- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.801
az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden
Gülsümcüm bişey abarttığımız alındığımız yok,herkesin kendi tercihi veya yaşantısı tabiki ben ne diyebilirim ki.Biz Umutla bişey konuşmuştuk ben Umutun yazısı üzerine yazdım bunları.Yanlış anladın kimseye laf çaktırmaya çalışmadım.Bana ne ki dimi ama.yerimsenibenbence bu konuda gereksiz alınganlık gösteriyosunuz... kimse size sizin kocalarınız geniş sizi düşünmüyo demedi.. ama herkesin huyu farklı... benim eşimde istemez.. ha dışarda biyerde olabilir ama evine gitmemi istemez... ne yani benim eşim anlayışsız mı oluyo.. siz o şekilde anlarsanız sizin söylediğiniz de bu şekilde anlaşılır... herkesin kocası bir olacak diye bişey yok... alınganlık etmeyin boş yere... ne güzel buluşmuş kaynaşmışsınız.. bir çok kişi kıskandı keşke ben de olsaydım dedi..böyle düşünerek bozmayın moralinizi... haksızlık da etmeyin bence bu kadar...
ben şimdi ıspanak,havuç,patates biraz zeytin yağı biraz da irmik kaynattım püre gibi oldu blender da çekip içine de yoğurt ekleyip yedirecem minnoşa çok uğraştım valla inşallah yer zilli...-tatlicadiarzu-Yoğurtla pekmez olmaz diyorlar pekmezin besin değerini süt içeren şeyler nötrleştiriyormuş.Sütle pekmez vermeyin biraz arası geçsin derler.umutcum ben yoğurdu marketlerde bebekler için satılan sütaşın bebymix die bi yoğurdu var onunla mayalıyorum ve günlük sütle çok güzel oluyo tadı ekşilik olmuyor tatlı tatlı oluyor .. birde içine biraz meyve püresi veya pekmez damlatıyorum daha rahat yesin diye .
Canım benim kimse kırılmasın,sen de pişman olma bir dahaki buluşmaya gelirsin inşallah.Seni de tanımayı çok isterdim kısmet değilmiş.Gerçi burda gerçekten tanışmış kadr oluyoruz.Dediğin gibi kimin neden gelmediğini bilemeyiz bilsek de bişey diyemeyiz.Neyse bir daha buluşulur inşallah daha fazla katılımla.a.s.:enbuyukkk:Şu buluşma buluşmama mevzunu kapatalım mı artık arkadaşlar?
iki tarafta kırılmaya başladı çünkü...
Ben söylüyorum gitmediğime çok pişmanım..
ama benim gitmeme sebebim "internetten tanımadığım kişilerin evine gitmem" mantığı değil..Umut biliyor benim sebebimi...
Asıl ben umuta hayran kaldım umut tanımadığı bir sürü insanı evine çağırdı ona bakarsanız..büyük cesaret..söz konusu "güvenmek" ise bu karşılıklıdır, umut ve annesi kimse için hırlımı hırsızmı demeden, evimin adresini öğrenecek, mahremimi herkes görecek diye düşünmeden tüm iyi niyetiyle tanımadığı insanları evine çağırdı. Bu davet öncesi refah teyze önceki gün saatlerce temizlik yaptı...sonra birsürü yemek pişirdi..mutfaktan çıkmadı...Kim için tüm hazırlık?? Kızının internet arkadaşları için...Ben asıl bunu düşündükce kahroluyorum...ellerinden öpülecek biri refah teyze...
Umutcum belki de başka bir sebep vardır gelmemelerinde, ne bileyim belki kocasının arabası yoktur, bırakamamıştır, taksi parası yoktur...yada kendini çirkin hissediyordur, fotoğraflara çıkarak herkesin kendisini görmesinden utanıyordur...Doğumdan sonra üstüne olan giyecek güzel kıyafeti yoktur...kocasını bahane etmiştir...kimbilir...Sende alınma artık oldu mu?
ayy takdir ediyorum bütün rejimdeki kızları yaa,bu azminizi ayakta alkışlıyorum.:hooray:ben neden rejim yapamıyorum ,çok iradesizim.Tatlı krizine girince gözüm bişey görmüyor valla.Dün eski pantolanlarımdan birinin içine girdim ama zorlayarak o pantolon bana biraz bol oluyor diye pek giymezdim ama şimdi nasıl dar oldu ama yine de eskilerden bişeye girebilmek güzeldi.Çizmelerimin fermuarları kapanmıyor yaa var mı böyle bişey etek giyemiyorum.:çok üzgünüm:günaydın betülcüm, nasıl gidiyor rejim ben tam gaz devaam sabahları soğanlı suyumu içiyorum birde tatlılardan uzaklaştım, birde abur cuburdan birdeee ekmekten abarmadan yiyorum artık cumartesi tartıldım 61.2 kg mım bakalım 1 ay sonra kaç kilo geleceğim aama regl olunca o karnımdaki sert şişlik indi göbek var ama hala:1shok: neyse evin içinde koşuyada başladım ayaklarım baldırlarım ağrıyo ne hammlaşmışım hareketsizlikten karaarlıyım 50 kg olucam inşallah mayısa kadar.
ahhhhhhhhhhhh canım ahhhhhhhhh kim olduğunu biliyorum zatenn 8.sınıftada bu çocukla benden habersiz çıkmaya başlamıştı son dönemde hemde OKS gibi büyük ve önemli bir sınav öncesi tüm enerji ve dikkatini bu nçocuğa ve arkadaşlığına yönlendirmişti onedenle oksa yi iyi bir puan alamayıp açıkta kaldı ve düz liseye gitmek zorunda kaldı halbuki sağlık lişsesini çok istiyordu ama istekleri bile geri planda kaldı bu nedenle ozamanda yakaladım böle ve yaşının küçük olduğunu ve önünde çok önemli hayati belkide bir sınav olduğunu buna odaklanmasını söledimmm zorlamamla ayrıldı bu çocuktan ama 5 aydır görüşmeye başlamışlar yine ve çocuk küçükçekmece de biz beylikdüzündeyizz her zaman görşme imkanlarıda yok onedenle benim kız haftasonları bazen bana yalan söleyip kız arkjadaşıma gidiyorum deyip bu çocukla görüşmüş birkaç defaa bende gizlemesin diye izin vermiştim 1 aydırr e yakalamıştımda zaten baktın istiyor iyi peki dedim ama derslerine ve ödevlerini çok dikkat etmesini söledim zayıfın gelmeyecek dedim keza ilk dönem 4 zayıf geldi 9.sınıf zordur üzerine gitmeyeyim dedim ama budefada izin verim diye iyice alenen savsaklamaya çocukla konuşmaya dışarı çıkmak için izin üzerine izin istemeye başladı budefa izin verdim diye azıtmıştı zor zaptediyordum ama böle dengesiz beslenmeye kilo vrmeye uykusuz kalmaya derslerini çalışmamaya ve bana karşı da sert çıkışlar yapmaya başlayınca işler zıvanadan çıktı kaldıramıyacak bu arkadaşlığı diye yasakladım mecburen bakalım dr götürcem zaten psikolog ile beraber konuşucaz inşallah fayda eder yoksa ana-kız kavgalarımız bitmeyecek ve huzursuzluklar çoğalacakk
Güldencim bizim de doktor blenderdan geçirme demişti ama valla kolay oluyor canım yaa,o kadarını takmıyorum artık.Meyveleri cam rendede rendeleyip süzgeçle suyunu çıkarıyorum,hani yarım elma yarım havuç,uğraşıyorum onla ama çorbalar için çok uğraşmak lazım,ıspanak falan eriyip tel süzgecten geçmiyor denemiştim e ne anladık o zaman,blenderla parçalanıp midesine ıspanak giriyor hiç olmazsa.
Dedim ya ben çok pimpirik değilimdir rahatımdır bu konularda.Kolay oluyor valla ben blenderdan vazgeçmem.kaydirigubbakcemile5
kahve yapayım kendime ..bir de sigara tütrecem..:içelim:
Duygu kolay gelsinnnn,
kız bi de gel benim eve el at ya,:roflol:bana ilham gelmeden kılımı kımıldatmıyom valla,ilham gelince de heryere aynı anda girişesim geliyor da
bu İlham bey bayadır uğramıyor,delikafaduldenfazla geçirmeden gelse iyi olacak yoksa Ayçayı kaybedecem bu dağınıklığın içinde.
Günde kaç sigara içiyorsunuz???
bu tel süzgeçi bir gün kendi kafama geçircem hee
maşallah yaaaAl bendende o kadar gül ya nasıl gaza geldım söyliyim dün eşimin bir arkadaşına gittik oturmaya eve bır gırdım allahım evde bır gram toz pislik olmazmı ya bal dök yala..Banyonun mutfagın yerlerı bembeyaz ve yerde bır tane su damlası lekesı bıle goremezsın:1shok:O camlar perdeler sankı o gun temızlenmıs..Ama yok kadının evıne 3 4 kere gıttım her zaman aynı..Ustlelık yanı aramızdakı samımıyete dayanarak bır kac saat once haber verıp gıdıyoruz..Yanı anlıyacagın ordan gelınce kendımden utandım valla.Bugunde koyuldum ıişe.Bu arada bu kızında bır tane oglu var yanı kucuk:bbo:
Ben gunde 3 4 tane ıcıyorum...
maşallah yaaa
ben asla öyle olamıyorum
üzülme canım bende olamıyorum ama o kızın evıne ne zaman gıtsem bunalıma girip geliyorum..benneyaptımki
senden özendim bende koyuldum ama benim canavar durmuyorki nasıl etsem offffffffffohhh afiyet olsun benim içinde iç şekerimBende yaptım sabah kahvaltıdan sonra kahve sigara:)Şimdi temizlik yapıyorum ara sıra dinlenirken size yazıyorum şimdi çok enerji sarfettim ya bir koca dilim tiramisuyu götürdüm:bbo:Anlıcagınız 100 kalori verdıysem 300 geri aldım aman ne yapalım can boğazdan gelirmiş demi ama:icecream:Ben gidiyom büyük banyo,mutfak bitti,elektril süpürgesi toz aldım şimdi geriye ebeveyn banyosu,çamaşırların toplanması,ütüsü,yemek,egenın odasının toplanması kaldı:roflol:Ay hiç işim kalmamış ya bitmiş valla:roflol:Hadi öptüm sizi şekerler...
Merhabalar,
Kizim bugun 5 aylik ve tartildi. Kilosu 6310 gr. Ayina gore cok zayif bence. Acaba ek besinlere baslasam mi? Bu durumda olan var mi hic. Sadece anne sutuyle besliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?