Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende hıpnoza gıtmek ıstıyorum :ecrin_bebek:
Bende istiyorum ama kilo vermek için değil acaba neler söylerim diyekaydirigubbakcemile3
Bu arada umutcumm avr. yakasına bu ay sonu gelecektin yanlış hatırlamıyorsam..bana haber vermeyi unutma...

Canım bende o şekilde olmuyor ama sen yine dr.a git..ihmal etme...belki tansiyon filanda olabilir...

tamam edacım..allahtan bir mani olmazsa inşallah...bende hipnozu çok merak ediyorum..enteresanCADIARZUamaeşimolmasın yanımda neolur neolmazkaydirigubbakcemile3bizde bugun rotavirüs ikinciyi olduk..allahıö her aşıda bişi olacakmı yanetkı yapıcakmı paranoyasına kapılıyorum..çeneme vuruyo...ve bu doktor iltihap yok dedi..buyrun burdan yakın..ama bunu gözüm tuttu..artık hep buna götürücem..yınede sünneti erken olmamamız gerekıyomuş..buda binevi dogum anomalilisi heralde..ama neden oluyo acaba..tabiiki buna şükürler olsun..MAİBEYAZ negüzel namaza kalkmış..namaz kılıyomuş..allah kabul etsin..ben şimdi anladım ondaki bu tevekkel halin nedenini..namaz kılan insanın ruhsağlığı en başta çok iyi oluyo..allah bizede nasip etsin..nedyim.ben hersabah o saatde kalkıyorum bazen dahada erken..kuzum erkenden uyanıyo..ama eskıden bende kılmıştım boyle sabah ezanında özellıkle..göğün kapılarının ilk açıldıgı anlar derler..bi başka huzur..ama arkası gelmedi tabi..:1ninca:

:CüvCüv:

evet canım gercekten insan namazdayken bi başka düşünüyo vee insanın ruhunu temizliyo
ve herseyde pozitif düşünebiliyosun..:1rolleyes:gercekten boş seylerle uğrasıp insan beynini meşgul ediyo..bende öle namaz kıldım kılalı cok huzurluyum allah herkese nasip etsin..:Saruboceq:
inşllah tekrardan başlarsın cnmyerimseniben

Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?

Canım selam;
sende yeni katıldın sanırım. Ben kızımdan ve gelen misafirlerden pek bakamıyorum.Ama hoşgeldin. Htiyil canım benim kızım da son ayda çok az kilo almıştı. Yaklaşık 350 gr almıştı seninki yine iyi almış. Ve az aldı diye doktor idrar tahlili istedi.Genelde kilo alımı az olunca idraryolu enfeksiyonu olabilirmiş. Ve evet kızımda idraryolu enfeksiyonu çıktı.Bi antibiyotik şurup verdi ama geçmemiş, şimdi idrar kültürü yaptırdık, perşembe yada cuma doktora gidip göstereceğiz bakalım inşallah düzelir artık kızım.

Ben 3.5 aylıkken meyvesularına başladım canım.Ama ben mama takviyesi de yapıyordum ve halada yapıyorum.Eğer sırf anne sütü gidiyorsanız bence biraz daha bekle ve 6.aydan sonra yavaş yavaş başla. Ama biraz meyvesularını tattırabilirsin bence.

Seren alemsin yaa..:roflol: canım benim...

Sagol umutcum inşallah önemli birşey değildir pazartesi saat 12 ye randevum hayırlısıyla birşey yoktur inşallah.Bende dogumun hatıraları olabılır dıye düşünüyorum cunku ben 26 kg alıp 5.5 ayda 27 kılo verınce vücüdum dengesizleşti sanırım.Eşim senin cok hızlı kılo alıp vermenın çok etkisi var bence diyor ama bakalım doktor ne dicek..
Canım çok teşekkürler umarım öyledir...
Sağol Edacım gıdıcem bakalım ne dicek..
Umutcum sizede geçmiş olsun inşallah aşı yan etki yapmaz canım kuzuna
Allah kabul etsın canım ne guzel demek 5 vakit kılıyorsun..Allah bizlerede nasip etsin inşallah...

ay ben dayanamadım bu hafta basladım eklere kendı kendımın doktoru oldum vaallasırnaşık şey
ogluşum herbişeyi yiyor sonra tatlı nıyetıne benıde yiyor:lepi:
yogur(kendım mayalıyorum) sebze corbası(kendım evde yapıyorum) elma suyu veya puresi,havuc suyu ve gece yatarken muhallebiyapıp emzırıp uyutuyorum buarada sık sıkta emziriyorum löp löp yiyo valla ooohhhhh afiyet olsun tosun paşama:teytey:

Merhaba,
Evet yeni katildim gruba. Tesekkur ederim. Internette bebegim icin birseyler arastirirken buldum gruba.

bebegim 5 aylik ama dedigim gibi kilosu 6310 gr. Yasitlarina gore zayif geliyor bana. Galiba birkac hafta daha bekleyip yani 5.5 aylikdan sonra pirinc-unu, sebze ve meyve pureleriyle baslayacagim. Umarim bunlardan sonra kilo alir.

doğru..27 kilo..al ver..kolaymı...saol duygucum amin..işallah dokunmaz.......SALİHA ben korkuyorum senin güzel temennine amin demeye biliyomusun..çünki namaza başlarsan arkası gelir gibime gelıyo..yani önce örtünürsün,sonra hepten dunyadan elını ayağını çekersin gibimegelıyo..daha dogrusu ben vur deyınce öldüren,saplaması kayık biri oldugum için kendimden korkuyorum..halbuki hem namazını kılıp hemde kapanmıyan,dunyadan kopmamaş biçok insan var..bilemiyroum işte..eşimguya ilahıyatçı ama benden beter...yınede ben boğazda rakımıda içeyim,şemalim kaldırırsa bikinimide giyeyim istiyroum..bi arkadaş anlatmıştı..babası uzun zaman hovardalık yapmış,alemci bir adam..derken tövbe edip hacca gitmiş..bi akşam bi gelmişler eve baba zum olmuş vurmuş rakının dibine..kızı demiş baba sen ne yaptın baba şaşkın şaşkın bakıp akşamı kılmadım dimi gidip bi abdest alayım bari demiş..bana çok komık gelmişti..yani bende bolye olmayayımda...

seren yaaaa çok tatlısın anavatan kurşun heee:roflol::roflol::roflol:

Hayırlı olsun canım...İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

saolun kızlar birazdan gidecez bakalım nasıl bişeymiş. inşallah işe yarar.
duygucum geçmiş olsun canım

iyi ya güzelim gelsin arkası.. ne güzel hem bu dünyanı hem öbür dünyanı feraha ulaştırırsn
yaa örtünmeden kılan cok arkadaşlarımda var...elini ayağını niye cekceksin ki canım ben şimdi elimi ayağımı mı cektim bak bana hem namazımı kılıom hemde ooh pc başından yazdklarnızıda kacırmadan takip ediyorum..hihoyyythihoyyytaslında buu insanın elinde neyi yapıp yapmıcana karar vermek umutcum burda okuduğum kadarıyla mesajlarını...azimli kadınsın istedikten sonra allah verir istemezssende vermez tabii:)))
ee o adam gibi olmıycana inanıyorum ..sen iste yeter ki yaptıklarımız yine kendimiz için
inşallah başlarsın cicim ::))) AMİİİNN:)) :Saruboceq: (senin başlaman için dua da ederim sana kıs):Saruboceq:

canım benim teşekkür ederim a.s.:1hug:allah kabul ederse kılıyorum... inşallah canım
allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…