Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba kızlar bugun eskı ıs arkadaslarım bebısımı gormeye geldıler ancak gırebıldım...
gülşahcım cok uzuldum gercekten yazdıklarına..hepımızın hayatı degıstır zaten bır dahada eskısı gıbı olmayacak cunku artık bır cocuk sahıbıyız..oncelık hep onda olucak..bızde esımle yerı gelıyor bır sohbet bıle edemıyoruz yakınlasmamız bıttı zaten kardes gıbı olduk..benım mınnos ne zaman bırsey yapmak ıstesek anlar gıbı aglamaya baslıyor:asigim:
bazı ınsanlar hayatlarındakı cok buyuk degısımler karsısında daha zayıf olur kaldıramaz bazılar daha guclu..demekkı esın sımdılık bebegın hayatınızın ılkı olması durumunu kaldıramıyor ama en sonunda oda idrak edıcektır..yuvalar kolay kurulmuyor kı senın artık dusunmen gereken bır bebegın var.onun ıcın daha sabırlı olmaya calıs canım benım..umarım en kısa zamanda hersey duzelır ben ınanıyorum..a.s.

hıcrancım cok gecmıs olsun umarım enfeksıyon yoktur sız yanılıyorsunuzdur.allah sıfa versın miniğine canım..

nuraycım slm bende bebegımın asılarını saglık ocagında yaptırıyorum bızımkılerde allaha sukur cok ılgılı ve guleryuzlu..bırısı soyledı burda ama hatırlamıyorum pnömokok saglık ocaklarıda yapmaya baslıcakmıs,sanada oyle bırsey dedılermı?
bu arada bu ozel aşıları 3.aydamı yaptırcaksınız arkadaslar?

rota virüsü aşısı 2.ayda baslıyo ve 2. doz 4.ayda oluyo.pnömokok ise 3.ay 5.ay ve 15. ayda yapılan bi aşı.sizler rota virüsünü vurduracak mısınız benim doktor pek gerek görmedi.bende kararsız kaldım saglık ocagındaki ebeye bi danışacagım

Saol canım seninki ne kadar oldu?

ah canım ya.. 5 saatte bır mı emzırdın.. ıkı tane anne yanında hıcbırıde soylemedımı ya sana. :teselli:
sımdı nasıl pekı gunde kac kere emzırıyorsun ? sutun az mı normalmı ?

Valla öyle betül.Tam da ramazanın ilk haftasıydı zaten. Hatta mamya başladıktan sonra bi akrabam ben yarım saatte bi emziriyom hiç brakmıyom demişşti.BENDE söylenmiştim o zaman evde biz uyuduk hepimiz diye..
Şimdi ise bazen çok iyi oluyo bazense mama takviyesi ile devam ediyoz günde 4 kere veriyorum mamayı.2-3 saate bi emziriyom.Akşamsa iyi uyuyoo maaşallah 4-5 saat gibi

Anladım canım olsun anne sutu alıyor yanı yıne.. çok şükür.. bebısın cok tatlı bu arada masallaahh..
gülüyormu cetveldekı resımde sankı kahkaha atıyor gıbı ya :)) yoksa esniyor mu :)

bu arada arkadaslar bebıslerınız gulmeye basladımı ne zaman basladıı ??

SAol betül.Valla benim kuzum bana kıkır kıkır gülüyo, nazar değmesin.
REsimdekinde de gülüyodu yakaladım çektim hemen. :teytey:
Beni tanıyo , aguuuu falan yapıyom konuşuyo gibi, o da gülüp o da yapıyo kerata ya..
Babamızda kıskanıyo bu arada ..

Duru kızım benim... :) nazar:

[img=http://img523.imageshack.us/img523/6060/grnt062to7.th.jpg][img=http://img523.imageshack.us/images/thpix.gif]

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
nasılsınız sizleri çok özledmmmmmmm bir ara yazmıştım ama bir daha girip bakamadım bile..bebiş gündüzleri gözünü kırpmaz oldu..ee neler yapıysnuz yeni haberler var mııııııııı

yıl başından sonra pnomokok aşısını yapmaya başlayacaklarmış bana hemşire öyle dedi.ben pnomokok ve rotayı 3.ayda yaptıracagım.rota 3.ayda yaptırılıyordur inşallah

marketlerde mi satiliyor bu kimyon çayi

canım senınkı ıkı ayı dolduruyor sanırım 2 gun kalmıs :)..
oy masallah bakalım bızımkı ne zaman tepkili gulmeye baslayacak.. babası da bende yerız onu yerızz.. Şeniz :asigim:

iyi akşamlar anneler nasılsınız valla bebekten vakit bulamıyorum maşallajh herkes kucağına almış bebişini Herkesin bebişine rabbim saglıklı uzun ömürler versin

linkteki ankete katılın arkadaşlar..inanılır gıbı degıl ama muebbet hapıse hayır dıyenler olmus.allah cezalarını versın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…