Doğum yapmış olan anneler buraya....

:mymeka: kıss ege 24 günlük daha... Takvimde 1 ay 3 hafta 3 gün görünüyor....
Bir türlü takvimden yana yüzün gülmedi... Hamilelik takviminde garipti...
:mymeka::1hug:a.s.

kıs valla dogru dıyon takvımler benı sevmiiiiisenağlama
ama bebegımın tam dogum tarıhını yazdım yaaa nıye yanlıs yaptıkı
tam dogum tarıhı 09 ekım dogru yazmamısmıyımkı yıne yaaa offffffffffffffff
karcıceeemmm cANUMM dogru bacım ıkımızınde dogum tarıhı aynıydı hadı sen erken yaptın normal ama benımkı baya bı gec oldu bacım anormal olan benımkı benceeeekaydirigubbakcemile3
yakın resmınıde koyacam cnm iice bı ogrenım şu takvımı
kıslar bişey farketmedınızmı aşkolsuuuunnn:))))
benım avatardakı resımle bebegımın basındakı altın yastıgındakı resım aynııı:)))
o resmı cıkıs alıp yastıga boyadık ve boncuk işleme yaptık ay cok guzel oldu valla
tam bır altın yastıgı oldu:)))))))))))))))))))))))):lepi:

cnm 2 haftadır çok daha iyi gülüyor... konuşunca güldüğü anlaşılıyor bizimkinin... hele şimdi daha çoğaldı gülmeleri...betülcm

hele bizimkisii..ağzı hiç kapanmıyo..babaya daha çok gülücük saçıyo..e bizi tüm gün görüyo çocukkk :)

neyse ki şekerim sağ salim oldular ya ona şükür.. hayatımm..:Saruboceq:. benim 14 eylülde oldu..-tatlicadiarzu-
kıs yastığınıda koy resmini bakalım örnek alır yaparız benim mesleğim o zaten nasıl olmş bakem arkadaşımmm.. kim yaptı canikommkaydirigubbakcemile2

sakıncası yok canım benim de 2. ayı 1 hafta geçtikten sonra yapıldı.ben pnomokok ve rota aşısını 3.aya bıraktım yani dr. bıraktı ama 2.ayda hepsini yaptıran da var

Ben geldim ama kimse yok yaprak dökümüne kaçmış heralde herkes..........
Benim oğlum maşallh 3 saattir uyuyor geceden beri yorgun düştü tabi....

25 -26 yı geçirmemeye çalış en doğal ısı o canım

yok hayatım benimkide bu ara fazla yemek ymiyor iştahsız ya yediğinide çıkarıyor kusuyor hemen bulantı olunca çocuğun iştahı da kalmıyor aç kalan bebek çok uyurmuş ya o nedenle yaniii yoksa nerdeeeeeeeee bukadar çok uyumaz kalkmadan benimkide

arkadaşlar merhaba
siz meyve yiyormusunuz ben elma ve muz dışında birşey yiyemiyorum turunçgiller pişik yapacak diye muzda gaz yapıyor galiba kızıma ne yapıcam bilmiyorum ayrıca ne pişireceğimide şaşırıyorum gaz yapacak diye size ne yapıyorsunuz?

ben elma ve mandalın yıyorum muz yemıyorum cunku kabızlık yapıyor dıye..bebegın altını saatlı aldıktan sonra turuncgıllerın zararı yokmus gıbı gelıyor bana..
yemek olarakta genelde aksam yemeklerınde sebze yemegı yanındada pılav yada makarna haftada ıkıgunde tavuk balık yapıyoruz canıma.s.

Bende sadece muz ve mandalin yiyorum..Elmanın gaz yaptığını duymuştum o yüzden yemiyorum...
Yemek olarak bende ne pişirecğimi şaşırmış durumdayım bir Malatyalı olarak bulgura çok düşkünüm ama yiyemiyorum...Sürekli tavuk ve makarna yemekten bıktım bide pirinçten yakında içimden pirinç yeşerecek diyorum herşeyim prinçli mecburen....Tüm gün nerdeyse aç sallanıyorum diyeblirim...Şu gaz bitsede doğru dürüst beslenebilsek......

duygucum elma da mandalina portakalda gaz yapıyorr elmada pek bişey farketmedim ama mandalinada benim kızın ağzı kapanmadı yediğimde ağladı ıkındı sıkındı gazdan tesadüf dedim başka gün denedim tekrar yine aynı olunca artık yemiyorum üzüm yiyorum ben genelde elmada haftada 2-3 defa ancak ayva yiyorum muz da haftada 2 -3 defa yiyorum

eyvahhh bana düşünecek bişey daha cıktı cok uyusa acmı uyuyo,az uyusa acmı uyumuyo diye fisfisfis

çok uyuur derken korkmayın 4 saat çok degil diye biliyorum mesela tabi ayı da önemli 2.ayda 5 saat 3. ayda 9 saat uyumak normalmiş hemen aklınıza açta uyudu diye gelmesin uyuyunca bence aç çoçuk uyuyamaz aglar benim bebiş aç olunca uykudan aglıyarak kalkıyor karnı doyuncada mışıl mışıl uyuyor.

oğlum dün 11 de yattı 6:30 da uyandı ama kabızlığından dolayı 2 gündür gündüzlri uyuyamıyordu

oğlum dün 11 de yattı 6:30 da uyandı ama kabızlığından dolayı 2 gündür gündüzlri uyuyamıyordu

kızlar gunaydın.. tam da benım sıze sımdı sormak ıstedıgım konudan bahsetmıssınız..

benım bebıse rezene ile gaz ılacı vermeye basladıgım berı cocuk aksıne daha da gazlandı gunduzlerı hıc uyumadı 3 gundur butun gun kıvrandı ıkındı anlamadık yanı bız gazı gıtsın dıye verırken arttı.. bende ıkı gundur rezeneyıde ılacıda kestım hıcbırsey vermıyorum dun ve bugun ınanın o kadar sakın ve rahat kı gunduzlerı de uyuyor uyanık kaldıgında kendı kendıne oyalanıyor önceden oldugu gıbı, bundan sonra ılac ta rezene de vermeyı dusunmuyorum hepsını kestım sadece vıtamınını verıyorum...

onun dısında sormak ıstedıgım konu su.. dunden bu gune aynı zamanda kusuyor bebısım bırde cokk az emıyor yanı normalde en az 10 dk emen bebıs sımdı 5 dakka 7 dakka emıyor..hemen doyuyor dılıyle gerı ıtıp agzını kapatıyor.. denıyorum bır daha ama acmıyor.. o oyle az emdıgı ıcın geceden berı göğüslerım tastı durdu..ıyıce doldu sızlıyor..
sımdı az once emzırdım 5 dk emdı tam.. 10-15 dk gectı baya bır kustu ustunu boydan boya ıslatıcak kadar.. acaba nedendır arkadaslar bılenınız var mı ? :uhm:
gece de 20.40 ta emmıstı yaklasık 1,5 saat sonra uyudu bızde uyuduk emmeye saat 01.00 de kalktı 4,5 saat olmus. normalde 2,5 saat max. 3,5 saatte kalkardı sımdıye kadar.. ve o kadar vakıt gecmesıne ragmen yıne 5 dk gııb cok kısa bır sure emdı.. ((
yoksa bır halsızlıkmı var hastamı olucak yada usutmusmudur yaa nedır sızcee.. ?? :çok üzgünüm: benneyaptımki

günaydın arkadaşlar a.s.

betül bence endişe edilcek bi durum yok benim velet 20 dk emiyordu önceden son 20 gündür falan 10 dk emiyor en fazla sonra kusuyor 1 saat sonra tekrar istiyor yine emiyor dr düzensiz emdiğinden dedi önce 2,30 saat bir emzirmemi 5 gün sonrada 3 saat de bir emzirmemi söledi doyyormuş bebek önceden çenesi daha çabuk yoruluyormuştu şimdi emme iç güdüsü biraz daha geliştiği içinmiş dr yalancısıyım ateşi yoksa huysuzluk yapmıyorsa doyyordur. Ama yinede dr var ise bi sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…