- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.221
HERKESE MERHABA
günlerdir giremedim ilk gez gezdik oğlumla,misafir agırla,oğluşla ugraş evle ugraş derken bayagı birikmiş yazdıklarınız.
betülcüm ben de geceleri hep saatle hareket ediyordum mesela bana hemen uyandı gibi geliyorken bi bakıyorum saate 2.5 saat olmuş.ama ben de senin gibi günlerdir hatırlayamıyorum.önceden hangi saatlerde uyandı ne kadar uyudu,ne kadar emdi diye sabah kafamda planlıyodum gecelerini.ama artık saate bakmama ragmen sabah hiçbirini hatırlamıyorum.nasıl uyuttum? kaçta kalktım? hepsi uçmuş oluyo beynimden.yaa demekki gerçekten aynı şeyler yaşanıyor hemen hemen.ben de kucagımda emziriyorum beşiğinden alıp kucagımda emzirirken kendi yorganımla örtüyoum.benimde başım düşüyor.ahanda uyandı.
yatarak emzirmek çok tehlikeli kızlar..göğsünüz altında ağzı kalabilir..süt siz uyurken ağzını doldurur soluk borusuna gidebilir ve oksijensiz kaldığı çok kısa bi süre bile kötü sonuçlara neden olabilir..çok olay biliyorum böyle..Allah korusun hepimizin bebişlerini..
evet alın ben not alıyorum o yuzden.. dogalı 12 gun oldugundan berı hep not tutuyorum cunku cok karıstırıyordum en son ne zaman emdı ne kadar sure emdı altını ne zaman degıstırdım hepsıını yazıyorum sureklı bır deftere.. yoksa hepsı karısıyor :1no2:
bende ondan korkuyorum ama otururken de dusurmek korkusu var.. :1no2:
zaten yan yatıyorum oda yan yatıyor emerken bır elımle sırtından bır elımlede göğsümğ tutyorum kapanmasın dıye zaten aralık oluyor baya.. uyandıgımda yanı ıkı seferdır daldıgımı dıyorum aynı pozısyondayız agzını memeden cekmıs uyuyor buldum.. ama bellı olmaz tabı ne yapmak gerek acaba.. benneyaptımki
canım sen bilirsin ama yatark emzirmek çok tehlikeli elindeyken düşürsen bile yatağa düşer ama yanlışlıkla uyursan nefes alamaz ki beyne oksijen kısa süre bile gitmese kötü neticeler çıkıyor ortaya....o yüzden çok dikkatli olmak lazım....
salonda yatıyoruz bız henuz yatak odasına gecmedk koltukta oturuyorum emzırıekn o bakımdan korkuyorum dusurmekten ama yatarakta cok tehlıkle dogru..benneyaptımki
hepınız gece oturarak mı emzırıyorsunuz nasıl pozisyonunuz fıkır verebılcek olan var mı ?
rahat bır pozisyon bulmak lazım sırt vve boyun agrılarımda ust sevıyede zaten.. :1no2:
Kızlar ne olur bana yardım edin sütüm dünden beri azaldı, yok gibi ikisinden toplam 75 anca çıkıyor...
Düne kadar sütüm nasıl boldu anlatamam, allahım 1 günde bu kadar mı değişir herşey????
Bebeğim çok iştahsız ona çok üzülüyorum, dün gece hiç emmedi, bu yüzden moralim çok bozuldu.
Çok mutsuzum kızlar, bebeğim daha 2 aylık bile değil, sabahtan beri vitamalt ve steell tee içiyorum ama hala aynı..Bebeğim için en uygun gıda benim sütüm, napıcam ben ya tamamen giderse????
sedacım slm;
oncelıkle moralını bozdukca uzuldukce sutun daha cok azalır bılıyorsun canım.belkı gecıcı bır durumdur ben mesela grıp oldugum aksam resmen sutum kesıldı allahtan buzluga sagıp atmıstımda onu verdım ogluma
bol sıvı al arkadasım bırde ben bır aksam esım bıra ıcıyordu benımde canım cektı esım banada lıght bıra aldı onun yarısını ıctım. gecesıne yataklar bıle ıslanmıstı sutumden.ıcınde cok az alkol var aslında ama doktor haftada 1 bır kadeh kırmızı sarap yada lıght bıra ıcmemın sakıncası olmadıgını soyledı
canım yaa almadılarmı almıyorlar bebişler benimki hala almak istemiyor arada alıyor ama 1-2 dk sonra atıyor ağzındannn genelde göğsümü emzik niyetine kullanıyorr zaten süt yokkk göğsüme alınca uyumaya başlıyor indiriceğim zaman hemen uyanıp ağlıyorrr ama maşallah diyeyim nadirende olsa bazen öyle havalara bakıp kendi kendine mık mık yapıp duruyor 10-15 sonra ağlamaya başlıyorr sanırım yavaş yavaş kendi kendine durmaya başlayacaklarr artıkk çevreyi kolaçan ediyorlar
salonda yatıyoruz bız henuz yatak odasına gecmedk koltukta oturuyorum emzırıekn o bakımdan korkuyorum dusurmekten ama yatarakta cok tehlıkle dogru..benneyaptımki
hepınız gece oturarak mı emzırıyorsunuz nasıl pozisyonunuz fıkır verebılcek olan var mı ?
rahat bır pozisyon bulmak lazım sırt vve boyun agrılarımda ust sevıyede zaten.. :1no2:
evet kendin yapacaksın korma canım bişey olmaz.banyo yaptırırken de yapacaksın ki pislik orada birikmesin.pipisinin ucundan geriye doğru derisini çektiriyosun işte.tarif de edilmiyo ki:))):roflol:
Kızlar ne olur bana yardım edin sütüm dünden beri azaldı, yok gibi ikisinden toplam 75 anca çıkıyor...
Düne kadar sütüm nasıl boldu anlatamam, allahım 1 günde bu kadar mı değişir herşey????
Bebeğim çok iştahsız ona çok üzülüyorum, dün gece hiç emmedi, bu yüzden moralim çok bozuldu.
Çok mutsuzum kızlar, bebeğim daha 2 aylık bile değil, sabahtan beri vitamalt ve steell tee içiyorum ama hala aynı..Bebeğim için en uygun gıda benim sütüm, napıcam ben ya tamamen giderse????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?