Doğum yapmış olan anneler buraya....

Oy masallah erkencısın Allah kabul etsın.. saol canım :)

ahhh ahhh o foto üniversite zamanından 52 kilo idim
şimdik 84 kiloyum canım.
bizde sizi öpüyoruz Şeniz

günaydın kızlarrr
başladım bu sabah soğan suyuna bakalım kaç gün yapcam biraz tembelim sanırım.
hatta abartıp akşamları yatmadan öncede ballı sirkeli su içmeye başladım .
dün akşam zaten miden çöplüğe döndü sütüm biraz azaldı gibi hissettim 3 bardak ısırgan + rezene çayı
1 bardak still tea bide bu sirkeli su.... hakkımızda hayırlısı bakalım

afiyet olsun deryacım.bol bol süt yapsın.bebeğine yarasın... cokacimcoook bu kek tarii blogumda var.isteyen alabilir...

Son düzenleme:
Günaydınlar..
Serapcım hayırlı ugurlu olsun inşallah dilediğin kiloya gelirsin canım..
Bende dün bacağımdaki kesilme için genel dahiliyeden randevu aldım pazartesiye verdiler...Hayırlısıyla umarım birşey çıkmazDün moralim çok bozuldu nete bacakların güçsüz düşmesi kesilmesi gibi birşeyler yazdım fıtık ve MS hastalıgı yazdısenağlamaFıtık hadi neysede ms hastalıgını bilen varmı bilmiyorum...Allahım çok korkuyorum ya inşallah kötü birşey değidir bu bacak ağrım..Allah sağlık sıhat afiyet versin herekese...

duygucum geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun değildir..daha dr.a gitmeden araştırıp durma bence kafanı yorma boşu boşunaa

günaydın bütün eylül anneleri.nasılsınız?geçmişi okuyamadım.hasta olan bütün annelere ve bebeklerine geçmiş olsun.hepinizi kocaman kocaman öptüüüüüüm.Şeniz

HERKESE GÜNAYDIN hihoyyyt

BENDE BUGÜN 2 İNCE DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ DİYET PEYNİR VE DOMATESLE REJİME BAŞLADIM İNŞALLAH BU İGRENÇ KİLOLARDAN BİR AN EVVEL KURTULURUM:sm_cool:

BETÜL GÖZÜN AYDIN yerimseniben

SERAP ABLAMDA AKAPUNTKURDAN SONUÇ ALDI O DOĞUM YAPMADI AMA 105 KG DI kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ 75 AMA 3 SENEDİR DEVAM EDİYOR TABİ ŞİMDİDE KORUMADA DARISI BAŞINA

DUYGU GEÇMİŞ OLSUN CANIM

eekimsecik kalmamış yinee ( ehh bende gidiyim bari kendinize ve beişlerinize iyi bakın anneler

a.s.Günaydın Arkadaşlar

Canım benimde bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımı katlayamıyorum...Sanki dün bütün gün koşmuşumda idman ağrıları çekiyorum...
Romatizmadan şüphelendim ve dr.a gittim kana filan bakıldı çok şükürü bir şey çıkmadı...
Bana çok yorgunluktan olabileceğini söyledi bebeğin geceleri uyutmuyorsa vs.. ondan kaynaklanıyordur dedi...
Umarım seninkide böyle birşeydir.Zannetmiyorum ki ms olsun çünkü bu hastalık sinir sistemiyle ilgili beyinle alakalı,komutlarla ilgili yani..yürürken dengeni kaybetme,hareketlerde tutukluk vs...

Bu arada ege düşmüş çok geçmiş olsun....İnşallah bir daha yaşamazsınız...

duygucum geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun değildir..daha dr.a gitmeden araştırıp durma bence kafanı yorma boşu boşunaa

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Edacım inşallah benimkide seninki gibi birşeydir ama farklı olarak mesela Ege yi kucagıma aldıgım anda ayaklarım yerden kesiliyor hemen bir yere oturmam gerekıyor o anda yoksa düşçeğimi hissediyorum:1no2:Ayaklarım güçsüzleşiyor yani anlıcagın...Sendede oluyormu canım??

GÜNAYDINLAARRR:teytey:

KIZLAR DUYDUNUZMU ANNE COCUK FUARI VARMIŞ AMA GEÇMİŞŞŞ
ORAYA GIDEN OLDUMU YA BOLE FUARLAR OLURSA BILDIRSELER YA BİZE YAHUUUU OFF KACTI BU SENE YAAAsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…