- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.821
Selam kızlar;
valla ben sigara kullanmıyom gül
Duygucum selam
Kızlar haftasonu yoktuk, annemdeydik bizdeK.çekmecede.Bu arada 2marta kadar Annebebek fuarı varmış. CNR'da oraya gitik. ama fazla bi katılım yoktu. Kızıma emzik başlığı bi kaç bady aldım.
Bu günde idrar kültürünü verdik, çarşamba alacağız bakalım inşallah bebeğimin idraryolu enfeksiyonuda kendiliğnden geçer. Gerçi bu sonuca göre doktor başka bi ilaç veririz dedi.
Bu arada bizim kız dönmeye başladı kızlar, biraz biraz yapıyodu da, iki günden beri çok iyi dönüyo, nasıl tutacağız artık bunları ya yerimseniben
senden özendim bende koyuldum ama benim canavar durmuyorki nasıl etsem offffffffff
canım az az başla dr una danışarak ama elma havuç suyu ve yoğurtla başladık biz kilosuda normal sadece anne sütü alıyormuş sağlıklıysa sorun yok bencekaydirigubbakcemile2
ortalama 2cik
Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?
Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?
Canım üzülme benimkide 6100 gr...
Sen de sadece anne sutu ile mi besliyorsun? Cok moralim bozuldu bugun tartida onu gorunce
Üzülme o kadar kötü değilki kilosu, benimki 6 aylık nerdeyse üstelik seninkinden daha zayıf..kiloya takılma..sağlıklımı, nörolojik gelişimi yerinde mi o mühim ben % 90 anne sütüyle besliyorum, öğlen bikaç kaşık sebze çorbası içiyor birde elma suyu veriyorum......
betülcüm çok sevindim senin adına bende olamadım hala çok korkuyorum 5 gün gecikti
hemen bişey sorup çıkıcam he he edacım sen antibiyotik kullanıyomusun hala yanında multitabs kullanıyomusun, ben antibakteriyel verdiğim için multitabsı vermiyordum sence vereyimmi gerçi doktora sorayım diye düşünüyoum ama o bana d vitamini yeterli dedi kadına diyemiyorum pek fazla bişey. burnundan kıl aldırmuyorrrr :1no2:
Hoşgeldin dionysos, senin afacan değilmi o çamaşır sepetinin içinde öyle duran? :))))
EDA canımbenim eksik olma..antibiyotıgı kestımyarın başkadoktora gıdıyoruz bıde o baksın...zaten kılomuz az bıde hırpalandık alerjı dolayısıyla..bide ishalle ugraşmayalım çok kötü bişi..eşinlede allah kavuştursun,muhabbetinizi arttırsın....sıkma içini ferah tut...ya şu senin avatardaki fotoyu büyütüp odasına koy bence..ona baktıkça adamda kasvet felan kalmaz:)
az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden
kızlar ben yarın akapunktura başlıyom zayıflamak için
hayırlısı bakalım
kızlar ben yarın akapunktura başlıyom zayıflamak için
hayırlısı bakalım
Yok pardon 410 gram aldi son ayda.
Hamıle degılım cok rahatladım..
En cok korktugum bu kıloların ustune kılo bırıkmesıydı..
En kısa zamanda korunmaya baslıyacagım doktoruma gıdıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?