- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.161
duygucum bende 3 numara kullanıyorum ve bebişte lastik izleri çıkıyor eşime dedim bu bez küçük geliyor galiba bir numara büyütelim dedim oda 9 kiloluk bez olurmu öyle şey dedi. benimde bir numara büyütmem gerekiyor degilmi tatlım.
yok daha neler kızz 3 numara bence baya sürerr yaniii öle gibime geliyor sanırım 2 ay daha kullanırız 4 ay sonuna kadar yanii
bizde dün aldık ana kucağı ama ben basit bişey aldım bi ana kucağına çok para veremem benim kız çok sevdi müzik kanalı açıyorum bayılıyo izlemeye. dün akşam anakucağındayken tv izliyodu bende önüne geçtim sevicektim ama bi başladı ağlamaya noluyo şimdi dedim eşimde önüne geçtin ondan ağlıyo dedi çıktım önünden gerçekten de sustu şaşırdım valla benim işime yaradı bu anakucağı sizde deneyin bence
iyi akşamlar arkadaşlar ee kimseler kalmadı sanırım
emelcim canım benim arkadaşların dediği dogru en az 1 yaşına kadar geceleri kendi yanında olmsı gerekir benim velet sesiz ortamda uyyamıyor arkadaşlar tv açıyorum yada müzik öle uyyor gündüzleri hep yanımda odada yatıyor gecede beişiğinde ama yine benim odamda yani sanırım geceyle gündüzü ayırıyor artık çünkü geceleri güzel uyyor gündüzleri cin gibi uyursada müzik eşliğinde uyyor
ama aklıma bbişey takıldı bu özel aşıları yeni okudum kimse bana böle bişey demedi ne hastane nede saglık ocağı daha aydınlatıcı bilgi vermenizi rica ediyorum birde sizin bebğinizdede kakasını yaparken zorlanma varmı ?
günaydın herkese arkadaşlarrtüm yazıları okumadım ama ben özel aşıları yaptıracağım...3 tane ç.ocuk doktoruna sordum... birtanesi arkadaşım hatta...rota virüsü yaptırdım bile bu ay...15 gün sonrada 2. dozu ile prevenar yaptıracağım...bence yaptırın arkadaşlar...
benımde var canım daha 3 evde 50 tane falan o bıtınce 4 e baslıcam.mecbur kullanıyorum.ama bacaklarında ız cıkıyor.
günaydın arkadaslar
aslı-duygu bebişlerin kiloları kac 4e geciyorsunuz 2 numara sıkıyo bizimkinide 3 numara alacaktım bugün 4 mü alsam acaba oğlum 6200
alışverişe cıkacam simdi cvp verirseniz sevinirim:smiley-cool:
Arkadaslar herkese merhaba ya bırsey soracagm;
prima kullananlar bebıslere kac numara kullanıyorsunuz ?
benım bebıs 4,5 kg ama 2 numaranın kılosu 3-6 olarak gostermesıne ragmen bacaklarını popsunu cok sıkıyor ızlerı cıkıyor hep bezın kızarıyor..
ben sımdı 3 e mı geceyım ama kılo olarak daha var 3 numaraya anlamadım :S ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?