- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.761
aaahhh betülcüm napim ben dayanamıyom illa yicem o yüzden de kafama takmıyorum takmayınca kilolar kendiliğinden gidermiş yaaaacokacimcoooksositososito
Herkese selam..Nasılsınız?
Arkadaşlar doğum sonrası herkeste farklı ağrılar olmuştur ama size bişey soracağım hamilelikte benim sol bacağım kasılıyordu doktorda bebek o sinire baskı yapıyordur demişti ve üstülememiştik ama doğumdan bu zamana hala ara ara devam ediyor ama bu ara öyle kasılıyor ki bacağım üzerine basamıyorum sizlerde de var mı?Mutlaka bi doktora gideceğim ama sizlerde de var mı merak ettim..
ben çıkıyorum kızlar çok yazıyormuşummmm:dilcikar:
ben çıkıyorum kızlar çok yazıyormuşummmm:dilcikar:
Herkese selam..Nasılsınız?
Arkadaşlar doğum sonrası herkeste farklı ağrılar olmuştur ama size bişey soracağım hamilelikte benim sol bacağım kasılıyordu doktorda bebek o sinire baskı yapıyordur demişti ve üstülememiştik ama doğumdan bu zamana hala ara ara devam ediyor ama bu ara öyle kasılıyor ki bacağım üzerine basamıyorum sizlerde de var mı?Mutlaka bi doktora gideceğim ama sizlerde de var mı merak ettim..
Günaydın Arkadaşlar...
Uzun süredir giremiyordum bugün de temizlik vaar ve bora izin vermiyor ki işlerimi yapayım...
Annemi bekliyorum ilgilenmesi için...
Havalar da öyle kötü ki insanın içi kararıyor,yaz gelsin artık..................
Eşimde gelemedi zaten senağlama h.sonu seferler iptal edilmiş havalar yüzünden
Maibeyaz yoğurt makinası kullanıyorum canım çok pratikoluyor tavsiye ederim
Umut canım antibiyotiğin yanında vitaminde kullanın çünkü vitamin antbytk in yan etkilerini azaltır...
kızlar bazen aşağıda yazan kullanıcı adlarının yanıda + çıkıyor neden ki acabaCADIARZUmesela şuan faihderyada var sadece...
Senin arkadaş listende olanlar + olarak görünüyor duygucum...
Herkese Günaydın arkadaşlar...Biz dün akşam çok kötü bir gece geçirdik.Ege koltuktan düştüsenağlamaHemde 3 5 saniye içinde oldu herşey..Eşim koltuga koydu bende o anda karsı koltukta oturuyorum banka hesabından faturaları ödüyorum...Sen bak içerden su faturasını alayım dedı tamam dedım kapıdan cıkmasıyla oğlum top gibi devrildi yere düştüsenağlamasenağlamaAllahım şoka girdim elimden bilgisayarı nasıl attım nasıl bagırmısım eşim koşarak geldı o kadar korktukkı.Alnı kıpkırmızı oldu hafifte şiştisenağlamaAma çok sukur kucaga alınca aglamayı kestı.ama gece hep huzursuzdu..doktoruna sorduk acıl kotu bır dusme dgılse boşuna radyasyon almasın takıp edın uyku gözde kayma falan varsa getirin dedi...allaha binlerce kez şükürler olsunkı bır şey olmadı ama o hali gözümün önünden gitmiyorsenağlamaMübarek cuma günü allahım evlatlarımızın acısını gösterme yarabbim:Saruboceq:
kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük
yok canım ya bende yok öle bişi..bence sen bi dr.a git ne olur ne olmas hiç değilse nedenini öğrenirsin...
canım hamilelikte bendede kasılma vardı, ama doğumdan sonra kazılma yerini böyle nasıl anlatsam bıcağın ucunu kemiğime değiriyolar gibi acıyor.
Canım fıtık gibi geldi senin durum bana..fıtık bacağa vurur çünki...
zeynepcım benımkıde bacakta ama bıraz farklı..bende ne zaman kucagıma egeyı alsam ayaklarım yerden kesılıyoır tasıyamıyorum bırkac adım atınca düşçek gıbı oluyorum bazen yere çöküyorum...bende çok korkuyorum neden oluyorkı acaba:a015:
Geçmiş olsun canım, bende doguma yakın olmustu ama bır daha olmadı...
Dr. a gorun ıstersen ıhmal etme..
Teşekkür ederim arkadaşlar bende fıtıktan şüpheleniyorum inş..değildir saolun eniyisi doktora gideyim bir an önce...a.s.
beyaz yeri mi kızarmıştı.. kız şu formülü bana da söylesene... benim çok kızarıyo gözlerim....
canım yaa çok geçmişolsun gerçekten bu aralar çok hareketlendiler benim kız maşallah sırt üstü yatırlığımızda neredeyse yarı oturur vaziyete kadar kaldırıyor kendisini ama sırt üstü veya yüzüstü yatarken dönemiyor hala oto koltuğuna koyunca artık kemerini bağlıyorum evde de heran tetikte olmak lazım artık işte neyseki bişey olmamışş allah hepimizin evlatlarını kazalrdan belalardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
zeynepcım benımkıde bacakta ama bıraz farklı..bende ne zaman kucagıma egeyı alsam ayaklarım yerden kesılıyoır tasıyamıyorum bırkac adım atınca düşçek gıbı oluyorum bazen yere çöküyorum...bende çok korkuyorum neden oluyorkı acaba:a015:
Teşekkür ederim arkadaşlar bende fıtıktan şüpheleniyorum inş..değildir saolun eniyisi doktora gideyim bir an önce...a.s.
zeynepçim bizede haber ver sonucu inşallah fıtık değildir bende en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?