Doğum yapmış olan anneler buraya....

sanada geçmiş olsun aslıcım.allah koruyo bi yerde meleklerimizi.hastanede yattım ya bi gün inan şükrettim halime ne cocuklar var ne acılar cekiyolar.allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı

merhabalar arkadaşlar aşı konusunda ki paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Aslı güzel bi bilgi valla hemen uyguluycam biliyosun bizdede gaz problemi fazlacakaydirigubbakcemile3
hicran geçmiş olsun canım
zeos canım aynı şekilde bende çok kızıyorum böle kusur bulmaya çalışanlara şimdide çocuğumun pipisiyle ugraşıyorlar ya dışa çevrilmesimi ne gerekmiş böle bi konuda bilgisi olan varmıdr gidince sorcam ama aklıma takıldı fisfisfis

benim bebişi salı günü sünnet ettiriyoruz.ilerde muhakkak sorun cıkar dedi doktorumuz.

evet canım pipisinin ucundaki derisini arkaya doğru çektiriyosun yoksa pislik falan toplanıyomuş ve şişme yapıyomuş.ağrı oluyomuş.dr dedi bana da.

canım anlamadım be sizi 3 numara 4-9 kilo ....benimki 4,5 iken geçtim bende o zaman bile bacaklarında iz yaptı ..ama 4 numara abartı değilmi daha şimdiden...alt tarafı kocaman kalır ya....

canım kabuklu ya o kabuğundan mı alıyorsun...kesip içinden mi....

canım geçmiş olsun bebişine.allah korumuş valla.

canım anlamadım be sizi 3 numara 4-9 kilo ....benimki 4,5 iken geçtim bende o zaman bile bacaklarında iz yaptı ..ama 4 numara abartı değilmi daha şimdiden...alt tarafı kocaman kalır ya....

katılıyrum canım bizim bebişler daha ufak sonucta bacak aralarında kocaman bez ayaklar ayrık kalır maallahhh eskiler ayaklar ayrık kalmasın çarpıklaşmasın diye kundağa koyarlarmış neticede o da iyi değil tabii ama büyük bezde iyi değil bence

benim bebişi salı günü sünnet ettiriyoruz.ilerde muhakkak sorun cıkar dedi doktorumuz.

AAAA :1shok: ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DA BÖLE BİŞEY VAR DEMEKKİ
CYILDIZ NASIL KENDİMİZMİ YAPCAZEN İYİSİ DR GÖTÜREYİM BEN BİŞEY ANLAMADIM ENDİŞELENDİMDE

CYILDIZ NASIL KENDİMİZMİ YAPCAZEN İYİSİ DR GÖTÜREYİM BEN BİŞEY ANLAMADIM ENDİŞELENDİMDE

ilerde muhakkak kireçlenme olur ve sancı yapar ve sürekli sünnetine kadar belli aralıklarla kireç temizlenir ve buda cocuk için sorun yaratır.bu nedenle yaptıralım dedik

arkadaşalr selam...ben bi bakıp çıkabiliyorm genelde...benmki uyursa gçmişi okuyacağım şimdi...hem de e kalabalk..hem eczaneye 3 saat hergün gitmeyey başladım....hemde gecelerin kadını kızım yoruyor beni...

evet kendin yapacaksın korma canım bişey olmaz.banyo yaptırırken de yapacaksın ki pislik orada birikmesin.pipisinin ucundan geriye doğru derisini çektiriyosun işte.tarif de edilmiyo ki:))):roflol:

canım nasılsın?benimkinin gaz olayı geceleri hala devam ediyor.sizde durumlar nasıl?ben de 3 numara kullanıyorum 4 numara bizim için büyük sanırım

onu büyük kızımda yapmıştım ben nasıl da unutmuşum ay 14 yıl geçti aradan tabiii zeka dumuruna uğramışım ben hay allah bende aliim bariii nasıl unuttum yawww:1shok:

Zeos, Aslii cok gecmıs olsun arkadaslar Allah korumus..

Bende gecelerı hep kalkıp oturarak emzırırdım ama artık yatarak emzırmeye basladım sız nasıl yapıyorsunuz?
normalde hıc uykuya dalmazdım emzırırken 2 dır bır bakıyorum bırden uyanıyorum dalmısım bebıs coktan emmıs bıtmıs uykuya dalmıs koynumda memeyı cıkarmıs agzından.. saate bakıyorum kac dakkadır emıyor dıye kafam durmus gıbı oluyor ıkı seferdır de ne kadar dır emdıgını hatırlamıyorum yanı saate bakarak emzırırım genelde kac dakka emıyor dıye..
bana cok uzun uyumusum gıbı gelıyor ama sanırım en fazla 5 10 dk uyumus oluyorum heralde.. benneyaptımki
cok ta korkuyorum sıkıstırırım fılan dıye ALLAHIM KORUSUN. ama oturup emzırıeknde kafam ıkı yana dusuyor dalıp uyanıyorum sanıyelıkde olsa oo zaman da dusururum dıye korkuyorum sız ne yapıyorsunuz nasıl emzırıyorsunuz gecelerı ?? :çok üzgünüm:

Bende ölüyorm sırt ve boyun ağrısından,bütün hareketlerim kısıtlandı,hatta kollarıma ve ellerime kadar vuruyor.Artık altını dizlerimin üstüne çömelerek değiştiriyorum,emzirken mutlaka yastıklar koyuyorum ve egzersiz yapıyorum biraz daha iyi sanki,hatta doktora gidicem ağrım için....

HERKESE MERHABA
günlerdir giremedim ilk gez gezdik oğlumla,misafir agırla,oğluşla ugraş evle ugraş derken bayagı birikmiş yazdıklarınız.
betülcüm ben de geceleri hep saatle hareket ediyordum mesela bana hemen uyandı gibi geliyorken bi bakıyorum saate 2.5 saat olmuş.ama ben de senin gibi günlerdir hatırlayamıyorum.önceden hangi saatlerde uyandı ne kadar uyudu,ne kadar emdi diye sabah kafamda planlıyodum gecelerini.ama artık saate bakmama ragmen sabah hiçbirini hatırlamıyorum.nasıl uyuttum? kaçta kalktım? hepsi uçmuş oluyo beynimden.yaa demekki gerçekten aynı şeyler yaşanıyor hemen hemen.ben de kucagımda emziriyorum beşiğinden alıp kucagımda emzirirken kendi yorganımla örtüyoum.benimde başım düşüyor.ahanda uyandı.

yatarak emzirmek çok tehlikeli kızlar..göğsünüz altında ağzı kalabilir..süt siz uyurken ağzını doldurur soluk borusuna gidebilir ve oksijensiz kaldığı çok kısa bi süre bile kötü sonuçlara neden olabilir..çok olay biliyorum böyle..Allah korusun hepimizin bebişlerini..

ben genelde gündüzleri yanıma yatırarak emziriyorum gece korkuyorum uyurum çocuk göğsümden nefes alamaz bişey olur diye allah korusun benim annemin arkadaşının kızı çocuğuna hemde ilk çozuğuna gece emzirirken yanına yatırmış emzirirken ve uyumuş haliyle elini gevşetmiş bir uyanmışki çocuk mosmor vefat etti yavrucak kadın psikolojik tedavi gördü bir süre allah kimseye vermesin sakın gece özellikle öyle emzirmeyin vala sırtm feci ağrıyor ama yastık desteği falan hep kucağımda emziriyorum

bende dr gitmeyi düşünüyorum çok ağrılarım oluyor boyundan sırtımın ortasına doğru ve kollarımı kaldırırken omuzlarım ağrıyor valla dünden beride sağ elim bilekle dirsek arası sancı yaptı sanırım kalsiyum eksikliği falan doğumdan sonra görülür bildiğim kadarı ile yengeminde kolları el bilekleri ağrıyordu dr ilaç vermişti ona bazı vitamin tkviyeleri ama ne vermişti hatırlamıyorum bakalım 1 hafta sonra aşıya gidicez o güne randevu alıcam aynı gün bende dr görüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…