Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allah korumuş duygucum çok çok geçmiş :çok üzgünümlsun dikkat etmek lazım saniyede gelişiyor herşey ne olduğunu anlayamıyorsun tekrar yaşanmasın üzülme annesia.s.

geçmiş olsun duygucum
artık ne zaman ne yapacakları belli olmuyo bunların çok hareketlendiler ,dikkatli olmak lazım
ama üzülme bak bişeyi yokmuş tosunumuzun a.s.

günaydın kızlar
oooo herkez burada benimde dersim boş
mustimin odasında takılıyom işte napıyım
aman müdür görmesin kaydirigubbakcemile2

duygucum çok geçmiş olsun canım
görünmez kaza işte kendini üzme
allah korumuş tatlı tontişi

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..Özellikle benimle aynı korkuyu yaşayan arkadaşlar benım ne hıssettıgımı daha ıyı anlamıstır eminim..Ben bu konuda hiç rahat degılım cunku o an gözümün önünden hala gitmiyorsenağlamaAllah kımseye yaşatmasın..
Dediğniz gibi bir saniye bırakmaya gelmıyor..senağlama

Kızlar merhaba..bu aralar pek zaman ayıramıyorum KK'ya..geçmişide okuyamadım..hastalara çok geçmiş olsun..yeni gelenler hoşgeldiler..ayrılanlar kavuşsun,kavuşanlar ayrılmasın..:))) öpüyorum hepiniziiiiii

evet canım evlendiğimizde öğretmendi
büyüttüm besledim müd. yardımcısı yaptım kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin sifalar getırdın.. kaydirigubbakcemile3

ayy benim annemi anlatıyorsun sanki, ne zaman bana gelse, kapat şunu kapat şunu diye diye kapattırıyo en sonunda kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese...
merve o ne ya.. değiştir kızım milletin korkudan sütü gidecek senin yüzünden...

Yok canım pes etmek yok başlayalım ek gıdaya ama Allah izin verirse süreklide emziricem dünden beri biraz biraz almaya başladı yine Dün gecede saatte bir uyandı yine neyi varsa anlamıyorum bunun derdini yaa:1no2:
Duygucum çok ama çok geçmiş olsun Allah ım korusun esirgesin yavrularımızı,bişey olmadığına çok sevindim inan:1hug:
ayy benim annemi anlatıyorsun sanki, ne zaman bana gelse, kapat şunu kapat şunu diye diye kapattırıyo en sonunda kaydirigubbakcemile3
Ay benim annem olsa yaparmıydı bilmiyorum ama benim kocam annemi aratmıyo maşallah yani adam sürekli yazıştığımı falan sanıyo yinemi başındasın kalk artık vıdıvıdı ooff onun yanında giremiyorum zaten şimdi yemeğe gelir birazdan-tatlicadiarzu-

Bu arada herkese hayırlı cumalar,benim oğlanın idrarı tahlile gitti dün dr.istemişti inş.bişey çıkmaz,öğlen belli olacakmış sonuç ona göre multivitamin falan verecek iştahı açılsın diye dviti bırak dedi hayırlısı artık:a015:

betül soğan kürü nasıl gidiyo iştahta bi azalma varmı,ben ekmeği falan kestim biraz tokluk verdi sanırım ama tatlı krizime mani olamıyorum napıcam yaa(

Ayy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tobe yaa.. kaydirigubbakcemile3
Hepiniz bırbırınızden hoşsunuz heee .. kaydirigubbakcemile3

betülcüm sen söyle korkunç mu ya, ne güzel koca gözlü bi kız gelin olmuş iştee.. ne var bunda şimdi korkunç olan kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim şekerim 29 una girdi kahvaltı hazırladım şimdilik süslü püslü bugünlük bu kadarsengözlerimebaksanab yarın evdeya pasta felan yapcam yarın kutlarız birde kazak aldım hediye yeterdelikafadulden kız benim adam ters çiçek aldıramassın önemli günde alıp gelmez sümbül bulmuş gelmiş yatağımın başına koymuş sevindirik oldum gene sağolsun:asigim:

Arzucum Allah eşine ve sana oğlunuza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş...

teşekkür ederim zeynepcim sağol canıma.s.

aynı kızlar annemde aynı bi geldimmi 2 laf edemeden gidiyoruz kapat şu pc yi diyoor başına geçtimmi şeytanın başında annen gene diyoo yağıza yazık yazık şu çocuğa acı bari öfff aynı iştekaydirigubbakcemile3

betül soğan kürü nasıl gidiyo iştahta bi azalma varmı,ben ekmeği falan kestim biraz tokluk verdi sanırım ama tatlı krizime mani olamıyorum napıcam yaa(
Canım vallahı belkı psikolojik belkı sogandan ama cıdden ıstahım yok.. a.s
ya zaten benım derdım yemeklerle degıl.. dedıgın gıbı fındık fıstık tatlı pasta :bbo:
ama ıkı gundur onlarda pek aklıma gelmıyor yanı bakalım gun gectıkce bellı olur...
sen de denesene canım ya soganı cok pratık kabugunu soy 8 e bol ıkı bardakta su altını yak tamam.. 15 dk da hazır kahvenn.. :roflol:

betülcüm sen söyle korkunç mu ya, ne güzel koca gözlü bi kız gelin olmuş iştee.. ne var bunda şimdi korkunç olan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yav bunu hortlak dıye goruyorlar sanırım.. gencecık tazecık kızdan anlamıyorlar kı canım işte.. :bbo:
hanı rengı de bıraz soluk ya gelının ondan seyettıler sanırım.. :roflol:

slm betülcüğüm naber aslan nasıl
diyete başlamışsın galiba ya bende denemek istiyorum soğan suyunu hamile kalamayanlara iyi geliyomuş galiba zayıflayım derken bide hamile kalmayım :)
bende daha regli olmadım 6 kilo fazlam var biran önce vermek istiyorum

HERKESE GÜNAYDIN...

UMARIM HERKES İYİDİR
BETÜL SORMA CANIM ETKİ ETMEDİ AMA BENDE TROİD RAHATSIZLIĞI VAR TABİ HERKESDE AYNI OLCAK DİYE KAYDE YOK UMARIM BENDE BU FAZLALIKLARDAN KURTULURUMsenağlama

DUYGU GEÇMİŞ OLSUN CANIM AYNISINI BİZDE YAŞADIK İNAN NASIL KÖTÜ OLDUM DİZLERİM NASIL TİTREDİ ANLATAMAM ŞÜKREDELİM KÖTÜ BİŞEY OLMAMIŞ

ARZU EŞİNLE BEBİŞİNLE NİCE MUTLU SENELERE EŞİNİN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN

EEEkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı GENE KAFAM KARIŞTI BAŞKA NE VARDI NE ÇOK YAZIYOSUNUZ HEMEN YETİŞEMİYORUM VALLAkaydirigubbakcemile

sevgililer gününde çiçek almadı diye kızmıştın bi de bak adam beklemediğin anda çiçek almayı tercih ediyormuş demek kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu bozmasın :asigim:

haklısın sanki hortlamış bir gelin var avatarımda hıh lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…