Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umut o zaman ben ustume alınmadıgımı soyluyorum.
Ayrıca ismet için çok gecmıs olsun umarım kısa zamanda toparlar.
Allah sıfa versin.

Son düzenleme:
test yapmadan önce ben de hissediyodum ve gaz diyip geçmiştim...:roflol:
Aman Allahım.. :bbo:.... :))))
kızlar regl oldum:teytey:
Hadı hayırlı olsun darısı basıma... :)
betül test yaptın mı?sonuçne ?
Hayır malesef canım..
bır yandan degılımdır dıyorum ama ıkıdır onu hıssedınce bırden ıcııme sıkıntı dusmustu..
yarın esım gelırken alacak.. dun fırsat olmadı malesef ..

buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...

Nazlıcık bayılmakta haklı cok tatlı bırıymıs gercekten.. :)
Ayrıca uzun zamandan berı de nazlıyı ılk defa goruyorum canım cok tatlıymıs masallahh..
Allah nazarlardan saklasın annesii..

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

serapcım gözdecim :1hug:teşekkür ederim canım sağoluna.s.
evet deniz gibi güleç resimlerdede yakalamaya başladık artıkhihoyyyt

Teşekkürler arkadaşlar, bende kızımın resmini uzun zamandır koymuyordum...Sarışın değil aslında kumral, resimde sarışın çıkmış cadı :)

sedacım bebşin çok güzel kız olacak maşşal..ben seni ilk defa görüyorum.galiba resimdeki sensin.ben seni çok farklı hayal ediyordum.gerçeketen güzel kızmışsın.gözlerine de maşşlh.allh kzınla seni nazarlardan korusun..

Yok be anacım o ben değilim :)))) hay allah iyiliğini versin o benim en yakın arkadaşım gamze :))) Ben siyah saçlıyım :))O kadar da zayıf değilim, baksana o zafiyet geçiriyor, ama arkadaşıma iltifatlarını ileticem, sağol bitanem :))

tühh pot kırdım kızz eminim sen de güzelsindir.ayy ben de öle fotolarda hiç güzel çıkamam.yamuk yumuk çıkarım.eşim de ee demekki öylesin ki öyle çıkyorsun der..herhalde beni kızdırmak için diye düşünüyom.en azından çok güzel olmasam da resimlerdeki halimden daha güzelim..diye kendimi avutuyom gıızz..:sm_cool:

herkese iyi akşamlar

bende uzun bi aradan sonra (7 ay oldu) yarın işe başlıyorum artıkın.offf offf.nasıl dayancam ben oğluşumu bırakıp gitmeye.Allah'ım bana ve oğluma sabırlar ver.

sedayı ben bikez gördüm fotodan..en güzel sedayı seçmiştim:)deişik,hem zarif hem bıraz egzotık bi tip..erkek olsam haremime önce sedayı ardından duyguyu hemencik koyarım valla:)cansucum sen fotojenık deilsin...gayetde güzelsin..gözlerin ışılışıl..hepimizi çatıırçatıır çatlatıcak kadarda incekemikli ve zarifsin..sana zayıfsın dedim ama fazlakıloda sana hiç gitmez sanıyorum..zevkler ve renkler tartışılmıyomuş..eşim beni beğensin bana yeter..ama oda beğenmese almazdı heraldenaniknanik

aaaa balkonda oturduğun fotonda çok güzelsin birde uzun saçlı olanda
kendine haksızlık etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…