Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı... varsa markası ve memnuniyetini bildiren bir yazı yazıverse.kaydirigubbakcemile3 ben alacağım da hangisini alsam karar veemedim.

şule3852 canım burdasın yakalıadım seni...
seni bekliyorum kaç gündür bi denkgelemedik...
senin ilk bebeğinde sütten ayırırken hap kullandın mı.. sütün nasıl kesildi... kaç gün oldu beni mahvetttti bu süt ya...

maşallah maşallah tam tosun olmuş bu heee...a.s. benimki bi deri bi kemik kaldı.. :çok üzgünüm:

SAĞOL CANIM a.s.Öyle deme ya üzülme kız :1hug:bak kardeş geliyor şimdi zayıf olmasına bakma sağlıklı olsun yeter kaydirigubbakcemile biz şimdi tombiş olsun istiyoruz büyüdülermi nasıl zayıflayacaz diye uğraşırlarkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar.valla ben artık hiiç yazamıyorum ancak okuyabiliyorum.tam okudum hadi yazayım derken bişey çıkıyo.işe başladım işlere yetişemez oldum.bir de yarım gün yani.tüm gün çalışanlara allah kolaylık versin.
maibeyaz canım ben ilk bebeğimi iki yaşında kestim sütten.hap kullanmadım göğsüme bant yapıştırdım birdaha almadı zaten.tabi sütüm de çok değildi artık pek zorlanmadım.ama bak sana ne diycem geçen senin yazını okudum acıdım haline senin ve bebişin ve araştırdım biraz.emzirirken hamile kalınca sütten kesmen gerekmiyormuş bebişi.ama sen zayıf düşme,karnındaki de yeteri kadar beslensin diye kesin diyo sanırım doktorlar ama bence sen doktoruna sor birdaha ve çok da sakıncalı değilse bir süre daha emzir bebişini en azından canım.

Son düzenleme:

niye saçımı çekip duruyorsun yaw :mymeka: benneyaptımki
duygu chicco çift kılıflı almıştı.. bayağı büyük olanlardan..zaten büyük alırsam onu alıcam herkes çok memnun o modelden... a.s

'Dünyada yasak' süprizzzzz

Amerikan Hastanesi Çocuk Hastalıkları uzmanı Arzu Özgeneci, yürütecin yasaklanması gerektiğini belirterek aileleri şöyle uyardı:
"Yürüteç dünyada yasak. Hiçbir çocuk doktoru yürüteci önermez. Çünkü ev içi kazalarına neden olabilir. Yürüteç, çocuğun yürümesini de geciktiriyor. Çocuk kendisini yürümek için ittirip zorlanmıyor. Arkadan iteklenmeyi öğreniyor. Ayrıca bacak kaslarını kullanamıyor. Anneler, çocuklarını yürütece oturtuyor, çocuk oyalanırken kendisi de işleriyle ilgileniyor. Anneye kolaylık gibi gelse de, çok zararlı. Biz yasaklasak bile istisnasız, eğitim düzeyi ne olursa olsun aileler 'Bize bir şey olmaz' diyerek yürüteci almaya devam ediyor. Bu konuya mutlaka dikkat çekilmeli."

arzu yağızına maşallah..ne ballı annesi yafuu..baloğlan...seda nazlıcığa maşallah..çok pembiş çok çirkin..arkadaşında çocuk yüzlü..bebekler hislidir..avatarındaki ceylanda harika bayıldım...bugun ismet azdaha iyi..iştahı yavaş yavaş gelıyo gibi..güzel ve huzurlu bir pazar diliyorum..

MAİBEYAZ seni hayret şaşkınlık ve merakla izliyorum..nekadar tevekkel oluşuna inanamıyorum..senı hiç görmedım gerçekten merak edıyorum..allah tamamına erdirsin..sağlıkla inşallah..ama yinede cesaretini biyere koyamıyorum..ya dikişlerden ötürü bi sıkıntı yaşanırsa..allahın izniyle yaşanmaz inşallah ama tabi herkezın kendı hayatı ve seçimi..ama ben bilemıyorum senın olayını düşündükçe dumura uğruyorum..yinede çok tebrik ediyorum....

DUYGUcum latilokum anne...ben gelicem yaza kısmetse...liseden canarkadaşım oraya tayın oldu..BETÜLcüm ben lafımı ortaya koydum.isteyen alır istemeyen almaz:)

sağol canım... sordum birkaç dr a daha ama emziremezsin dediler... 12 haftaya kadar serbest diyolar hep... zaten benim oğlum 3 ayda 500 gr falan aldı... sütüm de pek yaramıyo... içerden bebiş kapıyo önce vitaminleri...kaydirigubbakcemile3oğluma bişey kalmıyo... biberona alıştırdık zorla biraz toplandı..bi de sütüm kesilseydi hayırlısıyla...o çok zorluyo, ateşimi falan çıkarıyo... sağol ilgin için.. ben seni de böyle erken kesti dye biliyodum.. o yüzden sormuştum... teşekkür ederim tekrar tekrar...

yaşanmaz inşallah.. sürekli dr kontrolünde olucam ya.. 15 güne bir dr a gideceğim... bi aksilik olacak olursa 7. ayda falan alırlar bebeği.. ozaman yaşama şansı var çünkü... ama inşallah olmaz da gününde doğururum...
bir de cesaret edemesem napayım kız... o da benim bebeğim... şimdi onun mustafa dan ne farkı var aldıramam ki... hem kocaman olmuş ben öğrendiğimde... hayırlısı ile onu doğururum beraber büyür giderler... beni izlemeye devam edin bakalım daha ne sürprizlerle çıkacağım karşınıza... kaydirigubbakcemile3a.s.

OFFFFFF.............
Nazlı iyice iştahsızlaştı 2 gündür.......şimdide beni emmiyor, saat başı emen çocuk 4 saat sonra bile azıcık emiyor..ne bu şimdi...
Canım ya benimkide aynı malesef bu sefer gittiğimizde dr.multivitamin verdi oğluma saat başı isteyen çocuk şimdi öyle bi direniyoki emme zamanımız tam bi işkenceye dönüştü dr.muz zar zor ver dedi çok zoraki emiyo hergün bi huyu değişiyo bugünde uyumamak için direndi sabahtan beri çıldırttı resmendelikafadulden
kızlar regl oldum:teytey:
Hayırlı olsun canım ya insan ne kadarda rahat hissediyormuş kendinişakkıdı
Canım yaptığın kek afiyet şeker olsun bak bende isterimklavauygucum ismin gibi duygularını ne kadar güzel ifade ediyorsun arkadaşım valla sana ve bu denli güçlü oluşuna gıpta ediyorum Allah nazarlardan saklasın bu azmini,benim anne tarafımdan akrabalarım var izmirde eğer kısmet olurda bi gün yolum düşerse mutlaka uğrarım sana,seninde yolun düşerse senide beklerim canıma.s.
buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
Maşşallah nazlıya ne kadarda tatlı öyle yerim onu bennaniknanik
Mutlu pazarlar :sm_cool:
Hava güneşli güzele benziyor gezmeye çıkaracağım kızımı ...
Yağız'a maşaAllah Allah nazarlardan saklasın çok şeker
Gez bakalım merve hanımkaydirigubbakcemile2Burasıda çok güzeldi bugün bizde mert efeyi çıkardık hava aldı yavrum bi an önce ısınsada çıkarsak dursak bebişleri çok iyi oluyo böylemirmirmirmir
kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı... varsa markası ve memnuniyetini bildiren bir yazı yazıverse.kaydirigubbakcemile3 ben alacağım da hangisini alsam karar veemedim.

Ben aldım canım sinbonunkini aldım fena değil kullanışlı hemde ucuzyerimseniben

Bu arada umutcum ismet paşaya çok geçmiş olsun güzelim inş.hemen atlatırsınızda bugünler geride kalır,insan hayatta oldukça ne günler geçmiyoki,Allah sağlık versin yeterki sen çok güçlü bi insansın ve bebeğin için bundan sonra ayakta kalacaksın hiç kötü şeyler düşünmea.s.
Arzucum yağıza maşşallah canım kont gibi kurulmuş valla bayıldım yerim ben onunaniknanik

Herkese mutlu ve güzel bi pazar günü dilerima.s.

Son düzenleme:

bravo canım sana
ne güzel yazmışsın :hooray:a.s.

[buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
nazlıya maaşallah sedacım nası tatlı olmuş öyle pempiş pempiş
kocaman oldular walla:teytey:

oğluşum:teytey:

[/IMG][/URL][/URL]

yağız çook yakışıklı.
arzucum yağızda deniz gibi pek güleç yüzlü maaşallah..açık ağızlı çirkin şeyyy

umutcum ,güzel günler göreceksiniz inşallah böyle düşünüyor olman bile hayatın üstesinden gelmek için güzel bir başlangıçtır. görüşmek nasip olmadı ama bana hep çok güçlü bir kadın imajı çizdin şimdiye kadar dünya çekilecek yer değil gerçekten ama artık bizi bağlayan ufak sıpalar var :) umarım gelemedim için mazereti olanlar grubundayımdır , yoksa hiçbir art niyetim yoktu gelmemekte olsa taa antalyaya gidip aytenle görüşmezdik ,inşallah bidaki sefer gelcez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…