibi degil

anladım canım menemenı bılmıyorum ama karsıyaka dun cok ılık bır bahar havası vardı...ama yınede cok kalın gıydırme canım alıssın bebegın marazlı olmasın sonraa.s.

emziğe nasıl alıştırdınız kızlarr.....(((((((((((( bide ben becerebilsemmmm

canım yaa almadılarmı almıyorlar bebişler benimki hala almak istemiyor arada alıyor ama 1-2 dk sonra atıyor ağzındannn genelde göğsümü emzik niyetine kullanıyorr zaten süt yokkk göğsüme alınca uyumaya başlıyor indiriceğim zaman hemen uyanıp ağlıyorrr ama maşallah diyeyim nadirende olsa bazen öyle havalara bakıp kendi kendine mık mık yapıp duruyor 10-15 sonra ağlamaya başlıyorr sanırım yavaş yavaş kendi kendine durmaya başlayacaklarr artıkk çevreyi kolaçan ediyorlar

delikız ve betülcüm sütümün doyurucu olmaması kilo takibinde belli oldu bebeğim 1 aylık olmasına rağmen doğum kilosunun çok üstünde değildi bu sebeple de mama takviyesine başladım, boyu oldukça iyi uzuyor ama kilo hiç..........
neyseki şimdi toparladık çok şükür......
hepinize ve bebişlerinize sağlıklı günler....

Kızlar ben regl oldum...hemde emzirdiğim halde ..bugün bitti..öyle yoğun değildi ama yinede geldi işte..varmı regl olan başka (

canım bende regl oldum, doktorum bundan sonra hamile kalabilirsin dikkat et korun dedi...
ben kalacağımı hiç zannetmiyorum, zaten tedaviyle olmuştu.Hiperprolaktinomayım ben daha evvel söylemişimdir belki hatırlarsınız..

Kızlar ben kafama birşeyi fazlaca taktım, çok saçma gelebilir ama elimde değil , sizinle paylaşmak istiyorum.Bugün hava güzel diye annemle bebeği bizim buradaki mcdonaldsa çıkardık, hava aldık,oturduk, bir ara nazlı mızmızlanınca ben onu bebek arabasının içinden kucağıma aldım.Bir anda abartmıyorum nerdeyse tüm mc donaldstaki oturanlar bebeğime baktı, laf attı ay çok küçük, çok tatlı, kızmı erkemi, kaç aylık vs. diye, belki 3-4 masa ilgilendi bebeğimle.Sonra bir kadın geldi yanıma ve bana "keşke çıkarmasaydın daha çok küçük insanların nazarı değer" dedi.Ben zaten evhamlı biriyim, nazara takık durumdayım.Kadında böyle diyince içime sıkıntı girdi.Çok fena oldum, eve gitmek istedim.Annem abartma diyor ama ben ya bebeğime nazar derse diye kuruyorum kafamda.:bbo:
Ayetel kursi okudum, felak ve nas okudum,bir yandan allahım onu korur diyorum ama bir yandanda keşke kucağıma almasaydım diyorum.Saçma gelebilir size yazdıklarım ama içim rahat değil, nazara karşı başka ne yapabilirim bilen var mı?:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…