- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.781
cokacimcoookcokacimcoook
ben 84 üm 30 kilo vermek istiyom
:roflol::roflol::roflol: sinirden gülüyom
saol cnm gelmedı gelır şimdi
cok sık gırmıyorum dıye mi ne atıyolar herhaldee
halbukı cok eskıyız burda bıze bıraz telorans gosterilmesi lazım caaanııııııımmm:dilcikar:
ayten yafrım ben hayalet olmusum yazım olmus cokmu bacımmmmm:roflol:
evde hayalet gıbı gezınıyorum
buarada bırden gobegım şişti:1shok: kuceye didim akşem gelırkene test al
hastalanmadımda korku sardı vallah benidelikafadulden
Hicrancım meyve püresinin içindeki bir meyve dokunmuş olabilir, muz kivi vs varsa onlar alerji yapabilir...
Büyük kızın için allah kolaylık versin size..ama yasaklamakla iyi etmemişsiniz..şimdi 2 gün sonra ayrılacakları varsa da ayrılmazlar..ters tepki yapar bu durum onlarda daha çok bağlanırlar birbirlerine... arkadaşlıkları büyük aşk olur biranda..bence iyi düşünün, burada yapacağınız tavır çok önemli..kendimde biliyorum çok gençken böyle bir flörtüm olmuştu, annemler yasakladıkça biz bağlanmıştık..bizi ayırmaya çalıştığı için anneme düşman olmuştum.En iyisi uzaktan takip etmek...Ama genede siz daha iyisini bilirsiniz...
Hicrancım hoşgeldın..
Öncelıkle ceylıne gecmıs olsun.. daha da ılerlerse doktora gostermekte fayda var...
bır kac seyı karstırıpta verınce hangısının dokundugunu anlamak zor oluyor..
Tubaya gelırsek ısın zor gercekten canım.. evlat buyukmek zor iş ama kız evladı olmak bıraz daha zor oluyor..
Sorumluluk daha fazla korunması gerekıyor.. hele ergenlık donemı her ıkı cınsıyet ıcınde cok zor bır donem.. Allah yardımcın olsun canım..
yasaklandıkca ınada bıner kıymetlı olur yalnız.. bazı seylerı yasaklamak gerekıyor tabı ancak bazende cok gerı tepıyor..Allah kolayık versın canım... ıyılerle karsılastırsın...
yavrularımızı her turlu tehlıkeden korusun ınsallah..
HİCRAN hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun..benımkıne muz alerjı yaptı perışanım günlerdır..sedanın dediği gibi bende kabaktan hiiç şüphem yok ama o tahıllı karışık meyva püresının meyvalarından biri garanti dokunmuş olabılır..ama tam alerjı olmamaış benımkını görsen korkarsın..tümyüz vücüt döküntü içindeydı..buarada eşinden dolayı seni tebrik ederim..nekadar dogru bir eş seçmişsin vede şanslıymışsın..kızımı koruyamam cümlesi tüylerimidiken diken etti..allah işini rastgetirsin...annecimde neyapsın bu hataya düştü..babama karşı korumak adına herşeyı sakladı..en kötüsü bu..tuba babasının bıldgını bılmesın ama sen hiçbişyini saklama..sonra eşinin sana olan güvenide zedelenebılır.....................................EDA canımbenim eksik olma..antibiyotıgı kestımyarın başkadoktora gıdıyoruz bıde o baksın...zaten kılomuz az bıde hırpalandık alerjı dolayısıyla..bide ishalle ugraşmayalım çok kötü bişi..eşinlede allah kavuştursun,muhabbetinizi arttırsın....sıkma içini ferah tut...ya şu senin avatardaki fotoyu büyütüp odasına koy bence..ona baktıkça adamda kasvet felan kalmaz:)
AY DUYGUCUM BENDE O ARTILAR NE OLUYO DİYE MERAK EDİYORDUM SAĞOLASIN SEDACIM...MEĞER ONDANMIŞŞŞ BAK BAAAKKKdelikafadulden HİCRANCIM HOŞGELDİN CANIM TUĞBA İÇİN ŞÖLE BİŞEYİ DENESENİZ MESELA KİMİNLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİN AMA GECE TELEFON GÖRÜŞMELERİNİ KESMESİNİ SÖLEYİN SİZDEN BİRŞEY SAKLAMAMASINI SÖYLEYİN.EN AZINDAN ARKADAŞLARINI TANIYABİLİRSİNİZ VE BUNA GÖRE HAREKET EDERSİNİZ BU BİR ÖNERİ
Anladım hicrancım yaa evlat büyütmek ne kadar zor yaa allah yardımcın olsun ergenlik de var işte zzor işler of off
ahhhhhhhhhhhh canım ahhhhhhhhh kim olduğunu biliyorum zatenn 8.sınıftada bu çocukla benden habersiz çıkmaya başlamıştı son dönemde hemde OKS gibi büyük ve önemli bir sınav öncesi tüm enerji ve dikkatini bu nçocuğa ve arkadaşlığına yönlendirmişti onedenle oksa yi iyi bir puan alamayıp açıkta kaldı ve düz liseye gitmek zorunda kaldı halbuki sağlık lişsesini çok istiyordu ama istekleri bile geri planda kaldı bu nedenle ozamanda yakaladım böle ve yaşının küçük olduğunu ve önünde çok önemli hayati belkide bir sınav olduğunu buna odaklanmasını söledimmm zorlamamla ayrıldı bu çocuktan ama 5 aydır görüşmeye başlamışlar yine ve çocuk küçükçekmece de biz beylikdüzündeyizz her zaman görşme imkanlarıda yok onedenle benim kız haftasonları bazen bana yalan söleyip kız arkjadaşıma gidiyorum deyip bu çocukla görüşmüş birkaç defaa bende gizlemesin diye izin vermiştim 1 aydırr e yakalamıştımda zaten baktın istiyor iyi peki dedim ama derslerine ve ödevlerini çok dikkat etmesini söledim zayıfın gelmeyecek dedim keza ilk dönem 4 zayıf geldi 9.sınıf zordur üzerine gitmeyeyim dedim ama budefada izin verim diye iyice alenen savsaklamaya çocukla konuşmaya dışarı çıkmak için izin üzerine izin istemeye başladı budefa izin verdim diye azıtmıştı zor zaptediyordum ama böle dengesiz beslenmeye kilo vrmeye uykusuz kalmaya derslerini çalışmamaya ve bana karşı da sert çıkışlar yapmaya başlayınca işler zıvanadan çıktı kaldıramıyacak bu arkadaşlığı diye yasakladım mecburen bakalım dr götürcem zaten psikolog ile beraber konuşucaz inşallah fayda eder yoksa ana-kız kavgalarımız bitmeyecek ve huzursuzluklar çoğalacakk
az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?