- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.081
Kızlar hepinize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim,zaten bebeğim çok gazlı bide eşimle uğraşıyorum,takatim hiç yok dün gece yine kıyametler koptu benim kesin bi psikoloğa görünmem lazım,birbirimize olan saygımızı kaybetmek üzereyiz inanın burda sizden başka kimseye anlatamıyorum,onuda anlamaya çalışıyorum tabikide hayatımız çok değişti eski düzenini çok arıyor heleki biz eşimle sürekli gezip dolaşan çok sosyal insanlardık ama şimdi bebekle birlikte çoğu şeyimiz sınınrlandı ve dün gece bana çok fazla sesini yükseltti bende sinir krizi geçirdim birden birbirimize çok şeyler söyledik geçermi bu günler bilmiyorum bugün ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim onada izin vermedi sürekli beni annemin kışkırttığını söylüyo oysaki annemin haberi bile yok bu olanları bilseler beni almaya gelirler,bebeğim için sürekli hayatımızı mahvetti diyo ben bunları kaldıramıyorum işte oysaki tırnağını bulamayan o kadar çok insan varki ben hergün şükrediyorum Allah a bana oğlumu nasip ettiği için,en kısa zamanda bi dr.a görünücem yoksa benim için iyi olmayacak sanırım(
SELAM KIZLAR ben geldim dr aradım yarına randevu verdi ugünde takip et bakalım nasıl olcak dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doğru tahin etmişim yanii snırım öle çünkü yediğini çıkarıyor ve ağzına mama girince öğürüyor yarın 2 de irdar tahlili yapılacak ve muayene edecek bakalım sonuç ne çıkacak inşallah yanılıyoruzdur
Canım merhaba;
Evet aynısını bizim sağlık ocağındaki hemşiremizde dedi. Benim evimin çok yakınında olduğu için ve gerçekten çok iyi olduklrı için orada yaptıracağım aşılarını. Önceden hiç sevmezdim sağlık ocaklarını falan ama bizimkiler gerçekten çok ilgili. Aynı senin de dediğin gibi yılbaşından sonra yeni aşılar yapılamaya başlanmış ve ateş yapmıyomuş. Pnömokok ve rotayı 3. ayda dedi bana da. Çocuk doktoruna da soracağız ayrıca.
malesef benimde eşim öpüyo...gıcık oluyorum öpme diyorum nafile..eğitimci güya arkadaş..bide tıklımtıkış okuldan bin çeşit çocuk mikrobu olan yerde çalışıyo sonuçta...bugun bozuk çalıcam gerçi bi laz kendisi lazlar alınmasın ama anlamıyo yada inadına yapıyo..ayy siiniiroldum hakketenn..bende öpmeye kıyamıyorum yahu yoksa yemezmıyım onu ben...allahım saklasın beklesin korusun..allahtan apartmanım dahıl kımsecıklerle alakam yok...hatta oylekı tebriğe gelıceklerdi musaıt deilim dedim allah affetsin ama kafam kaldırmıyo...40 ında kafayı tırlatıcaktım annemlerde o kalabalık karşısında...sevgili nunuuu bebeğinin kilosu normal bence..tamam kilolu bir bebek denemez ama doktorun bir sorun görmediyse problem yapmamaya çalış..benim kayınvalıdemde bı tanıdıklarının 4.5 kılo dogan bebeğiyle benı kıyaslamalara kalkıyo ama ben hiiç tınmıyorum...cahille sohbeti kestim.
kızlar saglıkla gelişen bebek ayda kaç kğ alır.bizimki 3450 doğdu.3200e düştü geçen hafta kğ 4700gr dı.doktor teyzemiz iyi dedi
ah canım ya.. 5 saatte bır mı emzırdın.. ıkı tane anne yanında hıcbırıde soylemedımı ya sana. :teselli:
sımdı nasıl pekı gunde kac kere emzırıyorsun ? sutun az mı normalmı ?
Anladım canım olsun anne sutu alıyor yanı yıne.. çok şükür.. bebısın cok tatlı bu arada masallaahh..
gülüyormu cetveldekı resımde sankı kahkaha atıyor gıbı ya :)) yoksa esniyor mu :)
bu arada arkadaslar bebıslerınız gulmeye basladımı ne zaman basladıı ??
Duru kızım benim... :) nazar:
[img=http://img523.imageshack.us/img523/6060/grnt062to7.th.jpg][img=http://img523.imageshack.us/images/thpix.gif]
nuraycım slm bende bebegımın asılarını saglık ocagında yaptırıyorum bızımkılerde allaha sukur cok ılgılı ve guleryuzlu..bırısı soyledı burda ama hatırlamıyorum pnömokok saglık ocaklarıda yapmaya baslıcakmıs,sanada oyle bırsey dedılermı?
bu arada bu ozel aşıları 3.aydamı yaptırcaksınız arkadaslar?
selam kızlar nasılsınız .ben cok şükür 2 gündür bebişimle cok iyiyim.annemle konuştum geçenlerde kimyon çayı iç gaz için birebirmiş dedi kulak ardı edip dinlemedim.2 gün evvel barbunya dünde kapuska yedim canım çekti dayanamadım.annemin tavsiyesi aklıma geldi.bi günde 3 bardak içtim gazlı şeyler yememe ragmen bebişim 2 gündür geceleri gaz sorunu yaşamadı böyle devam eder inşallah.sizlerde bi deneyin derim
SAol betül.Valla benim kuzum bana kıkır kıkır gülüyo, nazar değmesin.
REsimdekinde de gülüyodu yakaladım çektim hemen. :teytey:
Beni tanıyo , aguuuu falan yapıyom konuşuyo gibi, o da gülüp o da yapıyo kerata ya..
Babamızda kıskanıyo bu arada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?