Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar nasılsınız bebişleriiniz nasıl ?
yaa benim bebişimi nasıl yatırırsam yatırayım hep sola döndürüyor başını, sağa çeviriyorum , düz koyuyorum ııhhh yine sola dönüyor pıt diye ..yastıkla destekliyordum ama artık onu da deviriyor bayağı hareketlendi minik tombişim :) sizler ne yapıyorsunuz bu konuda arkadaşlar ? dönmemesi için ?

bızde 4 gunlukken guzelce sarıp sarmalayıp sahıle cıkmıstık.zaten hava sıcaktı yanı 13 eylulde:)gunasırı bende cıkarıyorum bebegımı haval alsın dıye hatta pazt salı ustuste cıktık bugun evdeyız yarın cıkıcaz ınsallah:)marazlı bır cocuk olmasını hıc ıstemıyorum :1no2:

Serencim bebişinin doğum tarihiini gireceksin yalnızca ben öyle yapmıştım..
güldencim sen de hamilelik takvimi yapmışsın canım :)
bu arada oğluşun çok tatlı maşaAllah..,
serencim sen de resim koy da görelim ege beyi de.. :)

mervecım hosgeldın canım.benım tontişte aynı oyle hep sola yatıyor kafasını cevırmeye calısıyorum bır ınat sıkıyor kendını döndür döndürebılırsen.ama bır yerde okumustum bu aydan sonra duzelcekmıs her yone yatıcakmıs dıyordu bakalım ınsallah:1hug:

iyiz cnm bebıslerde bızlerde iyiz :) sende iisin umarım
aynısını bende bugun yasadım anca toparlandı bızımkı gercı daha cok erken olmasına ragmen bende yan yatırsam oda hemen kafasını duz yapıyo :)) sırtına yastık koydum yastıkla destekledım anca oldu donemıyo sımdı:)

hıcraaannn cansuuu su takvım ıcın yardım edın kıss garıp garıp tarıhler yazıyooosırnaşık şey

Aynen canımm bende aynı düşünüyorum... Çok üstüne titrersem çok nanemolla bir çocuk olur.. biraz dayanıklı herşeye alışık bir çocuk olsun...
:lepi:

canımmm sen Ege nin doğum tarihini doğru girdiğine emin misin????

bir de hangi seceneği seçtin... üstten 3. seçeneği seç.... ilk sayfada... BABY and Child ageee

sagol canım hoşbulduk :1hug: gerçekten de döndürmüyor bi inat bi inat, zorla çevirsem de iki sn. sonra bakıyorum yine aynı :bbo: resimlerimizden de belli, ikimiizinki de sol yanlarına dönmüş poz vermişler kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar...
Uzun zamandan beri dün gece yine sabahladık....
Bi kaçamak yapıp lahana sarması yemiştim akşamdan kuzum mahvoldu gece boyu kıvrandı durdu..
Sabahı zor ettik yetmedi öğlen 12 ye kadar ağaldı durdu yavrum onunla beraber bende ağladım tabi elimden bişey gelmiyor diye...
Kendimede çok kızdım tabi niye yedim diye....
Kansere bile çare buldular şu gaza nasıl bi çare bulamazlar anlamıyorum...
Ne verdiysem kar etmedi ağlaya ağlaya uyumaya çalıştı..
Bu saat oldu zorla uyudu kuzum benimde moralim çok bozuldu sizlere yazıp rahatlayım istedim...
Uykusuzluktan ölüyorum ama bakacak kimsem yok uyuyamıyorumda....
Allahım bir an önce bitsin şu gaz sorunu nolur.....

sağol serencim biz de iyiyiz bebişimle çok şükür..
sorma canım seninki kadarken yastık işe yarıyordu artık devriliyor, hatta artık yastığı hiç koymuyorum çünkü geçen gün sağına yatırdım arkasına yastığı destek yaptım, 10 dk. sonra bi baktım bebişten ııh mııh garip sesler geliyo, yine sola dönmüş tabii, yastık da yüzüne yapışmış, kurtulmak için çabalıyo miniğim :ecrin_bebek: o gün bugündür yastığı da koymuyorum, görmem duymam Allah korusun :Saruboceq:

canımmm sen Ege nin doğum tarihini doğru girdiğine emin misin????

bir de hangi seceneği seçtin... üstten 3. seçeneği seç.... ilk sayfada... BABY and Child ageee

tmm dedıgın gıbı yaptım kıs
Step Three: Input Text
dıye bısey yazıyo sonra
Set Wording :x years, x months and x days. bole bısey yazıyo oraya ne yazım??
Text above the ticker (optional): buna ne yazım??

Left side photo (optional): bıde buna ne yazım???
dogru yerdeyım herhalde dımı

hahaha güldeeennn kıss hamışlıktemı kaldın halaaakaydirigubbakcemile2
cnm becersem resmınıde koyacam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…