Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkeze Hayırlı Cumalar arkadaşlarım:lepi:Şeniz

bugün eşimin doğum günü:asigim: ama yarın kutlarız artık yarın evde çünkü hihoyyyt

Günaydın ve Güzel Günler hepimize :hooray:

Arzucum dün yemeğe misafiriim vardı o yüzden giremedim hiç ..
yağızın o resmine bittim.. o nasıl bakış , gülüş öyle yaw

teşekkür ederim mervecim sağol canım a.s.hnmm bende canın sıkkın felan sandım sevindimkaydirigubbakcemile

çok güzel bir site sağol paylaşım için sedacım:teytey:

Herkese Günaydın arkadaşlar...Biz dün akşam çok kötü bir gece geçirdik.Ege koltuktan düştüsenağlamaHemde 3 5 saniye içinde oldu herşey..Eşim koltuga koydu bende o anda karsı koltukta oturuyorum banka hesabından faturaları ödüyorum...Sen bak içerden su faturasını alayım dedı tamam dedım kapıdan cıkmasıyla oğlum top gibi devrildi yere düştüsenağlamasenağlamaAllahım şoka girdim elimden bilgisayarı nasıl attım nasıl bagırmısım eşim koşarak geldı o kadar korktukkı.Alnı kıpkırmızı oldu hafifte şiştisenağlamaAma çok sukur kucaga alınca aglamayı kestı.ama gece hep huzursuzdu..doktoruna sorduk acıl kotu bır dusme dgılse boşuna radyasyon almasın takıp edın uyku gözde kayma falan varsa getirin dedi...allaha binlerce kez şükürler olsunkı bır şey olmadı ama o hali gözümün önünden gitmiyorsenağlamaMübarek cuma günü allahım evlatlarımızın acısını gösterme yarabbim:Saruboceq:

Allah korumuş duygucum çok çok geçmiş :çok üzgünümlsun dikkat etmek lazım saniyede gelişiyor herşey ne olduğunu anlayamıyorsun tekrar yaşanmasın üzülme annesia.s.

geçmiş olsun duygucum
artık ne zaman ne yapacakları belli olmuyo bunların çok hareketlendiler ,dikkatli olmak lazım
ama üzülme bak bişeyi yokmuş tosunumuzun a.s.

Çok gecmıs olsun, Allah korusun yavrularımızı.. Çok agır dusmeler olmadıkca artık alısmalıyız bır bakıma.. :1no2:
Düşe kalka buyuyecekler artık hareketlenmeye basladılar.. Bize dusen tedbır almak.. Melekler korusun kuzuları.. :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım yaaaaaaaa oyy kıyamam kuzuya, allahım ya bunlar çok kıpırdak olmaya başladı benimde ödüm kopuyor arkamı döndüğümde düşermi diyee vallahi hepimizin başına gelebilecek bişey hepimiz ya bez almak için yaa krem almak için ya da ıslak mendil almak için dönüyoruz arkamızı arada sırada da olsaaa a.s.

günaydın kızlar
oooo herkez burada benimde dersim boş
mustimin odasında takılıyom işte napıyım
aman müdür görmesin kaydirigubbakcemile2

ay duygucum tüylerim diken diken oldu ben de hep korkuyorum aman koltuktan felan düşer diye hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar ani hareket ediyolar çünkü kayınvalideme de yüz kere söylüyorum sakın koltuğa çekyata bırakmayın diye....ay canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş yaa

duygucum çok geçmiş olsun canım
görünmez kaza işte kendini üzme
allah korumuş tatlı tontişi

gı muscan gııııııııııı bi bulamadın müdür yardımcısı evlenmek için bak şimdi serap gibi müdür yardımcısı kocanın odasında girerdin kk yaaaaaaaaaaa:mymeka:

Geçmiş olsun Duygu Allah korumuş tabi artık hareketlendikçe yavrular düşecekler kızarıklık şişlikler hep olucak Büyük kazalardan korusun Rabbim...

Duygucum geçmiş olsun, Allaha şükür önemli birşey olmamış :çok üzgünüm:

Arzucum, eşinle nice doğum günleri kutlayın inşAllah, kaç yaşına giriyor kocişine bi sürpriz hazırlamıyo musun :1rolleyes: :asigim:

GÜNAYDIN HERKEŞLEREE..hayırlı cumalar..
buğün annem de yok ohh rahat rahat girerim internete..annem de kaynanam sanki karışıyo herşeye..internete girmeme kızıyor.bebeğinle ilgilen diyor..ama anneme nazım geçiyor.içimden geçenleri söyleuebiliyorumm.yine de anne işte..
duygucum geçmiş olsun allh başka kötülüklerden sakınsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…