- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.681
Aman Allahım.. :bbo:.... :))))test yapmadan önce ben de hissediyodum ve gaz diyip geçmiştim...:roflol:
Hadı hayırlı olsun darısı basıma... :)kızlar regl oldum:teytey:
Hayır malesef canım..betül test yaptın mı?sonuçne ?
buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...
sedacım bebşin çok güzel kız olacak maşşal..ben seni ilk defa görüyorum.galiba resimdeki sensin.ben seni çok farklı hayal ediyordum.gerçeketen güzel kızmışsın.gözlerine de maşşlh.allh kzınla seni nazarlardan korusun..
Yok be anacım o ben değilim :)))) hay allah iyiliğini versin o benim en yakın arkadaşım gamze :))) Ben siyah saçlıyım :))O kadar da zayıf değilim, baksana o zafiyet geçiriyor, ama arkadaşıma iltifatlarını ileticem, sağol bitanem :))
herkese iyi akşamlar
bende uzun bi aradan sonra (7 ay oldu) yarın işe başlıyorum artıkın.offf offf.nasıl dayancam ben oğluşumu bırakıp gitmeye.Allah'ım bana ve oğluma sabırlar ver.
bende 2 hafta önce başladım
çok zor gerçekten
alh kolaylık versin tüm çalışan annelere..
Kızlar hilayradan (cansu) haberi olan varmı?
tühh pot kırdım kızz eminim sen de güzelsindir.ayy ben de öle fotolarda hiç güzel çıkamam.yamuk yumuk çıkarım.eşim de ee demekki öylesin ki öyle çıkyorsun der..herhalde beni kızdırmak için diye düşünüyom.en azından çok güzel olmasam da resimlerdeki halimden daha güzelim..diye kendimi avutuyom gıızz..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?