- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.721
aytennn ,
gözün nasıl oldu canımm
günaydınlarrrr....aytencim gözüne bişi mi oldu?
seda şimdi eski mesajlarıma bakıyodum da burda ilk mesajıma sen cevap vermişsin :)
6 şubatta yazmışım
doktora gittik keseyi gördük kendini göremedik diye sende cevap vermişsin bana
hey gidi günler heyyyy
seda şimdi eski mesajlarıma bakıyodum da burda ilk mesajıma sen cevap vermişsin :)
6 şubatta yazmışım
doktora gittik keseyi gördük kendini göremedik diye sende cevap vermişsin bana
hey gidi günler heyyyy
canım doktor gibi kadınsın vallahi bi iyi geldi dün hafif vardı kızarıklık şimdi iyi çok şükür iyileştim:lepi:
herhangibir mesajının üstüne gel adına tıkla orda küçük bir pencere açılacak orda aytege kullanıcına ait bütün mesajları ara de bütün mesajların çıkacak
ama sanırım son 500 mesajı gösteriyor sen mesaj yazma işini abarttığın için senin ilk mesajların yoook :)
aytencim hayrola ne oldu nazarmı değdi boncuk gözlerine?
Geçmiş olsun aytencim..
günaydın betülcüm, nasıl gidiyor rejim ben tam gaz devaam sabahları soğanlı suyumu içiyorum birde tatlılardan uzaklaştım, birde abur cuburdan birdeee ekmekten abarmadan yiyorum artık cumartesi tartıldım 61.2 kg mım bakalım 1 ay sonra kaç kilo geleceğim aama regl olunca o karnımdaki sert şişlik indi göbek var ama hala:1shok: neyse evin içinde koşuyada başladım ayaklarım baldırlarım ağrıyo ne hammlaşmışım hareketsizlikten karaarlıyım 50 kg olucam inşallah mayısa kadar.
günaydın kızlar benim dersim yine boş çaktırmayın gamyoncuiremsu
ayteeeen ne zamandır söyleyecektim şimdi aklıma geldi
canım ailem dizisini izliyomusun atv de oradaki meliha karekterine çok benzetiyorum seni.
aynı onun gibi biraz muzur tatlı bi yüzün var
Iyı gıdıyor canım sıkı dıyette degılım tabı ama sogan suyuna devam..
Ben gercekten ıstah kestıgını farkedıyorum.. ama baslarken tartılmadan hala da tartılmadım orası ayrı.. :bbo:
ama asgı yukarı kacım bellı yanı.. sen farkettın mı ıstahın da bırsey 2 gun mu oldu ne kadar ?
deeeeeeeee getttttttttttttttt:mymeka: getttttttttttttttt:mymeka:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?