Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese merhaba,hayırlı cumalar.

duygucum geçmiş olsun.benim oğlan 2 kere düştüğünden bilirim.bizimkinin canı pek kıymetli.öyle bir ağlıyor ki nefessiz kalıyo resmen.bütüğn evi geziyoruz sussun diye.sonra kendimede çok kızıyorum sanki benim yüzümden olmuş gibi.napalım Allah beterinden saklasın.düşe kalka büyüyecekler.

arzucum ailecek sağlıklı,mutlu yıllar dilerim.

bende şimdi gezmeye gidiyorum.size bol muhabbetler.

günaydın herkese...
merve o ne ya.. değiştir kızım milletin korkudan sütü gidecek senin yüzünden...

ya bencede mervenin avatarını değiştirmesi için imza kampanyası başlatıcam o olacak heeeeeeelaelaelaelaelae

ben de diyom sütlerim niye azaldı..ben de varım imza kampanyasına ..haydii kızlar imzayayaa....pamuk eller klavyeyee..

verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü kusura bakmayın..
madem bu kadar talep var, değişeyim bari :lepi:

ıyılık canım cok sukru Aslan da ıyı..
evet tam sıkı bır dıyet degıl.. 6 ayı bıtırene kadar sıkı brı dıyet yapmayacagım canım..
ama sogan suyu ve abur cubur dan uzak durarak basladım sımdılık on asama dıyelım :)
evet hamılelık konusunda o rısk de var ama korunacagız muhakkak.. artık kacarı yokk..
ılk adetımde doktora gıdıp korunma hakkında konusacagım.. regl olmayı umuyorum bende sogan suyundan :)
sen nasılsın kursat nasıl canım ?

bende iyiyim canım allaha şükür kürşatta iyi
bakalım biraz geçsin bende başlayacam karnım belim bacaklarım ağrıyo inşallah regli olurum artık olmak istiyorum sıkıldım

sardunya vallahı canım suan ıcım pek bırsey farketmedım..
sutum normal oldugu ıcın.. ama bugun daha ıkıncı ıcısım tabıı..
yarın obur gun bıraz gecınce bellı olur sanırım..

yaa ben aglamıyım da kım aglasın... senağlama
bıktım kılolardaan.. :çok üzgünüm: aytende dun msn de demedıgını bırakmadı zatiiiii....:jeyyar:

:roflol::roflol: ya betülcüm şişkosun azcık ne yalan söyliyeyim çıtırlığını almış gitmiş kiloların bizim yaza kadar keten pantololarımızı tişörtlerimizi giyecek kıvama gelmemiz şart :içelim:

tombili yüzümü ben koydum şeker mervecim bu arada çok tek yuuuuuuu

ya bırak Allah askına ıyıkı tombıs olmasa kemıklerın gorunur artık..
senı mutevazı hatuun.. Çok üzgünüm çoook

bana gelınceee o ben degıldım bı kere onu unut hafızandan sıl oldumuu..:bbo:
ya da ben zayıflayınca sıldırıyım en ıyısııı... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…