- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.921
edacım umut nasipse mart sonu nisan başı bana gelmek istiyordu..o geldiği zamn seni de beklerim..tabii gelmek isteyen tüm arkadaşları..çok güzel olur katılırsanız..
namaz muhabbeti yapılmış.allh kılan arkadaşların hepsinin namazını kabul etsin..ben de eskiden kılabildiğim kadar kılıyordum.şimdiler de iyice saldım kendimi.en azından kılabildiklerimi kılsam çok iyi olacak..
doğru..27 kilo..al ver..kolaymı...saol duygucum amin..işallah dokunmaz.......SALİHA ben korkuyorum senin güzel temennine amin demeye biliyomusun..çünki namaza başlarsan arkası gelir gibime gelıyo..yani önce örtünürsün,sonra hepten dunyadan elını ayağını çekersin gibimegelıyo..daha dogrusu ben vur deyınce öldüren,saplaması kayık biri oldugum için kendimden korkuyorum..halbuki hem namazını kılıp hemde kapanmıyan,dunyadan kopmamaş biçok insan var..bilemiyroum işte..eşimguya ilahıyatçı ama benden beter...yınede ben boğazda rakımıda içeyim,şemalim kaldırırsa bikinimide giyeyim istiyroum..bi arkadaş anlatmıştı..babası uzun zaman hovardalık yapmış,alemci bir adam..derken tövbe edip hacca gitmiş..bi akşam bi gelmişler eve baba zum olmuş vurmuş rakının dibine..kızı demiş baba sen ne yaptın baba şaşkın şaşkın bakıp akşamı kılmadım dimi gidip bi abdest alayım bari demiş..bana çok komık gelmişti..yani bende bolye olmayayımda...
tamam edacım..allahtan bir mani olmazsa inşallah...bende hipnozu çok merak ediyorum..enteresanCADIARZUamaeşimolmasın yanımda neolur neolmazkaydirigubbakcemile3bizde bugun rotavirüs ikinciyi olduk..allahıö her aşıda bişi olacakmı yanetkı yapıcakmı paranoyasına kapılıyorum..çeneme vuruyo...ve bu doktor iltihap yok dedi..buyrun burdan yakın..ama bunu gözüm tuttu..artık hep buna götürücem..yınede sünneti erken olmamamız gerekıyomuş..buda binevi dogum anomalilisi heralde..ama neden oluyo acaba..tabiiki buna şükürler olsun..MAİBEYAZ negüzel namaza kalkmış..namaz kılıyomuş..allah kabul etsin..ben şimdi anladım ondaki bu tevekkel halin nedenini..namaz kılan insanın ruhsağlığı en başta çok iyi oluyo..allah bizede nasip etsin..nedyim.ben hersabah o saatde kalkıyorum bazen dahada erken..kuzum erkenden uyanıyo..ama eskıden bende kılmıştım boyle sabah ezanında özellıkle..göğün kapılarının ilk açıldıgı anlar derler..bi başka huzur..ama arkası gelmedi tabi..:1ninca:
vet canım gercekten insan namazdayken bi başka düşünüyo vee insanın ruhunu temizliyo
ve herseyde pozitif düşünebiliyosun..:1rolleyes:gercekten boş seylerle uğrasıp insan beynini meşgul ediyo..bende öle namaz kıldım kılalı cok huzurluyum allah herkese nasip etsin..:Saruboceq:
inşllah tekrardan başlarsın cnmyerimseniben
kızlar ben akupunkturdan geldim 4+4 8 iğne taktı kulaklarıma
doktor birde diyet listesi verdi. uygulamaya çalışırsan haftaya 1 1.5 kilo verirsin dedi
Canım gelmeyi çok isterim bir mani çıkmazsa inşallah...
Aslında bizde de toplanabiliriz hem eşimi daha rahat ikna edebilirim...Neyse ayın sonuna çok var..yine konuşuruz...
Allah kabul etsin canım,benim eşimde beş vakit kılar ona bakarak heves ediyorum..
Bende en kısa zamanda başlayacağım...Allah bana ve isteyen herkese nasip eder İnşallah...
Allah yardımcın olsun canım:teselli:Zor olucaktır eminim ama en azından bebeklerimiz baya büyüdüler artık ele avuca geliyorlar buda seni azda olsa teselli eder inşallah...
Günaydınlar..
Serapcım hayırlı ugurlu olsun inşallah dilediğin kiloya gelirsin canım..
Bende dün bacağımdaki kesilme için genel dahiliyeden randevu aldım pazartesiye verdiler...Hayırlısıyla umarım birşey çıkmazDün moralim çok bozuldu nete bacakların güçsüz düşmesi kesilmesi gibi birşeyler yazdım fıtık ve MS hastalıgı yazdısenağlamaFıtık hadi neysede ms hastalıgını bilen varmı bilmiyorum...Allahım çok korkuyorum ya inşallah kötü birşey değidir bu bacak ağrım..Allah sağlık sıhat afiyet versin herekese...
kimse yokmu yaaa
herkes geçmişmi okuyor
halimecik naber berelerdesin seni hiç göremiyorum buralarda
EDA saol canımbenim..işallah toplanırız,bana heryer uyar..sünnet dediğin gibi..allah dermansız dert vermesin..idrar kültürü testi yapılmıştı onbeşgün kadar önce..onun sonuclarına kızılayın dr u ilthap var dedi bu dr sınırda değerler yok bişi antibiyotiği gerektırcek bi durumhenuz yok ama olabılır sünnet gerek dedi..amin işallah iyi dra rast gelmek ne büyük şansmış..hele ınsanın çocugu olunca insan daha cok titizleniyo..SALİHA allah razı olsun..kalpten dua eden iyilikle her müslümanın duası kabulolsun işallah..Ben melamet hırkasını
Kendim giydim eğnime
Ar ü namus şişesini
Taşa çaldım kime ne
Haydar Haydar taşa çaldım kime ne
Sofular haram demişler
Aşkımın şarabına
Ben doldurur ben içerim
Günah benim kime ne
Haydar Haydar günah benim kime ne
Gah çıkarım gökyüzüne
Seyrederim alemi
Gah inerim yeryüzüne
Seyreder alem beni
Haydar Haydar seyreder alem beni
Gah giderim medreseye
Ders okurum Hak için
Gah giderim meygedeye
Dem çekerim aşk için
Haydar Haydar dem çekerim aşk için
Nesimi'yi sorsalar kim
Yarin ile hoş musun
Hoş olam ya olmayayım
O yar benim kime ne
Haydar Haydar o yar benim kime ne
çok severim bu türküyü..canı gönülden ibadetiyle yaşıyabilene gıpta ederim..kalpleride birtek o bilir bunuda bilirim...
Bazen acı dinmez,
bazen de yağmur..
sevgilim üzülme,
her şey unutulur..
suskunuz bu aksam üstü,
hasrete yanmışız, neylersin.."
ve
"birazdan kudurur deniz..
birazdan dalgaların sırtından,
üst üste fışkıran rüzgarlar,
bir intikam gibi saldırınca üstüne;
yüzüne şarkılar çarpar,
yüzüne şiirler çarpar, ağlarsın..
sen artık buralarda duramazsın.."
Yusuf Hayaloğlu Allah rahmet eylesin::
kızlar iyi akşamlar adet oldum ve çook gerginim oldukya daha ne gerginliği anlamadım gitti
betül gözünaydın canım ohh hamiş değilmişinkaydirigubbakcemile2
duygucum geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallah merak etme :teselli:bendede gece yatarken ayağıma bir sıkıntı giriyor nette araştırdım huzursuz bacak sendromuymuş daha neler görecez valla:1no2:
serap kız kolay gele defolsun gitsin kilolar hadi inş.:lepi:
namaz kılma konusu var ne güzel aslında birbirimizi teşvik etmek iyi bir şey bende kılmıyorum önceden kılardım birde arapça biliyorum Kuran-ı bilipte okumamak daha günahmış hamişken yine Yasin okurdum çocuk oldu olalı 3-4 kere anca okudum bu canavardan biraz zor ama tabe bunlar bahanesi olamaz inş destek olur birbirimize başlatırız ben bir ara samanyolundaki sırlar dünyası birde adı neydi onun ya cehennme düşüyolarda hesap veriyolar heh onu izledim mi korkar ertesi gün namaza başlardım inş o korkuyu Allah bana tekrar salsında başlıyayım bende:Saruboceq:
karçiçek tebrikler Allah kabul etsin canım
kızlar iyi akşamlar adet oldum ve çook gerginim oldukya daha ne gerginliği anlamadım gitti
betül gözünaydın canım ohh hamiş değilmişinkaydirigubbakcemile2
duygucum geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallah merak etme :teselli:bendede gece yatarken ayağıma bir sıkıntı giriyor nette araştırdım huzursuz bacak sendromuymuş daha neler görecez valla:1no2:
serap kız kolay gele defolsun gitsin kilolar hadi inş.:lepi:
namaz kılma konusu var ne güzel aslında birbirimizi teşvik etmek iyi bir şey bende kılmıyorum önceden kılardım birde arapça biliyorum Kuran-ı bilipte okumamak daha günahmış hamişken yine Yasin okurdum çocuk oldu olalı 3-4 kere anca okudum bu canavardan biraz zor ama tabe bunlar bahanesi olamaz inş destek olur birbirimize başlatırız ben bir ara samanyolundaki sırlar dünyası birde adı neydi onun ya cehennme düşüyolarda hesap veriyolar heh onu izledim mi korkar ertesi gün namaza başlardım inş o korkuyu Allah bana tekrar salsında başlıyayım bende:Saruboceq:
karçiçek tebrikler Allah kabul etsin canım
günaydın kızlar...
kızlar ne güzel namazdan bahsetmişsiniz...hepimizin ahiret inancı var.... cennete ve cehenneme inanıyoruz öyle değil mi.... namaz kılmak bizim borcumuz... biz bu borcu bu dünyada ödemesek öteki dünyada ödeyeceğiz.... o yüzden mutlaka kılınacaksa bu dünyada ipek seccadenin üstünde kılmak cehennmde ateş üstünde kılmaktan daha iyi.... ve namaz insana huzur veriyo, farklı bakış açısı veriyo... evet sağlığımız için de faydalı... hem bedenimizi hem vücudumuzu rahatlatıyo....
ama o şeytan yok mu... bazen ben de nefsime uyup, uyuyakalıyorum.. rabbim hepimize dört dörtlük dinimizi yaşamayı nasip etsin inşallah...
Aslii canım nasılsın kısıtlı zamanlarda gırıyorsun pek gorusemıyoruz :)
Paşa da ıyıdır umarım.. :1hug:
betül sorma canım eşimden bana kalmıyor ama bundan sonra geceleri emzirmeye kalktıgımda mutlaka ugrayacagım. paşam iyi teyzesi kucagımda tam iyileştigimiz söylenemez bugün dra götürecegim.ASLANımız nasıl iyidir inşllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?