Doğum yapmış olan anneler buraya....

çalışan anneler hakikaten allah yardımcınız olsun..annelerin çalışmak zorunda olmadıgı bi dünya istiyorum..mecbur oldukları için deil,sırf kendılerını daha iyi hissetmek ve üretmek adına çalıştıkları..erkek ne işe yarıyo artık..taşıyan biz doğuran biz besleyen biz tümyaşamı döndüren biz..erkekde bi lokma ekmek getiriversin işte..getiremıyosada evlenmesin..banane..dunyanın bin türlü hali var..zengın alırsın fakir olur o ayrı ama kadın eline bakan erkeğide düşman başına vermesin..valla bence hayat kadın için yeteri kadar zor..birde çamurlu yollarda harap olmamalı..bi adet zamanında bile nekadar zorlanıyorum..allah kımseyı kımseye muhtaçda etmesın tabi...

babysitter arkadaşım suretini koyda insanlar sıfatını net görsün..bahcıvan tulumundan bişi anlaşılmıyo..gerçi buzamanda suretlerdende bazen bişi anlaşılmıyo ama daha güven verici olur yakın çekim net bi resmin.

Umut cansu kim kız:).Canancım eşinle aranızdaki bağ,konuşma tarzınız,şakalaşmanız.. ne kadarda eşimle benim aramdaki ilişkiye benziyor.ne zaman eşim bana bunu dedi diye yazsan..eşimin bana söylediği sözlerin aynısı..

Son düzenleme:
DUYGUcum latilokum anne...ben gelicem yaza kısmetse...liseden canarkadaşım oraya tayın oldu..BETÜLcüm ben lafımı ortaya koydum.isteyen alır istemeyen almaz:)

Ayyy süper yaaa gel arkadaşım misafirrr oll gel banaaa börekler açarım sanaaakaydirigubbakcemile2
Gülşahcım canım benım sende o kadar saf ve temizsinkii duygularımız karşılıklı güzel arkadaşım benım..Allah gönlünüze göre versin herşeyi..Hepinize herzaman kapım açık beklerimm:1hug:
bravo canım sana
ne güzel yazmışsın :hooray:a.s.

Çok teşekkür ederim canımcıma.s.
herkese iyi akşamlar

bende uzun bi aradan sonra (7 ay oldu) yarın işe başlıyorum artıkın.offf offf.nasıl dayancam ben oğluşumu bırakıp gitmeye.Allah'ım bana ve oğluma sabırlar ver.

Allah yardımcın olsun canım:teselli:Zor olucaktır eminim ama en azından bebeklerimiz baya büyüdüler artık ele avuca geliyorlar buda seni azda olsa teselli eder inşallah... :roflol::roflol:Ya ben sana ne diyim demek bizi haremine atçaktın heee:roflol:Ay sende erkek olsan bende sana varırdım kızkaydirigubbakcemile3Yok ama senin kadın halin hepimize taş çıkarır mitevazi şey senisengözlerimebaksanab
nostalji...................
Seni gidi seniiiiiyerimseniben

Ya bugun aklımdan geçirdim Cansuyu bende çok merak edıyorum bu kadar girmemezlik yapmazdıUmarım herşey yolundadır ya..

başladım okula hayatım.pazartesilerim boş,16 saat ders yani 4 sınıfım var o kadar.Fazla yorulmuyorum sabahçıyım da zaten.ayçoşa kayınvalide bakıyor.Şimdilik iyiyiz arada kıl oluyorum tabi ama idare ediyorum artık mecburum.Yine de çalışmak zor geliyor ama yaa,sabah emziriyorum çıkıyorum koynuşuma basıp uyuyamıyorum kuzumu.:1no2:

CanımUmutcuum,valla saflıktan mı samimiyetten mi,ben kendi adıma çok arzu etmiştim buluşmayı,siz daha hamileyken İstanbul buluşması ayarlıyordunuz İskenderundan kıskanmıştım valla ama bebekler geldi,ben İstanbula taşındım,dostluklar ilerledi derken buluşma yapıldı ama 3 kişi geldi.Ben de şaşırdım.Sitem etmemek elde değil,hele sen canım o kadar hazırlık yapmıştınvalla ben gece heyecandan uyuyamadım o gece.Bur da bana zaman zaman en yakın arkadaşlarımdan da daha yakınsınız bu dostluğu neden somutlaştırmayalım ki?Buluşma fikri bana hiç garip ya da korkutucu gelmedi asker olduğundan belki insanlara güvensiz ve müthiş şüpheci olan eşim bile aylarca takıldığım siteden bir kaç hanımla buluşmamı ikiletmeden kabul etti.O herkesten önce bana güvenir,kimle tanışıp tanışmayacağıma ben karar veririm o da destekler veya desteklemez o ayrı yani izin vermesi-izin istememiştim ama- geniş olduğundan veya beni herkesin eşinden daha az koruduğundan veya sevdiğinden değil bana güvendiğindendi.Kocacığıma da teşekkür ediyorum..:asigim:

Bu arada beni de al haremineee tombişim ya fantezi olur,maksat çeşit olsun bacım yaa:roflol::roflol:

Ya bugun aklımdan geçirdim Cansuyu bende çok merak edıyorum bu kadar girmemezlik yapmazdıUmarım herşey yolundadır ya..

lan ben niye geçmiyom aklından:jeyyar: heç beni sormamışııınızzzz:mymeka:

Umutcum teşekkür ederim ama acaba hangi fotoğrafımdı o kimbilir..fi tarihinden kalma bir fotoğraf olabilir..gebelikten evvel yani...çok değiştim, hakikaten çok sıradanım şimdilerde...neyse yazın kendime gelirim inşallah...

Bence asıl sen çok hoşsun...çekicisin allah eşine bağışlasın...

gülcüm boşuna üzülme arkadaşım bende kuzumu koynuma basıp uyuyamıyorum..sabahın köründe kalkıyor zilli...eşşek sıpası
...

Son düzenleme:
günaydın..bizde erkencıyız genelde..6da kalktık bugun..sabah sabah patates havuç karışımı püreden yedi umarım dokunmaz..artık bu menuyu bi hafta aynı tutucam ki net anlıyayım..yogurdumgüzel olmuş ama sevmıyo yemıyo..mamasına azcık katsammı bılemıyorum..akşamustude herobabynin vanılya aromalı sütlü princlisini verıcem..mılupa sütlü prinçlıyı sevmemeişti..ay bu ek gıda işleri bana saç,kurdeşen ne varsa döktürücek..ama en iyi çözüm işte bi hafta aynı menü........sedacım nazlıyla bi fotonu gördüm..hepimiz tam toparlanamadık..ama ben güzelden anlarımsengözlerimebaksanab.......duygucum eksik olma..eşimden görmediğim iltifatları sayenizde görüp rahatlıyorum valla...gülcüm senide almazmıyım haremime..tombul deme kendıne yav..bi başkası senın kılonda olsa şişman olurdu ama vucudun balık gibi..4 5 kilo verınce hemen farkeder sende...bende merak edıyorum selini,cansuyu..hicranda yok..herşey yolunda olsunda..pazartesi..haftanın en yorgun günü ...cüce şubattan kurtulduk ya..bahara bişi kalmadı........ağaçların tomurcuklanmasını görücem..kuzumla püfür püfür boğaz havası alıcam...aslında en zor eylul annesı olmakmış..tüm bi yazı en sıkıntılı halinle geçirip ardından tümbi kış eve kapanmak zorunda kalıyoruz..ama napalım.bizide beklıyen güzel bi bahar var..tomurcuklanmış ağaçlarla,henüz büyümeye başlıyan kuzularımızı bekleyen...

oyy oyy çok uykum var yakafamçokkarıştı
herkese günaydınlar
bu tosba erkenden kalkıyor ne varsa kötükedihüso

umutcum ben yoğurdu marketlerde bebekler için satılan sütaşın bebymix die bi yoğurdu var onunla mayalıyorum ve günlük sütle çok güzel oluyo tadı ekşilik olmuyor tatlı tatlı oluyor .. birde içine biraz meyve püresi veya pekmez damlatıyorum daha rahat yesin diye .

bence bu konuda gereksiz alınganlık gösteriyosunuz... kimse size sizin kocalarınız geniş sizi düşünmüyo demedi.. ama herkesin huyu farklı... benim eşimde istemez.. ha dışarda biyerde olabilir ama evine gitmemi istemez... ne yani benim eşim anlayışsız mı oluyo.. siz o şekilde anlarsanız sizin söylediğiniz de bu şekilde anlaşılır... herkesin kocası bir olacak diye bişey yok... alınganlık etmeyin boş yere... ne güzel buluşmuş kaynaşmışsınız.. bir çok kişi kıskandı keşke ben de olsaydım dedi..böyle düşünerek bozmayın moralinizi... haksızlık da etmeyin bence bu kadar...

canım bizim tosba da ne görse istiyor veriyoruz valla tadımlıkda olsa herşeyden yiyor hiçde bişey yok hele bi limon emişi vardelikafadulden
inşallah canım benim yerimede tadını çıkartın bogazın:çok üzgünüm:

canım meyveli yoğurt yaptın mı hiç... ben makine almayı düşünüyorum meyveli yoğurtları tutturmak zor oluyomuş... sence gerek var mı...

limon mu:1shok: kız ekşi ekşi nasıl yiyo... ben portakal yediriyorum ama limonu hiç denemedim... hıçkırınca bir damla damlatıyorum sadece... hem midesini ekşitmiyo mu ya.. :uhm:

Evet umut..şubata cüce derler..çok soğuk geçince annem yaptı gene cüceliğini der...

Kahvaltımı ediyorum, kahvaltı demeye bin şahit ister, peynir,kaşar, tereyağı vs gibi süt ürünlerini yemem yasak olduğu için bende zeytinyağlı havuçlu pırasa ve tahin helvası yiyorum...Allahtan çay yasak değil.

canım meyveli yoğurt yaptın mı hiç... ben makine almayı düşünüyorum meyveli yoğurtları tutturmak zor oluyomuş... sence gerek var mı...

yok canım meyveli yapmadım ama milupanın falan kavanozda meyve püreleri varya onlarala karıştırıyorum yoğurdu yedirirken meyveli oluyor :)
makinaya gerek yok bence ben 2 günde bir mayalıyorum o küçük mama kavanozlarına 5 dakikamı almıyor akşam mayalıyorum sabaha tutmuş oluyor.
dediğim yoğurt ve sütle sende dene istersen tutturabilirsen yaparsın sende günlük yada 2 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…