- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.121
Selam kızlar ben İstanbula geldim evime yerleştim...Nasılsınız?Minik kuşlarınız iyilerdir İNŞALLAH
benim bebişim iyi fakat gazı olmasa da akşamları illaki ağlama krizizimiz oluyor dün akşam 3 saat ağladı artık yoruldu ve bayılıp uyudu adeta.Gazını kendisi çıkarabiliyor artık ,kakasını yaparken biraz mızıklanıyor o kadar.Bu arada ben grip oldum sizce therraflu forte kullanayımmı??
C sınıfı ilaç diye geçiyor kuzucuma bir zararı olurmu ki?
betülcüm yarım çay kaşıgı çörekotu koyuyorum,yarın çay kasıgı nane koyuyorum.5 tanede yüzerlık atıyorum ve 1 fincan suda kaynatıyorum yanı karısım kaynamaya baslayınca 2dakıka bekleyıp altını kapatıyorum ve sogudugunda verıyorum.gazına iyi geliyo,aynı zamanda banyosundan sonrada 1-2 kasık verıyorum.
mılupanın rezenesı bize yaramadı. 2gun denedım olmadı,dun gece gaz sancısında uyuyamadı mesela o yuzden bıraktım.
herhangıbı sakınca gormedım ben gaz ilacı ile bıtkısel cayın bırlıkte verılmesınde.uzun zamandır da kullanıyorum üstelık.ama yüzerligi kesınlıkle tavsıye edıyorum dene bence.
Duru kızım benim... :) nazar:
[img=http://img523.imageshack.us/img523/6060/grnt062to7.th.jpg][img=http://img523.imageshack.us/images/thpix.gif]
Mervecim saol, teşekürler ayrıca da.
Ya kızlar siz kaç numara bez kullanıyosunuz? Benim kızımın poposunda sivilce gibi bişeyler var. Bezden olabilir mi? 2 numara 3-6 prima kullanıyodum ama büyüğüne geç diyolar
Siz geçtiniz mi?
Saol canım seninki ne kadar oldu?
teşekkurler canım...
bu arada arkadaslr..milupanın rezene cayını kullanan arkadaslara sorum ??
bugun rezeneyı aldım ama kutunun uzerınde 100 ml kyanar suya tepeleme 1 tatlı kasıgı koyun dıyor.. ılıyınca beslenme aralarında verebılırsınız yazıyor.. buraya kadar tamam ama gun ıcınde 100 ml e kadar verebılrısınız dıyor.. zaten yaptıgımız karısım 100 ml lık.. ama yapılan karısım 2 saat ıcınde tuketılmelıdır dıyor.. 2 saat ıcınde de 100 ml verılır mı cok degıl mı ??
hem ılk 6 ayda anne sutunden baska svı verılmemelıdır denılıyor ama bu 100 ml sıvı olarak cok degıl mı kafam karıstı ne kadar vermelıyız etkı etmesı ıcın yardımcı olun lutfen( sımdmı yaptım ama veremedım daha..??
Arkadaşlar düşün düşün kafayı yiycem.Şu an biz yatak odasındayız bebiş salonda sepet beşikte yatıyor ama sepet beşiği başkasından aldık bir hafta sonra geri vermemiz gerekiyor,yatakodasının hemen yanı bebişimin odası acaba odasınamı yatırsam yoksa salonda koltuğun üstünemi yatırsam koltuğun üzeriene yatırsam sağlıklı olmaz beşiğine yatırsam arada koca duvar var ya sesini duymassam telsizmi alsam acaba?Onada ne kadar güvenilirki?Bebişi yan yatırdığım zaman ya dönerse bide kusarsa nefes borusuna kaçarsa?Arkasına yastık dayasam işe yarar aslında şu an öyle yapıyorum zaten.Şu güvenli yastıklardan alsam kullanışlı olurmuki?Yastıklada yatırma diyolar ama kafası yatağın soğuk çarşafına değeceğine incecik yün yastığa değiyor daha iyi değilmi?Sırtımla boynumda feci ağrıyo emzirme minderi alsam işime yaramı acaba?Telsizlerin hepside kullanışlı olmuyormuş.Oğlumu yatırınca omuz kısmı açık kalıyor ister istemez acaba üşürmü ordan?Yelekle felanmı yatırsam omuzları sıcak dursa...Peki bebiş dönmeye başlayınca yan yatırdığımız zaman ya yüzüstü dönerde boğulursa?Gündüzleri hep oturduğum odada yatırıyorum odası oturduğum odaya uzak olduğu için odasına yatırsam sürekli uyur uyanık olduğu için iki dakıkada bır kalkıp bakmam gerekecek.Ama beşiğine alışşın diyorlar.Pimpirikliliğimden değil öğrenmek,yanlış bişey yapmamak için soruyorum
Canım bebişin daha çok küçük en az bir yıl geceleri bulunduğun odada yatırman gerekiyor...
Bende bebeğime hem bebek odası aldım hemde park yatak ...Gündüzleri kendi odasında yatırıyorum telsize gerek duymadım ıh dese duyuyorum zaten süreklide bakıyorum...Bazen oturduğumuz odada yatırıyorum ama o zaman uykusu çok bölünüyor ..uyanınca beni görüyor tv yi görüyor uykusu açılıyor..Kendi odasında daha uzun yatıyor uyanınca odadan çıkmadan emzirip tekrar koyuyorum uykusu bölünmüyor...Geceleride dediğim gibi odamıza park yatak aldık çok pahalı değiller zaten sende bir tane alabilirsin başka odada mümkün değil gece derin uykuda sesini duyamazsın...
Doktora sordum yatağını 30 derecelik eğimli bir şekilde ayarla öyle yatır dedi.bende yatağını baş kısmının altına bişeyler koyarak beğimli hale getirdim öyle yatırıyorum...5-6 aydan önce yastığı pek tavsiye etmiyolar...Yastık kullanıcaksanda pamuk yastık kullan yün yastık yakar çocuğun boynunu çok terletir....
Bebişine iyi bak arkadaşım sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?