- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.181
aynen duygucum üzülüyorum bacaklarını öyle sıkmış görünce ama ne yapalım bunu kullanalım bitirelim sonra geçeriz artık.
duygucum bende evvelsi gün muskat cevizi diger adı hindistan ceviziymiş ondan vermiştim gaz çıkarmaya yardımcı ve rahatlatıcı etkisi varmış hemen kaşıgın ucuyla veriliyor.Fatmacıgımız(delikız)söylemişti sonra birçok kişiden duydum herkes birtek onun faydasını görmüş tabi ben elma kabugu ve çörekotununda faydasını gördüm.neyse evvelsi gün işte az çay kaşıgın ucuyla hemen bir damla badem yagı damlattım sonra kaşıgın içine sütümüde sagdım verdim o gün minnoşum bir uyudu çıtı çıkmadı gazınıda bir güzel kendi çıkardım ama öyle korktum ki arkadaşıma sordum ilk öyle olması normal dedi bebiş yorgunlugunu atmış işte dedi.arkadaşım sab simplekten çok kullandım ama muskat cevizinden fayda gördüm demişti gerçekten de öyle. deneyin sizde arkadaşlar.
aynen duygucum üzülüyorum bacaklarını öyle sıkmış görünce ama ne yapalım bunu kullanalım bitirelim sonra geçeriz artık.
duygucum bende evvelsi gün muskat cevizi diger adı hindistan ceviziymiş ondan vermiştim gaz çıkarmaya yardımcı ve rahatlatıcı etkisi varmış hemen kaşıgın ucuyla veriliyor.Fatmacıgımız(delikız)söylemişti sonra birçok kişiden duydum herkes birtek onun faydasını görmüş tabi ben elma kabugu ve çörekotununda faydasını gördüm.neyse evvelsi gün işte az çay kaşıgın ucuyla hemen bir damla badem yagı damlattım sonra kaşıgın içine sütümüde sagdım verdim o gün minnoşum bir uyudu çıtı çıkmadı gazınıda bir güzel kendi çıkardım ama öyle korktum ki arkadaşıma sordum ilk öyle olması normal dedi bebiş yorgunlugunu atmış işte dedi.arkadaşım sab simplekten çok kullandım ama muskat cevizinden fayda gördüm demişti gerçekten de öyle. deneyin sizde arkadaşlar.
aslıcım bende korktum ıste o kadar uyuyunca sastım kaldım.cocuk emıyor uyuyor.sankı baygın gıbı.atesını falan olctum yok gayet ıyı.senın dedıgın gıbı herhalde gazı yoktu rahat ettı uyudu.hındıstan cevızı nasıl verılıyormus canım aklımda olsun bızde pek olmuyor gaz cunku kusarak cıkardıgı ıcın gaz olcak bır sey kalmıyor:roflol:
günaydın herkese arkadaşlarr
deryacım bu rota virüs aşısı nezaman yaptırılıyor cnm ve özel sanırım kaça yaptırdın
duygucum bildigimiz hindistan cevizinden degil aktarlarda satılıyor ceviz gibi ama küçük birşey bıçakla kazıyorsun hemen çok az çay kaşıgının ucu kadar bir damla badem yagı birazda sütünden sagıp veriyorsun rahatlatıcı etkisi varmış ve çok güzel gaz çıkartıcı. yerimseniben
aslıcım günde 1 kere mi veriyorsun peki ?
selincim duygu çok haklı bencede 4 numara al derim. benim minnoş en son 5,5 kg olmuştu.günaydın arkadaslar
aslı-duygu bebişlerin kiloları kac 4e geciyorsunuz 2 numara sıkıyo bizimkinide 3 numara alacaktım bugün 4 mü alsam acaba oğlum 6200
alışverişe cıkacam simdi cvp verirseniz sevinirim:smiley-cool:
Arkadaslar bu hındıstan cevızı dedıgınız seyı aktardan ıstedıgımızde kucuk cevız gıbı hındısatn cevızı dıyemı soracagız ? CADIARZU
bırde bundan bıraz kazıyıp cay kasıgının ucuna koyucaz uzerıne 1 damla badem yağı bıraz da anne sutunu ustune sagıp oylece verıyoruz oyle mı dogrumu anlamısım ? :bbo:
bırde bu hındıstan cevızınden ne kadar almalı bır seferde ? badem yagını da aktardan mı almak gerek.. ben daha once kozmetıkcılerde satılanlardan almıstım hem mavı kutuda hem yesıl kutuda olarak ıkı ayrı var bılmıyorum bılıyormusunz saf badem yagı..
onu mu kullanayım tekrar mı alayım sızce ? fisfisfis
günaydıııııııııııııııııııın
hicran geçmiş olsun canım bu arada bebeğine maşallah çok tatlı ..ben artık siteye az gelir oldum inşallah herkes iyidir..biz de bugün kontrole gideceğiz..
hepinizi çooook öpüyorum tabi bebişleri deeeeeeeeeeeeeee...........
günaydın kızlarrr bu sabah yine sırt ağrısı zorluyor beniii ay çok fena valla biraz hareketlenince azalıyor ama dün hiç geçmedi sanki bide annemlerde mantı açma faslı oldu iyice ağrıdı sırtım ben gerçi fazla işe sokulamadım kızdan dolayı ama yinede mantı yaptık yani biraz kızıma gelince kültür de temiz çıkmışşş dr reflü dedi bebeklerde olurmuş bu bir süre böyle gider taaki oturmaya başlayana kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok: bebeklerin mide kapakları henüz tam kasları gelişmediğinden böle olabilirmiş dediiiyandık ki ne yandık yaww çocuk zayıfladı birkaç gündesenağlama
günaydın kızlarrr bu sabah yine sırt ağrısı zorluyor beniii ay çok fena valla biraz hareketlenince azalıyor ama dün hiç geçmedi sanki bide annemlerde mantı açma faslı oldu iyice ağrıdı sırtım ben gerçi fazla işe sokulamadım kızdan dolayı ama yinede mantı yaptık yani biraz kızıma gelince kültür de temiz çıkmışşş dr reflü dedi bebeklerde olurmuş bu bir süre böyle gider taaki oturmaya başlayana kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok: bebeklerin mide kapakları henüz tam kasları gelişmediğinden böle olabilirmiş dediiiyandık ki ne yandık yaww çocuk zayıfladı birkaç gündesenağlama
Arkadaslar herkese merhaba ya bırsey soracagm;
prima kullananlar bebıslere kac numara kullanıyorsunuz ?
benım bebıs 4,5 kg ama 2 numaranın kılosu 3-6 olarak gostermesıne ragmen bacaklarını popsunu cok sıkıyor ızlerı cıkıyor hep bezın kızarıyor..
ben sımdı 3 e mı geceyım ama kılo olarak daha var 3 numaraya anlamadım :S ?
geçmiş olsun canım.dikkat ediyorum da hamilleliğinden bu süreye kadar tüm aksilikler seni buldu.sende cok nazar var sanırım.çörek otu bulundur üstünde nazara cok iyiymiş.bu nazar insanı mezara kadar götürür.benim yavrum 40 cıktı 2 gün sonra pusetten düştü ve kafa tasında catlak tespit edildi.bi gün hastanede yattık ve cok şükür suan iyi.her gören bişey dediyavruma masallah diyen yok
canım yaaa çok geçmiş olsunnn allah korumuş bebişini valla aman dikkat et nasıl düşürdünüz öle yawww aman diyim aman canım allaha emanet allah nazarlardan korusun bizim bebişlerimizi çörek otunu bende biliyorum canım bebeğimin omzuna dua yaptık nuska olarak içine de çörek otu koyduk accık dualar korur yavrumuzu ninşallah ama bizde dikkatli olalım tabii ben dediğin gibi hamilelikkten beri birçok aksilikle karşılaştım hamiş kalmadan önce aman nolursa olsun hamiş kalayımda herşeye razıyım demiştim o yüzden şikayete hakkım yok rabim sanırım dileğimi kabul etti:roflol:artık dayancaz başka çare yokk senin bebiş çatlak varsa nolcek pekii öle yatırıp çıkardılar atlak nolcek pekii kaynarmıymış kendi kendinee ödem falan olmuşmu ay kızım nasıl düşürdün minik meleğini ywwww içim sızladı şimdi valla offfffffffffff
geçmiş olsun canım.dikkat ediyorum da hamilleliğinden bu süreye kadar tüm aksilikler seni buldu.sende cok nazar var sanırım.çörek otu bulundur üstünde nazara cok iyiymiş.bu nazar insanı mezara kadar götürür.benim yavrum 40 cıktı 2 gün sonra pusetten düştü ve kafa tasında catlak tespit edildi.bi gün hastanede yattık ve cok şükür suan iyi.her gören bişey dediyavruma masallah diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?