- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.321
Bride selam;
Bizim sağlık ocağı 3 apartman ötemizde. Çok yakın, bide hemşiremiz var. Şimdi onu aradım da. Ben 2 hafta istanbula gideceğim dedim, yarın iğneleri yapsak dedim. Ama o da senin gibi 2yi doldurmamız lazım dedi. 5'li karma aşı yapılacakmış , bi sol kolundan bide bacağından olacakmış , kolundan olan biraz ağrı yapabilirmiş.Ama ocaktan beri sağlık ocaklarına da ithal aşı geliyomuş, ateş yapan eski aşılar artık kullanılmıyomuş.
Bizim babamız sağlık ocağında olmamızı istiyo. O yüzden orada olacağız.İnşallah hayırlısı ile atlatırız. Bide özel olarak pnömokok ve bi tane daha varmış unuttum şimdi. Onlar pahalı 120 civarı dedi.Doktorun söylerse , uygun olursa maddi olarak yaptır dedi.
Bende istanbula gidecektim iki hafta kalacaktım ama nasıl olacak şimdi bilmiyorum.
arkadaşlar hepatit aşıları ve evrem aşıları sağlık ocağında yapılıyor...hatta 5 li karma aşıda artık ..vesağlık ocakalrındaki yerli falan değil..eczanede satılan 5 li karma aşının tamamen aynısı boş yere para vermeyin sakın..ben eczacı olduğum halde sağlık ocağında yaptırdım bakın....rota virüsü yaptordım özel...fiyatını soranlar olmuş arkadaşlar 100-120 gibi birşey sanırım...ben özel sağlık sigortası ile yaptırdım ...
İnşallah canım ya inşallah 10 günümüz kaldı 3 aylık olmaya ama bu gidişle 4 te çıkacak gibi...senağlama
Nasıl uyuyayım arkadaşım uyandı bile dizlerimde şu an sallıyorum gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor...Altını değiştireyim dedim heryerimiz çiş oldu baştan aşağı üst değiştirdik mecburen...:CüvCüv:
Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş derlerdide inanmazdım valla...
Allah yardımcımız olsun bebişlerimizede bol sağlık ve gazsız günler versin ne diyeyim...:1hug:
Nezle oluyorum galiba,alnım ağrıyordu şimdide burnum akmaya başladı.İlaçsız tedavi yöntemlerinizi yazarmısınız güzel anneler....:asigim:
kızlar saglıkla gelişen bebek ayda kaç kğ alır.bizimki 3450 doğdu.3200e düştü geçen hafta kğ 4700gr dı.doktor teyzemiz iyi dedi
rota virüsü aşısı 2.ayda baslıyo ve 2. doz 4.ayda oluyo.pnömokok ise 3.ay 5.ay ve 15. ayda yapılan bi aşı.sizler rota virüsünü vurduracak mısınız benim doktor pek gerek görmedi.bende kararsız kaldım saglık ocagındaki ebeye bi danışacagım
Anladım canım olsun anne sutu alıyor yanı yıne.. çok şükür.. bebısın cok tatlı bu arada masallaahh..
gülüyormu cetveldekı resımde sankı kahkaha atıyor gıbı ya :)) yoksa esniyor mu :)
bu arada arkadaslar bebıslerınız gulmeye basladımı ne zaman basladıı ??
Nezle oluyorum galiba,alnım ağrıyordu şimdide burnum akmaya başladı.İlaçsız tedavi yöntemlerinizi yazarmısınız güzel anneler....:asigim:
yaa betül sen kendin aktardan alıp yapıp içsene güzelim.. zaten sütünden geçer ona
ben öyle yapıyorm... kaynatıorum kendim hem daha doğal ve ucuz...sositosositobebeğime vermiyorum sütümdende fayda ediyo ben denedim...bence en güzeli anne sütü bebeklerin pamukçuğu içinde dr.um karbonatı ılık suya koy bi tülbentle dilini temizle demişti şu şurup vardı mikostatin onuda kullanma gerek yok ağzını sil dedi öyle yaptım hiç bişisi kalmadı yavrucuğumun..
canım 2.aydan sonra anlamlı gülüşler hatta kahkahalar başlıyor..çok tatl oluyorlar...
canım ben temizlemeye çalışıyorum olmuyor arka tarafta kalıyor...sen hepsini temzileyebildinmi?
merakla beklıyorum vallahı suan hafıf gulumsemeler var ama bılınclı degıl bazen konusurken ya tesaduf oluyor yada yavas yavas baslıyor ama cok seker oluyorlar orası kesın kuzucuklarr.. Şeniz
Canım yatak odamda neredeyse yürüyecek yer yok artı en soğuk odam.Eşyam çok odalarda büyük olmayınca..:1no2:Yün yastık terletmez diye kullanıyorum zaten hiç terlemiyor.Yan yatırınca arkasına yastık felan koyuyormusun?Park yatağın içindeki hazır yatak değilmi?Çarşafının üzerine başka birşey koydunmu?İnce yün yatak gibi.
arkadaşlar ana kucağı almayı düşünüyorum artık kucak istiyo sürekli ve ben hiçbir işimi yapamıyorum.acaba aranızda kullanan var mı işe yarıyo mu bebişler içinde en azında yarım saat kadar duruyo mu .bi de kaç aylığa kadar kullanabilirim acaba.
canım ben de park yatakta geceleri yanımda yatırıyorum..çarşafın üzerine yn yatma yastığı koyuyorum..onun üzerine de penye battaniye serip öyle yatırıyoum..çarşaf buz gibi geliyor bana..yan yatma yastığı da sünger yakar gibi geliyor...
benimki valla her konuştuğumda gülüyo özellikle konuşurkenn ya benimki bide çatık kaşlı güldüğünde bayılıyorm pek tatlı oluyor ozamanŞeniznaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?