E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.301
Selam arkadaşlar...
Uzun zamandan beri dün gece yine sabahladık....
Bi kaçamak yapıp lahana sarması yemiştim akşamdan kuzum mahvoldu gece boyu kıvrandı durdu..
Sabahı zor ettik yetmedi öğlen 12 ye kadar ağaldı durdu yavrum onunla beraber bende ağladım tabi elimden bişey gelmiyor diye...
Kendimede çok kızdım tabi niye yedim diye....
Kansere bile çare buldular şu gaza nasıl bi çare bulamazlar anlamıyorum...
Ne verdiysem kar etmedi ağlaya ağlaya uyumaya çalıştı..
Bu saat oldu zorla uyudu kuzum benimde moralim çok bozuldu sizlere yazıp rahatlayım istedim...
Uykusuzluktan ölüyorum ama bakacak kimsem yok uyuyamıyorumda....
Allahım bir an önce bitsin şu gaz sorunu nolur.....
hahaha güldeeennn kıss hamışlıktemı kaldın halaaakaydirigubbakcemile2
cnm becersem resmınıde koyacam :)))
tmm dedıgın gıbı yaptım kıs
Step Three: Input Text
dıye bısey yazıyo sonra
Set Wording :x years, x months and x days. bole bısey yazıyo oraya ne yazım??
Bak bende orda Ailemizin en değerlisi yazıyor
Text above the ticker (optional): buna ne yazım??
Bunda da Maşallah oğluma
Left side photo (optional): bıde buna ne yazım???
Oraya istersen yazıyorsun... Eğer resim koyacaksan bilgisayarından seçmen için gözata tıklayıp resim seçeceksin bilgisaardan..
dogru yerdeyım herhalde dımı
doğru yerdesin.. benim yazdıklarıım yazdım sana sende kafana göre verdiğim örneklerden yaz...
hihoyyyt
:roflol::roflol: NAPIYIM KIS AKILMI KALDI BENDE ANCA O KADARINI YAPABİLMİŞİM TEKRAR YAPTIM AMA BU SEFERDE TARİHİ TUTMADI AMA AZİMLİYİM:roflol:
Yağmurcum üçüncü ayınıza girimişsiniz..
Kaan bu ayını da doldursun gaz sorunu ortadan kalkar inşAllah..
bebişlerimizin masum masum gözümüzün içine bakarak ağlaması ne kadar kötü yaa hele ki elimizden birşey de gelmiyorsa daha da acı :1no2: şu insanlar nasıl camii avlusuna çöpe bırakıyorlar çocuklarını vicdansızlar... senağlama
canım bebişin uyumuşken sen de uyu dinlen uyuyamasan da uzan dinlen en azından.. tüm geceyi uykusuz geçirmişsin :teselli:
İnşallah canım ya inşallah 10 günümüz kaldı 3 aylık olmaya ama bu gidişle 4 te çıkacak gibi...senağlama
Nasıl uyuyayım arkadaşım uyandı bile dizlerimde şu an sallıyorum gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor...Altını değiştireyim dedim heryerimiz çiş oldu baştan aşağı üst değiştirdik mecburen...:CüvCüv:
Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş derlerdide inanmazdım valla...
Allah yardımcımız olsun bebişlerimizede bol sağlık ve gazsız günler versin ne diyeyim...:1hug:
baby and child age yi açtıktan sonra üçüncü adımda;
select baby or child's ; Date of Birth yazan yerden bebişinizin doğum tarihini giriyorsunuz..
diğer iki seçenekte birşey yazmasanız da olur , bizim takvimlerde alt ve üst kısımlardaki yazılarımız gibi birşeyler yazabilirsiniz....
photo yazan kısımdan da gözata tıklayarak bebişlerin fotolarını ekliyoruz...
Bu da benım oğluşum teyzeleriii... :)) biraz gec kalmısım ama napalm..
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...en-ilk-bebek-resimleriiii-16.html#post4211261
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...en-ilk-bebek-resimleriiii-16.html#post4211261
iidir fıstıkım senden naber.. valla dogum hıkayemı yazdıgım pekte ii degıldı normal beklerken sezeryan oldum ama olsun napalım bolesı hayırlıymıs tek uzuldugum evdekı sancım harıc hastanede 17 saat sancı cekmenmdı en sonda sunu sancı verdıler off felaket bişeydı ama hastane ve hastane personelınden oldukc memnun kaldık hepsı cok ii ve cok ilgılı hatta ıgneden ben cok korkarım bagırırsam kızmayın dememe ragmen aman bagır yeterkı sen kendını ii hısset demelerı ve cok iyi olmaları benı cok memnun ettı ayrıca temızlıgı tek kızdıgım nokta refakatcılara super yemek verımelerı banada habıre hosaf ve petıpor buskıvı vermelerıydıac kaldım resmen yawww:)))
ama haklılar gazım cıksın dıye yaptılar bide sutum olsun dıyehihoyyyt
yanı super bı hastane
bıde senıde dogumdan 1 hafta sonra cagırdılarmı? benı cagırdılar gıttım cok tatlı bı doktor vardı bıde 1 ay sonra gel dedıler sanada dedılermı hangı doktora gıttın? benimm salı gunu 1 aylık oluyo aynı seylerı saglık ocagıda yapıyomus aşısı ve kontroller ...
o hastaneye degılde saglık ocagına gıtsem olurmu sen ne yapmıstın cnm???
aynı benımkıde mıymıy uyuyo gunduzlerı genelde uyanık paşam:))
gecelerıde 4-5 saat uyuyo senın gıbı. bıde cnm tulumu nerden aldın bend eole bısey bulursam alım ama hep baktıklarım kalın cocuk gıyınce robot gıbı kalır sıkar dıye ole olandan almadım ınce ve bebegı sıkmayacak bısey gerek senınkı nasıl??
yerimsenibenbetül çok tatlı maşallah yaa zeytin gözlüm sanamı benziyoo cnm
Rabbim yüzü gibi aydınlık ve güzel bi talih versin...
Çok tatlı annesi 41 kere maşallah....
saol canım.. aslında genelde herkes uyurken esıme benzetıyor uyanınca bana, ilginçtir ama oyle.. ıkımızede benzıyor ama bana daha cok benzıyor.. ozellıkle gözlerı ve agzı :))
yuvarlak yuzlu olması fılan.. annesı yer onuu.. Şeniz
senın kuzu kıme benzıyor canım..
AYYY OLDU GALIBAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)I))))kaydirigubbakcemile2
CANSUMMM SANADA TESEKKUR EDERIM ARKADASIMMM SAOLUN KIZZLAR AMAN TARIHTE YAZMAYIVERSIN OFF YETER BUKADARR
OGLUSUMUNDA RESMINI KOYDUM
MAŞALLAH DIYINNNa.s.:1hug:
SİZİNKİLEREDE KOCAMAN MAŞALLAHHHH
canım verem aşısı bir tek devlette yapılıyormuş, özele aşıyı vermiyorlarmış, ben bir onu yaptırıcam sağlık ocağında, diğerlerini özelde yaptırıcam. Sağlık ocağında yapılanlar yerli aşı oluyormuş, çocukta yan etkisi fazla olabiliyormuş, çok kişiden duydum bunu...ayrıca verem aşısı için tam 2. aydan gün almak gerekiyor, yani senin daha 2. ayın tam gelmemişki..
derya bızede doktor burun tıkanması ıcın tonimer damla yı verdı lacıvert kutudakı.. bırde onun tonımer baby olanı varmıs sanırım o sprey.. bu damla olanını yarısına kadar sıkılıyor demıssın.. fazla gelmıyor degılmı bende sıkayım o zaman yarısına kadar ? bırde sabah öğle aksam sıkılmıyor mu ? eger sıkılıyor s o damlanın bır tupu bır gunde mı bıtecek ?
canım evet damal olan benim de kullandığım..sürekli kullanmanıza gerek ykki..burnu tıkalı olduğunda açı bence....o bir tüpün hepsini bititrme bir kaç kez kullanacaksan da...ama 1 tüp 24 saatte bitmeli...sonra kullananma kalırsa...sprey olanı daha fazla basınşla geliyor..biraz aha büyüdüklerinde kullanırız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?