Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben 3ten 1 paket bıtırdım ıkıncı paket dar gelıyor 4 e gecmeyı dusunuyoruz..bencede 3 e gecmelısına.s.

canım ben 3ten 1 paket bıtırdım ıkıncı paket dar gelıyor 4 e gecmeyı dusunuyoruz..bencede 3 e gecmelısına.s.

duygucum bende 3 numara kullanıyorum ve bebişte lastik izleri çıkıyor eşime dedim bu bez küçük geliyor galiba bir numara büyütelim dedim oda 9 kiloluk bez olurmu öyle şey dedi. benimde bir numara büyütmem gerekiyor degilmi tatlım.

Uykum geldi benimkinin uyumaya niyeti yok,sesler çıkarıp duruyor pek keyifli .Uyusada bende yatsam kocişin yanına.Ayrı gayrı olduk hep.Ne kadarda değişiyor insanın hayatı......

Selam aslı;
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Benim kızımda hemen hemen 5 kilo şu anda. 2 numaradan da 2 paket 98'li almıştım. Şimdi düşünüyorum 3-6 kilo arası 2 numara diye... Ama 3 numaradan da almıştım oda bol bol iyi gibi. Yedeklerimi bitirip geçerim artık. Yalnız bazen beline sızıyo çok yaptığında , 3 numarada da çok geçmesin diye düşünüyom. Yalnız bacakalrında kıvrımında sivilce gibi bişeyler çıktı. SAnıyorum bezden ve biraz çişi çok kaldı 2 gündür , uyuyo diye uyandırmak istemedim. Acaba ondan mı? İIslak mendil de Canbebe almıştım hesaplıydı.Ondanda olabilir mi? O kadar çok üstüne titriyom bişey olunca çok üzülüyorum.
Bu arada suratında da sivilce gibi bişeyler oluyo bazen. Onlar isilik mi? Bazende aynı sivilce gibi. Sıcaktan terden , arada da mama veriyom ondan mı suratında kalıyo da oluyo acaba?

ben de 3 numaraya geçtim hatta bir paket bitirdim.daha rahat oluyo 2 den ama daha 4 e geçmeye çok var gibi.benim kızda da yüzünde isilik gibi şeyler çıktı sanırım çok öpmekten oluyo.artık büyüdüler insanın sürekli öpesi geliyo dayanımıyoz kiiiiii

arkadaşlar ana kucağı almayı düşünüyorum artık kucak istiyo sürekli ve ben hiçbir işimi yapamıyorum.acaba aranızda kullanan var mı işe yarıyo mu bebişler içinde en azında yarım saat kadar duruyo mu .bi de kaç aylığa kadar kullanabilirim acaba.

selam kızlar giremedim dün kızı dr götürdüm sonra ortanca kızkardeşime gittik ordan küçük kızkardeşime geçtik akşam 11 de geldik eve onlarıda alıp bizde kaldık hep beraber muhabbet falan ettik görüşemedik kardeşler bu ara da telafi ettikk kızıma gelince dün idrar tahlili yapıldı muayene sonucu dr herşey normal görünüyor dedi ağızdaki pamukçuk geçmedi tamamen onun için bitkisel bir losyon verdi ağız içine sürmek için ve idrar tahlili temiz çıkmış ama kültür daha yarın belli olcak bakalım oda temiz çıkar inşallah ama kusma devam ediyor 1 gün ara verdi kızım az kustu dün yine yediğini çıkardı öğürdü hep mama verirken emzirirken neden bilmiyorum moralim bozuluyor öyle aç kalınca kızım neyse artık bugünde hava çok güzeldi kardeşlerimle bizim sitenin bahçesinde kamelyada çay içtik termosa koyup bisküvi falan ufak bir piknik oldu anlayacağınız kızıma da iyi geldi bebek arabasına koyunca uyuyor zilli eve geldik uyandı hemen .
şimdi kıza eşim bakıyor bende bi bakiim kimler var dedimmm neler yaptınız yeni bişii varmı bebeişler ne alemde

Hicrancım çok geçmiş olsun. Saol yazdıkların için de.
Bişey soracağım, pamukçuk nasıl oluyor ve neden oluyor? Poposu nasıl olmuştu tam anlayamadım ?

canım panukçuk ağızda beyaz beyaz mercimek tanesi gibi lekeler oluyor yanak içlerinde de oluyor benim kızımın önce dilinde vardı sonra onlar geçti ama yanaklarada sıçradı son zaman onlarda henüz geçmedi emzirirken acıyor herhalde ağlayıp duruyor yavrum yemesinide etkiliyor pamukçuuk bir tür mantar olduğundan ağızda çıktığı zaman popoyada vururmuş pişik gibi olur ama normal pişik kremleri fayda etmez göz göz yara olmaya başlar sonra benim kızın 1-2 göz yara haline gelmişti minik minik ama dr travozol diye bir krem var o geçirdi çok şükür

canım yaa ah bu erkekler valla benimkide bazı bazı yaptı bana üzdü ağlattı sinir etti kızdırdı bende üzüldüm az ağlamadım ama güçlü olmak lazım tabii psikolojimiz harab vaziteyyete nerdeyse o yüzden destek almak lazım bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum hatta düşünmüyorum gidicem şuan gidebilceğim yakınlarda yi bir dr arıyorum ilgili iyi bir dr bulursam hemen başlıcam destek şart bize hormonlar sinir stres derken ruhsal yapımızda tamir istiyor şimdi fiziken kendimize biz bakabiliyoruz ama ruhen yardım alıp psikojimizi de tamir etmemiz gerekiyor hemde mutlaka

kızlar saglıkla gelişen bebek ayda kaç kğ alır.bizimki 3450 doğdu.3200e düştü geçen hafta kğ 4700gr dı.doktor teyzemiz iyi dedi

dün bizim dr en az 600 gr almalı dedi 1 kg normal olanmış ama bizim kız geçen ay 1.100 gr almıştı ama bu ay az olcak sanırım dünki tartımız fena değil ama daha iyi olmalıydı dedi sanırım bu 3-5 günlük kusma ve iştahsızlık kızıma kötü geldi zaten yemiyordu aç kalıyordu kızım allahın izni ile iyileşip tekrar düzene gireriz

ah güzelim aahhhhh sen şimdi sık sık vermeye çalış göğsünüüü saat tutmaktansa istedikçe ver ben öle yapıyorum istedikçe veriyorum saat tutuyorum tabii yinede ama o saat arasında nekadar ne yemiş kontrol ediyorum eğer az yemişse her viyaklamada göğsüme alıyorum sütüm oldukça bizde mama takviyesine başladık günde 2 defa 1 aylık olduğundan beri ve şimdi 3 e çıkıyoruz arada benim sütüm dengesizleşti bazen oluyor 2 öğün mama yetiyor bazen 3 öğün mama vermek zorunda kalıyorum heleki şua kusup aç kalmaya başladığı gün çok morelim bozuldu ağladım bende oturup kalkıp aç kaldı yavrum diye ondan herhalde ertesi gün 4 öğün mama vermek zorunda kalmıştım sütüm yoktu zaten içtiğinide kustu hep yavrumm bakalım bugün şu saate kadar ağız dolusu kusmadı hiç belki düzelir diye umuyorum inşallah

benim kızım hemen hemen 15 gündür seslenip konuşunca ve çenesine pişt yapınca gülmeye başladı dr 1 aylık kontrolümüzde oynadı kızımla ve güldürdü başladı gülmeye annesi dedi bende evet siftah banaydı dedimmm:roflol:

bizim dr vermişti canım milupa rezene çayını 100 ml yap gün içinde sabahtan akşama kadar 3 defa ver dedi ben gerçi fazla vermedi günde 3 defa en fazla 10 cc içti benim kız birde ishal olunca ben vermedim bir daha kendim aktardan aldım rezene tohumu hergün 1 bardak içiyorum bir tatlı kaşığı kaynar suya 5 dk demliyorum hatta soğuyunca içiyorum kızımın gaz problemine daha iyi geldi

Son düzenleme:

CANIM 2 NUMARA ARTI SIKMAYA BAŞLADI BENDE DAHA ÖNCE FAZLA ALMIŞTIK EVDE VARDI EŞİM GİTTİ ONLARI 3 NUMARA İLE DEĞİŞTİRDİ 3 GÜNDÜR BİZDE 3 NUMARA KULLANIYORUZ DAHA RAHAT ARTIK BUNU KULLANIYORUZZ 2 NUMARA SIKIYORDU BACAKLARDA İZ YAPIYORDU GEVŞEKTE BAĞLAYINCA BANTLAR BACAĞINA DEĞİYOR DİYE SIKIYORDUM HAFİFTEN ARTIK 3 TEYİZ ALLAHIN İZNİ İLE BEBİŞLER KİLO ALDIKÇA NUMARA ATLICAZ HEPPPkaydirigubbakcemile5

ben oto koltuğu aldım kullanıyorum çokta rahat oluyor evde taşıyorsun dadan odaya gündüz ama normalleri çukur şeklinde ya oturması için ben pişman oldum farklı bir marka var ayarlanabilen ondan alsaydım daha iyiydi düşünüyorum almayı hatta hem oto koltuğu hemde 3 şekilde oturma ayarlanabiliyormuş yatar vaziyete de geliyormuşş hem elde taşıyıp sağa sola gidebiliyorsun bebek arabası almadığın zamanlarda ben şunu tavsiye derim biraz tuzlu gibi ama iyi hemde indirim olmuş hali bu ve 1 yaşına kadar araba içinde kullanıyorsun evde veya talıma koltuğu olarak 10 aya kadar kullanabiliyorsun malesef

Nurse Duplo Jungle Taşıma Koltuğu 0-13 kg. | Ana Kucağı | Bebefix

ayrıca sallanan ana kucaklarından da almaya gerek kalmaz ama yok aziz bebede gördüm küçük bir beşik şeklinde nerdeyse ve sallanıyor cibinliği de var çok ta şekerdi ve 50 ytl idi bak çevrendeki mağzalara derim birde şunu çok beğeniyorum ben kullanışlı birşey mağzada görmüştümde bunu tercih ederim tabii
http://www.annebebek.com.tr/magaza/default.asp?refTip=18&uNo=fisherprice5914

buda güzelmişşşş

http://www.e-bebek.com/Fisher-Price-Cok-Fonksiyonlu-Ana-Kucagi-ProdID37191.html

Son düzenleme:
bizde dün aldık ana kucağı ama ben basit bişey aldım bi ana kucağına çok para veremem benim kız çok sevdi müzik kanalı açıyorum bayılıyo izlemeye. dün akşam anakucağındayken tv izliyodu bende önüne geçtim sevicektim ama bi başladı ağlamaya noluyo şimdi dedim eşimde önüne geçtin ondan ağlıyo dedi çıktım önünden gerçekten de sustu şaşırdım valla benim işime yaradı bu anakucağı sizde deneyin bence

Geçmiş olsun tekrar hicran .İnşallah iyileşir çabucak.

benimkide bazen tv karşısına getirdiğimizde kafayı çeviripte bakıyor tv ye ama fazla baktırmamaya çalışıyorum göz bozar sonuçta ve şimdiden alışmasın ama müzik açıyorum dinliyor benimkibirsüre ve sonra ciyaklıyorr zilli

iiyi akşamlarr güzell annelerrr

Umarım herkes iyidir... Sanırım hepimizin ortak sorunu GAZZZ ..... Bir de benim sütüm gittikçe azalıyor... Mama sayısını çok arttırdık.. senağlama üzülüyorum ne duyarsam sütü arttırıcı hepsini deniyorum... Bora da süt gelmeyince memeyi de almak istemiyor artk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…