Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet alın ben not alıyorum o yuzden.. dogalı 12 gun oldugundan berı hep not tutuyorum cunku cok karıstırıyordum en son ne zaman emdı ne kadar sure emdı altını ne zaman degıstırdım hepsıını yazıyorum sureklı bır deftere.. yoksa hepsı karısıyor :1no2:

bende ondan korkuyorum ama otururken de dusurmek korkusu var.. :1no2:
zaten yan yatıyorum oda yan yatıyor emerken bır elımle sırtından bır elımlede göğsümğ tutyorum kapanmasın dıye zaten aralık oluyor baya.. uyandıgımda yanı ıkı seferdır daldıgımı dıyorum aynı pozısyondayız agzını memeden cekmıs uyuyor buldum.. ama bellı olmaz tabı ne yapmak gerek acaba.. benneyaptımki

canım sen bilirsin ama yatark emzirmek çok tehlikeli elindeyken düşürsen bile yatağa düşer ama yanlışlıkla uyursan nefes alamaz ki beyne oksijen kısa süre bile gitmese kötü neticeler çıkıyor ortaya....o yüzden çok dikkatli olmak lazım....

salonda yatıyoruz bız henuz yatak odasına gecmedk koltukta oturuyorum emzırıekn o bakımdan korkuyorum dusurmekten ama yatarakta cok tehlıkle dogru..benneyaptımki

hepınız gece oturarak mı emzırıyorsunuz nasıl pozisyonunuz fıkır verebılcek olan var mı ?
rahat bır pozisyon bulmak lazım sırt vve boyun agrılarımda ust sevıyede zaten.. :1no2:

canım valla bende uyuyarakta olsa ......hıhıhı oturarak emzırıyorum su yatarak emzırmek bana hıc rahat gelmıyor ben emzıremıyorum ama cogu arkadasım ole emzırıyor

Canim kollu sandalyeye oturuyorum şu ara bunu yapiyorum sonra yastik koyuyorum sandalye koluna oraya destek aliyorum eğilmeyeyeim çocuğu rahat taşiyayim diye biraz daha rahat oluyor sandalye koluna dayaninca ofis koltuklari varya hani pc masasinin ondan yanii

cnm bende öyle salonda idare şuan.başlarda sezeryanlı olduğum için hep yatarak emzirmiştim ama şimdi hep gece kalkıyorum ve yatağın içinde sırtımı dayayarak biyere öyle emziriyorm yatarak emzirmiyorm tehlikeli diye... başlardada gece uykusu yoktu ağrılarımdan dolayıda hep yatarak emzirmek zorunda kaldım...:ecrin_bebek:şimdiki pozisyonum bana daha rahat geliyor..bencede oturarak denemelisin...sonra alışıyor insan...kaydirigubbakcemile5:1hug:

emzirme pozisyonu,
hangi göğüs verilecekse o taraf bacak kendine çekilir ve bebeğin başını destekleyen kolu da o bacak destekler.yengem göstermişti.
benim hiç agrım olmadı.yatakta da ,koltukta da yapıyorum.bazen iki bacagımı da çekiyorum kendime ,bebişi araya alıyorum

bende emzırırken yatakta yastıgımı yatagın başına dayıyorum dık oturuyorum.sonra hangı taraftan emzırıyorsam o bacagımı kendıme cekıp destek alıyorum bebegı tasımak ıcın.allaha sukur hıc sırt ve bel agrım olmadı...

selam şekerler ben yazacak vakit bulamıyorum siz nasıl vakit ayırıyorsunuz kızlar yaa,okuyup okuyup çıkıyorum sadece.:1shok:
Betülcüm hala eğilerek mi emziriyorsun arkadaşım belin çok ağrıyordur sırtını yasla,ben de arkadaşların tarif ettiği gibi emziriyorum aynen,bir bacağımı çekiyorum ve kolumu yaslıyorum.Bir de Ayçanın minik bir yastığı var yatağın içinde onuda kolumun altına destek alıyorum çok rahat oluyor.Bazen de sabah erken saatlerde özellikle,yatarak kolumun altında emziriyorum,çok rahat oluyor ben de uyuyorum o da uyuyor...Kendimi kedi gibi veya memeli bir hayvan gibi hissediyorum ama çok hoş bir duygu..kaydirigubbakcemile3
Bu bahsettiğiniz hindistan cevizi falan ne işe yarıyor ki??Ben nasıl yapıldığını okudum ama neye yaradığını anlayamadım.fisfisfis

Kızlar ne olur bana yardım edin sütüm dünden beri azaldı, yok gibi ikisinden toplam 75 anca çıkıyor...

Düne kadar sütüm nasıl boldu anlatamam, allahım 1 günde bu kadar mı değişir herşey????

Bebeğim çok iştahsız ona çok üzülüyorum, dün gece hiç emmedi, bu yüzden moralim çok bozuldu.

Çok mutsuzum kızlar, bebeğim daha 2 aylık bile değil, sabahtan beri vitamalt ve steell tee içiyorum ama hala aynı..Bebeğim için en uygun gıda benim sütüm, napıcam ben ya tamamen giderse????

sedacım slm;
oncelıkle moralını bozdukca uzuldukce sutun daha cok azalır bılıyorsun canım.belkı gecıcı bır durumdur ben mesela grıp oldugum aksam resmen sutum kesıldı allahtan buzluga sagıp atmıstımda onu verdım ogluma
bol sıvı al arkadasım bırde ben bır aksam esım bıra ıcıyordu benımde canım cektı esım banada lıght bıra aldı onun yarısını ıctım. gecesıne yataklar bıle ıslanmıstı sutumden.ıcınde cok az alkol var aslında ama doktor haftada 1 bır kadeh kırmızı sarap yada lıght bıra ıcmemın sakıncası olmadıgını soyledı

Kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama emzirirken uyumanız çok sakıncalı, hayret ettim valla..Ne yapın ne edin, yüzünüzü yıkayın, yadfa ışığı açın ama ASLA emzirirken uyumayın...Bebeğiniz boğulur, üzerine yatarsınız allah korusun...

Benim hep kabusum olmuştur bu olay, rüyamda bebeğimi yanıma, yatağıma almış oluyorum, sonra uykudan sıçrayrak uyanıyorum ve bebeğimi arıyorum yatakta panikle..Tabii hiç almamamışım beşiğinde yatıyor yavrum...

Dikkat edin kızlar, ben ya uyurken yanıma alırsam diyede korkmuyor değilim ben biraz uyur gezerimdir de...

Canım çok sağol ama ben zaten günde 2 şişe vitamalt içiyorum, bira mayasıyla aynı şey ama malesef kızım çok iştahsız ve en buna üzüldükçe sütüm kaçıyor...:Saruboceq:

durmaya başlıyorlar canım ben baby tv açıyorum ana kucağıa koyuyorum duruyor aşkım benim

BUNLARA BAK DENE HANGİSİNDE RAHAT EDERSEN ONU YAP BEN SANDALYEDE RAHAT EDİYORUM DEDİĞİM GİBİ

http://www.anna-tr.com/Pozi_2b.gif için Google Görsel Sonuçları

iyi akşamlar arkadaşlarr
evet kendin yapacaksın korma canım bişey olmaz.banyo yaptırırken de yapacaksın ki pislik orada birikmesin.pipisinin ucundan geriye doğru derisini çektiriyosun işte.tarif de edilmiyo ki:))):roflol:

canım bizim dr.umuz elleme dedi ve okuduğum kitaplarda da öyle yazıyordu..
eskiler dediğin gibi geri çekip temizliyorlarmış ama uygularken yapılan yanlışlıklar ciddi rahatsızlıklara neden olabiliyor..

alıntı:
Yenidoğan bebeklerin %90 nında, bir yaşındaki bebeklerin ise %50 sinde sünnet derisi normalde geri çekilemez. Bebek büyüdükçe geri çekilme kendiliğinden gerçekleşir. Bebeklerin sünnet derisini geri çekmek için zorlamaya gerek yoktur. Zorlanırsa ağrı, kanama ve sünnet derisinde ciddi daralmalara neden olabiliriz.

ısırgan çayı, rezene çayı, sulansırılmış pekmez, humana ve bol bol su.... sürekli iç bunları... ben akşama kadar elimde bardakla geziyorum..içersem oluyor ama içmezsem olmuyor benim sütüm...çokda üzülme... stres yaparsasn iyice kesilir Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…