- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.441
Allah korumuş duygucum çok çok geçmiş :çok üzgünümlsun dikkat etmek lazım saniyede gelişiyor herşey ne olduğunu anlayamıyorsun tekrar yaşanmasın üzülme annesia.s.
geçmiş olsun duygucum
artık ne zaman ne yapacakları belli olmuyo bunların çok hareketlendiler ,dikkatli olmak lazım
ama üzülme bak bişeyi yokmuş tosunumuzun a.s.
Çok gecmıs olsun, Allah korusun yavrularımızı.. Çok agır dusmeler olmadıkca artık alısmalıyız bır bakıma.. :1no2:
Düşe kalka buyuyecekler artık hareketlenmeye basladılar.. Bize dusen tedbır almak.. Melekler korusun kuzuları.. :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım yaaaaaaaa oyy kıyamam kuzuya, allahım ya bunlar çok kıpırdak olmaya başladı benimde ödüm kopuyor arkamı döndüğümde düşermi diyee vallahi hepimizin başına gelebilecek bişey hepimiz ya bez almak için yaa krem almak için ya da ıslak mendil almak için dönüyoruz arkamızı arada sırada da olsaaa a.s.
günaydın kızlar
oooo herkez burada benimde dersim boş
mustimin odasında takılıyom işte napıyım
aman müdür görmesin kaydirigubbakcemile2
ay duygucum tüylerim diken diken oldu ben de hep korkuyorum aman koltuktan felan düşer diye hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar ani hareket ediyolar çünkü kayınvalideme de yüz kere söylüyorum sakın koltuğa çekyata bırakmayın diye....ay canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş yaa
duygucum çok geçmiş olsun canım
görünmez kaza işte kendini üzme
allah korumuş tatlı tontişi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım evlendiğimizde öğretmendi
büyüttüm besledim müd. yardımcısı yaptım kaydirigubbakcemile2
Kızlar merhaba..bu aralar pek zaman ayıramıyorum KK'ya..geçmişide okuyamadım..hastalara çok geçmiş olsun..yeni gelenler hoşgeldiler..ayrılanlar kavuşsun,kavuşanlar ayrılmasın..:))) öpüyorum hepiniziiiiii
napıyorsunuz bakalım uzun süredir giremedim.selocanımı uyuttum da biraz takılayım dedim.özledim sizleri...
GÜNAYDIN HERKEŞLEREE..hayırlı cumalar..
buğün annem de yok ohh rahat rahat girerim internete..annem de kaynanam sanki karışıyo herşeye..internete girmeme kızıyor.bebeğinle ilgilen diyor..ama anneme nazım geçiyor.içimden geçenleri söyleuebiliyorumm.yine de anne işte..
duygucum geçmiş olsun allh başka kötülüklerden sakınsın..
günaydın herkese...
merve o ne ya.. değiştir kızım milletin korkudan sütü gidecek senin yüzünden...
günaydın herkese...
merve o ne ya.. değiştir kızım milletin korkudan sütü gidecek senin yüzünden...
Yok canım pes etmek yok başlayalım ek gıdaya ama Allah izin verirse süreklide emziricem dünden beri biraz biraz almaya başladı yineBen havuçun tohumunu felan değil ama hergün suyunu içiriyorum illa tohumu mu lazım ki?
Bugün mesela yarım kabak,havuç,bir küçük patates biraz zeytin yağı hepsini haşladım biraz irmik de ekledim biraz daha kaynattım.Sonra blenderdan çektim.İçine de biraz yoğurt koyup yedirdim sevdi,sevdi derken az bişey yedi yani.Kaldı biraz daha yoğurt katmadım henüz yarın yermi ki onu?:uhm:
Canım okuduğum yazıda tohumu diyo valla ben onun yalancısıyım bilmiyomki havucun suyu olurmu ama tohum demiş illa tohumu olucak sanırım..Afiyet olsun yarasın ayçayacokacimcoook
Canım bak hep bebişlerimiz iştahsız emmek istemiyor deme,Ayça da senin oğlan gibi aynı çok az emiyordu benim ek gıdaya erken başlamamın sebebi buydu zaten.Sen de yavaştan başla öğün olarak ver.Ama emzirmeyi hiç bırakma yemekleri az yedir ki emmeye yer kalsın.Tam uykuya geçerken güzel emiyorlar o zaman al tık ağzına.Uyuya uyuya emsin.Aman deyim emmiyor deyip birden kesme.
:1hug:
Duygucum çok ama çok geçmiş olsun Allah ım korusun esirgesin yavrularımızı,bişey olmadığına çok sevindim inan:1hug:Herkese Günaydın arkadaşlar...Biz dün akşam çok kötü bir gece geçirdik.Ege koltuktan düştüsenağlamaHemde 3 5 saniye içinde oldu herşey..Eşim koltuga koydu bende o anda karsı koltukta oturuyorum banka hesabından faturaları ödüyorum...Sen bak içerden su faturasını alayım dedı tamam dedım kapıdan cıkmasıyla oğlum top gibi devrildi yere düştüsenağlamasenağlamaAllahım şoka girdim elimden bilgisayarı nasıl attım nasıl bagırmısım eşim koşarak geldı o kadar korktukkı.Alnı kıpkırmızı oldu hafifte şiştisenağlamaAma çok sukur kucaga alınca aglamayı kestı.ama gece hep huzursuzdu..doktoruna sorduk acıl kotu bır dusme dgılse boşuna radyasyon almasın takıp edın uyku gözde kayma falan varsa getirin dedi...allaha binlerce kez şükürler olsunkı bır şey olmadı ama o hali gözümün önünden gitmiyorsenağlamaMübarek cuma günü allahım evlatlarımızın acısını gösterme yarabbim:Saruboceq:
Ay benim annem olsa yaparmıydı bilmiyorum ama benim kocam annemi aratmıyo maşallah yani adam sürekli yazıştığımı falan sanıyo yinemi başındasın kalk artık vıdıvıdı ooff onun yanında giremiyorum zaten şimdi yemeğe gelir birazdan-tatlicadiarzu-ayy benim annemi anlatıyorsun sanki, ne zaman bana gelse, kapat şunu kapat şunu diye diye kapattırıyo en sonunda kaydirigubbakcemile3
Ayy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tobe yaa.. kaydirigubbakcemile3
Hepiniz bırbırınızden hoşsunuz heee .. kaydirigubbakcemile3
Duygucum geçmiş olsun, Allaha şükür önemli birşey olmamış :çok üzgünüm:
Arzucum, eşinle nice doğum günleri kutlayın inşAllah, kaç yaşına giriyor kocişine bi sürpriz hazırlamıyo musun :1rolleyes: :asigim:
Arzucum Allah eşine ve sana oğlunuza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş...
ayy benim annemi anlatıyorsun sanki, ne zaman bana gelse, kapat şunu kapat şunu diye diye kapattırıyo en sonunda kaydirigubbakcemile3
Canım vallahı belkı psikolojik belkı sogandan ama cıdden ıstahım yok.. a.sbetül soğan kürü nasıl gidiyo iştahta bi azalma varmı,ben ekmeği falan kestim biraz tokluk verdi sanırım ama tatlı krizime mani olamıyorum napıcam yaa(
betülcüm sen söyle korkunç mu ya, ne güzel koca gözlü bi kız gelin olmuş iştee.. ne var bunda şimdi korkunç olan kaydirigubbakcemile3
sevgililer gününde çiçek almadı diye kızmıştın bi de bak adam beklemediğin anda çiçek almayı tercih ediyormuş demek kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu bozmasın :asigim:teşekkür ederim şekerim 29 una girdi kahvaltı hazırladım şimdilik süslü püslü bugünlük bu kadarsengözlerimebaksanab yarın evdeya pasta felan yapcam yarın kutlarız birde kazak aldım hediye yeterdelikafadulden kız benim adam ters çiçek aldıramassın önemli günde alıp gelmez sümbül bulmuş gelmiş yatağımın başına koymuş sevindirik oldum gene sağolsun:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yav bunu hortlak dıye goruyorlar sanırım.. gencecık tazecık kızdan anlamıyorlar kı canım işte.. :bbo:
hanı rengı de bıraz soluk ya gelının ondan seyettıler sanırım.. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?