Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım daha ayrıntılı anlatırmısın nasıl verdiğini?hisdistan ceviziyle badem yağını bir mi verdin?anlamadfım da ben.

aslıcım bende korktum ıste o kadar uyuyunca sastım kaldım.cocuk emıyor uyuyor.sankı baygın gıbı.atesını falan olctum yok gayet ıyı.senın dedıgın gıbı herhalde gazı yoktu rahat ettı uyudu.hındıstan cevızı nasıl verılıyormus canım aklımda olsun bızde pek olmuyor gaz cunku kusarak cıkardıgı ıcın gaz olcak bır sey kalmıyor:roflol:

merhabalar arkadaşlar...bez muhabbeti devam ediyor :)
ben de 3 numaraya geçtim, bezin üzerinde kg. yazıyorlar ama bebişlerin boylarına göre değişiyor sıkıp sıkmaması da sanırım..mesela benim bebiş 5600 gr şu anda ve 3 numara tam oluyor çünkü boyu da uzun olduğundan bacakları çok tombiş değil . :))

özel aşıları ben de yaptıracağım özellikle pnömokok Allah korusun küçükken bu mikrop dere gibi bi yerin suyundan,sadece suya ayaklarımı soktuğum için, bana bulaşmış annem vaktinde hastaneye yetiştirmeseydi sakatlanacaktım belki de ölecektim Allah bebişlerimizi korusun bence yaptırılmalı nereden ne mikrobu bulaşır hiç bilinmiyor...

duygucum bildigimiz hindistan cevizinden degil aktarlarda satılıyor ceviz gibi ama küçük birşey bıçakla kazıyorsun hemen çok az çay kaşıgının ucu kadar bir damla badem yagı birazda sütünden sagıp veriyorsun rahatlatıcı etkisi varmış ve çok güzel gaz çıkartıcı. yerimseniben

aslıcım günde 1 kere mi veriyorsun peki ?

Arkadaslar bu hındıstan cevızı dedıgınız seyı aktardan ıstedıgımızde kucuk cevız gıbı hındısatn cevızı dıyemı soracagız ? CADIARZU
bırde bundan bıraz kazıyıp cay kasıgının ucuna koyucaz uzerıne 1 damla badem yağı bıraz da anne sutunu ustune sagıp oylece verıyoruz oyle mı dogrumu anlamısım ? :bbo:
bırde bu hındıstan cevızınden ne kadar almalı bır seferde ? badem yagını da aktardan mı almak gerek.. ben daha once kozmetıkcılerde satılanlardan almıstım hem mavı kutuda hem yesıl kutuda olarak ıkı ayrı var bılmıyorum bılıyormusunz saf badem yagı..
onu mu kullanayım tekrar mı alayım sızce ? fisfisfis

selincim duygu çok haklı bencede 4 numara al derim. benim minnoş en son 5,5 kg olmuştu.

betülcüm aktara muskat cevizi diyebilirsin diger adı hindistan cevizi. dogru anlamışsın şekercim bıçakla kazıyıp hemen çay kaşıgının ucuna koyuyorsun azcık olacak hemen bir damla badem yagı evdekileri kullanabilirsin bende de vardı hamilelikte almıştım onu kullandım.birazda sütünü sagıyorsun kolayca bebişin agzına gitsin diye arkadasındanda emzirebilirsin. bu cevizden bir tane alsan uzun bir süre yetecek gibi görünüyor az az kullandıgın için.

günaydın kızlarrr bu sabah yine sırt ağrısı zorluyor beniii ay çok fena valla biraz hareketlenince azalıyor ama dün hiç geçmedi sanki bide annemlerde mantı açma faslı oldu iyice ağrıdı sırtım ben gerçi fazla işe sokulamadım kızdan dolayı ama yinede mantı yaptık yani biraz kızıma gelince kültür de temiz çıkmışşş dr reflü dedi bebeklerde olurmuş bu bir süre böyle gider taaki oturmaya başlayana kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok: bebeklerin mide kapakları henüz tam kasları gelişmediğinden böle olabilirmiş dediiiyandık ki ne yandık yaww çocuk zayıfladı birkaç gündesenağlama

günaydıııııııııııııııııııın
hicran geçmiş olsun canım bu arada bebeğine maşallah çok tatlı ..ben artık siteye az gelir oldum inşallah herkes iyidir..biz de bugün kontrole gideceğiz..
hepinizi çooook öpüyorum tabi bebişleri deeeeeeeeeeeeeee...........

sağol canım inşallah kontrolünüz iyi geçerr bebeiş gelişimi çok iyidir inşallahh fırsat bulduğunda gir anımmm burası bir nevi terapi de oluyor bize ayrıca sadece paylaşım bilgi lsohbet değil sonuçtaaa

selam kızlar günaydın.nasılsınız bebişleri büyütüyoruz artık bugün benim minik kuşum 2.ayını dolduruyor.günler nasıl geçiyo anlamıyorum bi bakmışız 1. 2. 3. derken büyüyüp gidecek minik meleklerimiz

geçmiş olsun canım.dikkat ediyorum da hamilleliğinden bu süreye kadar tüm aksilikler seni buldu.sende cok nazar var sanırım.çörek otu bulundur üstünde nazara cok iyiymiş.bu nazar insanı mezara kadar götürür.benim yavrum 40 cıktı 2 gün sonra pusetten düştü ve kafa tasında catlak tespit edildi.bi gün hastanede yattık ve cok şükür suan iyi.her gören bişey dediyavruma masallah diyen yok

Hicrancım selam;
GEçmiş olsun canım. İnşallah reflüyü de çabuk atlatır bebeğin. Zaman çabuk geçiyo , oturma zamanları da gelecek yakında...
Bu arada benim belim , sırtım da çok fena ağrıyor. Bi doktora mı gitsem diyorum bende bunun için. Devamlı emzirirken , altını temizlerken eğik durmaktan, normalde de dolaşırken de eğik , kambur durmaya başladım, çok ağrıyor. Arkadaş dedi geçen gün gezerken dik dur diye. Heralde kötü gözüküyorum....
Sizde de öyle mi arkadaşlar, istirahat de fazla edemiyorum .Gelen giden de çok oluyo. Gece 1'de yatıp 4'te kalkıp 8'e kadar uyumaya çalışıyoz. Sonrada anca toplanıp kahvaltı ediyorum. Gündüz de pe uyumuyo artık mıyyk mıyyk hep...

bence 3 e geç betülcüm bende geçtim 3 e sıkıyordu 2 ler 1 haftadır 3 kullanıyorum evde bez vardı diye geçemedim benim kızında bacakları kızarıyordu gevşek bağlamaya çalıştığım halde bide sızıyordu gevşek olunca

canım yaaa çok geçmiş olsunnn allah korumuş bebişini valla aman dikkat et nasıl düşürdünüz öle yawww aman diyim aman canım allaha emanet allah nazarlardan korusun bizim bebişlerimizi çörek otunu bende biliyorum canım bebeğimin omzuna dua yaptık nuska olarak içine de çörek otu koyduk accık dualar korur yavrumuzu ninşallah ama bizde dikkatli olalım tabii ben dediğin gibi hamilelikkten beri birçok aksilikle karşılaştım hamiş kalmadan önce aman nolursa olsun hamiş kalayımda herşeye razıyım demiştim o yüzden şikayete hakkım yok rabim sanırım dileğimi kabul etti:roflol:artık dayancaz başka çare yokk senin bebiş çatlak varsa nolcek pekii öle yatırıp çıkardılar atlak nolcek pekii kaynarmıymış kendi kendinee ödem falan olmuşmu ay kızım nasıl düşürdün minik meleğini ywwww içim sızladı şimdi valla offfffffffffff

canım annemi otogara bıraktık.bizimki gelirken acıktı pusetten cıkarıp emzirdim.geri pusete koyarken tutma yerine carpmasın diye arkaya dogru ittim.babamızda araban cıkarken dikkat etmedi bende demeyi unuttum ve puset dengisiz oldugu için yavrum kayıp düştü.bi an ne oldugunu anlamadık bi baktık canım oğlum yerde aklım gitti.melekler koruyor yavrumu iyiki 2 battaniyeye sarmışım yoksa daha köötü şey olabilirdi.catlak için bi gün gözetim altında kaldık hastanede cok şükür bişey cıkmadı.zamanla kaynar korkmayın dedi doktor

Son düzenleme:

zeoscum çok geçmiş olsun canımm Allah korumuş bebegini.bende sizlere hiç bahsetmedim ama bende bebegimi 50 günlükken gece uykumda kucagımdan düşürdüm ve kendimi hiçbir zaman affetmeyecegim Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı dra götürdük birşey yok dedi ama aklımdan hala hiç çıkmıyor.çok dikkat etmemiz gerekiyor.

hicrancımm birşeyinizin çıkmamasına çok sevindimm.
herkese güzel günler diliyorum.bol sütlü,gazsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…