Doğum yapmış olan anneler buraya....

seda şimdi eski mesajlarıma bakıyodum da burda ilk mesajıma sen cevap vermişsin :)
6 şubatta yazmışım
doktora gittik keseyi gördük kendini göremedik diye sende cevap vermişsin bana
hey gidi günler heyyyy

seda şimdi eski mesajlarıma bakıyodum da burda ilk mesajıma sen cevap vermişsin :)
6 şubatta yazmışım
doktora gittik keseyi gördük kendini göremedik diye sende cevap vermişsin bana
hey gidi günler heyyyy

ya nerden görüyosun ben o kadar geçmişi göremedim mesajlarımdan nerden bakıosun

Şu buluşma buluşmama mevzunu kapatalım mı artık arkadaşlar?
iki tarafta kırılmaya başladı çünkü...

Ben söylüyorum gitmediğime çok pişmanım..
ama benim gitmeme sebebim "internetten tanımadığım kişilerin evine gitmem" mantığı değil..Umut biliyor benim sebebimi...

Asıl ben umuta hayran kaldım umut tanımadığı bir sürü insanı evine çağırdı ona bakarsanız..büyük cesaret..söz konusu "güvenmek" ise bu karşılıklıdır, umut ve annesi kimse için hırlımı hırsızmı demeden, evimin adresini öğrenecek, mahremimi herkes görecek diye düşünmeden tüm iyi niyetiyle tanımadığı insanları evine çağırdı. Bu davet öncesi refah teyze önceki gün saatlerce temizlik yaptı...sonra birsürü yemek pişirdi..mutfaktan çıkmadı...Kim için tüm hazırlık?? Kızının internet arkadaşları için...Ben asıl bunu düşündükce kahroluyorum...ellerinden öpülecek biri refah teyze...

Umutcum belki de başka bir sebep vardır gelmemelerinde, ne bileyim belki kocasının arabası yoktur, bırakamamıştır, taksi parası yoktur...yada kendini çirkin hissediyordur, fotoğraflara çıkarak herkesin kendisini görmesinden utanıyordur...Doğumdan sonra üstüne olan giyecek güzel kıyafeti yoktur...kocasını bahane etmiştir...kimbilir...Sende alınma artık oldu mu?

Son düzenleme:
herhangibir mesajının üstüne gel adına tıkla orda küçük bir pencere açılacak orda aytege kullanıcına ait bütün mesajları ara de bütün mesajların çıkacak
ama sanırım son 500 mesajı gösteriyor sen mesaj yazma işini abarttığın için senin ilk mesajların yoook :)

Son düzenleme:
ayten seninki çok fazla, hepsini göremezsin... en fazla 500 tane görebiliyosun..geçmiş olsun canım bu arada... valla göz çok önemli... hem sağlık açısından hem güzellik açısından... küçücük bişey oldu mu insan içine çıkmaya utanıyosun... neyseki senin geçmiş... a.s.

Gunaydın..

Gulsum e ve seda ya katılıyorum..
Kimsenın alınmasına gerek yok..Bu konu daha uzamamalı bence de..
Emege saygımızdan ınce davetınden zaten mahcup olduk.. ama koşullara da saygı duyulmalı..
kırıcı tartısmalara sebep olmasın..

Herkese huzurlu gunler..

Son düzenleme:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

günaydın kızlar benim dersim yine boş çaktırmayın gamyoncuiremsu

ayteeeen ne zamandır söyleyecektim şimdi aklıma geldi
canım ailem dizisini izliyomusun atv de oradaki meliha karekterine çok benzetiyorum seni.
aynı onun gibi biraz muzur tatlı bi yüzün var

Geçmiş olsun aytencim..

günaydın betülcüm, nasıl gidiyor rejim ben tam gaz devaam sabahları soğanlı suyumu içiyorum birde tatlılardan uzaklaştım, birde abur cuburdan birdeee ekmekten abarmadan yiyorum artık cumartesi tartıldım 61.2 kg mım bakalım 1 ay sonra kaç kilo geleceğim aama regl olunca o karnımdaki sert şişlik indi göbek var ama hala:1shok: neyse evin içinde koşuyada başladım ayaklarım baldırlarım ağrıyo ne hammlaşmışım hareketsizlikten karaarlıyım 50 kg olucam inşallah mayısa kadar.

kızlar bende diyete başladım cumartesi günü 84.3 kilo ile
bende lahana suyu içiyorum ve abartmadan daha az yemeye çalışıyorum akşamları tv karşısında 45 dk kadar hafif koşuyorum. hedefim haftada 1 kilo
eskiden hergün tartılırdım artık haftada bir tartılıcam hergün tartılınca moralim bozuliyiiii
bakalım artık zayıflarım inşallah

Iyı gıdıyor canım sıkı dıyette degılım tabı ama sogan suyuna devam..
Ben gercekten ıstah kestıgını farkedıyorum.. ama baslarken tartılmadan hala da tartılmadım orası ayrı.. :bbo:
ama asgı yukarı kacım bellı yanı.. sen farkettın mı ıstahın da bırsey 2 gun mu oldu ne kadar ?

deeeeeeeee getttttttttttttttt:mymeka: getttttttttttttttt:mymeka:-tatlicadiarzu-

3 gün oldu iştahımı kestiği kesin canım ama yesem yerim o da ayrı bi konuuuudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…