Doğum yapmış olan anneler buraya....

gülşahcım çok üzüldüm canımm ama sen o güzel tatlı canını sıkma ogluşunla ilgilen canım bakma benimde aynı. gördügün gibi sen yazınca hepimiz etegimizdekileri dökümüş birer birer benim eşimde yeri geldiginde anlayışlı ama çogu zamanda bizde kavga eder didişir durumdayız. ben hamileligimin başında da çok olaylar yaşamıştık. kayınvalidemlerden de iyice sogudum artık. eşimle her anlamda o kadar uzagızki ne o beni anlıyor nede ben onu. bazen işe gitmiyor uyuyakalıyor ya ögleden sonra gidiyor yada gitmiyor birgün kapının önüne koyacaklar diye korkuyorum. cinsel anlamda en son ilişkiye girdigimizden sonra hamile kaldım düşün bir sene geçti arkadaş gibiyiz. bende ne yapacagımı bilmiyorum bazen çekip gidesim geliyor.
minikannişcim sen rezene çayını içince uykun gelmiyormu birgün ben içmeyi denedim o gün bende uyumuşum hemde öyle güzel uyumuşumki eşim minnoşu getirmiş uyandı diye ama ben hiç duymamışım bile neyseki ogluşum geri uyumuş. :CüvCüv:
GÜNAYDINNN annelerr naılsınzz valla şaka maka 9 ay ı beraber geçirdikk şimdi de yavrularımız hakkında konuşmak çok güzell öptümsizleri
hoşgeldin ayşecimm maşallah kızımıza pek şeker.

Canım merhaba;
Evet aynısını bizim sağlık ocağındaki hemşiremizde dedi. Benim evimin çok yakınında olduğu için ve gerçekten çok iyi olduklrı için orada yaptıracağım aşılarını. Önceden hiç sevmezdim sağlık ocaklarını falan ama bizimkiler gerçekten çok ilgili. Aynı senin de dediğin gibi yılbaşından sonra yeni aşılar yapılamaya başlanmış ve ateş yapmıyomuş. Pnömokok ve rotayı 3. ayda dedi bana da. Çocuk doktoruna da soracağız ayrıca.

SELAM KIZLAR ben geldim dr aradım yarına randevu verdi ugünde takip et bakalım nasıl olcak dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doğru tahin etmişim yanii snırım öle çünkü yediğini çıkarıyor ve ağzına mama girince öğürüyor yarın 2 de irdar tahlili yapılacak ve muayene edecek bakalım sonuç ne çıkacak inşallah yanılıyoruzdur

benimde 6-7 gündür kahve leke vardı sadece dün kanama oldu az bişey ve devam ediyor leke leke ama kan yanii bendemi regl oldum acep bakalım ne kadar sürecek fisfisfis:uhm:

benim devamlı kullandığım bi gaz ilacı yok zaten betül ama zinco yazdı bize dr..gaz şikayeti olduğunda ya zinco ya rezene dedi..ama ben ikisini de düzenli vermediğim için etkileşim olur mu onu bilemiyorum canım ... fisfisfis

milıpayı benim dr da verdi kızıma çok gazı var diye ve 100 cc yap günde ve 30 cc olarak 3 defa ver dedi ben de aktardan rezene tohumu aldım 1 su bardağına kaynar su koyup 1 tatlı kaşığı koyup içiyrum ayrıca ve milupanın rezenesini kestim 3 gündür kızımdan ve sanki daha faydalı oldu rezene içiyordum zaten ama hergün içemiyordum o kadar çok şey içiyorumki artık böğg gelmişti şimdi sadece anne çayı ve rezene içiyorum ve 3 lt su tüketmeye çalışıyorum

bizim dr da 1 ml dedi canım günde bir defa ver dedi reçetede aynı yazıyor eczacı da üzerine öle yazmış zaten yanlışlık yok yanii 1 ml

E-Bebek | Beslenme | Bebek Çayı | Milupa | Milupa Rezene Çayı 200gr

arkadaslar bakmalısınız bence memnun kalan cok gıbı ya.. :)

benim kız önce pek sevmedi yarım yamalak içti hep ve ishal oldu bende korktum dr sormadan kestim valla ben içiyorum dediğim gibi artık milupa mutfakta öle duruyor belki sonra tekrar başlarız bilemiyorum ama benim içtiğim fayda ediyor sanırım düzenli kullanmaya başladığım için çünki eskisi kadar kendiini sıkmıyor öle arada yapıyor öle sıkarak gaz çıkarıyor

hicran geçmiş olsun inşAllah enfeksiyon değildir belki soğuk algınlığıdır benim bebiş de iki kere soğuk algınlığı oldu hemen mikrop kapıyolar minişlerimiz

asliiicım bana uyku yapmıyo ben çay fincanına 200 ml yapıp içiyorum sen daha çok içmişsindir belki :))

evet 1 ml prospektüsünde de, bu dr.ların herbiri farklı bi bilgi verir zaten, ee hangisine inanacak insan ??

Selam betül
gerçekten de cahillikten . Bizimkilerde kötü değil Allah razı olsun da. Ne bileyim dediğin gibi bi karşılaştırma var hep. Bizimde eşimin akrabalrından 2 kişi bize yakın doğum yaptı. Biri çok emiyomuş çok kilo almış.Biride emiyo ve aramızda 4 gün olmasın akarşın 5.5 kg. olmuş. Biz daha 4600 küsür gibiyiz. Bunlar konuşulunca çok moralim bozuluyo. Geçenlerde bi tanıdık gelmişti, ve giderken sütün bol olsun sütünle kal demişti.Öyle mutlu oldum ki anlatamam. Ama eşimin tarafından hiç böyle bişey duymadım. Ben ağlasam bile alındılar hep, vede hep karşılaştırdılar ufff ya ne sıkıcı şeyler...
Görümcem de ne zaman görse şurasında bişey mi var, kakası üşümüş gibi, gözü mor gibi, dili pamukçuk mu deyip duruyor , deli oluyorum ya...
Valla hiç böyle olacağını düşünmemiştim gerçekten..

selam kızlar nasılsınız .ben cok şükür 2 gündür bebişimle cok iyiyim.annemle konuştum geçenlerde kimyon çayı iç gaz için birebirmiş dedi kulak ardı edip dinlemedim.2 gün evvel barbunya dünde kapuska yedim canım çekti dayanamadım.annemin tavsiyesi aklıma geldi.bi günde 3 bardak içtim gazlı şeyler yememe ragmen bebişim 2 gündür geceleri gaz sorunu yaşamadı böyle devam eder inşallah.sizlerde bi deneyin derim

Bizede Monovit D3 verdiler. Günde 3 damla damlatıyorum. Gaziçinde Zinco var ama arada kullanıyorum. Bende Milupanın Rezene, Papatya, Karışık bitki çayı ve Still tea'sini içiyorum. BEbeğede veriliyor ama ben daha ona vermedim. Biraz daha büyüsün diyorum ve ben içiyorum onları.
Benim kızımın poposunda sivilce gibi bişeyler gördüm kızlar , tam bacak kıvrımlarının orada. İki gündür çok çiş yapıyor , ne zaman açsam çok dolu oluyor bezi. Acaba uyurkan çok kalıyo da ondan mı oldu? Sıcak sabunlayıp duruladığım bezle sildim iki gündür ve bol bol pişik kremi sürdüm. İnşallah düzelir.

canım niye üzüyorsun kendini atma içine sen üzüleceğine karşındaki üzülsün yapıştır cevabı valla benim eşimin ailesi istanbulda değil bir görümcem var bir kez olsun bişey demeye kalktı yapıştırdım cevabı herkesin bebeği aynı olmaz abla bende cahil değilim sonuçta bir çocuğuk daha büyüttüm unutmuş olabilirim bazı şeyleri ama dr var bir telefona bakar bilmediklerim dedim ve kızıma nasıl bakacağıma kimse karışamaz ben annesiyim sonuçta ona benden daha önem ve özen gösterecek kişi yoktur babası dahil değilmi yaaa sende öle yap karşındakiler sen sustukça üstüne gelir böle şeylerde bilmiş çok olur ama bi halttan anlamazlarrrŞeniz

fazla bezini bırakmama ya gayret et canım uaynır diye korkma bence ben öle yapıyorum seninki kalkınca çokmu ağlar benimki bezini değişirken çok ağlardı önceleri açmak ölüm gelirdi ama şimdi fazla öle yapmıyorr bezini değişiyorum ki pişpişliyorum emzirip yatırıyorum eğer uyuyorsa tabiiiisırnaşık şey bez fazla kalınca pişik şansıda fazla oluyor benimki pamukçuktan dolayı fenaydı 10 gündür hatta 14 gündür ve pamukçuk azaldıkça altıda hafifledi göz göz olmuştum yavrumun poposu travozol kullandık dr vermişti pamukçuk alta vurur diye iyi geldi çok şükür geçti ağzındaki pamukçuk tek tük kaldı hala ama bakalım yarın dr ne diyecek

Ayyy hicrancım ağzına sağlık ne güzel demişsin. Valla bende çok geriliyorum işte. O anda demiyorum sonrada keşke deseydim oluyorum. Eşime anlatsam sen abartıyorsun diyor.

bizim dr da 1 ml dedi canım günde bir defa ver dedi reçetede aynı yazıyor eczacı da üzerine öle yazmış zaten yanlışlık yok yanii 1 ml

arkadaslar bı dakka o zaman doğru yanı ben 4 te 1 kadar gunde 3 sefer verıyorum.. sızde 1 ml kadar tek sefer verıyorsunuz degılmı o zamn yanlıslık yok aynı hesaba gelıyor demekkı orayı karıstırdık... pekı ama sunu anlamadım bız neden 3 öğün veruyoruz sız tek öğün verıyorsunuz... nıye oyle dedıkı doktor.. :roflol: :bbo:

Hicrancım çok geçmiş olsun. Saol yazdıkların için de.
Bişey soracağım, pamukçuk nasıl oluyor ve neden oluyor? Poposu nasıl olmuştu tam anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…