Doğum yapmış olan anneler buraya....

iidir fıstıkım senden naber.. valla dogum hıkayemı yazdıgım pekte ii degıldı normal beklerken sezeryan oldum ama olsun napalım bolesı hayırlıymıs tek uzuldugum evdekı sancım harıc hastanede 17 saat sancı cekmenmdı en sonda sunu sancı verdıler off felaket bişeydı ama hastane ve hastane personelınden oldukc memnun kaldık hepsı cok ii ve cok ilgılı hatta ıgneden ben cok korkarım bagırırsam kızmayın dememe ragmen aman bagır yeterkı sen kendını ii hısset demelerı ve cok iyi olmaları benı cok memnun ettı ayrıca temızlıgı tek kızdıgım nokta refakatcılara super yemek verımelerı banada habıre hosaf ve petıpor buskıvı vermelerıydı ac kaldım resmen yawww:)))
ama haklılar gazım cıksın dıye yaptılar bide sutum olsun dıyehihoyyyt
yanı super bı hastane
bıde senıde dogumdan 1 hafta sonra cagırdılarmı? benı cagırdılar gıttım cok tatlı bı doktor vardı bıde 1 ay sonra gel dedıler sanada dedılermı hangı doktora gıttın? benimm salı gunu 1 aylık oluyo aynı seylerı saglık ocagıda yapıyomus aşısı ve kontroller ...
o hastaneye degılde saglık ocagına gıtsem olurmu sen ne yapmıstın cnm???
aynı benımkıde mıymıy uyuyo gunduzlerı genelde uyanık paşam:))
gecelerıde 4-5 saat uyuyo senın gıbı. bıde cnm tulumu nerden aldın bend eole bısey bulursam alım ama hep baktıklarım kalın cocuk gıyınce robot gıbı kalır sıkar dıye ole olandan almadım ınce ve bebegı sıkmayacak bısey gerek senınkı nasıl??

selam kızlarrr naberlerr bakın bakalım benim kıza bana benziyormuuuu:roflol: yanlız belirteyim öle göründüğü gibi dobiş değilll valla

ImageShack - Hosting :: img2565bq7.jpg

hıcrancım maşallah bebısıne cok tatlı kılosuda gayet ıyı gorunuyor kızımızın allah nazardan saklasın..

serencım bencede cok kalın gıydırıyorsun canım.sımdıden alıstırırsan en ufak bır soguk aldıgın hasta olur yavrucak.ben kısa kollu cıtcıtlı body ustune uzun kollu body corap ve patıklı alt gıydırıyorum.dısarı cıkarken penye battanıyesıne sarıp ustue polar battanıye ortuyorum.a.s.

benimde 2 defa oldu 12 de yattı mesela geçen gece sabah 6 da uyandı uyuya kalmışım bende yorgunluktan gece 12 de yedi 60 cc mama öle ce kaldı yaruşum

maşallah ya buyuk ınsan gıbı uyumus hıcrancım.benım hıc oyle uyumadı bugune kadar.ama mama daha cok tok tutuyormus sanırım onunda etkısı vardır herhalde.bende 3 saat uyuyor dıye kendımı sanslı sayıyordum:bbo:

aman aman maşallahh taze annişim serenimm gelmiş.... Geçmiş olsunn.... Allah uzun ömürler versin... tüm sevdikler ihep yanında olsun Ege nin.....

Cnım erkek çocukları sıcağı pek sevmezler diyorlar.. benim ev 25-26 derece oluyor.. ama benim oğlan çok sıkılıyor.. Kaloriferi açmıyorum.gündüz güneş direk evin içinde o yüzden çok sıcak ben içine bir kısa kollu body üstüne ya tulum ya da alt üst takım giydiriyorum..
Dışarıya çıkarkene pusetinde.. içine penye battaniye üstüne polar bir battaniye koyuyorum.. Kadıköy de oturduğumuz için moda sahile çıkıyoruz hem güneş alıyor hem de temiz deniz havası.. dışarı çıktığımız günler gece çok daha huzurluve uzun süreli uyuyor..

büyükler canım kaç sene önce büyütmüşler bebekelrini artık.. Bence kırıcı olmadan söyle.. Ben söyledim baştan.. Ben ihtiyacım olduğunda sizlerden fikir isterim dedim.ama ilk danışacağım doktorum ve yeni doğum yapmış arkadaşlarım diyorum.. Onlar büyüteli en az 20 sene olmuş. onlarım metodları eski artık:)))) Bencede sünnet derisi ile oynatma..

Son düzenleme:

yok kıs dereceye bakıyorum 22-23 ise baddanıyeye sarmıyorum. benım ev kombılı gecende elektrık gıttı kombı dogal olarak yanmadı derece 20-21e dustu ben bıle üşüdüm ozaman 3 kattı bıde ınce baddanıyeye sardım koları dısardaydı dedıgın gıbı daha yenı o yuzden oda bende kendımızı ayarlayamadık...
bıde hala logusayım coooook terlıyorumm resmen su akıyo heryerımden o yuzden ben ne gıysem bı kat fazlasını gıydıremıyorum cunku terden dolayı nerdeyse askılı gıyecem:)
o doymaz sık emzırı bende cok duyuyorum kayınvalıde yetmıyo gıbı kayınpederımde hep solüyo kocakarı bunlar yawwwwwkaydirigubbakcemile3

aman ha usutme ben cok terlemedım ama odada ufo yaktıgımız ıcın bazen fazla gelıyor bende terlıyorum.. kalkınca yelek gıyıyorum hemen yoksa anında mıdem agrıyor..
sende kendıne dıkkat et bebıse gaz olur usuttukce..

hoşbulduk canuuummmmm
ay bıde o konu var SALLAMAKÇok üzgünüm çoook
senınkı yıne ayakta sallıyo gorumcem ve kaynanam kucaklarında ole bı sallıyolarkı dusurecekler dıye cok korkuyorum bıde solendıkmıde bızde bole yapardık bole ii gelır cocuga demezlermiiii aaaaaaaaaaayyyyyşş cıldırasım gelıyo logusalık sendromu bu olsa gerekkötükedihüso
valla ıkı hafta kaldılar yanımda off kendı anama bıle zor dayandım o yuzden hemen mevlut yaptımkı herkes evıne gıtsın bızde rahat edelım. tmnm saolsun cok yardımcı oldular ama cocuk benım ve benım istedıgım gıbı buyusun istiyorum
neysekı atlattık yarı kırkta cıktım ıkı yere gıttım okadar şimdi evdeyim işte

hoşbulduk guzel annişiimmm amiinnn guzel dileklerinde benden sana ve tum annişlereee:))
evet erkek bebekler ıcın ole derler ama yınede buyukler cok gıydırır ben bılmedıgım ıcın 4 kat gıydırıyolardı eh bılmedıgımden bende ole gıydırdım sonra okudumkı en fazla 3 kat oda ınce olmak şartmıs bıde sızlere sorım dedım ve haklısınız gercekten dedıklerınıze uyacam canummm ,bızımde sahılımız vaaaaaa ne hava atıyon:mymeka:
ama daha 24 g:mymeka:ubluguz dıye cıkmadık bızdemi sahıl havası alsak neee:))
benım evede hep gunes vuruyo aksama kadar sıcacık arada gunese yatırıyorum ii gelıyomus bebeklere D vıtamınıymısss
bende cetvel istiiyoommm:lepi:

Canım biz 5-6 günlükken daha dışarıda hava alıyorduk..Bebek rüzgar yemediği sürece bişi olmaz... Hele böyle güzel giderken havalar bence kaçırmayın fırsatı.. Hava sıcaklığı 0 derecenin altına düşmediği sürece her fırsatta dışarı çıkmak lazım.. sonraki günler hava soğuyacak ve hiç dışarıya çıkamıycaz... Benim doktorum açık havada üstüne rüzgar esmediği sürece hasta olmaz.. Asıl kapalı alanlardan kork , orda mikroplar daha çok olur dedi..

:1hug: hava atmıyorum canummcummm biliyorum.Hatta bora da biraz büyüsün sizin sahile denize girmeye gelirim oğlumla oğluşun yüzerlerr :)))

Canım birde camın arkasından gelen güneşin bebeğe D vit. açısından nerdeyse hiç yararı olmazmış... Direk alması gerekiyormuş..

evet cnm usutursem bebege gaz olur bı o okunuda cahıl degılım :))))))))) onu ogrendımde bebegı gıydırme konusunuda sayenızde ogrendım valla saolun kızlarrrr:1hug:
nekadar terlesemde ayagımdan corabı eksık etmıyorum kısa kolluda gıysem atletım hep ıcımde var ustunede kalkınca ınce kısa sabahlıgım var onu gıyıyorum ay hamişlik daha kolaydı yahuuuu ne dıye dogurayım dogurayım dıye tutturdunkii sereeennnn:sm_cool::sm_cool:
ama iiki dogurmusum yaa cok tatlılar maşallah hepsıne
bizimkide aynı babası:dilcikar: ınsan azcık anasınada benzerdı yawwwlülülülülülü:asigim:

gel kıs geell al oglusunu gel tabı valla yazın hep bırlıkte gırerız denıze:)))) butun kk uyelerı gelsın valla:)))
beklerımm bürek yemee gelecektınız ama dogurduk ama yınede bekleım valla.
valla camı acım ozamn yada balkona cıkartım cocugu drek guneşi yesın bariii:)))
inan benımde dısarı cıkıp gezmeye ıhtıyacım var pazar gunu plan yaptım şimdiden cok sıkıldım cunku eşime solıcem sahıle cıkalım bıraz yawwwwwwwwwwwwwwww
yok dedıgın dogru bende okudum ruzgar yemedıkce hasta olmaz bebekler ama bıde aksılık ya hasta olursa benim uzulmemı bırak artık buyukler baslar dırdıra:)))
aman allah korusun olacagı varsa olur zaten. ben işi abartıp sahıle sortla cıkartmımde cocugu :roflol::roflol:

bıde şekerım su takvımın adresını yazdında ben hbısey anlamadım tek tek anlat bı zahmet:1hug:

sitede sol tarfta baby and child age yazana tıklayın.ordan step1 de arka renk belirleniyor step 2 de üstündeki bebeği seçiyorsunuz.. Step 3 de doğum tarihini giriyorsunuz.. Eğer isterseniz başına bebeğin resmini ekliyorsunuz... gözat kısmından.. Sonra http ile başlayan kodu üye kontrol paneline yapıştırıyorsunuz

ay oldumu acaba dedıklerını yaptım ama:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…