Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yağmurcum üçüncü ayınıza girimişsiniz..
Kaan bu ayını da doldursun gaz sorunu ortadan kalkar inşAllah..
bebişlerimizin masum masum gözümüzün içine bakarak ağlaması ne kadar kötü yaa hele ki elimizden birşey de gelmiyorsa daha da acı :1no2: şu insanlar nasıl camii avlusuna çöpe bırakıyorlar çocuklarını vicdansızlar... senağlama
canım bebişin uyumuşken sen de uyu dinlen uyuyamasan da uzan dinlen en azından.. tüm geceyi uykusuz geçirmişsin :teselli:

hahaha güldeeennn kıss hamışlıktemı kaldın halaaakaydirigubbakcemile2
cnm becersem resmınıde koyacam :)))

:roflol::roflol: NAPIYIM KIS AKILMI KALDI BENDE ANCA O KADARINI YAPABİLMİŞİM TEKRAR YAPTIM AMA BU SEFERDE TARİHİ TUTMADI AMA AZİMLİYİM:roflol:

:roflol::roflol: NAPIYIM KIS AKILMI KALDI BENDE ANCA O KADARINI YAPABİLMİŞİM TEKRAR YAPTIM AMA BU SEFERDE TARİHİ TUTMADI AMA AZİMLİYİM:roflol:

:roflolrapooooo prapooooo alkııısssssssırnaşık şey azımlı arkıdısım benım eferınnn ama bende tarıhı yapamadım hala barı sen yap bende senden kopya cekımhihoyyyt

İnşallah canım ya inşallah 10 günümüz kaldı 3 aylık olmaya ama bu gidişle 4 te çıkacak gibi...senağlama
Nasıl uyuyayım arkadaşım uyandı bile dizlerimde şu an sallıyorum gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor...Altını değiştireyim dedim heryerimiz çiş oldu baştan aşağı üst değiştirdik mecburen...:CüvCüv:
Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş derlerdide inanmazdım valla...
Allah yardımcımız olsun bebişlerimizede bol sağlık ve gazsız günler versin ne diyeyim...:1hug:

baby and child age yi açtıktan sonra üçüncü adımda;
select baby or child's ; Date of Birth yazan yerden bebişinizin doğum tarihini giriyorsunuz..
diğer iki seçenekte birşey yazmasanız da olur , bizim takvimlerde alt ve üst kısımlardaki yazılarımız gibi birşeyler yazabilirsiniz....
photo yazan kısımdan da gözata tıklayarak bebişlerin fotolarını ekliyoruz...

Canım gerçekten çok zor bir iş. Ama dünyada hiçbirşeye değişilmeyecek kadar da güzelll... Hele keyfi yerinde olup annesine atıığı gülücüklerden sonra ne uykusuz geceler ne eve kapanmak ne yorgunlukk herşeyyy boşşş geliyor... iyiki doğurmuşum diyorum....

AYYY OLDU GALIBAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)I))))kaydirigubbakcemile2
CANSUMMM SANADA TESEKKUR EDERIM ARKADASIMMM SAOLUN KIZZLAR AMAN TARIHTE YAZMAYIVERSIN OFF YETER BUKADARR
OGLUSUMUNDA RESMINI KOYDUM
MAŞALLAH DIYINNNa.s.:1hug:
SİZİNKİLEREDE KOCAMAN MAŞALLAHHHH

Canım mıyk mıyk uyuyo şimdi onu uyuturken göğsümde bende dalmışım. Çok sırtlarım ağrıyo çok yorgunum çook...
Benn bi haftalık kontrole giderken bebeğim çok zayıflamıştı.BEbeğimi feyzullah beye kontrole götürdük.Bende iki annemde kaldığı için benim loğusalığım çok üzücü geçti benim için. Uzun mesele ... O kada kişi olmasına rağmen 4-5 saatte bi nerdeyse bebeğimi emzirdim ve su kaybı olup 3410dan 2820ye düştü.Oradaki Feyzullah bey 2 gün sonra getirin zayıflamışsa yine yatırırız dedi. İki gün sonra kayınvaliden burada da sağlık ocağında çapadan gelen bi çocuk doktoru var çok iyi dedi.Avcılara götürmeden , o adama götürdük ve 2820 idi bayağı düşmüştü hemen mama takviyesi dedi.Yatıracak da ne yapacak bu çocuğa mama takviyesi hemen dedi. Ve Avcılara götürmedik.
Sonra mama takviyesi ile devam ediyoz.Bir haftalık kontrolde bebeği götürdüğümde benim de dikiş bantımı almışlardı. Nil hanım 45 gün sonra kontrole gel dedi.
Ben ilk aşısını bebeğin sağlık ocağında vurdurdum.Yarında Verem ve karma aşısını yine sağlık ocağında vurduracağım. Yılbaşından beri ateş yapmayan iğneler kullanılıyomuş sağlık ocağında da. Pnömokok ve Rota virüs diye iki özel iğne varmış onlar özel ve pahalı. Yarın çocuk doktoruna sorup ne zman vurulacak ise onları da alıp sağlık ocağında vurdurmayı düşünüyom.
45 günlük kendi kontrolümde iltihap çıktı bende kızlar. Fitil verdi önden atılacak ama atamadım ben hala Denedim ama beceremedim.. Ufff yaaa..

yerimsenibenbetül çok tatlı maşallah yaa zeytin gözlüm sanamı benziyoo cnm

saol canım.. aslında genelde herkes uyurken esıme benzetıyor uyanınca bana, ilginçtir ama oyle.. ıkımızede benzıyor ama bana daha cok benzıyor.. ozellıkle gözlerı ve agzı :))
yuvarlak yuzlu olması fılan.. annesı yer onuu.. Şeniz
senın kuzu kıme benzıyor canım..

aynen cnm ikimizede benzetiyolar göz ve kaşları babasısengözlerimebaksanab ağzı ve burnunu bana benzetiyolar
teni falan esmeliği bana benziyo eşim deha beyaz bama bebişimz esmer bilmem ama belki sonra sonra teni açılı diolarşutarafagitti

serenciiimmm hoşgeldin hayatımm kız 2 mizinde 29 eylüldü ama ben önce sen sonra doğum yaptınn bende cnm çok istedim ama sezeryan oldm malesef ama atlattık şükür rabbime hayırlısıyla sağliklı oldularya ona şükürr bebeğininn daha yakın resmini koyda bakalımm cicimm

:mymeka: kıss ege 24 günlük daha... Takvimde 1 ay 3 hafta 3 gün görünüyor....
Bir türlü takvimden yana yüzün gülmedi... Hamilelik takviminde garipti...
:mymeka::1hug:a.s.

arkadaşlar hepatit aşıları ve evrem aşıları sağlık ocağında yapılıyor...hatta 5 li karma aşıda artık ..vesağlık ocakalrındaki yerli falan değil..eczanede satılan 5 li karma aşının tamamen aynısı boş yere para vermeyin sakın..ben eczacı olduğum halde sağlık ocağında yaptırdım bakın....rota virüsü yaptordım özel...fiyatını soranlar olmuş arkadaşlar 100-120 gibi birşey sanırım...ben özel sağlık sigortası ile yaptırdım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…