- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.201
zeoscum çok geçmiş olsun canımm Allah korumuş bebegini.bende sizlere hiç bahsetmedim ama bende bebegimi 50 günlükken gece uykumda kucagımdan düşürdüm ve kendimi hiçbir zaman affetmeyecegim Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı dra götürdük birşey yok dedi ama aklımdan hala hiç çıkmıyor.çok dikkat etmemiz gerekiyor.
hicrancımm birşeyinizin çıkmamasına çok sevindimm.
herkese güzel günler diliyorum.bol sütlü,gazsız.
merhabalar arkadaşlar aşı konusunda ki paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Aslı güzel bi bilgi valla hemen uyguluycam biliyosun bizdede gaz problemi fazlacakaydirigubbakcemile3
hicran geçmiş olsun canım
zeos canım aynı şekilde bende çok kızıyorum böle kusur bulmaya çalışanlara şimdide çocuğumun pipisiyle ugraşıyorlar ya dışa çevrilmesimi ne gerekmiş böle bi konuda bilgisi olan varmıdr gidince sorcam ama aklıma takıldı fisfisfis
merhabalar arkadaşlar aşı konusunda ki paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Aslı güzel bi bilgi valla hemen uyguluycam biliyosun bizdede gaz problemi fazlacakaydirigubbakcemile3
hicran geçmiş olsun canım
zeos canım aynı şekilde bende çok kızıyorum böle kusur bulmaya çalışanlara şimdide çocuğumun pipisiyle ugraşıyorlar ya dışa çevrilmesimi ne gerekmiş böle bi konuda bilgisi olan varmıdr gidince sorcam ama aklıma takıldı fisfisfis
selıncım 2 numara nasıl oluyor bebısıne cok sıkıyordur:1shok: benım oglum 6500 gr.bence kesınlıkle 3 alma derım benımkının bacaklarında lastık ızı kalıyor kıpkırmızı oluyor.ama yınede sen bılırsın.a.s.
duygucum bildigimiz hindistan cevizinden degil aktarlarda satılıyor ceviz gibi ama küçük birşey bıçakla kazıyorsun hemen çok az çay kaşıgının ucu kadar bir damla badem yagı birazda sütünden sagıp veriyorsun rahatlatıcı etkisi varmış ve çok güzel gaz çıkartıcı. yerimseniben
canım annemi otogara bıraktık.bizimki gelirken acıktı pusetten cıkarıp emzirdim.geri pusete koyarken tutma yerine carpmasın diye arkaya dogru ittim.babamızda araban cıkarken dikkat etmedi bende demeyi unuttum ve puset dengisiz oldugu için yavrum kayıp düştü.bi an ne oldugunu anlamadık bi baktık canım oğlum yerde aklım gitti.melekler koruyor yavrumu iyiki 2 battaniyeye sarmışım yoksa daha köötü şey olabilirdi.catlak için bi gün gözetim altında kaldık hastanede cok şükür bişey cıkmadı.zamanla kaynar korkmayın dedi doktor
canım anlamadım be sizi 3 numara 4-9 kilo ....benimki 4,5 iken geçtim bende o zaman bile bacaklarında iz yaptı ..ama 4 numara abartı değilmi daha şimdiden...alt tarafı kocaman kalır ya....
benim bebişi salı günü sünnet ettiriyoruz.ilerde muhakkak sorun cıkar dedi doktorumuz.
AAAA :1shok: ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DA BÖLE BİŞEY VAR DEMEKKİ
CYILDIZ NASIL KENDİMİZMİ YAPCAZEN İYİSİ DR GÖTÜREYİM BEN BİŞEY ANLAMADIM ENDİŞELENDİMDE
AAAA :1shok: ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DA BÖLE BİŞEY VAR DEMEKKİ
CYILDIZ NASIL KENDİMİZMİ YAPCAZEN İYİSİ DR GÖTÜREYİM BEN BİŞEY ANLAMADIM ENDİŞELENDİMDE
arkadaşalr selam...ben bi bakıp çıkabiliyorm genelde...benmki uyursa gçmişi okuyacağım şimdi...hem de e kalabalk..hem eczaneye 3 saat hergün gitmeyey başladım....hemde gecelerin kadını kızım yoruyor beni...
selincim duygu çok haklı bencede 4 numara al derim. benim minnoş en son 5,5 kg olmuştu.
canım ben suda veriyorum yada hemen gögsüme dayıyorum iyice midesine gitsin diye. bide emzirmeden önce veriyorum sonra hemen emziriyorum.
betülcüm aktara muskat cevizi diyebilirsin diger adı hindistan cevizi. dogru anlamışsın şekercim bıçakla kazıyıp hemen çay kaşıgının ucuna koyuyorsun azcık olacak hemen bir damla badem yagı evdekileri kullanabilirsin bende de vardı hamilelikte almıştım onu kullandım.birazda sütünü sagıyorsun kolayca bebişin agzına gitsin diye arkadasındanda emzirebilirsin. bu cevizden bir tane alsan uzun bir süre yetecek gibi görünüyor az az kullandıgın için.
canım annemi otogara bıraktık.bizimki gelirken acıktı pusetten cıkarıp emzirdim.geri pusete koyarken tutma yerine carpmasın diye arkaya dogru ittim.babamızda araban cıkarken dikkat etmedi bende demeyi unuttum ve puset dengisiz oldugu için yavrum kayıp düştü.bi an ne oldugunu anlamadık bi baktık canım oğlum yerde aklım gitti.melekler koruyor yavrumu iyiki 2 battaniyeye sarmışım yoksa daha köötü şey olabilirdi.catlak için bi gün gözetim altında kaldık hastanede cok şükür bişey cıkmadı.zamanla kaynar korkmayın dedi doktor
zeoscum çok geçmiş olsun canımm Allah korumuş bebegini.bende sizlere hiç bahsetmedim ama bende bebegimi 50 günlükken gece uykumda kucagımdan düşürdüm ve kendimi hiçbir zaman affetmeyecegim Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı dra götürdük birşey yok dedi ama aklımdan hala hiç çıkmıyor.çok dikkat etmemiz gerekiyor.
hicrancımm birşeyinizin çıkmamasına çok sevindimm.
herkese güzel günler diliyorum.bol sütlü,gazsız.
Hicrancım selam;
GEçmiş olsun canım. İnşallah reflüyü de çabuk atlatır bebeğin. Zaman çabuk geçiyo , oturma zamanları da gelecek yakında...
Bu arada benim belim , sırtım da çok fena ağrıyor. Bi doktora mı gitsem diyorum bende bunun için. Devamlı emzirirken , altını temizlerken eğik durmaktan, normalde de dolaşırken de eğik , kambur durmaya başladım, çok ağrıyor. Arkadaş dedi geçen gün gezerken dik dur diye. Heralde kötü gözüküyorum....
Sizde de öyle mi arkadaşlar, istirahat de fazla edemiyorum .Gelen giden de çok oluyo. Gece 1'de yatıp 4'te kalkıp 8'e kadar uyumaya çalışıyoz. Sonrada anca toplanıp kahvaltı ediyorum. Gündüz de pe uyumuyo artık mıyyk mıyyk hep...
Zeos, Aslii cok gecmıs olsun arkadaslar Allah korumus..
Bende gecelerı hep kalkıp oturarak emzırırdım ama artık yatarak emzırmeye basladım sız nasıl yapıyorsunuz?
normalde hıc uykuya dalmazdım emzırırken 2 dır bır bakıyorum bırden uyanıyorum dalmısım bebıs coktan emmıs bıtmıs uykuya dalmıs koynumda memeyı cıkarmıs agzından.. saate bakıyorum kac dakkadır emıyor dıye kafam durmus gıbı oluyor ıkı seferdır de ne kadar dır emdıgını hatırlamıyorum yanı saate bakarak emzırırım genelde kac dakka emıyor dıye..
bana cok uzun uyumusum gıbı gelıyor ama sanırım en fazla 5 10 dk uyumus oluyorum heralde.. benneyaptımki
cok ta korkuyorum sıkıstırırım fılan dıye ALLAHIM KORUSUN. ama oturup emzırıeknde kafam ıkı yana dusuyor dalıp uyanıyorum sanıyelıkde olsa oo zaman da dusururum dıye korkuyorum sız ne yapıyorsunuz nasıl emzırıyorsunuz gecelerı ?? :çok üzgünüm:
Bende ölüyorm sırt ve boyun ağrısından,bütün hareketlerim kısıtlandı,hatta kollarıma ve ellerime kadar vuruyor.Artık altını dizlerimin üstüne çömelerek değiştiriyorum,emzirken mutlaka yastıklar koyuyorum ve egzersiz yapıyorum biraz daha iyi sanki,hatta doktora gidicem ağrım için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?