Doğum yapmış olan anneler buraya....

cokacimcoookcokacimcoook
ben 84 üm 30 kilo vermek istiyom
:roflol::roflol::roflol: sinirden gülüyom

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm buldum benden şişko birini ne güzel bir duygu bu ya yalnız olmadığını bilmek gibisi varmıııııı ama bende boy 160 senin boy kaçtı sen şimdi boydanda yırtarsın kala kalırım yine tek başımaaaaaaaasenağlama

amanda yeni hamişmi geliyor yoksammmmkaydirigubbakcemile3

HİCRAN hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun..benımkıne muz alerjı yaptı perışanım günlerdır..sedanın dediği gibi bende kabaktan hiiç şüphem yok ama o tahıllı karışık meyva püresının meyvalarından biri garanti dokunmuş olabılır..ama tam alerjı olmamaış benımkını görsen korkarsın..tümyüz vücüt döküntü içindeydı..buarada eşinden dolayı seni tebrik ederim..nekadar dogru bir eş seçmişsin vede şanslıymışsın..kızımı koruyamam cümlesi tüylerimidiken diken etti..allah işini rastgetirsin...annecimde neyapsın bu hataya düştü..babama karşı korumak adına herşeyı sakladı..en kötüsü bu..tuba babasının bıldgını bılmesın ama sen hiçbişyini saklama..sonra eşinin sana olan güvenide zedelenebılır.....................................EDA canımbenim eksik olma..antibiyotıgı kestımyarın başkadoktora gıdıyoruz bıde o baksın...zaten kılomuz az bıde hırpalandık alerjı dolayısıyla..bide ishalle ugraşmayalım çok kötü bişi..eşinlede allah kavuştursun,muhabbetinizi arttırsın....sıkma içini ferah tut...ya şu senin avatardaki fotoyu büyütüp odasına koy bence..ona baktıkça adamda kasvet felan kalmaz:)

Hicrancım bu zamanda evlat yetiştirmenin ne kadar zor oldugunu sen bızden daha iyi bilirsin ama genç bir kızı hayata hazırlamak hepsinden daha zor galiba..Bu konuda bende Seda ile aynı fikirdeyım..O yaşlarda kendimi hatırlıyorumda annem beni sıktıkça ben bazı şeyleri inadına yapardım.En güzeli çok sıkmadan kırmadan takip etmek galiba...Allah bahtını açık etsın doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın güzel kızını inşallah...

benim kız uyandı getirdim yanıma ablasının yatağına yatırdım oyun caklarıda koydum önüne azbuçuk oynadık ben geldim gene belli olmaz durmazsa heran kaçabülürümm ama evdeyim kopmam yaniii sizdennn

slm kızlar ooo kalabalık burası maşallah

hicrancım geçmiş olsun canım yağızda kabarmış yoğurtmu dokundu acaba banyo yaptırırken farkettik bakalım bugünn dr a gidecez sorarız
senin kız büyümüşte bak bak eee en deli çağları hayırlısıyla atlatırsınız inşallah merak etme canım:1hug:
zeynepcim geçmiş olsun canım gitgel dr a bakalım inş fıtık felan değildir:Saruboceq:

zayıflama demişken bizde eşimle başladık çalışmalara sabah 1 bardak ılık su artı yarım limon sıkıp içtim aç karnına karnıma 15dk zayıflama kemeri taktım 10tane mekik çektim hadi hayırlısı şu simit bölge gitse yeter bana bacak ve kollarım zayıf zaten
zayıflamak isteyen herkeze Allah sabır ve dirayet versin tez elden çeksin gitsin kilolarklava:
bu arada sinir içinde sıkıntı felan sarı kantoron otu içmeye başlıyorum iyi geliyormuş hayırlısı:içelim:
netten alıntı:
Dereotu, emziren annelerde süt arttırıcı etkiye sahip, aynı zamanda zayıflatıcı etkisi de var.
Sabah ve akşam yemeklerinde 15 dakika önce 1 tutam dere otu çiğnenerek yenirse, emziren annelerde süt arttırıyor. Aynı zamanda zayıflatıcı etkisi de var.

yetişemiyom valla okumaya kızlar daha 20 safya var valla okuyamıcam artık sonra bir ara bakarım yazdıklarınıza maşallah bayaa muhabbet etmişiniz gene neyse ben bugünden başlayayım yine

evet muz ve ananas vardı içinde karışık meyve tahıllısından dı keşke vermeseydim ama oldu birkere bidaha asla yapmam böle bişii zatenn
büyük kızıma gelince evet bende senin gibi düşündüm ama böylede kötü oluyor 1 aydır okuldan eve geliyor 15:30 da ve direk bişey yemeden yatıyorrdu meğer geceleri geç saate kadar muhabbet ediyorlarmış ondan uykusuzluktan direk yatağa gömülüyordu demkki birde 3 ayda 3 kilo verdi bu yaşta iştahı falan gitti resmen dengesiz beslenme düzensiz uyku e okul hayatıonıda ev hayatınıda etkiliyor böle olunca ama bir pskiyatr dan yardım alıcaz bu hafta gidiyoruz böyle tek başıma olmuyorr anladım bunu ben

saol canım aynen valla çok zor allah yardımcım olsun böyle olunca banada tepkili oluyor kızgın luyorr hepp ama göz göre görede izin veremiyorum sonra niye izin verdim diye de kendimi yemek istemiyorum ama bakalım artık hayırlısı nolcek

AY DUYGUCUM BENDE O ARTILAR NE OLUYO DİYE MERAK EDİYORDUM SAĞOLASIN SEDACIM...MEĞER ONDANMIŞŞŞ BAK BAAAKKKdelikafadulden HİCRANCIM HOŞGELDİN CANIM TUĞBA İÇİN ŞÖLE BİŞEYİ DENESENİZ MESELA KİMİNLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİN AMA GECE TELEFON GÖRÜŞMELERİNİ KESMESİNİ SÖLEYİN SİZDEN BİRŞEY SAKLAMAMASINI SÖYLEYİN.EN AZINDAN ARKADAŞLARINI TANIYABİLİRSİNİZ VE BUNA GÖRE HAREKET EDERSİNİZ BU BİR ÖNERİ

sağol canım sana da geçmiş olsun benim kız yeni başladı ama inşallah ilerlemez bu alerjiler yaa resmen elini götürüp kafaını alnını kaşıyor büyükler gibi yaaa bakalım zaten dr aradım bugün bak bakalım ilerliyormu dedi oda büyük ihtimal meyveden olmuştu ama göreyim dedi tedbir için ilerlemesede göreyim dedi yarın götürücem bakalım hayırlısı

eşim evet gerçekten allah razı olsun özbe öz babası ortalarda yok kızım bu yaşına kadar hiç iletişim kuramadı o aramadı kızımda istemiyor artık zaten ama eşim kendi kızı gibi görüyor tubayı gerçekten allah razı olsun inan çok düşünüyor zaten buda benim için çok önemliydi böle olduğu için evlendimmm nekadar kızdırırsa kızdırsın beni bazen düşüncesizlikte etse yinede kocişimiii çooooookkk seviyorumm:sm_cool:

ahhhhhhhhhhhh canım ahhhhhhhhh kim olduğunu biliyorum zatenn 8.sınıftada bu çocukla benden habersiz çıkmaya başlamıştı son dönemde hemde OKS gibi büyük ve önemli bir sınav öncesi tüm enerji ve dikkatini bu nçocuğa ve arkadaşlığına yönlendirmişti onedenle oksa yi iyi bir puan alamayıp açıkta kaldı ve düz liseye gitmek zorunda kaldı halbuki sağlık lişsesini çok istiyordu ama istekleri bile geri planda kaldı bu nedenle ozamanda yakaladım böle ve yaşının küçük olduğunu ve önünde çok önemli hayati belkide bir sınav olduğunu buna odaklanmasını söledimmm zorlamamla ayrıldı bu çocuktan ama 5 aydır görüşmeye başlamışlar yine ve çocuk küçükçekmece de biz beylikdüzündeyizz her zaman görşme imkanlarıda yok onedenle benim kız haftasonları bazen bana yalan söleyip kız arkjadaşıma gidiyorum deyip bu çocukla görüşmüş birkaç defaa bende gizlemesin diye izin vermiştim 1 aydırr e yakalamıştımda zaten baktın istiyor iyi peki dedim ama derslerine ve ödevlerini çok dikkat etmesini söledim zayıfın gelmeyecek dedim keza ilk dönem 4 zayıf geldi 9.sınıf zordur üzerine gitmeyeyim dedim ama budefada izin verim diye iyice alenen savsaklamaya çocukla konuşmaya dışarı çıkmak için izin üzerine izin istemeye başladı budefa izin verdim diye azıtmıştı zor zaptediyordum ama böle dengesiz beslenmeye kilo vrmeye uykusuz kalmaya derslerini çalışmamaya ve bana karşı da sert çıkışlar yapmaya başlayınca işler zıvanadan çıktı kaldıramıyacak bu arkadaşlığı diye yasakladım mecburen bakalım dr götürcem zaten psikolog ile beraber konuşucaz inşallah fayda eder yoksa ana-kız kavgalarımız bitmeyecek ve huzursuzluklar çoğalacakk

Allah yardımcın olsun canım yaa buyuyunce cok daha onemlı sorunlar cıkıyor ıste bız de gazını mamasını sorun edıp duruyoruz :)

az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden

hicroş hoşgeldin
canım çok haklısın gerçekten kız çocukları kendilerini korumayı bilmiyorlar. bende okulda görüyorum kız öğrencileri birini seviyolar üzülüyorlar giyim kuşama saçlarına daha çok önem veriyolar dersler bi tarafa gidiyo kendilerine zarar verdiklerini göremiyolar çoğu zaman. annem babam beni anlamıyor düşünceleri filan ama bunlar büyüme sancıları geçecektir canım.
aynı saçlarının büyümesi boyunun uzaması gibi birisini beğenmesi görüşmesi de gayet normal asıl kimseyle ilgilenmez içine kapanırsa kötü.
birde çocukta öğrenciymiş dışarıdanda olabilirdi.
sen ona kendini korumayı öğretmelisin canım bıkmadan usanmadan anlat bence.
artık büyüyor beğenilmek herkez tarafından kabul görmek istiyo.
ama şanslı senin gibi anlayışlı bir annesi var.kaydirigubbakcemile3

hicrancım kolay gelsin
hiç sıkıntıları bitmiyor dimi kız olsun erkek olsun farketmiyor hepsinin başka sıkıntısı var...
allah sıkıntılarını bile aratmasın .
anneme diyorum ki anne çilen ne zaman bitecek senin bizimle uğraştın büyüttün okuttun evlendirdin şimdi de benim sıpamla uğraşıyosun çocukların derdi hiç bitmiyooo annelere de uğraşmak düşüyo 30 yaşına gelselerde 40 yaşına gelselerde

Son düzenleme:
az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden

canım yaa ne zamandır salanıyor denizli allah korusun çok korkarım ben aman dikkat et, kaçıncı katta oturuyousunuz:uhm:

Gülşah canım sende benım bazen yaptıgım gıbı sabahtan sayfayı actın sonra oyle kaldı dımı bayadır ordasın ama yazmadın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…