Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar teşekkür ederim bişi olmas inş eşim öyle diyorya hayırlısı Allah bilir sabah 8 den beri sallanıyook:Saruboceq:

Gülsümcüm bişey abarttığımız alındığımız yok,herkesin kendi tercihi veya yaşantısı tabiki ben ne diyebilirim ki.Biz Umutla bişey konuşmuştuk ben Umutun yazısı üzerine yazdım bunları.Yanlış anladın kimseye laf çaktırmaya çalışmadım.Bana ne ki dimi ama.yerimseniben

ben şimdi ıspanak,havuç,patates biraz zeytin yağı biraz da irmik kaynattım püre gibi oldu blender da çekip içine de yoğurt ekleyip yedirecem minnoşa çok uğraştım valla inşallah yer zilli...-tatlicadiarzu-Yoğurtla pekmez olmaz diyorlar pekmezin besin değerini süt içeren şeyler nötrleştiriyormuş.Sütle pekmez vermeyin biraz arası geçsin derler.

Canım benim kimse kırılmasın,sen de pişman olma bir dahaki buluşmaya gelirsin inşallah.Seni de tanımayı çok isterdim kısmet değilmiş.Gerçi burda gerçekten tanışmış kadr oluyoruz.Dediğin gibi kimin neden gelmediğini bilemeyiz bilsek de bişey diyemeyiz.Neyse bir daha buluşulur inşallah daha fazla katılımla.a.s.:enbuyukkk:

ayy takdir ediyorum bütün rejimdeki kızları yaa,bu azminizi ayakta alkışlıyorum.:hooray:ben neden rejim yapamıyorum ,çok iradesizim.Tatlı krizine girince gözüm bişey görmüyor valla.Dün eski pantolanlarımdan birinin içine girdim ama zorlayarak o pantolon bana biraz bol oluyor diye pek giymezdim ama şimdi nasıl dar oldu ama yine de eskilerden bişeye girebilmek güzeldi.Çizmelerimin fermuarları kapanmıyor yaa var mı böyle bişey etek giyemiyorum.:çok üzgünüm:

Hicarancım ne kadar zor kız evlat yetiştirmek o yüzden derler ya kızını arlı namuslu gelin eden ana baba cennetlik diye.Hepimiz aynı dönemlerden geçeceğiz ergenleri anlamak çok zor,ben öğretmenim ve ortaokullara giriyorum ergen yaştaki çocukları çoook severim.Aslında sevilecek bir dönem değildir ama kafaları o kadar karışık oluyor ki,onların o ne çocuk ne genç olamayan hallerine bayılıyorum.Asilerdir,aileleri dışında herkese özenip taklit edebilirler o yüzden bu çağlardaki arkadaşlıklar çok önemli.Ama hamur gibi olduklarını da unutma gevşek bıraksan yoğuramazsın,yoğurayım derken çok fazla sıksan parmaklarının arasından çıkacak yol bulur hem de parça parça.Allah yardımcın olsun canım.:1hug:a.s.

slm kızlar .. okuldan koşturmaca geldim.bebşimi emzirdim uyuttum girdim internete..şimdi annem gene kızcak okuldan gelir gelmez ne interneti diye yawww..ee napisiz bakalım..iyisinizdir inş.kızz umut ben de ilk seni alırdım haremime..hehe.. )))

hicran desene bunlar bizim iyi günlerimiz büyüdükçe dertleri çoğalıyor anne olmak ne kadar zormuş yaww halbuki annemide bekarken çok üzmüşümdür klava: Allah yardımcın olsun canım bu arada prensese de geçmiş olsun

gül güzel çorba yapmışsıın afiyet şeker olsun yarasın yavruma da dr bana blendar sakın kullanma demişti tel süzgeçten geçiriyorum senin bu konuyla ilgili bilgin varsa paylaş zira blenderda yapmak daha kolay bu tel süzgeçi bir gün kendi kafama geçircem hee bende bayadır yediriyorum bu tarz çorbaları bizimki yalanarak yiyorkaydirigubbakcemile3 oysa iğrenç tadı var:dilcikar:

Güldencim bizim de doktor blenderdan geçirme demişti ama valla kolay oluyor canım yaa,o kadarını takmıyorum artık.Meyveleri cam rendede rendeleyip süzgeçle suyunu çıkarıyorum,hani yarım elma yarım havuç,uğraşıyorum onla ama çorbalar için çok uğraşmak lazım,ıspanak falan eriyip tel süzgecten geçmiyor denemiştim e ne anladık o zaman,blenderla parçalanıp midesine ıspanak giriyor hiç olmazsa.
Dedim ya ben çok pimpirik değilimdir rahatımdır bu konularda.Kolay oluyor valla ben blenderdan vazgeçmem.
kaydirigubbakcemile5

evet çok ugraştırıyor haklısın canım da bize dr ıspanakda yedirme demişti kaydirigubbakcemile3 ama ben koyorum valla nrde olsa mevsim sebzesia.s

herkese iyi sohbetler arkadaşlar benim tosbaa yarım saat uyudu kalktı şimdide offf offf -tatlicadiarzu-

kahve yapayım kendime ..bir de sigara tütrecem..:içelim:

ohhh afiyet olsun benim içinde iç şekerimBende yaptım sabah kahvaltıdan sonra kahve sigara:)Şimdi temizlik yapıyorum ara sıra dinlenirken size yazıyorum şimdi çok enerji sarfettim ya bir koca dilim tiramisuyu götürdüm:bbo:Anlıcagınız 100 kalori verdıysem 300 geri aldımaman ne yapalım can boğazdan gelirmiş demi ama:icecream:Ben gidiyom büyük banyo,mutfak bitti,elektril süpürgesi toz aldım şimdi geriye ebeveyn banyosu,çamaşırların toplanması,ütüsü,yemek,egenın odasının toplanması kaldı:roflol:Ay hiç işim kalmamış ya bitmiş valla:roflol:Hadi öptüm sizi şekerler...

Duygu kolay gelsinnnn,
kız bi de gel benim eve el at ya,:roflol:bana ilham gelmeden kılımı kımıldatmıyom valla,ilham gelince de heryere aynı anda girişesim geliyor da
bu İlham bey bayadır uğramıyor,delikafaduldenfazla geçirmeden gelse iyi olacak yoksa Ayçayı kaybedecem bu dağınıklığın içinde.

Günde kaç sigara içiyorsunuz???

Merhabalar,

Kizim bugun 5 aylik ve tartildi. Kilosu 6310 gr. Ayina gore cok zayif bence. Acaba ek besinlere baslasam mi? Bu durumda olan var mi hic. Sadece anne sutuyle besliyorum.

Al bendende o kadar gül ya nasıl gaza geldım söyliyim dün eşimin bir arkadaşına gittik oturmaya eve bır gırdım allahım evde bır gram toz pislik olmazmı ya bal dök yala..Banyonun mutfagın yerlerı bembeyaz ve yerde bır tane su damlası lekesı bıle goremezsın:1shok:O camlar perdeler sankı o gun temızlenmıs..Ama yok kadının evıne 3 4 kere gıttım her zaman aynı..Ustlelık yanı aramızdakı samımıyete dayanarak bır kac saat once haber verıp gıdıyoruz..Yanı anlıyacagın ordan gelınce kendımden utandım valla.Bugunde koyuldum ıişe.Bu arada bu kızında bır tane oglu var yanı kucuk:bbo:
Ben gunde 3 4 tane ıcıyorum...

maşallah yaaa
ben asla öyle olamıyorum

senden özendim bende koyuldum ama benim canavar durmuyorki nasıl etsem offffffffff
Merhabalar,

Kizim bugun 5 aylik ve tartildi. Kilosu 6310 gr. Ayina gore cok zayif bence. Acaba ek besinlere baslasam mi? Bu durumda olan var mi hic. Sadece anne sutuyle besliyorum.

canım az az başla dr una danışarak ama elma havuç suyu ve yoğurtla başladık biz kilosuda normal sadece anne sütü alıyormuş sağlıklıysa sorun yok bencekaydirigubbakcemile2

ortalama 2cik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…