- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.841
Herkese günaydın.... valla namazdan sonra uyku tutmadı bakınayım dedim.... güzel bir gün diliyorum sizlere... a.s.a.s.
1 ayda 410 gr alıyosa ne mutlu sana... benim oğlum ilk iki ay 3 kilo aldı, 3 aydır 1 gr bile almadı.. aksine zayıfladı.. ben hamile kalınca sütüm yaramamış sanırım oğluma...mamaya başladık da biraz toparlandı... kaç kilo olacak bakalım...
hadi gözün aydın.... :CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
iyi akşamlar serapcım bugun hep okudum kactım işlerim vardı evde..:bbo:
resimde zayıf görünüyosun ama hadi bakalım.. yerimsenibenhayırlısı olsun cnm umarım sağlıklı zayıflarsın şekerim seni ve ipek kızımızı öperimŞeniz
Günaydınlar..
Serapcım hayırlı ugurlu olsun inşallah dilediğin kiloya gelirsin canım..
Bende dün bacağımdaki kesilme için genel dahiliyeden randevu aldım pazartesiye verdiler...Hayırlısıyla umarım birşey çıkmazDün moralim çok bozuldu nete bacakların güçsüz düşmesi kesilmesi gibi birşeyler yazdım fıtık ve MS hastalıgı yazdısenağlamaFıtık hadi neysede ms hastalıgını bilen varmı bilmiyorum...Allahım çok korkuyorum ya inşallah kötü birşey değidir bu bacak ağrım..Allah sağlık sıhat afiyet versin herekese...
duygucum geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun değildir..daha dr.a gitmeden araştırıp durma bence kafanı yorma boşu boşunaa
HERKESE GÜNAYDIN hihoyyyt
BENDE BUGÜN 2 İNCE DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ DİYET PEYNİR VE DOMATESLE REJİME BAŞLADIM İNŞALLAH BU İGRENÇ KİLOLARDAN BİR AN EVVEL KURTULURUM:sm_cool:
BETÜL GÖZÜN AYDIN yerimseniben
SERAP ABLAMDA AKAPUNTKURDAN SONUÇ ALDI O DOĞUM YAPMADI AMA 105 KG DI kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ 75 AMA 3 SENEDİR DEVAM EDİYOR TABİ ŞİMDİDE KORUMADA DARISI BAŞINA
DUYGU GEÇMİŞ OLSUN CANIM
a.s.Günaydın Arkadaşlar
Canım benimde bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımı katlayamıyorum...Sanki dün bütün gün koşmuşumda idman ağrıları çekiyorum...
Romatizmadan şüphelendim ve dr.a gittim kana filan bakıldı çok şükürü bir şey çıkmadı...
Bana çok yorgunluktan olabileceğini söyledi bebeğin geceleri uyutmuyorsa vs.. ondan kaynaklanıyordur dedi...
Umarım seninkide böyle birşeydir.Zannetmiyorum ki ms olsun çünkü bu hastalık sinir sistemiyle ilgili beyinle alakalı,komutlarla ilgili yani..yürürken dengeni kaybetme,hareketlerde tutukluk vs...
Bu arada ege düşmüş çok geçmiş olsun....İnşallah bir daha yaşamazsınız...
betülcüm gözün aydın
evet seren ızlıyorum bende suan gecmıs.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?