- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.281
Seren çok basit kiz bidaha dene :))) ben yaptiysam herkes yapar :)))
eferin sanaaa bıdaha denedım bakalım yaılmısmıyım:))
Canım biz 5-6 günlükken daha dışarıda hava alıyorduk..Bebek rüzgar yemediği sürece bişi olmaz... Hele böyle güzel giderken havalar bence kaçırmayın fırsatı.. Hava sıcaklığı 0 derecenin altına düşmediği sürece her fırsatta dışarı çıkmak lazım.. sonraki günler hava soğuyacak ve hiç dışarıya çıkamıycaz... Benim doktorum açık havada üstüne rüzgar esmediği sürece hasta olmaz.. Asıl kapalı alanlardan kork , orda mikroplar daha çok olur dedi..
:1hug: hava atmıyorum canummcummm biliyorum.Hatta bora da biraz büyüsün sizin sahile denize girmeye gelirim oğlumla oğluşun yüzerlerr :)))
Canım birde camın arkasından gelen güneşin bebeğe D vit. açısından nerdeyse hiç yararı olmazmış... Direk alması gerekiyormuş..
Cansu teşekkür ederim tekrar
selam kızlar nasılsınız bebişleriiniz nasıl ?
yaa benim bebişimi nasıl yatırırsam yatırayım hep sola döndürüyor başını, sağa çeviriyorum , düz koyuyorum ııhhh yine sola dönüyor pıt diye ..yastıkla destekliyordum ama artık onu da deviriyor bayağı hareketlendi minik tombişim :) sizler ne yapıyorsunuz bu konuda arkadaşlar ? dönmemesi için ?
selam kızlar nasılsınız bebişleriiniz nasıl ?
yaa benim bebişimi nasıl yatırırsam yatırayım hep sola döndürüyor başını, sağa çeviriyorum , düz koyuyorum ııhhh yine sola dönüyor pıt diye ..yastıkla destekliyordum ama artık onu da deviriyor bayağı hareketlendi minik tombişim :) sizler ne yapıyorsunuz bu konuda arkadaşlar ? dönmemesi için ?
bızde 4 gunlukken guzelce sarıp sarmalayıp sahıle cıkmıstık.zaten hava sıcaktı yanı 13 eylulde:)gunasırı bende cıkarıyorum bebegımı haval alsın dıye hatta pazt salı ustuste cıktık bugun evdeyız yarın cıkıcaz ınsallah:)marazlı bır cocuk olmasını hıc ıstemıyorum :1no2:
iyiz cnm bebıslerde bızlerde iyiz :) sende iisin umarım
aynısını bende bugun yasadım anca toparlandı bızımkı gercı daha cok erken olmasına ragmen bende yan yatırsam oda hemen kafasını duz yapıyo :)) sırtına yastık koydum yastıkla destekledım anca oldu donemıyo sımdı:)
hıcraaannn cansuuu su takvım ıcın yardım edın kıss garıp garıp tarıhler yazıyooosırnaşık şey
mervecım hosgeldın canım.benım tontişte aynı oyle hep sola yatıyor kafasını cevırmeye calısıyorum bır ınat sıkıyor kendını döndür döndürebılırsen.ama bır yerde okumustum bu aydan sonra duzelcekmıs her yone yatıcakmıs dıyordu bakalım ınsallah:1hug:
Canım bu hamile takvimi....
Sen baby and child age e tıklaaa.....
iyiz cnm bebıslerde bızlerde iyiz :) sende iisin umarım
aynısını bende bugun yasadım anca toparlandı bızımkı gercı daha cok erken olmasına ragmen bende yan yatırsam oda hemen kafasını duz yapıyo :)) sırtına yastık koydum yastıkla destekledım anca oldu donemıyo sımdı:)
hıcraaannn cansuuu su takvım ıcın yardım edın kıss garıp garıp tarıhler yazıyooosırnaşık şey
canımmm sen Ege nin doğum tarihini doğru girdiğine emin misin????
bir de hangi seceneği seçtin... üstten 3. seçeneği seç.... ilk sayfada... BABY and Child ageee
Serencim bebişinin doğum tarihiini gireceksin yalnızca ben öyle yapmıştım..
güldencim sen de hamilelik takvimi yapmışsın canım :)
bu arada oğluşun çok tatlı maşaAllah..,
serencim sen de resim koy da görelim ege beyi de.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?