Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım bencede buyut cunku benım kuzenımde bebegıne sureklı prıma kullandı ve aynı seyı oda soyluyor prımanın kalıpları cok dar dıye..oda ogluna hemen 3 e gecmıs bır anda.bende yedek 3 almıstım onu bıtırır bıtırmez 4 e gecıcem en azından rahat eder bebısım

yok daha neler kızz 3 numara bence baya sürerr yaniii öle gibime geliyor sanırım 2 ay daha kullanırız 4 ay sonuna kadar yanii

evet sekercım 3 baya surmuyor malesef yanı en azından benım oglum ıcın.cunku mantıken dusunursende 4 kılo cocukla 9 kılo cocuk aynı olurmu?ben suan 3 kullanıyorum ama bacakları kıpkırmızı oluyor bebısımın.4 numara tam gelıcek dıye dusunuyorum...a.s.

canım bızımkıde basıt bırsey hatta 20 ytl ye aldık bence oturdugumuz odada ana kucagının ıcıne koyuyorum tv ızlıyor aynı senın bebıs gıbı.en azından 10 15 dakıka oyle oyalanıyor sonra sıkılıyor aglamaya baslıyor.her yere tasındıgı ıcınde bır yere gıderken onun ıcınde goturebılıyorsun.gercekten bende tavısye ederıma.s.

iyi akşamlar arkadaşlar ee kimseler kalmadı sanırım
emelcim canım benim arkadaşların dediği dogru en az 1 yaşına kadar geceleri kendi yanında olmsı gerekir benim velet sesiz ortamda uyyamıyor arkadaşlar tv açıyorum yada müzik öle uyyor gündüzleri hep yanımda odada yatıyor gecede beişiğinde ama yine benim odamda yani sanırım geceyle gündüzü ayırıyor artık çünkü geceleri güzel uyyor gündüzleri cin gibi uyursada müzik eşliğinde uyyor

ama aklıma bbişey takıldı bu özel aşıları yeni okudum kimse bana böle bişey demedi ne hastane nede saglık ocağı daha aydınlatıcı bilgi vermenizi rica ediyorum birde sizin bebğinizdede kakasını yaparken zorlanma varmı ?

arkaaşlar ana kucağı için tavsiyelerinize teşekkür ederim.
gülden arkadaşım ben özel aşı yaptırmıycam.sağlık ocakları bu konuda size bilgi vermezler çünkü onlar da taraftar değil sanırım.gerekse devlet yapardı bence bu aşıları da.zaten yeteri kadar aşı yapılacak fazlasını yaptırıp bebişimi sıkıntıya sokamam.

güldencım slm;ozel aşı olarak pnömokok ve rota viruüs aşıları var.netten araştırırsan butun sıtelerde ne zaman hangı dozlarda yapıldıgı yapılıyor.ben kesınlıkle yaptırıcam.bu rıskı göze almak ıstemem..allah korusun bebişlerimizi

Kızlar devlette yapılmayan özel aşılar için bizim doktorumuz " ben çocuğuma yaptırmayı uygun görmedim " dedi.. O yüzden bende yaptırmayı düşünmüyorum.. Bu konuda iki üç çocuk doktoru ile daha görüştüm..Onlarda çok gerekli olmadığını söylediler..
Bencee sizlerde doktorlarınızla konuşun..

günaydın kızlarrr ay dün çok yorulmuşum kızkardeşlerim gelmişti ev işi bahçe fasl açık hava yordu beni kızda akşam geç uyudu ama 1 kez uyandı gece bidaha uyanmadı ben uyandım 2 defa emzirmek için ama ziilliyi uyandıramadım az yedi şimdide denedim uyandıramadım baygın gitmiş benimki aç kaldı bu gece gene offf BUGÜN TES SONUCUMUZ DA BELLİ OLCAK İNŞALLAH TEMİZ ÇIKAR

ben bugün anneme gidicem akşama dönerim artık size bugün iyi muhabbetlerrr bebişlerle sakin ve mutlu bir gün dilerim size

merhaba arkadaşlar ben pek giemişyorum yine bu aralar...geçmişi de okuyamadım henüz...umarım herkes ve tüm bebişler iyidir....eşimin teyzesi gldi ve her akşam teyze,kayınvalide,kuzeni bizde...kafamı dinlemek istiyorum artık....hafta sonu yine izmire gideceğiz....annem ve babam hacca gidecekler ayın 14 ünde...yanlarıa gideeğiz...

tüm yazıları okumadım ama ben özel aşıları yaptıracağım...3 tane ç.ocuk doktoruna sordum... birtanesi arkadaşım hatta...rota virüsü yaptırdım bile bu ay...15 gün sonrada 2. dozu ile prevenar yaptıracağım...bence yaptırın arkadaşlar...

günaydın herkese arkadaşlarr
deryacım bu rota virüs aşısı nezaman yaptırılıyor cnm ve özel sanırım kaça yaptırdın

gunaydın kızlar..herkes ıyıdır umarım henız kımsecıkler yok sanırım..
deryacım bende yaptırcagım ıcın ne kadara yaptırdın bende merak edıyorum canım.yazarsan...
kızlar ege dun gunduz nerdeyse butun gun uyudu..oglen 12.30da kalktı 13.30 da yattı.ondan sonra sadece emdı uyudu emdı uyudu.sasırdım kaldım takı aksam 20.00 kadar.uyanıyor ama bayılıyor cocuk.eger daha uyusaydı doktoru arıcaktım artık.ama sonra uyandı 1 e kadar uyumadı:)ama yınede sasırdım o kadar uyumasında normalmı acaba?esım dıyor gunlerdır uykusuz oldugu ıcın yorgunluktan bayıldı ama benım yıne kafama takıldı.

herkese günaydınn güzel annelerr. güzel bir hafta diliyorum.
hicrancımm inşllah güzel kızımızın sonuçları iyi çıkar.
deryacım ohh ne güzel git valla izmirlere güzelim. şimdiden Allah kavuştursun diyelim annenler için.
duygucum dün markete gittigimde 4 numaranın kilosunu sorayım dedim 7 kilo dedi bezimizde bitmişti eşim gitmiş 3 numara almış ne yapalım bunuda bitireyim diyorum sonra 4e geçerim.

benımde var canım daha 3 evde 50 tane falan o bıtınce 4 e baslıcam.mecbur kullanıyorum.ama bacaklarında ız cıkıyor.

günaydın arkadaslar
aslı-duygu bebişlerin kiloları kac 4e geciyorsunuz 2 numara sıkıyo bizimkinide 3 numara alacaktım bugün 4 mü alsam acaba oğlum 6200
alışverişe cıkacam simdi cvp verirseniz sevinirim:smiley-cool:

Arkadaslar herkese merhaba ya bırsey soracagm;
prima kullananlar bebıslere kac numara kullanıyorsunuz ?
benım bebıs 4,5 kg ama 2 numaranın kılosu 3-6 olarak gostermesıne ragmen bacaklarını popsunu cok sıkıyor ızlerı cıkıyor hep bezın kızarıyor..
ben sımdı 3 e mı geceyım ama kılo olarak daha var 3 numaraya anlamadım :S ?

benımde var canım daha 3 evde 50 tane falan o bıtınce 4 e baslıcam.mecbur kullanıyorum.ama bacaklarında ız cıkıyor.

aynen duygucum üzülüyorum bacaklarını öyle sıkmış görünce ama ne yapalım bunu kullanalım bitirelim sonra geçeriz artık.
duygucum bende evvelsi gün muskat cevizi diger adı hindistan ceviziymiş ondan vermiştim gaz çıkarmaya yardımcı ve rahatlatıcı etkisi varmış hemen kaşıgın ucuyla veriliyor.Fatmacıgımız(delikız)söylemişti sonra birçok kişiden duydum herkes birtek onun faydasını görmüş tabi ben elma kabugu ve çörekotununda faydasını gördüm.neyse evvelsi gün işte az çay kaşıgın ucuyla hemen bir damla badem yagı damlattım sonra kaşıgın içine sütümüde sagdım verdim o gün minnoşum bir uyudu çıtı çıkmadı gazınıda bir güzel kendi çıkardım ama öyle korktum ki arkadaşıma sordum ilk öyle olması normal dedi bebiş yorgunlugunu atmış işte dedi.arkadaşım sab simplekten çok kullandım ama muskat cevizinden fayda gördüm demişti gerçekten de öyle. deneyin sizde arkadaşlar.

selıncım 2 numara nasıl oluyor bebısıne cok sıkıyordur:1shok: benım oglum 6500 gr.bence kesınlıkle 3 alma derım benımkının bacaklarında lastık ızı kalıyor kıpkırmızı oluyor.ama yınede sen bılırsın.a.s.

betuscum bızde onu konusuyorduk okudunmu bılmıyorum.ıyı soru ustune gelırmıs:roflol:daha oncede soyledım ama yınede herkesın kendı tercıhı.prımanın kalıpları cok dar.mantıken dusundugun zaman zaten 4-9 kılo dıyor.4 kıloluk bebekle 9 kıloluk bebegın bacakları aynı olurmu?
betus ben 5 kusur kıloydu ben 3 e gectım cok rahattı ama kılo yıne artınca bacaktan sıkıyor..bence 3 almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…