- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.701
DUYGUcum latilokum anne...ben gelicem yaza kısmetse...liseden canarkadaşım oraya tayın oldu..BETÜLcüm ben lafımı ortaya koydum.isteyen alır istemeyen almaz:)
Canım ya benimkide aynı malesef bu sefer gittiğimizde dr.multivitamin verdi oğluma saat başı isteyen çocuk şimdi öyle bi direniyoki emme zamanımız tam bi işkenceye dönüştü dr.muz zar zor ver dedi çok zoraki emiyo hergün bi huyu değişiyo bugünde uyumamak için direndi sabahtan beri çıldırttı resmendelikafadulden
Hayırlı olsun canım ya insan ne kadarda rahat hissediyormuş kendinişakkıdı
Canım yaptığın kek afiyet şeker olsun bak bende isterimklava uygucum ismin gibi duygularını ne kadar güzel ifade ediyorsun arkadaşım valla sana ve bu denli güçlü oluşuna gıpta ediyorum Allah nazarlardan saklasın bu azmini,benim anne tarafımdan akrabalarım var izmirde eğer kısmet olurda bi gün yolum düşerse mutlaka uğrarım sana,seninde yolun düşerse senide beklerim canıma.s.
Maşşallah nazlıya ne kadarda tatlı öyle yerim onu bennaniknanik
Gez bakalım merve hanımkaydirigubbakcemile2Burasıda çok güzeldi bugün bizde mert efeyi çıkardık hava aldı yavrum bi an önce ısınsada çıkarsak dursak bebişleri çok iyi oluyo böylemirmirmirmir
Ben aldım canım sinbonunkini aldım fena değil kullanışlı hemde ucuzyerimseniben
Bu arada umutcum ismet paşaya çok geçmiş olsun güzelim inş.hemen atlatırsınızda bugünler geride kalır,insan hayatta oldukça ne günler geçmiyoki,Allah sağlık versin yeterki sen çok güçlü bi insansın ve bebeğin için bundan sonra ayakta kalacaksın hiç kötü şeyler düşünmea.s.
Arzucum yağıza maşşallah canım kont gibi kurulmuş valla bayıldım yerim ben onunaniknanik
Herkese mutlu ve güzel bi pazar günü dilerima.s.
bravo canım sana
ne güzel yazmışsın :hooray:a.s.
herkese iyi akşamlar
bende uzun bi aradan sonra (7 ay oldu) yarın işe başlıyorum artıkın.offf offf.nasıl dayancam ben oğluşumu bırakıp gitmeye.Allah'ım bana ve oğluma sabırlar ver.
:roflol::roflol:Ya ben sana ne diyim demek bizi haremine atçaktın heee:roflol:Ay sende erkek olsan bende sana varırdım kızkaydirigubbakcemile3Yok ama senin kadın halin hepimize taş çıkarır mitevazi şey senisengözlerimebaksanabsedayı ben bikez gördüm fotodan..en güzel sedayı seçmiştim:)deişik,hem zarif hem bıraz egzotık bi tip..erkek olsam haremime önce sedayı ardından duyguyu hemencik koyarım valla:)cansucum sen fotojenık deilsin...gayetde güzelsin..gözlerin ışılışıl..hepimizi çatıırçatıır çatlatıcak kadarda incekemikli ve zarifsin..sana zayıfsın dedim ama fazlakıloda sana hiç gitmez sanıyorum..zevkler ve renkler tartışılmıyomuş..eşim beni beğensin bana yeter..ama oda beğenmese almazdı heraldenaniknanik
Seni gidi seniiiiiyerimsenibennostalji...................
slm kızlar uzun zamandı giremiyorum bazen girip okuyup çıkıyorum. Gül naptın okula alışabildin mi? Ayçaya kim bakıyordu?Bende gidiyorum ama evdeki rahatlıktan sonra okul çekilmiyor.Kızımı çok özlüyorum işin kötü tarafı kızım emmeyi unutur diye korkuyorum zaten bugün ağlayarak emzirdim emmek istemiyor.
canancım eksik olma..pazartesi götürücez teyzesi..bazen olur işte kara bulutlar gezer başımızda...allah bugunumuzu aratmasın bunada şükürler olsun..dağıtırım hertürlü kara bulutu allahın izniyle..yeterki o iyi yazılar yazsın..adını dilimden,korkusunu yüreğimden eksik etmediğim rabbimin gücü sayesinde ne kem göz ne kem dil ne karabulut hepsini yokederim..sağlıkla kuzumu büyütüp güzel günler görüceğime inanıyorum..hayat işte..herşey olur...bende pskıyatrıye gdıcem kuzumu göturdugumde..versın bi ilaç bişiler yapsın..dünya çekilecek gibi biyer deil benım için çoğuzaman..ve artık alkolık yada uyuşturucu müptelası olmak gibide bi şansım yok kuzum var çünki :) dünyayı unutmak için...valla aynen canan,bende sankı hep tanıyomuşum gibi hissettim..çok rahattım..ama gül gibi benımde dilime muscan ve mami demek geldi:)ya insanlar bi tuhaf işte..burda canımcicim denir..onca içtenlikli!yazışma olur sıra buluşmaya gelince internetden tanışılan insanlar oluruz..galiba mazareti olan arkadaşlarımız hariç biz en samimi yada onların nazarında en saflarıydık:)sanada demiş ya eşin sen safsın senden başka giden olmaz diye:)bende safım canancım,gülde..ve ne mutluki eşine böyle sırtlanların çakalların tatlısukurnazlarının cirit attığı bi zamanda pürüpak bir eşi var..ben zaten havalar ısınır ısınmaz o tarflara gelicem..gülede gıdıcem ismet bı iyileşsin...
Ya bugun aklımdan geçirdim Cansuyu bende çok merak edıyorum bu kadar girmemezlik yapmazdıUmarım herşey yolundadır ya..
günaydın..bizde erkencıyız genelde..6da kalktık bugun..sabah sabah patates havuç karışımı püreden yedi umarım dokunmaz..artık bu menuyu bi hafta aynı tutucam ki net anlıyayım..yogurdumgüzel olmuş ama sevmıyo yemıyo..mamasına azcık katsammı bılemıyorum..akşamustude herobabynin vanılya aromalı sütlü princlisini verıcem..mılupa sütlü prinçlıyı sevmemeişti..ay bu ek gıda işleri bana saç,kurdeşen ne varsa döktürücek..ama en iyi çözüm işte bi hafta aynı menü........sedacım nazlıyla bi fotonu gördüm..hepimiz tam toparlanamadık..ama ben güzelden anlarımsengözlerimebaksanab.......duygucum eksik olma..eşimden görmediğim iltifatları sayenizde görüp rahatlıyorum valla...gülcüm senide almazmıyım haremime..tombul deme kendıne yav..bi başkası senın kılonda olsa şişman olurdu ama vucudun balık gibi..4 5 kilo verınce hemen farkeder sende...bende merak edıyorum selini,cansuyu..hicranda yok..herşey yolunda olsunda..pazartesi..haftanın en yorgun günü ...cüce şubattan kurtulduk ya..bahara bişi kalmadı........ağaçların tomurcuklanmasını görücem..kuzumla püfür püfür boğaz havası alıcam...aslında en zor eylul annesı olmakmış..tüm bi yazı en sıkıntılı halinle geçirip ardından tümbi kış eve kapanmak zorunda kalıyoruz..ama napalım.bizide beklıyen güzel bi bahar var..tomurcuklanmış ağaçlarla,henüz büyümeye başlıyan kuzularımızı bekleyen...
CanımUmutcuum,valla saflıktan mı samimiyetten mi,ben kendi adıma çok arzu etmiştim buluşmayı,siz daha hamileyken İstanbul buluşması ayarlıyordunuz İskenderundan kıskanmıştım valla ama bebekler geldi,ben İstanbula taşındım,dostluklar ilerledi derken buluşma yapıldı ama 3 kişi geldi.Ben de şaşırdım.Sitem etmemek elde değil,hele sen canım o kadar hazırlık yapmıştınvalla ben gece heyecandan uyuyamadım o gece.Bur da bana zaman zaman en yakın arkadaşlarımdan da daha yakınsınız bu dostluğu neden somutlaştırmayalım ki?Buluşma fikri bana hiç garip ya da korkutucu gelmedi asker olduğundan belki insanlara güvensiz ve müthiş şüpheci olan eşim bile aylarca takıldığım siteden bir kaç hanımla buluşmamı ikiletmeden kabul etti.O herkesten önce bana güvenir,kimle tanışıp tanışmayacağıma ben karar veririm o da destekler veya desteklemez o ayrı yani izin vermesi-izin istememiştim ama- geniş olduğundan veya beni herkesin eşinden daha az koruduğundan veya sevdiğinden değil bana güvendiğindendi.Kocacığıma da teşekkür ediyorum..:asigim:
günaydın..bizde erkencıyız genelde..6da kalktık bugun..sabah sabah patates havuç karışımı püreden yedi umarım dokunmaz..artık bu menuyu bi hafta aynı tutucam ki net anlıyayım..yogurdumgüzel olmuş ama sevmıyo yemıyo..mamasına azcık katsammı bılemıyorum..akşamustude herobabynin vanılya aromalı sütlü princlisini verıcem..mılupa sütlü prinçlıyı sevmemeişti..ay bu ek gıda işleri bana saç,kurdeşen ne varsa döktürücek..ama en iyi çözüm işte bi hafta aynı menü........sedacım nazlıyla bi fotonu gördüm..hepimiz tam toparlanamadık..ama ben güzelden anlarımsengözlerimebaksanab.......duygucum eksik olma..eşimden görmediğim iltifatları sayenizde görüp rahatlıyorum valla...gülcüm senide almazmıyım haremime..tombul deme kendıne yav..bi başkası senın kılonda olsa şişman olurdu ama vucudun balık gibi..4 5 kilo verınce hemen farkeder sende...bende merak edıyorum selini,cansuyu..hicranda yok..herşey yolunda olsunda..pazartesi..haftanın en yorgun günü ...cüce şubattan kurtulduk ya..bahara bişi kalmadı........ağaçların tomurcuklanmasını görücem..kuzumla püfür püfür boğaz havası alıcam...aslında en zor eylul annesı olmakmış..tüm bi yazı en sıkıntılı halinle geçirip ardından tümbi kış eve kapanmak zorunda kalıyoruz..ama napalım.bizide beklıyen güzel bi bahar var..tomurcuklanmış ağaçlarla,henüz büyümeye başlıyan kuzularımızı bekleyen...
umutcum ben yoğurdu marketlerde bebekler için satılan sütaşın bebymix die bi yoğurdu var onunla mayalıyorum ve günlük sütle çok güzel oluyo tadı ekşilik olmuyor tatlı tatlı oluyor .. birde içine biraz meyve püresi veya pekmez damlatıyorum daha rahat yesin diye .
canım bizim tosba da ne görse istiyor veriyoruz valla tadımlıkda olsa herşeyden yiyor hiçde bişey yok hele bi limon emişi vardelikafadulden
inşallah canım benim yerimede tadını çıkartın bogazın:çok üzgünüm:
canım meyveli yoğurt yaptın mı hiç... ben makine almayı düşünüyorum meyveli yoğurtları tutturmak zor oluyomuş... sence gerek var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?