Doğum yapmış olan anneler buraya....

aaahhh betülcüm napim ben dayanamıyom illa yicem o yüzden de kafama takmıyorum takmayınca kilolar kendiliğinden gidermiş yaaaacokacimcoooksositososito

ah be canım be bız hata edıyoz o zaman
gercı taksakta takmasak ta aynı yaa :) bakalım bu sefer ne olacak.. CADIARZU
sonuc alırız ınsallah yaa... :bbo:

zeynepcım benımkıde bacakta ama bıraz farklı..bende ne zaman kucagıma egeyı alsam ayaklarım yerden kesılıyoır tasıyamıyorum bırkac adım atınca düşçek gıbı oluyorum bazen yere çöküyorum...bende çok korkuyorum neden oluyorkı acaba:a015:
ben çıkıyorum kızlar çok yazıyormuşummmm:dilcikar:

gıtmee canım arkadasım yaz sen bol bol :1hug:a.s.

Günaydın Arkadaşlar...
Uzun süredir giremiyordum bugün de temizlik vaar ve bora izin vermiyor ki işlerimi yapayım...
Annemi bekliyorum ilgilenmesi için...
Havalar da öyle kötü ki insanın içi kararıyor,yaz gelsin artık..................
Eşimde gelemedi zaten senağlama h.sonu seferler iptal edilmiş havalar yüzünden

Maibeyaz yoğurt makinası kullanıyorum canım çok pratikoluyor tavsiye ederim
Umut canım antibiyotiğin yanında vitaminde kullanın çünkü vitamin antbytk in yan etkilerini azaltır...

Geçmiş olsun canım, bende doguma yakın olmustu ama bır daha olmadı...
Dr. a gorun ıstersen ıhmal etme..

Son düzenleme:

hemen bişey sorup çıkıcam he he edacım sen antibiyotik kullanıyomusun hala yanında multitabs kullanıyomusun, ben antibakteriyel verdiğim için multitabsı vermiyordum sence vereyimmi gerçi doktora sorayım diye düşünüyoum ama o bana d vitamini yeterli dedi kadına diyemiyorum pek fazla bişey. burnundan kıl aldırmuyorrrr :1no2:

kızlar bazen aşağıda yazan kullanıcı adlarının yanıda + çıkıyor neden ki acabaCADIARZUmesela şuan faihderyada var sadece...

selam kızlarr ben geldimmm cuma günü anneme gittim orda kaldık torunlarını özlemişler babam aradı gelin dedi 10 gündür görüşememiştikk alıştılarya 1 hafta değil bir hafta görüşmeye biraz gitmeyince kızıyorlarr ceylinide çok özlemişlerr ama ceylin biraz araya zaman girince unuttu herhalde onları bir ağlıyor kucaklarına aldıklarında sormayın ama gülmekten öldüm onları görünce neyseki 3-5 saat geçtikten sonra alıştı bu defa ellerini kaldırıp kucaklarına gitmek için kendini öne atmaya başladı çok hoştu
bu arada ceylinin dün öğleden sonradan beri alnının sol tarafında tam saçının başladığı bölüme yakın ve kafasının sol yan tarafı saç içleri kulak arkasından başlayarak kırmızı kırmızı sanki isilik gibi bişey oldu elini götürüp kaşıyor hatta 2 defa yakaladım bunuda akıl etti ya artık büyüdü demektir zilli neyse bende korktum bepanten falan sürdüm saç içine kadar valla dr da aradım yarın getir bak bakalım çoğalıyormu dedi gerçi şimdi baktım sanki bepantenden sonra söndü biraz kırmızılığı ama yarın götürücem yinede dr 2 gündür çorbasına kabak koymaya başlamıştık acaba ondanmı yada önceki gün şu hazır meyve püreleri varya herobaby nin onun tahıl karışımlısından verdim deneyeyim dedim ama çok aptallık ettim hem kabağa yeni başladık hem o meyve püresini verdim keşke vermeseydim deneyeyim dedim işte salaklık bende ya acaba alerjimi oldu kızcağız ama kabağı önceki gün başlamıştım tahllı meyveyide önceki gün verdim alerji yaptı ise acaba hangisi şimdi ben napayımmm yaa bu gün çorbasına yine kabak koyacağım nasıl olsa meyve püresi vermicem artık o hazır olandan evde kendim yapıyordum arada armut lu olanlardan alıp veriyordum hani değişiklik olsun diye ama bidaha vermem herhalde bakalım bugün daha da çoğalacakmı yoksa sönecekmi o kırmızılıklar bişey değil allah göstermesin daha dün tv de seyrediyordum kızamık belirtileri aynen böle başlarmış ay ben bir korktum sormayın birden olamaz yaa hukadarda yaniid dedim hani zaten geçirecekler birgün bu hastalıkları ama tam dün tv de seyretmişşken böle olunca acaba mı demedim değil yanii ama kremden sonra biraz söndüğüne göre alerjidir tahmin ediyorum bakalım nolcekkk

bir yandanda büyük kızım tuba ile sorunlarımız varrr geçen gece sabaha karşı 3 te telefonla erkek arkadaşı ile konuşurken yakaladık eşimle beraber girdik odaya uykusunda konuşuyor sandıkk meğer telefonda imiş eşimde tabiii tubbaaaaa bu kız arkadaş işi değil dedi (erkek arkadaşı olduğunu babasına sölememiştim utanmasın diye ) e tabii böle yakalayınca sölemek zorunda kaldıkkk zaten şüpheleniyordum dedi ama sen sölemeyince olsa sölerdin herhalde bana ddedi e birazda kızdı kızın kimlerle olduğunu bilmen iyi bişi ama banada sölemelisin dedi saklama benden en azından o bilmesin ama sen bana söle bişey olur kızımı koruyamam dedi saolsun neyse tubanın cep telefonunu elinden aldım cezalı birdaha vermicem dedim zaten derslerde hak getire kızdım birde birdaha bu çocukla görüşmek yok diye babasıda kızdı sen daha küçüksün kendine sahip çıkamıyorsun seni kandırırlar sorumluluklarını terkettiğine göre bu arkadaşlık sana zarar veriyor bırakacaksın yoksa o çocukla konuşur ona kızarım dedi tabii kızım ağladı yaaa falan dedi ama kararlıyız görüşmelerini yasakladık bakalım uyacakmı hanfendi ben sıkmayayım dedim ama gerçekten derslerini savsaklamaya telefon pc televizyon üçgeninde daha çok vakit geçirmeye başlamıştı son zamanlarda çok tartışır olduk banada çok sert çıkışlar yapmaya sayıgısızlık etmeye başlamıştı hakkımızda hayırlısı olsun hem sıkmak istemiyorum hemde sıkmak istiyorum bazı şeylerde ama ergenlik dönemleri bomba gibi bir olay olmadık yerden patlak vermesinden korkuyorum neticede kız çocuğu ya kandırılmaya çok müsait bir yaşta neler duyuyoruz allah korusun

eee ben çok konuştum geneee vırr vırrr siz nasılsınızz bakiimmm

ben biraz geçmişe bakınayımm bakabildiğim kadar geliyorum hemen kız uyuyor şuan o uyanmadan bari biraz takılayım size yaaa özledim valla sizi

Hicrancım meyve püresinin içindeki bir meyve dokunmuş olabilir, muz kivi vs varsa onlar alerji yapabilir...

Büyük kızın için allah kolaylık versin size..ama yasaklamakla iyi etmemişsiniz..şimdi 2 gün sonra ayrılacakları varsa da ayrılmazlar..ters tepki yapar bu durum onlarda daha çok bağlanırlar birbirlerine... arkadaşlıkları büyük aşk olur biranda..bence iyi düşünün, burada yapacağınız tavır çok önemli..kendimde biliyorum çok gençken böyle bir flörtüm olmuştu, annemler yasakladıkça biz bağlanmıştık..bizi ayırmaya çalıştığı için anneme düşman olmuştum.En iyisi uzaktan takip etmek...Ama genede siz daha iyisini bilirsiniz...

canım yaa çok geçmişolsun gerçekten bu aralar çok hareketlendiler benim kız maşallah sırt üstü yatırlığımızda neredeyse yarı oturur vaziyete kadar kaldırıyor kendisini ama sırt üstü veya yüzüstü yatarken dönemiyor hala oto koltuğuna koyunca artık kemerini bağlıyorum evde de heran tetikte olmak lazım artık işte neyseki bişey olmamışş allah hepimizin evlatlarını kazalrdan belalardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük

klava:klava:klava: ulen benim gibi kilolardan muzdarip gacıya yapılırmı bu beeeeeeee ulen en şişkonuzda benim yaaa vericem ama vericem çok kararlıyım bide şu sırtım ve kolum olmasa ne güzel spor yapıcam ama nerdeeeeee koşu bandımı açtım fırsat bulamıyom ama 1 haftada topu topu 3 gün günde 30 dk yürüyebildim üzerinde ama yapıcam dieti de yapmaya başladım zatiii kızdan fırsat bulurda tam yaparsam süpper olucakkk ama şimdilerde öğlenleri atlıyom hep düzenli yemek lazım kız durmayınca olmuyor düzen müzen kalmıyorr

yok canım ya bende yok öle bişi..bence sen bi dr.a git ne olur ne olmas hiç değilse nedenini öğrenirsin...

canım hamilelikte bendede kasılma vardı, ama doğumdan sonra kazılma yerini böyle nasıl anlatsam bıcağın ucunu kemiğime değiriyolar gibi acıyor.

Canım fıtık gibi geldi senin durum bana..fıtık bacağa vurur çünki...

Hicrancım hoşgeldın..
Öncelıkle ceylıne gecmıs olsun.. daha da ılerlerse doktora gostermekte fayda var...
bır kac seyı karstırıpta verınce hangısının dokundugunu anlamak zor oluyor..

Tubaya gelırsek ısın zor gercekten canım.. evlat buyukmek zor iş ama kız evladı olmak bıraz daha zor oluyor..
Sorumluluk daha fazla korunması gerekıyor.. hele ergenlık donemı her ıkı cınsıyet ıcınde cok zor bır donem.. Allah yardımcın olsun canım..
yasaklandıkca ınada bıner kıymetlı olur yalnız.. bazı seylerı yasaklamak gerekıyor tabı ancak bazende cok gerı tepıyor..Allah kolayık versın canım... ıyılerle karsılastırsın...
yavrularımızı her turlu tehlıkeden korusun ınsallah..

beyaz yeri mi kızarmıştı.. kız şu formülü bana da söylesene... benim çok kızarıyo gözlerim....

canım aytenin gözünde kızarma ile birlikte batma vardı mikrop kapmış olabilir diye düşündüm ona bi damla söyledim demek mikrop kapmış gerçekten de damlayı kullanınca düzelmiş.
ama sende sadece kızarıklık varsa ağrı batma falan yoksa en iyi ilacı visine diye bir damla anında bembeyaz yapıyo gözleri...

hicrancım teşekkür ederim allah korusun dedıgın gıbı çok dikkatli olmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…