- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.341
:mymeka: kıss ege 24 günlük daha... Takvimde 1 ay 3 hafta 3 gün görünüyor....
Bir türlü takvimden yana yüzün gülmedi... Hamilelik takviminde garipti...
:mymeka::1hug:a.s.
kıs valla dogru dıyon takvımler benı sevmiiiiisenağlama
ama bebegımın tam dogum tarıhını yazdım yaaa nıye yanlıs yaptıkı
tam dogum tarıhı 09 ekım dogru yazmamısmıyımkı yıne yaaa offffffffffffffff
karcıceeemmm cANUMM dogru bacım ıkımızınde dogum tarıhı aynıydı hadı sen erken yaptın normal ama benımkı baya bı gec oldu bacım anormal olan benımkı benceeeekaydirigubbakcemile3
yakın resmınıde koyacam cnm iice bı ogrenım şu takvımı
kıslar bişey farketmedınızmı aşkolsuuuunnn:))))
benım avatardakı resımle bebegımın basındakı altın yastıgındakı resım aynııı:)))
o resmı cıkıs alıp yastıga boyadık ve boncuk işleme yaptık ay cok guzel oldu valla
tam bır altın yastıgı oldu:)))))))))))))))))))))))):lepi:
deryacım 2.ayda 5 lı karma var ya rotavırusle pnomokok ta bu ayda yapılınca 3 aşı zor olmazmı bebıs ıcın?gercı rotavırus oral ama ası gıbı etkısı varmı bılmıyorum?sen hepsını 2.ayda yaptırdınmı?
bırde bana saglık ocagından verem asısı ayda 2 kere acılıyor onun ıcın 21 kasıma gun verdıler.yanı tam 2.ayı gecıyor.bır sakıncası varmıkı acaba?
kaydirigubbakcemile3bacım senınkı kız dıye benımkınıde kız yaptın yawwwsırnaşık şey
sırnaşık şeybizimki erkek:) usur d
ozaman dedıgın gıbı az gıydıreyım anam herkes karısıyo o bebek usur dıyıp duruyolar ben okadar gıydırdıgım halde yınede kafasına kadar baddanıye ortuyolar ay sınır oluyorum yaww..
senın gıbı yapım en iisi üşümez dimi kıs:)
bıde bendede o pusetten var,bende yastık koydum ama emnıyet kemerını takamadıgım ıcın korkuyorum dusucek dıye.
bide evı kac derece tutmak gerek
maşallah ya buyuk ınsan gıbı uyumus hıcrancım.benım hıc oyle uyumadı bugune kadar.ama mama daha cok tok tutuyormus sanırım onunda etkısı vardır herhalde.bende 3 saat uyuyor dıye kendımı sanslı sayıyordum:bbo:
arkadaşlar merhaba
siz meyve yiyormusunuz ben elma ve muz dışında birşey yiyemiyorum turunçgiller pişik yapacak diye muzda gaz yapıyor galiba kızıma ne yapıcam bilmiyorum ayrıca ne pişireceğimide şaşırıyorum gaz yapacak diye size ne yapıyorsunuz?
ben elma ve mandalın yıyorum muz yemıyorum cunku kabızlık yapıyor dıye..bebegın altını saatlı aldıktan sonra turuncgıllerın zararı yokmus gıbı gelıyor bana..
yemek olarakta genelde aksam yemeklerınde sebze yemegı yanındada pılav yada makarna haftada ıkıgunde tavuk balık yapıyoruz canıma.s.
papatyam doğrumu okudum aç olan beebek çokmu uyur
evet aç kalınca daha çok uyku tutarmışşş halsizlikten mi ne uyuyormuşşş benim kız öle oldu valla gündüz hiç uyumayan kız birden uyumaya başladı yediğini çıkarıyordu hepp bugün az çıkardı yemek yedi az biraz ve uyudu
evet aç kalınca daha çok uyku tutarmışşş halsizlikten mi ne uyuyormuşşş benim kız öle oldu valla gündüz hiç uyumayan kız birden uyumaya başladı yediğini çıkarıyordu hepp bugün az çıkardı yemek yedi az biraz ve uyudu
çok uyuur derken korkmayın 4 saat çok degil diye biliyorum mesela tabi ayı da önemli 2.ayda 5 saat 3. ayda 9 saat uyumak normalmiş hemen aklınıza açta uyudu diye gelmesin uyuyunca bence aç çoçuk uyuyamaz aglar benim bebiş aç olunca uykudan aglıyarak kalkıyor karnı doyuncada mışıl mışıl uyuyor.
oğlum dün 11 de yattı 6:30 da uyandı ama kabızlığından dolayı 2 gündür gündüzlri uyuyamıyordu
kızlar gunaydın.. tam da benım sıze sımdı sormak ıstedıgım konudan bahsetmıssınız..
benım bebıse rezene ile gaz ılacı vermeye basladıgım berı cocuk aksıne daha da gazlandı gunduzlerı hıc uyumadı 3 gundur butun gun kıvrandı ıkındı anlamadık yanı bız gazı gıtsın dıye verırken arttı.. bende ıkı gundur rezeneyıde ılacıda kestım hıcbırsey vermıyorum dun ve bugun ınanın o kadar sakın ve rahat kı gunduzlerı de uyuyor uyanık kaldıgında kendı kendıne oyalanıyor önceden oldugu gıbı, bundan sonra ılac ta rezene de vermeyı dusunmuyorum hepsını kestım sadece vıtamınını verıyorum...
onun dısında sormak ıstedıgım konu su.. dunden bu gune aynı zamanda kusuyor bebısım bırde cokk az emıyor yanı normalde en az 10 dk emen bebıs sımdı 5 dakka 7 dakka emıyor..hemen doyuyor dılıyle gerı ıtıp agzını kapatıyor.. denıyorum bır daha ama acmıyor.. o oyle az emdıgı ıcın geceden berı göğüslerım tastı durdu..ıyıce doldu sızlıyor..
sımdı az once emzırdım 5 dk emdı tam.. 10-15 dk gectı baya bır kustu ustunu boydan boya ıslatıcak kadar.. acaba nedendır arkadaslar bılenınız var mı ? :uhm:
gece de 20.40 ta emmıstı yaklasık 1,5 saat sonra uyudu bızde uyuduk emmeye saat 01.00 de kalktı 4,5 saat olmus. normalde 2,5 saat max. 3,5 saatte kalkardı sımdıye kadar.. ve o kadar vakıt gecmesıne ragmen yıne 5 dk gııb cok kısa bır sure emdı..((
yoksa bır halsızlıkmı var hastamı olucak yada usutmusmudur yaa nedır sızcee.. ?? :çok üzgünüm: benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?