- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.881
evet şekerimherşey beyınde bitiyo madem kökten çözüm-tatlicadiarzu-
Bende istiyorum ama kilo vermek için değil acaba neler söylerim diyekaydirigubbakcemile3bende hıpnoza gıtmek ıstıyorum :ecrin_bebek:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Edacım inşallah benimkide seninki gibi birşeydir ama farklı olarak mesela Ege yi kucagıma aldıgım anda ayaklarım yerden kesiliyor hemen bir yere oturmam gerekıyor o anda yoksa düşçeğimi hissediyorum:1no2:Ayaklarım güçsüzleşiyor yani anlıcagın...Sendede oluyormu canım??
YOK KIS NE NISPET YAPICAM AZCIK KILO ALİM İSTİYORUM BENDE
KILO ALMAK ICIN BOL BOL KISIR YIYORUM VALLA
kaydirigubbakcemile2
Ben sana verım canım benım ıstedıgın kılo olsun.. kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:tamam edacım..allahtan bir mani olmazsa inşallah...bende hipnozu çok merak ediyorum..enteresanCADIARZUamaeşimolmasın yanımda neolur neolmazkaydirigubbakcemile3bizde bugun rotavirüs ikinciyi olduk..allahıö her aşıda bişi olacakmı yanetkı yapıcakmı paranoyasına kapılıyorum..çeneme vuruyo...ve bu doktor iltihap yok dedi..buyrun burdan yakın..ama bunu gözüm tuttu..artık hep buna götürücem..yınede sünneti erken olmamamız gerekıyomuş..buda binevi dogum anomalilisi heralde..ama neden oluyo acaba..tabiiki buna şükürler olsun..MAİBEYAZ negüzel namaza kalkmış..namaz kılıyomuş..allah kabul etsin..ben şimdi anladım ondaki bu tevekkel halin nedenini..namaz kılan insanın ruhsağlığı en başta çok iyi oluyo..allah bizede nasip etsin..nedyim.ben hersabah o saatde kalkıyorum bazen dahada erken..kuzum erkenden uyanıyo..ama eskıden bende kılmıştım boyle sabah ezanında özellıkle..göğün kapılarının ilk açıldıgı anlar derler..bi başka huzur..ama arkası gelmedi tabi..:1ninca:
Gorunusde cok hareketli ve canli. Ama son ay sadece 270 gr almis uzuldum tabii. En az 500 gram almasi gerekirken. Sen de mi 5 aylikken baslamisdin?
KIS ILKINI OLMUSSUN MADEM BUKADAR KORKUYON SİPİRAL TAKTIRSANA
BEN HASTALANMAYI BEKLIYORUM HASTALANIM İLK İŞİM SİPİRAL TAKTIRMAK OLACAK
ÖLE KOCİŞ TAKKESIYLE FALAN UGRAŞAMAM SONRA KURŞUN ANAVATANA GİRER MİRER NEMELAZIM BEN AYAGIMI SAGLAM KAZIGA BAĞLİM NOLUR NOLMAZsırnaşık şey
AH Bİ HASTALANSAM BEKLİYORUZ İŞTE............................
Seren alemsin yaa..:roflol: canım benim...
spiralde bayıltıyolar artık korkucak bişi yok en temız yöntem aslında..DUYGU çok geçmiş olsun..iyi haberle dön işallah..bende son dönemlerınde hamılelıgımın deve gibi olmuştum..iki adımda dizlerimin bağı çözülüyodu kendılıgınden oturuverıyodum..hem kılo hemnde yok plesanta öndeymiş olayı derken en kalın yerım guya hiç kırmadığım bacak ve uyluk kemıklerım benı taşımaz olmuştu..bide zavallı anneciğimin varıslı bacaklarına bakar bı hayat nasıl ınsanı bu hale getırır derdım..eh onun yaşında bende öyle olucam herallde bitane doğurmayla mavili kırmızılı harıta gıbı hortladı varısler..yazın eşimin yanında nasıl denıze giricem bılmyorum çirkin bi görüntü..lazer falan bişiler yaptrcm heralde..ms miş falan hiç aklına bile getirme allah korusun..bence hamılelıkten kalan küçük arızalar bunlar..belkı fizik tedavi verir enfazla..geçmiş olsun..
selam kızlar hihoyyyt
duygucum aklına öle seyler getirme cnm ya basit bi ağrıdr inş..fisfisfis
herkese iyi sohbetleer kızlar buralar bugun durgun mu ne benneyaptımkiokuyup cıkıyo herkes bende dahil:)kaydirigubbakcemile3
Bende istiyorum ama kilo vermek için değil acaba neler söylerim diyekaydirigubbakcemile3
Bu arada umutcumm avr. yakasına bu ay sonu gelecektin yanlış hatırlamıyorsam..bana haber vermeyi unutma...
Canım bende o şekilde olmuyor ama sen yine dr.a git..ihmal etme...belki tansiyon filanda olabilir...
tamam edacım..allahtan bir mani olmazsa inşallah...bende hipnozu çok merak ediyorum..enteresanCADIARZUamaeşimolmasın yanımda neolur neolmazkaydirigubbakcemile3bizde bugun rotavirüs ikinciyi olduk..allahıö her aşıda bişi olacakmı yanetkı yapıcakmı paranoyasına kapılıyorum..çeneme vuruyo...ve bu doktor iltihap yok dedi..buyrun burdan yakın..ama bunu gözüm tuttu..artık hep buna götürücem..yınede sünneti erken olmamamız gerekıyomuş..buda binevi dogum anomalilisi heralde..ama neden oluyo acaba..tabiiki buna şükürler olsun..MAİBEYAZ negüzel namaza kalkmış..namaz kılıyomuş..allah kabul etsin..ben şimdi anladım ondaki bu tevekkel halin nedenini..namaz kılan insanın ruhsağlığı en başta çok iyi oluyo..allah bizede nasip etsin..nedyim.ben hersabah o saatde kalkıyorum bazen dahada erken..kuzum erkenden uyanıyo..ama eskıden bende kılmıştım boyle sabah ezanında özellıkle..göğün kapılarının ilk açıldıgı anlar derler..bi başka huzur..ama arkası gelmedi tabi..:1ninca:
:CüvCüv:
evet canım gercekten insan namazdayken bi başka düşünüyo vee insanın ruhunu temizliyo
ve herseyde pozitif düşünebiliyosun..:1rolleyes:gercekten boş seylerle uğrasıp insan beynini meşgul ediyo..bende öle namaz kıldım kılalı cok huzurluyum allah herkese nasip etsin..:Saruboceq:
inşllah tekrardan başlarsın cnmyerimseniben
Canım selam;
sende yeni katıldın sanırım. Ben kızımdan ve gelen misafirlerden pek bakamıyorum.Ama hoşgeldin. Htiyil canım benim kızım da son ayda çok az kilo almıştı. Yaklaşık 350 gr almıştı seninki yine iyi almış. Ve az aldı diye doktor idrar tahlili istedi.Genelde kilo alımı az olunca idraryolu enfeksiyonu olabilirmiş. Ve evet kızımda idraryolu enfeksiyonu çıktı.Bi antibiyotik şurup verdi ama geçmemiş, şimdi idrar kültürü yaptırdık, perşembe yada cuma doktora gidip göstereceğiz bakalım inşallah düzelir artık kızım.
Ben 3.5 aylıkken meyvesularına başladım canım.Ama ben mama takviyesi de yapıyordum ve halada yapıyorum.Eğer sırf anne sütü gidiyorsanız bence biraz daha bekle ve 6.aydan sonra yavaş yavaş başla. Ama biraz meyvesularını tattırabilirsin bence.
Canım selam;
sende yeni katıldın sanırım. Ben kızımdan ve gelen misafirlerden pek bakamıyorum.Ama hoşgeldin. Htiyil canım benim kızım da son ayda çok az kilo almıştı. Yaklaşık 350 gr almıştı seninki yine iyi almış. Ve az aldı diye doktor idrar tahlili istedi.Genelde kilo alımı az olunca idraryolu enfeksiyonu olabilirmiş. Ve evet kızımda idraryolu enfeksiyonu çıktı.Bi antibiyotik şurup verdi ama geçmemiş, şimdi idrar kültürü yaptırdık, perşembe yada cuma doktora gidip göstereceğiz bakalım inşallah düzelir artık kızım.
Ben 3.5 aylıkken meyvesularına başladım canım.Ama ben mama takviyesi de yapıyordum ve halada yapıyorum.Eğer sırf anne sütü gidiyorsanız bence biraz daha bekle ve 6.aydan sonra yavaş yavaş başla. Ama biraz meyvesularını tattırabilirsin bence.
KIS ILKINI OLMUSSUN MADEM BUKADAR KORKUYON SİPİRAL TAKTIRSANA
BEN HASTALANMAYI BEKLIYORUM HASTALANIM İLK İŞİM SİPİRAL TAKTIRMAK OLACAK
ÖLE KOCİŞ TAKKESIYLE FALAN UGRAŞAMAM SONRA KURŞUN ANAVATANA GİRER MİRER NEMELAZIM BEN AYAGIMI SAGLAM KAZIGA BAĞLİM NOLUR NOLMAZsırnaşık şey
AH Bİ HASTALANSAM BEKLİYORUZ İŞTE............................
Hayırlı olsun canım...İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..
Günaydınlar..
Serapcım hayırlı ugurlu olsun inşallah dilediğin kiloya gelirsin canım..
Bende dün bacağımdaki kesilme için genel dahiliyeden randevu aldım pazartesiye verdiler...Hayırlısıyla umarım birşey çıkmazDün moralim çok bozuldu nete bacakların güçsüz düşmesi kesilmesi gibi birşeyler yazdım fıtık ve MS hastalıgı yazdısenağlamaFıtık hadi neysede ms hastalıgını bilen varmı bilmiyorum...Allahım çok korkuyorum ya inşallah kötü birşey değidir bu bacak ağrım..Allah sağlık sıhat afiyet versin herekese...
HERKESE GÜNAYDIN hihoyyyt
SERAP ABLAMDA AKAPUNTKURDAN SONUÇ ALDI O DOĞUM YAPMADI AMA 105 KG DI kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ 75 AMA 3 SENEDİR DEVAM EDİYOR TABİ ŞİMDİDE KORUMADA DARISI BAŞINA
DUYGU GEÇMİŞ OLSUN CANIM
SERAP hayırlı olsun..bende lısede gitmiştim..o sıralar turkıyıyenın en meşhur akapunkturcusu nimetreşidi diye bi adama..bana belkı çok fazla kılo vermıceksın ama ben senın metobolızmanı hızlandırıp düzenlıcemdemişti..aynen öyle oldu..ilk iki ay birkaç kılo verdım ve bıraktım..ama akabındekı aylar kılo vermemim kolaylaştıgını,bağırsaklarımın hızlandıgını farkettım..kılo problemı zaten ya metobolızma yada hormon olayı..tabi günde 4500 kalori almıyosak..
doğru..27 kilo..al ver..kolaymı...saol duygucum amin..işallah dokunmaz.......SALİHA ben korkuyorum senin güzel temennine amin demeye biliyomusun..çünki namaza başlarsan arkası gelir gibime gelıyo..yani önce örtünürsün,sonra hepten dunyadan elını ayağını çekersin gibimegelıyo..daha dogrusu ben vur deyınce öldüren,saplaması kayık biri oldugum için kendimden korkuyorum..halbuki hem namazını kılıp hemde kapanmıyan,dunyadan kopmamaş biçok insan var..bilemiyroum işte..eşimguya ilahıyatçı ama benden beter...yınede ben boğazda rakımıda içeyim,şemalim kaldırırsa bikinimide giyeyim istiyroum..bi arkadaş anlatmıştı..babası uzun zaman hovardalık yapmış,alemci bir adam..derken tövbe edip hacca gitmiş..bi akşam bi gelmişler eve baba zum olmuş vurmuş rakının dibine..kızı demiş baba sen ne yaptın baba şaşkın şaşkın bakıp akşamı kılmadım dimi gidip bi abdest alayım bari demiş..bana çok komık gelmişti..yani bende bolye olmayayımda...
seren yaaaa çok tatlısın anavatan kurşun heee:roflol::roflol::roflol:
Sagol umutcum inşallah önemli birşey değildir pazartesi saat 12 ye randevum hayırlısıyla birşey yoktur inşallah.Bende dogumun hatıraları olabılır dıye düşünüyorum cunku ben 26 kg alıp 5.5 ayda 27 kılo verınce vücüdum dengesizleşti sanırım.Eşim senin cok hızlı kılo alıp vermenın çok etkisi var bence diyor ama bakalım doktor ne dicek..
Allah kabul etsın canım ne guzel demek 5 vakit kılıyorsun..Allah bizlerede nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?