Doğum yapmış olan anneler buraya....

niye kız beyenmedinmi onu
o zaman seni heidi klum a çok benzetiyorum diyeyimde barıuşalım.
muccck
:))

ayy evet bak ona bende çok benzetiyorum o dizideki kadını şimdi internetten baktım beyenmedim yaaaaaaa ayrıca güzel de değillllllllllllllllllllkafamçokkarıştı

gülsüm canım limon dediysem öle çok değil tadımlık yalıyor daha istiyor ama vermiyoruz elbette

ayten geçmiş olsun benim gözümdede bu arpacık hiç iyleşmiyor biri taraf iniyor bir taraf çıkıyor şu reçeteyi bi söylesen belki banada iyi gelir :)

canım benim beyaz yeri kızarmıştı, seninki gibi eskiden benimde oluyodu kaynar suyla temiz bir bezi gözüne günde iki defa temizle belli bir süre sonra geçiyor ve bir daha çıkmıyor.

Son düzenleme:
şu soğana yarın bende başlamaya karar verdim
oturarak verilmeyecek bu kilolar .... sonra yazın antalyaya falan giderim ayten zayıflamış olur ben şişko sonra konuşur güzelsin ama şişkosun dieee neme lazım :roflol::roflol::roflol:
bir de soğan içenler ilk ay zayıflatmazmış ama yağları eritmeye başlarmış kilo farketmedi die bırakmayın yanii en az 2-3 ay yağmak lazım ... kendimde bu azmi görmüyorum ama bi deneyelim bakalım.
ayten sıcak mı içiyosun soğuk mu? sütte artış oldu mu birde kaynatırken içine 1-2 dal dereotu atayım diorum hem biraz kokusunu alır

gözdecim kokmuyor yaa gerçekten zaten kaynadıktan sonra limon sıkıyosun hem elindeki soğan kokusunu da alıyor, ılık içiyorum. inşallah azmin sonu selamettir.

Son düzenleme:
haydi kızlar haydiiii başaracaksınız valla ben yiyerek zayıflayacağımdelikafaduldenkendimde o azmi görmüyorum maaleeseefffbenneyaptımki

canım benim beyaz yeri kızarmıştı, seninki gibi eskiden benimde oluyodu kaynar suyla temiz bir bezi gözüne günde iki defa temizle belli bir süre sonra geçiyor ve bir daha çıkmıyor.

beyaz yeri mi kızarmıştı.. kız şu formülü bana da söylesene... benim çok kızarıyo gözlerim....

aaahhh betülcüm napim ben dayanamıyom illa yicem o yüzden de kafama takmıyorum takmayınca kilolar kendiliğinden gidermiş yaaaacokacimcoooksositososito

Herkese Günaydınlarrr,güzel bir hafta diliyorumm

Canımcım Cansu bacımız günlerdir yok yaa ondan seni hep görüyoruz burlarda:roflol:
Bu arada ıssız adamı izdedim dvd den..çok hoşuma gitti...aah ah hey gidi eski günler heyyy :)))
[I]Bende izlemiştim hakikaten ahh eski günlerd edim bende :a015:Hele sinemanın önündeki sahnede zatennn offff offff :çok üzgünüm:[/I] Gözdecim bende 4 lü babymixlerden aldım 2 gün once pekmezle karıştırıp verdım beğendi tadını çok şükür kendim yapmadım yani evde
canım doktor gibi kadınsın vallahi bi iyi geldi dün hafif vardı kızarıklık şimdi iyi çok şükür iyileştim:lepi:

Aytencım gecmış olsun gözüne Allah şifa versin canım
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim umutcum..canımsın ya..eskiden beri seni tanıyor gibiyim... öyle ısındım ki...

buarada bende diyetimde arada kaçaklar yapıyorum ( dayanamayıp içinde süt içeren bir iki şey yiyorum..doktorlar yemeyin bebeğin alerjisini bünyeye unutturmak lazım yoksa geçmez diyorlar.Şu lanet inek sütü direk anne sütüne geçiyor çünkü...Kaşarlı tost yemeyi, bol mozerellalı bir pizza yemeyi..yoğurtlu bir mantı yemeyi öyle özledim ki...

Herkese selam..Nasılsınız?
Arkadaşlar doğum sonrası herkeste farklı ağrılar olmuştur ama size bişey soracağım hamilelikte benim sol bacağım kasılıyordu doktorda bebek o sinire baskı yapıyordur demişti ve üstülememiştik ama doğumdan bu zamana hala ara ara devam ediyor ama bu ara öyle kasılıyor ki bacağım üzerine basamıyorum sizlerde de var mı?Mutlaka bi doktora gideceğim ama sizlerde de var mı merak ettim..

yok canım ya bende yok öle bişi..bence sen bi dr.a git ne olur ne olmas hiç değilse nedenini öğrenirsin...

canım hamilelikte bendede kasılma vardı, ama doğumdan sonra kazılma yerini böyle nasıl anlatsam bıcağın ucunu kemiğime değiriyolar gibi acıyor.

Canım fıtık gibi geldi senin durum bana..fıtık bacağa vurur çünki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…