- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.741
3 gün oldu iştahımı kestiği kesin canım ama yesem yerim o da ayrı bi konuuuudelikafadulden
niye kız beyenmedinmi onu
o zaman seni heidi klum a çok benzetiyorum diyeyimde barıuşalım.
muccck
:))
gülsüm canım limon dediysem öle çok değil tadımlık yalıyor daha istiyor ama vermiyoruz elbette
ayten geçmiş olsun benim gözümdede bu arpacık hiç iyleşmiyor biri taraf iniyor bir taraf çıkıyor şu reçeteyi bi söylesen belki banada iyi gelir :)
şu soğana yarın bende başlamaya karar verdim
oturarak verilmeyecek bu kilolar .... sonra yazın antalyaya falan giderim ayten zayıflamış olur ben şişko sonra konuşur güzelsin ama şişkosun dieee neme lazım :roflol::roflol::roflol:
bir de soğan içenler ilk ay zayıflatmazmış ama yağları eritmeye başlarmış kilo farketmedi die bırakmayın yanii en az 2-3 ay yağmak lazım ... kendimde bu azmi görmüyorum ama bi deneyelim bakalım.
ayten sıcak mı içiyosun soğuk mu? sütte artış oldu mu birde kaynatırken içine 1-2 dal dereotu atayım diorum hem biraz kokusunu alır
canım benim beyaz yeri kızarmıştı, seninki gibi eskiden benimde oluyodu kaynar suyla temiz bir bezi gözüne günde iki defa temizle belli bir süre sonra geçiyor ve bir daha çıkmıyor.
Şu buluşma buluşmama mevzunu kapatalım mı artık arkadaşlar?
iki tarafta kırılmaya başladı çünkü...
Ben söylüyorum gitmediğime çok pişmanım..
ama benim gitmeme sebebim "internetten tanımadığım kişilerin evine gitmem" mantığı değil..Umut biliyor benim sebebimi...
Asıl ben umuta hayran kaldım umut tanımadığı bir sürü insanı evine çağırdı ona bakarsanız..büyük cesaret..söz konusu "güvenmek" ise bu karşılıklıdır, umut ve annesi kimse için hırlımı hırsızmı demeden, evimin adresini öğrenecek, mahremimi herkes görecek diye düşünmeden tüm iyi niyetiyle tanımadığı insanları evine çağırdı. Bu davet öncesi refah teyze önceki gün saatlerce temizlik yaptı...sonra birsürü yemek pişirdi..mutfaktan çıkmadı...Kim için tüm hazırlık?? Kızının internet arkadaşları için...Ben asıl bunu düşündükce kahroluyorum...ellerinden öpülecek biri refah teyze...
SEDA..çok duyarlı,ince bir insansın..içim eziliyo senle ilgili bişi olunca..canımbenim..kıyamam sana..pırasalar yermiş yavrusu için sabah sabah..emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almanı allahdan diliyorum...kapatalım tabi..kimseyi kırmaya gerek yok üç günlük dünya...anneciğim deli oldugumu bildiği kadar hisli oldugumuda bilir..hiç ensemden düşmez..allahım sağlıklı uzun ömürler versin...cümlemizin anacığına inşallah..buyüzden hiç külfet deil zevk oldu..onunda günü renklendi..ben dediğim gibi bi program olursa uymaya çalışırım..bunun haricinde gelendende gelmeyendende allahrazıolsun...
haydi kızlar haydiiii başaracaksınız valla ben yiyerek zayıflayacağımdelikafaduldenkendimde o azmi görmüyorum maaleeseefffbenneyaptımki
başladım okula hayatım.pazartesilerim boş,16 saat ders yani 4 sınıfım var o kadar.Fazla yorulmuyorum sabahçıyım da zaten.ayçoşa kayınvalide bakıyor.Şimdilik iyiyiz arada kıl oluyorum tabi ama idare ediyorum artık mecburum.Yine de çalışmak zor geliyor ama yaa,sabah emziriyorum çıkıyorum koynuşuma basıp uyuyamıyorum kuzumu.:1no2:
CanımUmutcuum,valla saflıktan mı samimiyetten mi,ben kendi adıma çok arzu etmiştim buluşmayı,siz daha hamileyken İstanbul buluşması ayarlıyordunuz İskenderundan kıskanmıştım valla ama bebekler geldi,ben İstanbula taşındım,dostluklar ilerledi derken buluşma yapıldı ama 3 kişi geldi.Ben de şaşırdım.Sitem etmemek elde değil,hele sen canım o kadar hazırlık yapmıştınvalla ben gece heyecandan uyuyamadım o gece.Bur da bana zaman zaman en yakın arkadaşlarımdan da daha yakınsınız bu dostluğu neden somutlaştırmayalım ki?Buluşma fikri bana hiç garip ya da korkutucu gelmedi asker olduğundan belki insanlara güvensiz ve müthiş şüpheci olan eşim bile aylarca takıldığım siteden bir kaç hanımla buluşmamı ikiletmeden kabul etti.O herkesten önce bana güvenir,kimle tanışıp tanışmayacağıma ben karar veririm o da destekler veya desteklemez o ayrı yani izin vermesi-izin istememiştim ama- geniş olduğundan veya beni herkesin eşinden daha az koruduğundan veya sevdiğinden değil bana güvendiğindendi.Kocacığıma da teşekkür ediyorum..:asigim:
Bu arada beni de al haremineee tombişim ya fantezi olur,maksat çeşit olsun bacım yaa:roflol::roflol:
lan ben niye geçmiyom aklından:jeyyar: heç beni sormamışııınızzzz:mymeka:
[I]Bende izlemiştim hakikaten ahh eski günlerd edim bende :a015:Hele sinemanın önündeki sahnede zatennn offff offff :çok üzgünüm:[/I]Bu arada ıssız adamı izdedim dvd den..çok hoşuma gitti...aah ah hey gidi eski günler heyyy :)))
Gözdecim bende 4 lü babymixlerden aldım 2 gün once pekmezle karıştırıp verdım beğendi tadını çok şükürumutcum ben yoğurdu marketlerde bebekler için satılan sütaşın bebymix die bi yoğurdu var onunla mayalıyorum ve günlük sütle çok güzel oluyo tadı ekşilik olmuyor tatlı tatlı oluyor .. birde içine biraz meyve püresi veya pekmez damlatıyorum daha rahat yesin diye .
canım doktor gibi kadınsın vallahi bi iyi geldi dün hafif vardı kızarıklık şimdi iyi çok şükür iyileştim:lepi:
herhangibir mesajının üstüne gel adına tıkla orda küçük bir pencere açılacak orda aytege kullanıcına ait bütün mesajları ara de bütün mesajların çıkacak
ama sanırım son 500 mesajı gösteriyor sen mesaj yazma işini abarttığın için senin ilk mesajların yoook :)
beyaz yeri mi kızarmıştı.. kız şu formülü bana da söylesene... benim çok kızarıyo gözlerim....
Herkese selam..Nasılsınız?
Arkadaşlar doğum sonrası herkeste farklı ağrılar olmuştur ama size bişey soracağım hamilelikte benim sol bacağım kasılıyordu doktorda bebek o sinire baskı yapıyordur demişti ve üstülememiştik ama doğumdan bu zamana hala ara ara devam ediyor ama bu ara öyle kasılıyor ki bacağım üzerine basamıyorum sizlerde de var mı?Mutlaka bi doktora gideceğim ama sizlerde de var mı merak ettim..
Arkadaşlar doğum sonrası herkeste farklı ağrılar olmuştur ama size bişey soracağım hamilelikte benim sol bacağım kasılıyordu doktorda bebek o sinire baskı yapıyordur demişti ve üstülememiştik ama doğumdan bu zamana hala ara ara devam ediyor ama bu ara öyle kasılıyor ki bacağım üzerine basamıyorum sizlerde de var mı?Mutlaka bi doktora gideceğim ama sizlerde de var mı merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?