- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.461
günaydın herkese...
merve o ne ya.. değiştir kızım milletin korkudan sütü gidecek senin yüzünden...
ya bencede mervenin avatarını değiştirmesi için imza kampanyası başlatıcam o olacak heeeeeeelaelaelaelaelae
ben de diyom sütlerim niye azaldı..ben de varım imza kampanyasına ..haydii kızlar imzayayaa....pamuk eller klavyeyee..
slm betülcüğüm naber aslan nasıl
diyete başlamışsın galiba ya bende denemek istiyorum soğan suyunu hamile kalamayanlara iyi geliyomuş galiba zayıflayım derken bide hamile kalmayım :)
bende daha regli olmadım 6 kilo fazlam var biran önce vermek istiyorum
ıyılık canım cok sukru Aslan da ıyı..
evet tam sıkı bır dıyet degıl.. 6 ayı bıtırene kadar sıkı brı dıyet yapmayacagım canım..
ama sogan suyu ve abur cubur dan uzak durarak basladım sımdılık on asama dıyelım :)
evet hamılelık konusunda o rısk de var ama korunacagız muhakkak.. artık kacarı yokk..
ılk adetımde doktora gıdıp korunma hakkında konusacagım.. regl olmayı umuyorum bende sogan suyundan :)
sen nasılsın kursat nasıl canım ?
betül senin avatarın neden ağlıyor yaaaa?şöle güsel yüzlerinizi koysanıza görelim yawwww
betül senin avatarın neden ağlıyor yaaaa?şöle güsel yüzlerinizi koysanıza görelim yawwww
tombili yüzümü ben koydum şeker mervecim bu arada çok tek yuuuuuuu
yaa ben aglamıyım da kım aglasın... senağlama
bıktım kılolardaan.. :çok üzgünüm: aytende dun msn de demedıgını bırakmadı zatiiiii....:jeyyar:
aman ne de tombili yüzün varmış Ayten :roflol:
tombili yüzümü ben koydum şeker mervecim bu arada çok tek yuuuuuuu
ayten sen dün ben 1,60 ım 61 kg.yum fekan mı yazmıştın ben mi öle hatırlıyorum:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?