Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim cetvelim kaybolmuş:sm_confused:
seren gibi oldum bende bi cetvelime sahip çıkamıyorumkaydirigubbakcemile5

benim cetvelim kaybolmuş:sm_confused:
seren gibi oldum bende bi cetvelime sahip çıkamıyorumkaydirigubbakcemile5

hihoyyyt senede birgün ugrarsan benım gıbı gıder cetvelin tabiiikaydirigubbakcemile
bak ben tekrar kacmasın dıye ayda bir ugruyorum memleketimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada test yaptım bişiii cıkmadı e artıkta cıkmaz herhalde
duzene gırıcemki hamiş kalabileyim .... tabi ilerde:Saruboceq:

canım sen geçmişi okumuyosun herhal daha sabah burdaydım ata yerinde durmuyorki şimdi uyududa gene geldim kocamda geç gelcekmiş yalnız kalmıyım bari :içelim:

bu arada gözün aydın bakalım siprail ben taktıramıyorum öncesinde rahimden amaliyat olduğum iiçin ama bu korunma yöntemlerinde başka çareler bulmam lazım son dediklerinde haklısın çünkü

cnm koldan tıpa takılıyormmus koruma srecı sonuna kadar kolunda ınce bır metal gıbı bişey olacak o bırazdaha pahalı ama %80 garanti veriyorlar sipiral yerine onu düşünebilirsin hiç olmadı kontrol hapı oda emzırme bıttıgınde oda olmadı kociş takkesin razı gelecenyerimseniben

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin

kimse yokmu yaaa
herkes geçmişmi okuyor
halimecik naber berelerdesin seni hiç göremiyorum buralarda

Çok haklısın canım.. Bende 2,5 sene olmustu 5 vakıt kılıyordum cok sukur.. gercekten cok baska bır huzur.. ferahlık.. rahatlık..
ama ta kı hamıle kalana kadar.. hamıle kaldıgımda 1 aydan sonra fılan benım bulantılarım coktu..
butun gun uyku halı bır lokma yemeden yatıyordum.. boyle boyle 3-4 ay devam ettı.. o sırada butun namazlar aksadı tabı.. hıcbırını kılmıyordum..
tabı bır kere bıraktımı ucu da kacıyor.. halbukı dısardayken bıle yanımda bır namazlık bır esarp olurdu hep en yakın camıde kılardım..
en kısa zamanda tekrar baslamak ıstıyorum Allah hepımıze nasıp etsın..
bende acıgım ama ıkısı bır olmayacak dıye bırsey yok.. yapabıldıgımız kadarını yapmalıyız.. bır kısmını yapamıyoruz dıye hepten bırakmamalıyız..
Allah nasıp etsın daım etsın.. senın ıbadetlerını de kabul etsın canım..

Test mı yaptın kız hadı gozun aydın bende yaptım negatıftı :)

teşekkür ederim betülcüm ne güzel daha önce kılıyo olmana senin adına sewindim..
mutlu oldum :1hug:rabbim inş.. tekrar nasip eder..insan doğrulardan bazen kacmak ister.. yasakkelimeama gercek huzuru ben namazda buluyorum..ben hamileliğimde de 9 ay boyunca kıldım son günlerimde eğilemediğim için sandalyede kıldım bırakmak istemedim..hem bebişimede faydası olur die düşündüm manevi olarak yani:)şutarafagitti
inşallah kısa zamanda başlarsın canım benim seninde kabul etsin..canım seni ve aslanını öperimŞeniz

Test mı yaptın kız hadı gozun aydın bende yaptım negatıftı :)
heee yaptım valla negatıf cıktı cok sukur:))
senınde gozunaydın cnm:))))
ya buarada namazdan sozedıyorsunuz ya yemınederım gecmısı hıc okumadım yanı namazla ılgılı bişey bılmeden 3 gun once kayınvalıdeme dıyordumkı ben sabahları ege yuzunden hep erken kalkıyorum sabah namazınıda duyuyorum hep, kendı kendıme dusundum madem bukadar erken kalkıyorum namazamı baslasam acaba dıyede soledım valla... şimdi sizde namazdan bahsedınce bizim bebişler bizi ibadetemi yonlendırmek ıstıyo ne:)))) herkes aynı konuda hemfıkır cunku demekki eylul analarının son randı NAMAZ:)))
allah kılanlarınkini kabul etsın , rabbim bizlerede kılmayı nasıpetsın ınsallah
amiiiinnnnn:Saruboceq:a.s.

Amın canım amıın.. cok ıstıyorum gercekten.. ınsan alıstırdım mı gerısı gelıyor ama bır kere ıhmal etmeyedur.. seytan hemen yakalıyor ıste bır fırsat bulmasın devamı gelıyor..
her cumaları cuma saatı 1 er yasın okuyup olmuslerımıze gonderırdım.. ogluma dua ederdım bunu hamıleyken de hep yaptım ara ara da kıldım ama duzenlılıgı kalmamıstı yanı.. gobısımle normal kılıyordum ben kıldıgım zamanlarda cok buyuk olmadıgı ıcın.. kaydirigubbakcemile3
ama işte kactı ucu.. sımdı aynı duzene tekrar donmek ıstıyorum.. gercekten namaz kılan bır ınsan olmakla olmamak arasında manevı cok fark var.. kendı hıssıyatın acısından..
ınsallah canım dua et bana da olur mu..

Seren cım sende katıl hadı bırlıkte baslayalım :))
Bızım kı de hep namaz saatı kalkıyor emmeye.. aslında kalkmısken 4 rekat nedır ıste ama..
usengeclık yokmu.. umarım basarırız baslarız..
Allah nasıp etsın arkadasım..

Salıhacım bızde sızı opuyoruz canım Aslan la :)

kıs baslayalımmı gercekten:)))) ama dedıgın gıbı uyku tatlı gelıyo ınsana kalkacan emzırecen sonra abdest al kıl soguk dıyoruz uyku dıyoruz dedıgın gıbı usenıyoruz
ay napsak baslasakmı yaaa:)))
dur ben bu gece bı bakım kendıme namaz vaktı kalkıyorum nasılsa emzırım bakım drek yatıcammı yoksa kılmaya nıyetmı edecem kaydirigubbakcemile2
bu aksam kendımı bi denım sende dene okiş yarın haberlesiriz hadı optum hepınızı kocıs geldı yemek yıyeces herkese ii aksamlar
betüş yarın bekliyom bacım seni bakım uyku galıp gelecekmikaydirigubbakcemile3
kılmak muhım degıl kılıyomus gıbı kalkalım bakalım kalkabılecekmıyıza.s.:1hug:

kızlar ben akupunkturdan geldim 4+4 8 iğne taktı kulaklarıma
doktor birde diyet listesi verdi. uygulamaya çalışırsan haftaya 1 1.5 kilo verirsin dedi

kızlar ben akupunkturdan geldim 4+4 8 iğne taktı kulaklarıma
doktor birde diyet listesi verdi. uygulamaya çalışırsan haftaya 1 1.5 kilo verirsin dedi

Hadi hayırlı olsun canım..
İnşallah işe yarar.. uygulaması nasıl oldu ?
Acı varmıydı :) sonra gelısmelerıde bıze aktarıver etkı olup olmadıgına daır oldu mu :)

Hadi hayırlı olsun canım..
İnşallah işe yarar.. uygulaması nasıl oldu ?
Acı varmıydı :) sonra gelısmelerıde bıze aktarıver etkı olup olmadıgına daır oldu mu :)

yok canım hiç acımadı
doktor çok tatlı bi kadın yabancıymış
işte ben anlattım doğum yaptım filan... iğneleri taktı diyet listesini verdi. bu hafta kendini dinle bakalım. ne zaman acıkıyorsun tuvalete gitmen nasıl vb. diğer hafta konuşuruz dedi

evet betülcüm zaten sabah namazını 40 gün kılan kişi namaza alışır diyolar:):1rolleyes:
tabii canımm manevii olarak dedğin gibi çok fark var..allah daim etsin inş..
tabi cnm dua etmem mi özellikle edicem emin ol cnm benim.:Saruboceq:.
evet cok ilginçtir benim kide hep yaa ezan okunurken yada okunmussa kalkıyo..allahın bi çağrısı işte isteyeen uyaar istemeyen uymaz:1closedeyes:

başla serencim başla insanın en büyük manevi desteği bence secdede olmak..şutarafagitti
üşeniyoruz ama gercekten onuda yenmemiz lazım:) eger canı gönülden istersen emin ol
allah nasib edecektr diye inanıyorum...cicim:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…