- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.141
Mervecim saol, teşekürler ayrıca da.
Ya kızlar siz kaç numara bez kullanıyosunuz? Benim kızımın poposunda sivilce gibi bişeyler var. Bezden olabilir mi? 2 numara 3-6 prima kullanıyodum ama büyüğüne geç diyolar
Siz geçtiniz mi?
canım ben 3ten 1 paket bıtırdım ıkıncı paket dar gelıyor 4 e gecmeyı dusunuyoruz..bencede 3 e gecmelısına.s.
duygucum bende 3 numara kullanıyorum ve bebişte lastik izleri çıkıyor eşime dedim bu bez küçük geliyor galiba bir numara büyütelim dedim oda 9 kiloluk bez olurmu öyle şey dedi. benimde bir numara büyütmem gerekiyor degilmi tatlım.
Hicrancım çok geçmiş olsun. Saol yazdıkların için de.
Bişey soracağım, pamukçuk nasıl oluyor ve neden oluyor? Poposu nasıl olmuştu tam anlayamadım ?
Kızlar hepinize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim,zaten bebeğim çok gazlı bide eşimle uğraşıyorum,takatim hiç yok dün gece yine kıyametler koptu benim kesin bi psikoloğa görünmem lazım,birbirimize olan saygımızı kaybetmek üzereyiz inanın burda sizden başka kimseye anlatamıyorum,onuda anlamaya çalışıyorum tabikide hayatımız çok değişti eski düzenini çok arıyor heleki biz eşimle sürekli gezip dolaşan çok sosyal insanlardık ama şimdi bebekle birlikte çoğu şeyimiz sınınrlandı ve dün gece bana çok fazla sesini yükseltti bende sinir krizi geçirdim birden birbirimize çok şeyler söyledik geçermi bu günler bilmiyorum bugün ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim onada izin vermedi sürekli beni annemin kışkırttığını söylüyo oysaki annemin haberi bile yok bu olanları bilseler beni almaya gelirler,bebeğim için sürekli hayatımızı mahvetti diyo ben bunları kaldıramıyorum işte oysaki tırnağını bulamayan o kadar çok insan varki ben hergün şükrediyorum Allah a bana oğlumu nasip ettiği için,en kısa zamanda bi dr.a görünücem yoksa benim için iyi olmayacak sanırım(
kızlar saglıkla gelişen bebek ayda kaç kğ alır.bizimki 3450 doğdu.3200e düştü geçen hafta kğ 4700gr dı.doktor teyzemiz iyi dedi
Ya sorama betül , anlatıyorum ya, dahası da var. Bu sıkıntılardan ve 5 saatte bir nerdeyse emzirmekten sütün de azaldı , bebeğim de kilo verdi. İki anne de yanımdaydı ama hiç saat tutmadılar. Bir saat kolumda emzirmeyle uğraşırken duruyodu tamam doymuştur diye kayınvalidem kolumdan alıyodu. Çıplk bırakıyodum ellerini bana dokunsun diye de ,ben alayım deyip alıyodu kolumdan. Sonra tabii biraz sarılık oldu ve mamaa takviyesi verildi. Şu anda da 4 kere günde mama veriyorum. 100-120 cc gibi içiyor. İlk önce emzirmey çalışıp sonra bakıyorum aç gibiyse mama veriyom.
Anladım canım olsun anne sutu alıyor yanı yıne.. çok şükür.. bebısın cok tatlı bu arada masallaahh..
gülüyormu cetveldekı resımde sankı kahkaha atıyor gıbı ya :)) yoksa esniyor mu :)
bu arada arkadaslar bebıslerınız gulmeye basladımı ne zaman basladıı ??
teşekkurler canım...
bu arada arkadaslr..milupanın rezene cayını kullanan arkadaslara sorum ??
bugun rezeneyı aldım ama kutunun uzerınde 100 ml kyanar suya tepeleme 1 tatlı kasıgı koyun dıyor.. ılıyınca beslenme aralarında verebılırsınız yazıyor.. buraya kadar tamam ama gun ıcınde 100 ml e kadar verebılrısınız dıyor.. zaten yaptıgımız karısım 100 ml lık.. ama yapılan karısım 2 saat ıcınde tuketılmelıdır dıyor.. 2 saat ıcınde de 100 ml verılır mı cok degıl mı ??
hem ılk 6 ayda anne sutunden baska svı verılmemelıdır denılıyor ama bu 100 ml sıvı olarak cok degıl mı kafam karıstı ne kadar vermelıyız etkı etmesı ıcın yardımcı olun lutfen( sımdmı yaptım ama veremedım daha..??
Mervecim saol, teşekürler ayrıca da.
Ya kızlar siz kaç numara bez kullanıyosunuz? Benim kızımın poposunda sivilce gibi bişeyler var. Bezden olabilir mi? 2 numara 3-6 prima kullanıyodum ama büyüğüne geç diyolar
Siz geçtiniz mi?
canım ben 3ten 1 paket bıtırdım ıkıncı paket dar gelıyor 4 e gecmeyı dusunuyoruz..bencede 3 e gecmelısına.s.
arkadaşlar ana kucağı almayı düşünüyorum artık kucak istiyo sürekli ve ben hiçbir işimi yapamıyorum.acaba aranızda kullanan var mı işe yarıyo mu bebişler içinde en azında yarım saat kadar duruyo mu .bi de kaç aylığa kadar kullanabilirim acaba.
ah güzelim aahhhhh sen şimdi sık sık vermeye çalış göğsünüüü saat tutmaktansa istedikçe ver ben öle yapıyorum istedikçe veriyorum saat tutuyorum tabii yinede ama o saat arasında nekadar ne yemiş kontrol ediyorum eğer az yemişse her viyaklamada göğsüme alıyorum sütüm oldukça bizde mama takviyesine başladık günde 2 defa 1 aylık olduğundan beri ve şimdi 3 e çıkıyoruz arada benim sütüm dengesizleşti bazen oluyor 2 öğün mama yetiyor bazen 3 öğün mama vermek zorunda kalıyorum heleki şua kusup aç kalmaya başladığı gün çok morelim bozuldu ağladım bende oturup kalkıp aç kaldı yavrum diye ondan herhalde ertesi gün 4 öğün mama vermek zorunda kalmıştım sütüm yoktu zaten içtiğinide kustu hep yavrumm bakalım bugün şu saate kadar ağız dolusu kusmadı hiç belki düzelir diye umuyorum inşallah
bizde dün aldık ana kucağı ama ben basit bişey aldım bi ana kucağına çok para veremem benim kız çok sevdi müzik kanalı açıyorum bayılıyo izlemeye. dün akşam anakucağındayken tv izliyodu bende önüne geçtim sevicektim ama bi başladı ağlamaya noluyo şimdi dedim eşimde önüne geçtin ondan ağlıyo dedi çıktım önünden gerçekten de sustu şaşırdım valla benim işime yaradı bu anakucağı sizde deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?