Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar;
valla ben sigara kullanmıyom gül
Duygucum selam
Kızlar haftasonu yoktuk, annemdeydik bizdeK.çekmecede.Bu arada 2marta kadar Annebebek fuarı varmış. CNR'da oraya gitik. ama fazla bi katılım yoktu. Kızıma emzik başlığı bi kaç bady aldım.
Bu günde idrar kültürünü verdik, çarşamba alacağız bakalım inşallah bebeğimin idraryolu enfeksiyonuda kendiliğnden geçer. Gerçi bu sonuca göre doktor başka bi ilaç veririz dedi.
Bu arada bizim kız dönmeye başladı kızlar, biraz biraz yapıyodu da, iki günden beri çok iyi dönüyo, nasıl tutacağız artık bunları ya yerimseniben

vaklla canım çok dikkatli olmak lazım... bizimki 1 aydır falan dönüyo ben yanlız bırakacağım zaman beşiğine yatırıyorum.. başındayken bizim yatağın kenarlarına yastık koyuyorum bi uca geliyo yastığı aşamayınca öteki uca gidiyo... tekerlenip duruyo öyle kendi kendine... kaydirigubbakcemile3

Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?

Sen de sadece anne sutu ile mi besliyorsun? Cok moralim bozuldu bugun tartida onu gorunce

Üzülme o kadar kötü değilki kilosu, benimki 6 aylık nerdeyse üstelik seninkinden daha zayıf..kiloya takılma..sağlıklımı, nörolojik gelişimi yerinde mi o mühim ben % 90 anne sütüyle besliyorum, öğlen bikaç kaşık sebze çorbası içiyor birde elma suyu veriyorum......

Son düzenleme:
Hatiyıl Seda arkadaşıma katılıyorum kiloya takma kafanı canım.
Gelişimi aydaşlarına göre normal mi?Yani onların yaptığı hareketleri yapıyor,sesleri çıkarıyor mu,ne bileyim hani böyle doneler vardır internetten bak,ona göre karar ver.Kilolu değil sağlıklı olsun kuzucun....

Biliyor musun rahatlattin beni. Gercekten cok tesekkur ederim. Aslinda hep bu buyume egrilerine takilmamak istiyorum ama. iste bazen olmuyor.

Jaded nasılsın arkadaşııım
uzun zamandır okuyup okuyup kaçıyosun...

senin kuzu nasıl??

Hamıle degılım cok rahatladım..
En cok korktugum bu kıloların ustune kılo bırıkmesıydı..
En kısa zamanda korunmaya baslıyacagım doktoruma gıdıp..

nlfrtzyllmaz arkadaşım seni hep görüyom ama hiiç yazmıyorsun.? kimsin nesin nedir ne değildir anlamadım gitti..bir anlat da kendini ))

Canım ben antbiyotik kullanmadımm çünkü önlem için vermişti bana da mantıklı gelmedi..
Ama ben sürekli antibiyotiklerle büyüdüğüm için ordan biliyorum..Antibiyotiğin yanında vitamin verildiğini....
Sen dediğin gibi dr.una da sor...Bazı dr.lar tek dvitamini bazısıda m.vitamin veriyor... Merve de büşraya m.vitamin kullanıyor...Ben de yeni başladım..Dr.umuz başlattı....İsmi nutrigen..

Hoşgeldin dionysos, senin afacan değilmi o çamaşır sepetinin içinde öyle duran? :))))

Evt canım,benim yaramaz...Anneannesi koydu:))

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz canım...
evt oğluma baktıkça biraz içim rahatlıyor ama sonra dayanamayıp içimde atıp tutuyorum..sonuç olarakta faturasını eşime kesiyorum..
Sabır çok zor bir şeymiş....Allah herkesin sabrını arttırsın...

az az sallanıyor denizli oğlum uyuyor avize bile sallandı 3.2 de wc ye bile gidemiyorum o uyurken Allah korusun bişi olursa diye paronoyak oldumdelikafadulden

Canım Allah korusun..Daha 2 gün önce aklıma geldi...Sallantı filan olsa hangi yeri belirlim diye...Eşimm kolonlar en iyi yer dedi ama tvdede çekyat önünde hayat üçgeni kurun diyor kafam karıştıkafamçokkarıştı

Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?

Canım kilo alımı azsa 4. aydan itibaren ek gıdalara başlatıyorlar ve ek gıdalara geçerkende kilosu düşükse muhallebiyle,kilosu yüksekse sebze çorbasıyla azar azar başlanıyor..
Ben interneete ve dr.umun bana verdiği listede okumuştum bunları....
Sende bir araştır istersen...

kızlar ben yarın akapunktura başlıyom zayıflamak için
hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun canım...İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

kızlar ben yarın akapunktura başlıyom zayıflamak için
hayırlısı bakalım

iyi akşamlar serapcım bugun hep okudum kactım işlerim vardı evde..:bbo:
resimde zayıf görünüyosun ama hadi bakalım.. yerimsenibenhayırlısı olsun cnm umarım sağlıklı zayıflarsın şekerim seni ve ipek kızımızı öperimŞeniz

Herkese günaydın.... valla namazdan sonra uyku tutmadı bakınayım dedim.... güzel bir gün diliyorum sizlere... a.s.a.s.

Yok pardon 410 gram aldi son ayda.

1 ayda 410 gr alıyosa ne mutlu sana... benim oğlum ilk iki ay 3 kilo aldı, 3 aydır 1 gr bile almadı.. aksine zayıfladı.. ben hamile kalınca sütüm yaramamış sanırım oğluma...mamaya başladık da biraz toparlandı... kaç kilo olacak bakalım...

Hamıle degılım cok rahatladım..
En cok korktugum bu kıloların ustune kılo bırıkmesıydı..
En kısa zamanda korunmaya baslıyacagım doktoruma gıdıp..

hadi gözün aydın.... :CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…