Doğum yapmış olan anneler buraya....

istanbulda sağlık ocğıda yaptır aşı kartını yanına al ama...

bende oglumun butun asılarını saglık ocagında yaptırcam ınsallah.saglık ocagındakı hıc bır ası yerlı degılmıs artık arkadaslar deryanın dedıgı gıbı..hatta soguk hava zıncırı oldugu ıcın en taze asıda onlardaymıs.onun ıcın bencede paranızı bosuna harcamayın...

Deryacım selam;
Nasılsın, inşallah bebiş de iyidir.
Ben yarın sağlık ocağında Verem ve Karma aşısını vurduracağım daa.. Şu Rota virüs ve pnömokok ile ilgili bilgi verirmisin. Kaç doz oluyo , ne zamanlar? Bide şimdi ilk önce hangisi vurdurulacak? Bu ayiçin hangisi ,diğer yaptıracaklarımla olacak?
Bide ağır gelmez mi 3 aşı çocuğa?

olsun canım çoğu gitti azı kaldı zor günleri kısa süre sonra geride bırakıyoruz ALLAH ın izniyle..
çişini etrafa yapması konusunda burada aslı arkadaşımız yazmıştı erkek bebişler için bezini açar açmaz pipisini peçete ile sarıyormuş, etraf fazla batmıyormuş..benim bebiş kız olduğu halde 3- 4 kere bezini açmamla çişini kakasını ne varsa kaydirigubbakcemile3 hepsini boşaltması bir oldu..her yer battı tabii..temizlemesi çok zor oldu hele yalnızken...Allahtan altı muşambalı alt açması seriliydi de en az hasarla atlattık kaydirigubbakcemile3
haklısın çok zor ama çok çok güzelmiş anne olmak, Allah hepimize güç kuvvet, bebişlerimize de sağlık mutluluk versin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Nezle oluyorum galiba,alnım ağrıyordu şimdide burnum akmaya başladı.İlaçsız tedavi yöntemlerinizi yazarmısınız güzel anneler....:asigim:

Nezle oluyorum galiba,alnım ağrıyordu şimdide burnum akmaya başladı.İlaçsız tedavi yöntemlerinizi yazarmısınız güzel anneler....:asigim:

geçmiş olsun emel a.s. benim grip olacağımı anladığımda yaptığım şey ; bol bol ıhlamur içmek ve c vitaminli meyvalardan bol bol yemek oluyor..ıhlamuru; içine bir elma kabuğu ve dilimlenmiş limon ile demliyorum çok iyi geliyor canım..

ek bir bilgi daha rota virüs iğne değil..ağızdan veilen bir sıvı arkadaşlar....

canım 2.aydan sonra anlamlı gülüşler hatta kahkahalar başlıyor..çok tatl oluyorlar...

sende bilirsin ki cnm en güzel nane limon bende de geçen başladı bunu içtim bide adaçayı içtim sabaha hiç bişiycim kalmadı tavsiye ederimm cnm kendini ve ayağınıda sıcak tut geçer geçen karnım ağrıdı... sıcak su kaynatıp su torbasını koydum karnıma ve ayaklarıma hemen geçti.....:sm_cool:

canım ben temizlemeye çalışıyorum olmuyor arka tarafta kalıyor...sen hepsini temzileyebildinmi?

gecmıs olsun canım bende grıp oldugumda bol lımonlu ıhlamur ıctım ve meyve yedım..cok ıyı geldı 2 gunde atlattım cok sukur.umarım en kısa zamanda ıyılesırsın..:1hug:

canım 2.aydan sonra anlamlı gülüşler hatta kahkahalar başlıyor..çok tatl oluyorlar...

merakla beklıyorum vallahı suan hafıf gulumsemeler var ama bılınclı degıl bazen konusurken ya tesaduf oluyor yada yavas yavas baslıyor ama cok seker oluyorlar orası kesın kuzucuklarr..
Şeniz

deryacım 2.ayda 5 lı karma var ya rotavırusle pnomokok ta bu ayda yapılınca 3 aşı zor olmazmı bebıs ıcın?gercı rotavırus oral ama ası gıbı etkısı varmı bılmıyorum?sen hepsını 2.ayda yaptırdınmı?
bırde bana saglık ocagından verem asısı ayda 2 kere acılıyor onun ıcın 21 kasıma gun verdıler.yanı tam 2.ayı gecıyor.bır sakıncası varmıkı acaba?

canım ben temizlemeye çalışıyorum olmuyor arka tarafta kalıyor...sen hepsini temzileyebildinmi?

bilmem çok fazlada gerileri silemedim ama yinede temizleye bildiğim kadar sildim cnm yaa... senin bebeğinin ayı bizimkilerden fazla şimdi kaç kilo cnm bebeğin gelişimi sağlığı iyimi bi ara rahatszdı sanırım şimdi nasıl iyimi

merakla beklıyorum vallahı suan hafıf gulumsemeler var ama bılınclı degıl bazen konusurken ya tesaduf oluyor yada yavas yavas baslıyor ama cok seker oluyorlar orası kesın kuzucuklarr..
Şeniz

benimki valla her konuştuğumda gülüyo özellikle konuşurkenn ya benimki bide çatık kaşlı güldüğünde bayılıyorm pek tatlı oluyor ozamanŞeniznaniknaniknaniknanik

canım ben de park yatakta geceleri yanımda yatırıyorum..çarşafın üzerine yn yatma yastığı koyuyorum..onun üzerine de penye battaniye serip öyle yatırıyoum..çarşaf buz gibi geliyor bana..yan yatma yastığı da sünger yakar gibi geliyor...

canıım ben aldım gündüzleri hep onun üzerinde valla...hatta tv seyrediyor ...işini yapacak kadar duruyor...

deryacım gecen hafta gölcükte annemdeydim eczanenin önünden gectik dolmuşla ordamısın emin olamadım egemeninde arabası vardı zor binmiştim dolmuşa emin olsam eczande olduğundan inecektim yannına gelcektim tanışmaya ama kısmet olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…