Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım gelmeyi çok isterim bir mani çıkmazsa inşallah...
Aslında bizde de toplanabiliriz hem eşimi daha rahat ikna edebilirim...Neyse ayın sonuna çok var..yine konuşuruz...

:roflol::roflol::roflol:

Bence de eşin olmasın yanındakaydirigubbakcemile3 tedbiri elden bırakmamak lazım:smiley-cool:
Canım idrarda iltihap olup olmadığını nasıl anladı idrar tahlili yapmadan mı söyledi:uhm:
İnşallah dediği gibi iltihap yoktur...İnşallah dr.dan verim alırsın canım
Ayrıca sünneti de çok kafana takma zaten eninde sonunda sünnet ettireceğiz dolayısıyla ne kadar erken olursa o kadar iyi olur bebişlerimiz için..

Allah kabul etsin canım,benim eşimde beş vakit kılar ona bakarak heves ediyorum..
Bende en kısa zamanda başlayacağım...Allah bana ve isteyen herkese nasip eder İnşallah...

kızlar ben akupunkturdan geldim 4+4 8 iğne taktı kulaklarıma
doktor birde diyet listesi verdi. uygulamaya çalışırsan haftaya 1 1.5 kilo verirsin dedi

hadi bakalıımm ilk adımı attın umarım sağlıkla zayıflarsın :1hug:
çok kilom yok ama 3 kilocuğum var darısı bana..kaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin eşinin namazınıda.. inş..darısı sana canım amiinn sanada dua ediyiim canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:

Allah yardımcın olsun canım:teselli:Zor olucaktır eminim ama en azından bebeklerimiz baya büyüdüler artık ele avuca geliyorlar buda seni azda olsa teselli eder inşallah...

sağol cnm.bugün 2.günümüz bakalım.babaannesine zorluk çıkarmıyormuş.çok usluymuş.ama beni görünce bi çığlık atışı varki sorma.ahh ahh.napalım alışcaz.

hicrancım ceyline geçmiş olsun.büyük kızın içinde Allah yardımcın olsun.Allah iyi insanlarala karşılaştırsın.

duygucum bence kötü bişey yoktur.muhtemelen doğumdan dolayıdır.geçmiş olsun tatlım.

kimse yokmu yaaa
herkes geçmişmi okuyor
halimecik naber berelerdesin seni hiç göremiyorum buralarda

çalışmaya başladım cnm.bu aralar pek giremiyorum.sağol merak ettiğin için.

EDA saol canımbenim..işallah toplanırız,bana heryer uyar..sünnet dediğin gibi..allah dermansız dert vermesin..idrar kültürü testi yapılmıştı onbeşgün kadar önce..onun sonuclarına kızılayın dr u ilthap var dedi bu dr sınırda değerler yok bişi antibiyotiği gerektırcek bi durumhenuz yok ama olabılır sünnet gerek dedi..amin işallah iyi dra rast gelmek ne büyük şansmış..hele ınsanın çocugu olunca insan daha cok titizleniyo..SALİHA allah razı olsun..kalpten dua eden iyilikle her müslümanın duası kabulolsun işallah..Ben melamet hırkasını
Kendim giydim eğnime
Ar ü namus şişesini
Taşa çaldım kime ne
Haydar Haydar taşa çaldım kime ne

Sofular haram demişler
Aşkımın şarabına
Ben doldurur ben içerim
Günah benim kime ne
Haydar Haydar günah benim kime ne

Gah çıkarım gökyüzüne
Seyrederim alemi
Gah inerim yeryüzüne
Seyreder alem beni
Haydar Haydar seyreder alem beni

Gah giderim medreseye
Ders okurum Hak için
Gah giderim meygedeye
Dem çekerim aşk için
Haydar Haydar dem çekerim aşk için

Nesimi'yi sorsalar kim
Yarin ile hoş musun
Hoş olam ya olmayayım
O yar benim kime ne
Haydar Haydar o yar benim kime ne
çok severim bu türküyü..canı gönülden ibadetiyle yaşıyabilene gıpta ederim..kalpleride birtek o bilir bunuda bilirim...

ben vermek istediğin mesajı anladım canım...a.s
(bu can benim kimene..!!!)tabii herkes dilediği gibi yasamaya özgür
allah herkese nasıl yasamak istiyosa öyle de ölüm nasip etsin:Saruboceq:
saol canımcım inş..seninde duan kabul olur allah sende de razı olsun..:1rolleyes:

Bazen acı dinmez,
bazen de yağmur..
sevgilim üzülme,
her şey unutulur..
suskunuz bu aksam üstü,
hasrete yanmışız, neylersin.."
ve
"birazdan kudurur deniz..
birazdan dalgaların sırtından,
üst üste fışkıran rüzgarlar,
bir intikam gibi saldırınca üstüne;
yüzüne şarkılar çarpar,
yüzüne şiirler çarpar, ağlarsın..
sen artık buralarda duramazsın.."

Yusuf Hayaloğlu Allah rahmet eylesin::

kızlar iyi akşamlar adet oldum ve çook gerginim oldukya daha ne gerginliği anlamadım gitti

betül gözünaydın canım ohh hamiş değilmişinkaydirigubbakcemile2

duygucum geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallah merak etme :teselli:bendede gece yatarken ayağıma bir sıkıntı giriyor nette araştırdım huzursuz bacak sendromuymuş daha neler görecez valla:1no2:

serap kız kolay gele defolsun gitsin kilolar hadi inş.:lepi:

namaz kılma konusu var ne güzel aslında birbirimizi teşvik etmek iyi bir şey bende kılmıyorum önceden kılardım birde arapça biliyorum Kuran-ı bilipte okumamak daha günahmış hamişken yine Yasin okurdum çocuk oldu olalı 3-4 kere anca okudum bu canavardan biraz zor ama tabe bunlar bahanesi olamaz inş destek olur birbirimize başlatırız ben bir ara samanyolundaki sırlar dünyası birde adı neydi onun ya cehennme düşüyolarda hesap veriyolar heh onu izledim mi korkar ertesi gün namaza başlardım inş o korkuyu Allah bana tekrar salsında başlıyayım bende:Saruboceq:

karçiçek tebrikler Allah kabul etsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
a.s.
evet arzucum bende oldum 4.cüyü ve son günündeyim..bendede oluyo yaa yorgun hissediyorum kendimi halsz hiç bişi yapmak gelmio içimden..:sm_confused:
kesinlikle cnm allah rızası için birbirimizi teşvik için acıldı bu konular bölee uzadı..bende öle cnm kuran biliyorum ama işte bebişten dolayı pek fırsat olmuo malesef bende anca 3.4 kez okudm insallah arkası gelir he canım namaza baslamanda vesileyle olmuş ne güzel..:1hug:
bende hep anlamlı rüyalar görürdümm öylee karar verdim kılmaya...sadece korkudan çok kendi bedenimizin sıhati ve huzurumuz için kılmalıyız...arzucum
hatta gecen ahmet maranki demişti kii namaz kılmak insan sağlığı içinde cok faydalı..
her secdeye eğilişimizde beyinimizde ki kan dolaşımı hızlanırmış..kaydirigubbakcemile2
saol bitanem bende seni tebrik ederim canım benima.s.

selam kızlarrr ben geldimm bu gün çok yoruldum dün iki kızkardeşim eşleri ile beraber geldiler süprizzzz birini biliyodum ama diğeri süpriz oldu daha doğrusu neyse dün akşam üstü o yoğunluğum vardı gece yatıya kaldılar yedik içtik konuştuk vss sonra millet yattı ben bulaşık makinasını doldur biberonları yıka makinaya koy derken gece oldumu sana 3 sabah kızlar kalkıp eşleri ile düşmüşler yola beni uyandırmamışlar uyuyayım diye bir uyandım saat 8:20 tuba yı uyandırıp okula gönderdim ceylinin mamasını yedirdim altını temizleyip 9 da yatırdım yine sonra yattım gene ben ceylinin sesine uyandım ki saat 11:45 eşim uyuyayım diye uyandırmamış bu defa nettin herüffffffffffffff dedim 11 de dr randevumuz vardı ya ceylin için dedim kalkıp kızı giydirdim kociş mamasını hazırlamış yedirdik çıktıkkk ve randevumuza geciktiğimiz için tam 1,5 saat beklemek zorunda kaldık sonra gelirken market alışverişi eve gel yemek faslı derken akşam yemeğine küçük kızkardeşim geldi bu akşamda bugün bir işe girmişti hamile olan kardeşim yanii beğenmemiş yarın gitmicem diyorrr yorgun olduğundan buraya gelin yemeğe dedim şu kızda bir kendine göre iş bulamadı meğer sanayi sitesinde araç parçalarının satış yeri imiş donmuş bütün günnn yemek yiyememiş ordan bir lokantadan geliyormuş yemekleri tiksindim diyorr şu hastane işide olmadı ya onada üzülüyorr offf bunca sıkıntım varken birde kardeşime üzülüyorum napiimmm allah yardımcısı olsunn zor valla hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

günaydın kızlar...
kızlar ne güzel namazdan bahsetmişsiniz...hepimizin ahiret inancı var.... cennete ve cehenneme inanıyoruz öyle değil mi.... namaz kılmak bizim borcumuz... biz bu borcu bu dünyada ödemesek öteki dünyada ödeyeceğiz.... o yüzden mutlaka kılınacaksa bu dünyada ipek seccadenin üstünde kılmak cehennmde ateş üstünde kılmaktan daha iyi.... ve namaz insana huzur veriyo, farklı bakış açısı veriyo... evet sağlığımız için de faydalı... hem bedenimizi hem vücudumuzu rahatlatıyo....

ama o şeytan yok mu... bazen ben de nefsime uyup, uyuyakalıyorum.. rabbim hepimize dört dörtlük dinimizi yaşamayı nasip etsin inşallah...

arzucum senden alıntı yaptım kusura bakma ama geçmişi okuyamayacagım için.hadi hayırlı olsun adet olmuşsun ben en başından beri hiç aksamadan düzenli bir şekilde oluyorum.
betül gözün aydın hamilelikten şüpheleniyordun sanırım ama degilmişsin hadi hayırlısı.
duygu canımm hayırdır sen rahatsızsın galiba dra gideceksin anladıgım kadarıyla bacaklarından bende de bacaklarım oturdugumda hareket ettirirken hep katır kutur sesler çıkıyor anlamadım güzel haberlerini bekliyoruz güzel arkadaşım.
namaz konusu olmuş sanırım Allah tüm kılanların namazlarını dualarını kabul etsin. bende kılıyorum gerçekten namaz kılarken huzur buluyorum.
serennn bir iki sayfada yazılarını gördüm canım inşllah Egemizde sende iyisindir.
BÜTÜN güzel arkadaşlarım hepinizi çok özledim ama bundan sonra geceleride olsa girecegim yazılarınızı okuyacagım emzirmeye kalktıgımda nasıl olsa pc boş olur bende çökerimm kaydirigubbakcemile3
Gül canım benimmm Ayçamız nasıl annesi sen nasılsın.
bu arada dün benim raporum bitti yarın yenileyecegim inşllah bir aksilik çıkmadan olur. eger olmazsa haftaya işe başlıyorum demektir. gamyoncuiremsu
ayten,eda,seda,derya,gülden,ismini sayamadıgım bütün güzel eylül anneleri ve bebişlerim hepinizi çok öpüyorum. a.s.
herkese güzel günler diliyorumm.

Gunaydın herkesee..

Arzucum ve Aslıcım tesekkur ederım saolun.. :)

Evet canım kesınlıkle cok dogru..Amın canım amıın..

Aslii canım nasılsın kısıtlı zamanlarda gırıyorsun pek gorusemıyoruz :)
Paşa da ıyıdır umarım..
:1hug:

betül sorma canım eşimden bana kalmıyor ama bundan sonra geceleri emzirmeye kalktıgımda mutlaka ugrayacagım. paşam iyi teyzesi kucagımda tam iyileştigimiz söylenemez bugün dra götürecegim.ASLANımız nasıl iyidir inşllah.

Gecmıs olsun canım atlatır ınsallah artık..
Emzırmeye kalkınca buraya mı gelıceksın yahu gece.. kaydirigubbakcemile3 olurmu oyle seey bosveer sen yatmana uyumana bakk.. :)
Valla ben gece emzırmeye zor kalkıyorum buraya gelebılcegımı hıc dusunemem bıle.. kaydirigubbakcemile3
Aslan da ıyı cok sukur oynuyor yanımda bırseyler soyleyıp duruyor valla kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese:)
Aslıcım gelmiş kaçırdım ya:a015:Mail atmıştım aslıcım ama okumadın sanırım orda seni neden geri arayamadığımı belirtmiştim hem aradığın için hemde msjın için çok teşekkür ederim canım arkadaşım iyiki varsın çok ince ve düşüncelisin.Benim minik kuzumda allahın izniyle iyidir inşallah..Öp benim yerime Ozan Egemi:1hug:

günaydın....şiirle başlamışız bu bir kılıç balığının öyküsüdür
yazılmasada olurdu...
ama bizi yeni sulara götürecek akıntı durdu
uskumrunun arkasından gidiyordu
sürünün içinde bende vardım
sırtımda bir zıpkın yarası
mutlu olmasına mutluydum
nedense gitmiyordu kulağımdan; bir türlü
ağ var! sesleri
deniz kızı girmiş düşüme ben iflah olmam
dalyanları birbirine katmak orkinosların harcı
dolanınca ağa çok geçmeden küserim
bir çocuk bile çeker sandala beni bu kadar ağır olmasam
beni böyle koşturan yaşama sevinci
kanal boyunca bir oyana bir bu yana
siz yokmusunuz siz; derya kuzuları
kestim kılıcımla karanlığımı dibin
yakamoz içinde bıraktım suları
Ah! aysız gecelerde olur ne olursa
sırtımda bir zıpkın yarası
atın beni mor kuşaklı bir takaya götürün
iğ gözlerimde; kılıcımda hüzün
satın beni satın beni
rakı için!
hayaloğlunada allah rahmet etsin...

ASLICIM hoşgeldin..daha sık gir..ozanıda özledik..gülyüzünü bi koyuver..HİCRAN negüzel ya babası mamalar hazırlayıp yediriyobenımkı düngece bi kalktı..bende uyandım ama ses vermedım baktım napıcak..gelmiş benı uyandırıyo nezaman yedi enson mama hazırliimi diye:)yani bi kaldırmiim şunu gidim hazırliim bakim bi ilgileniim yok..güm tekrar yatar..ama allahı var sabah 6gbı kalkınca bizimki 8 e kadar bi bakıyo bunada şükür..amayataktan kaltgı gbi bebeği salona koyar ne bı patık ne hrıka..salıncağa koyup açıyo tvyi karşısında uyukluyo:)ayy bende bi gerginim..bilmiyorum artık..amerıkadan arkadaşım geldı..netten tanışıp evlenmıştı oda..arkeolog kendisi..gelmiş beni merak edıyomuş heyecanlandım..bu hftasonu kuzum iyi olursa davet edicem..sevmıyodu amerıkayı bakalım nıcedır konuşamadık..msn falanda kullanmaz..belkı gerı dönmüştür...sıkıylıyorum yafu..hayatımda bi deişiklik yapmak istiyorum..evimi boyatsam acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…