- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.661
maşallah maşallahoğluşum:teytey:
maşallah maşallahtam tosun olmuş bu heee... a.s. benimki bi deri bi kemik kaldı.. :çok üzgünüm:
selam arkadaşlar.valla ben artık hiiç yazamıyorum ancak okuyabiliyorum.tam okudum hadi yazayım derken bişey çıkıyo.işe başladım işlere yetişemez oldum.bir de yarım gün yani.tüm gün çalışanlara allah kolaylık versin.şule3852 canım burdasın yakalıadım seni...
seni bekliyorum kaç gündür bi denkgelemedik...
senin ilk bebeğinde sütten ayırırken hap kullandın mı.. sütün nasıl kesildi... kaç gün oldu beni mahvetttti bu süt ya...
tşkr ederim cnmkaydirigubbakcemile yerinde görde al sanırım duygu yeni almıştı sor bakalım memnunmu?????
baktıkta yürütece dün almayacağım ben ayağının ucu değiyor şimdi biraz daha bekleyince 7aylık felan olur Allah nasip ederse kendi yüreme zamanı gelir birde kira evinde onu nereye koyacan kocaman güzel olanları ben şu yürüme arkadaşı varya playsoollun ondan düşünüyorum hem daha uzun süre kullanılabilecek 9-36 aygamyoncuiremsu
selam arkadaşlar.valla ben artık hiiç yazamıyorum ancak okuyabiliyorum.tam okudum hadi yazayım derken bişey çıkıyo.işe başladım işlere yetişemez oldum.bir de yarım gün yani.tüm gün çalışanlara allah kolaylık versin.
maibeyaz canım ben ilk bebeğimi iki yaşında kestim sütten.hap kullanmadım göğsüme bant yapıştırdım birdaha almadı zaten.tabi sütüm de çok değildi artık pek zorlanmadım.ama bak sana ne diycem geçen senin yazını okudum acıdım haline senin ve bebişin ve araştırdım biraz.emzirirken hamile kalınca sütten kesmen gerekmiyormuş bebişi.ama sen zayıf düşme,karnındaki de yeteri kadar beslensin diye kesin diyo sanırım doktorlar ama bence sen doktoruna sor birdaha ve çok da sakıncalı değilse bir süre daha emzir bebişini en azından canım.
MAİBEYAZ seni hayret şaşkınlık ve merakla izliyorum..nekadar tevekkel oluşuna inanamıyorum..senı hiç görmedım gerçekten merak edıyorum..allah tamamına erdirsin..sağlıkla inşallah..ama yinede cesaretini biyere koyamıyorum..ya dikişlerden ötürü bi sıkıntı yaşanırsa..allahın izniyle yaşanmaz inşallah ama tabi herkezın kendı hayatı ve seçimi..ama ben bilemıyorum senın olayını düşündükçe dumura uğruyorum..yinede çok tebrik ediyorum....
Canım ya benimkide aynı malesef bu sefer gittiğimizde dr.multivitamin verdi oğluma saat başı isteyen çocuk şimdi öyle bi direniyoki emme zamanımız tam bi işkenceye dönüştü dr.muz zar zor ver dedi çok zoraki emiyo hergün bi huyu değişiyo bugünde uyumamak için direndi sabahtan beri çıldırttı resmendelikafaduldenOFFFFFF.............
Nazlı iyice iştahsızlaştı 2 gündür.......şimdide beni emmiyor, saat başı emen çocuk 4 saat sonra bile azıcık emiyor..ne bu şimdi...
Hayırlı olsun canım ya insan ne kadarda rahat hissediyormuş kendinişakkıdıkızlar regl oldum:teytey:
Canım yaptığın kek afiyet şeker olsun bak bende isterimCanımcım evet piştiği zaman bız dayanamadık hemen sıcak sıcak tadına baktık ama dedıgın gıbı bugün daha güzel olur herhaldehihoyyytBugun yıyelim yine bildiricem sana :)))Aynı şeyi dün bende düşündüm içinde ne ararsan var hepte faydalı şeyler gerçekten bu kek çocuk yiyecekleri kategorisinde kesin 1.seçilirdi:lepi:
Umutcum sen o kadar güçlü bir insansın ki eminim şuanki sıkıntılarını çok kısa zamanda atlatacaksın canım..Ben buna bütün kalbimle inanıyorum...Ben 2004 senesınde annemı kaybettıgım zaman hayatta bir daha hiç birşeyden zevk alamayacagımı ve yaşamanın gereksiz oldugu düşüncesi içindeydim...Alkolik olmak,uyuşturucu bağımlısı olmak çözüm olsaydı bende yapardım ama biliyordumkı onlar çözüm değildi..Dört elle hayata sarıldım annemın benden bekledıklerın gerçekleştirerek onun beni görceğini bu şekildede kendi kendimi mutlu etçeğimi düşündüm hep kendi kendime..Benden istediği şeyler Üniversiteyi bitirmem,iyi bir iş sahibi olmam,Gelinlike görmek ve torununu görmekti.Malesefki o öldükten sonra bunların hepsini tek tek yaptım..Önce diplomamı aldım,sonra Garanti Bankası ginbi bir kurumda (3 senenin üzerinde hamile kalınca bıraktım inşallah yine devam edicem)igelinliğimi giydim ve bir tane kar topu gibi oğlum oldu..Offf işte bende kendimi hep böyle avuttum..Çok uzattım farkındayım...
Demem oki;Hayat sevdiklerimiz yanımızda olduğu sürece ve sağlıklı oldugu sürece çekilmez değildir...Sen güçlüsün ve eminim sadece ve sadece o güzel oğlunun varlığı için bile sen daha güçlü olup hayata dört elle sarılcaksın canım arkadaşım...
Buluşmaya gelince bende senınle aynı fikirdeyim tamamen..Ben izmirde oldugum ıcın katılamadıgım ama hayalı bıle gözümdeydi Ben binmişim uçağa istabbula gelmişim valla bunu hayal ettimkaydirigubbakcemile3Neyse İzmirde olduğum halde KK den bişra kaç arkadaşımla buluşma fırsatını yakaladım...Burda canımcım denir onca içtenlik kelimesinede aynen katılıyorum çünkü burda 1 seneyı aşkındır yazışıyoruz ve mazaret yoksa sudan sebeplerle buluşmaya katılmamak tuhaf bir durum...
Ama Umutcum İzmirin yazını bilirmisin bilmem Çeşme,Foça,kuşadası,gümüldür hepsi evdeb çıkınca 1 saat mesafede:)Ben hepinizi baharda bekliyorum izmire:)İsterseniz eşlerinizle bile gelebilirsiniz,yalnızda...Nasıl isterseniz..Benim eşim bu konularda bana kesınlıkle problem çıkarmaz benım fdüşüncelerime inanır güvenir.Benim güvendiğime oda güvenir..her zaman hepinizi beklerim...
Ay Umut ya ne yazdım sana yaaa :bbo:
Maşşallah nazlıya ne kadarda tatlı öyle yerim onu bennaniknanikbuda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
Gez bakalım merve hanımkaydirigubbakcemile2Burasıda çok güzeldi bugün bizde mert efeyi çıkardık hava aldı yavrum bi an önce ısınsada çıkarsak dursak bebişleri çok iyi oluyo böylemirmirmirmirMutlu pazarlar :sm_cool:
Hava güneşli güzele benziyor gezmeye çıkaracağım kızımı ...
Yağız'a maşaAllahAllah nazarlardan saklasın çok şeker
kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı... varsa markası ve memnuniyetini bildiren bir yazı yazıverse.kaydirigubbakcemile3 ben alacağım da hangisini alsam karar veemedim.
Arzucum yağıza maşşallah canım kont gibi kurulmuş valla bayıldım yerim ben onunaniknanik
Herkese mutlu ve güzel bi pazar günü dilerima.s.
Ben 2004 senesınde annemı kaybettıgım zaman hayatta bir daha hiç birşeyden zevk alamayacagımı ve yaşamanın gereksiz oldugu düşüncesi içindeydim...Alkolik olmak,uyuşturucu bağımlısı olmak çözüm olsaydı bende yapardım ama biliyordumkı onlar çözüm değildi..Dört elle hayata sarıldım annemın benden bekledıklerın gerçekleştirerek onun beni görceğini bu şekildede kendi kendimi mutlu etçeğimi düşündüm hep kendi kendime..Benden istediği şeyler Üniversiteyi bitirmem,iyi bir iş sahibi olmam,Gelinlike görmek ve torununu görmekti.Malesefki o öldükten sonra bunların hepsini tek tek yaptım..Önce diplomamı aldım,sonra Garanti Bankası ginbi bir kurumda (3 senenin üzerinde hamile kalınca bıraktım inşallah yine devam edicem)igelinliğimi giydim ve bir tane kar topu gibi oğlum oldu..Offf işte bende kendimi hep böyle avuttum..Çok uzattım farkındayım...
Demem oki;Hayat sevdiklerimiz yanımızda olduğu sürece ve sağlıklı oldugu sürece çekilmez değildir...Sen güçlüsün ve eminim sadece ve sadece o güzel oğlunun varlığı için bile sen daha güçlü olup hayata dört elle sarılcaksın canım arkadaşım...
oğluşum:teytey:
QUOTE]
canım maşallah çok tatlı tombişko
öpüyorum onuŞeniz
buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
nazlıya maaşallah sedacım nası tatlı olmuş öyle pempiş pempiş[buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
oğluşum:teytey:
[/IMG][/URL][/URL]
canancım eksik olma..pazartesi götürücez teyzesi..bazen olur işte kara bulutlar gezer başımızda...allah bugunumuzu aratmasın bunada şükürler olsun..dağıtırım hertürlü kara bulutu allahın izniyle..yeterki o iyi yazılar yazsın..adını dilimden,korkusunu yüreğimden eksik etmediğim rabbimin gücü sayesinde ne kem göz ne kem dil ne karabulut hepsini yokederim..sağlıkla kuzumu büyütüp güzel günler görüceğime inanıyorum..hayat işte..herşey olur...bende pskıyatrıye gdıcem kuzumu göturdugumde..versın bi ilaç bişiler yapsın..dünya çekilecek gibi biyer deil benım için çoğuzaman..ve artık alkolık yada uyuşturucu müptelası olmak gibide bi şansım yok kuzum var çünki :) dünyayı unutmak için...valla aynen canan,bende sankı hep tanıyomuşum gibi hissettim..çok rahattım..ama gül gibi benımde dilime muscan ve mami demek geldi:)ya insanlar bi tuhaf işte..burda canımcicim denir..onca içtenlikli!yazışma olur sıra buluşmaya gelince internetden tanışılan insanlar oluruz..galiba mazareti olan arkadaşlarımız hariç biz en samimi yada onların nazarında en saflarıydık:)sanada demiş ya eşin sen safsın senden başka giden olmaz diye:)bende safım canancım,gülde..ve ne mutluki eşine böyle sırtlanların çakalların tatlısukurnazlarının cirit attığı bi zamanda pürüpak bir eşi var..ben zaten havalar ısınır ısınmaz o tarflara gelicem..gülede gıdıcem ismet bı iyileşsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?