Doğum yapmış olan anneler buraya....

GÜNAYDINLAARRR:teytey:

KIZLAR DUYDUNUZMU ANNE COCUK FUARI VARMIŞ AMA GEÇMİŞŞŞ
ORAYA GIDEN OLDUMU YA BOLE FUARLAR OLURSA BILDIRSELER YA BİZE YAHUUUU OFF KACTI BU SENE YAAAsenağlama

ben duymuştum ama istanbulda olmayınca ilgilenmemiştim... hiç haber vermek aklıma gelmedi. üzüldüm şimdi bak.... :çok üzgünüm:

ben duymuştum ama istanbulda olmayınca ilgilenmemiştim... hiç haber vermek aklıma gelmedi. üzüldüm şimdi bak.... :çok üzgünüm:

senağlamaNEYSE GECTI ARTIKIN OLE BISEY DUYDUGUNUZDA YAZIN ARKADASLAR IST VEYA BASKA YER EN AZINDAN ORDAKILER GIDER BARİ:)))
NEYSE GECTI KISMET DEGILMS NAPAAKKK

seren ya ben de 12 kilo almıştım ama hiç veremedim 8 kilo fazlam var hala :
VALLA CNM BEN HIC DIYET FALAN YAPMADIM EMZIRIYORUM ZATEN
BEN BIRAZ HAREKETLIYIMDIR YERIMDE PEK DURAMAM ONDAN VERDIM BELKIDEnaniknanik
BİDE EGE COK ERKEN KALKIYOR GECE HİÇ UYUMUYORDU NERDEYSE UYKUSUZLUKTA ERİTTİ BENİ ONDAN BOLE KILO VERDIM
AMA TEK HOSUMA GIDEN ŞEY GOREN ŞAŞIRIYOR OGLUMU YİĞENİM VEYA KARDEŞİM SANIYOLAR:roflol::roflol:

haaa ben seni bi kere adet oldun da sonra tekrar olmadın sanıyodum kimle karıştırdıysam artıkbenneyaptımki ben ikinciyi olamadım 3 gün gecikti de yanıma yandaş arıyordumsenağlama

haaa ben seni bi kere adet oldun da sonra tekrar olmadın sanıyodum kimle karıştırdıysam artıkbenneyaptımki ben ikinciyi olamadım 3 gün gecikti de yanıma yandaş arıyordumsenağlama

KIS ILKINI OLMUSSUN MADEM BUKADAR KORKUYON SİPİRAL TAKTIRSANA
BEN HASTALANMAYI BEKLIYORUM HASTALANIM İLK İŞİM SİPİRAL TAKTIRMAK OLACAK
ÖLE KOCİŞ TAKKESIYLE FALAN UGRAŞAMAM SONRA KURŞUN ANAVATANA GİRER MİRER NEMELAZIM BEN AYAGIMI SAGLAM KAZIGA BAĞLİM NOLUR NOLMAZsırnaşık şey
AH Bİ HASTALANSAM BEKLİYORUZ İŞTE............................

spiralde bayıltıyolar artık korkucak bişi yok en temız yöntem aslında..DUYGU çok geçmiş olsun..iyi haberle dön işallah..bende son dönemlerınde hamılelıgımın deve gibi olmuştum..iki adımda dizlerimin bağı çözülüyodu kendılıgınden oturuverıyodum..hem kılo hemnde yok plesanta öndeymiş olayı derken en kalın yerım guya hiç kırmadığım bacak ve uyluk kemıklerım benı taşımaz olmuştu..bide zavallı anneciğimin varıslı bacaklarına bakar bı hayat nasıl ınsanı bu hale getırır derdım..eh onun yaşında bende öyle olucam herallde bitane doğurmayla mavili kırmızılı harıta gıbı hortladı varısler..yazın eşimin yanında nasıl denıze giricem bılmyorum çirkin bi görüntü..lazer falan bişiler yaptrcm heralde..ms miş falan hiç aklına bile getirme allah korusun..bence hamılelıkten kalan küçük arızalar bunlar..belkı fizik tedavi verir enfazla..geçmiş olsun..

SERAP hayırlı olsun..bende lısede gitmiştim..o sıralar turkıyıyenın en meşhur akapunkturcusu nimetreşidi diye bi adama..bana belkı çok fazla kılo vermıceksın ama ben senın metobolızmanı hızlandırıp düzenlıcemdemişti..aynen öyle oldu..ilk iki ay birkaç kılo verdım ve bıraktım..ama akabındekı aylar kılo vermemim kolaylaştıgını,bağırsaklarımın hızlandıgını farkettım..kılo problemı zaten ya metobolızma yada hormon olayı..tabi günde 4500 kalori almıyosak..

selam kızlar hihoyyyt
duygucum aklına öle seyler getirme cnm ya basit bi ağrıdr inş..fisfisfis
herkese iyi sohbetleer kızlar buralar bugun durgun mu ne benneyaptımkiokuyup cıkıyo herkes bende dahil:)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…