- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.941
ASLICIM hoşgeldin..daha sık gir..ozanıda özledik..gülyüzünü bi koyuver..HİCRAN negüzel ya babası mamalar hazırlayıp yediriyobenımkı düngece bi kalktı..bende uyandım ama ses vermedım baktım napıcak..gelmiş benı uyandırıyo nezaman yedi enson mama hazırliimi diye:)yani bi kaldırmiim şunu gidim hazırliim bakim bi ilgileniim yok..güm tekrar yatar..ama allahı var sabah 6gbı kalkınca bizimki 8 e kadar bi bakıyo bunada şükür..amayataktan kaltgı gbi bebeği salona koyar ne bı patık ne hrıka..salıncağa koyup açıyo tvyi karşısında uyukluyo:)ayy bende bi gerginim..bilmiyorum artık..amerıkadan arkadaşım geldı..netten tanışıp evlenmıştı oda..arkeolog kendisi..gelmiş beni merak edıyomuş heyecanlandım..bu hftasonu kuzum iyi olursa davet edicem..sevmıyodu amerıkayı bakalım nıcedır konuşamadık..msn falanda kullanmaz..belkı gerı dönmüştür...sıkıylıyorum yafu..hayatımda bi deişiklik yapmak istiyorum..evimi boyatsam acaba:)
kızlar en yakın arkadaşım doğuma girdi.
canım benim suni sancı vermişler sesi kötü geliyodu 4 saat suni sancı takılı kalmış ve hiçbişey hissetmemiş hatta 80-90 lık doğum sancılarını hissetmemiş ben bile burda 9 doğuruyorum
allahım tez zamanda kurtarsın arkadaşımı ve bebeğimizi
canım benim suni sancı vermişler sesi kötü geliyodu 4 saat suni sancı takılı kalmış ve hiçbişey hissetmemiş hatta 80-90 lık doğum sancılarını hissetmemiş ben bile burda 9 doğuruyorum
hayırlısıyla kurtulur inşallah canım yaaa Allah yardımcısı olsun....
aytencim ben iyiyim şeker sen nasılsın istikrarlı arkadaşım benimmma.s.
öyleyim gerçekten :içelim: çok dikkat ediyorum ama sütüm gitmesin diyede humana çayımı içiyorum, sütümü içiyorum. çok şükür şimdilik süttee bir azalma yok. bakalım inaşşallahhhhhhhhhhhhhhh yarrraaabbbimmmmmmmmmmmmmm atıcam 10 kg :
öyleyim gerçekten :içelim: çok dikkat ediyorum ama sütüm gitmesin diyede humana çayımı içiyorum, sütümü içiyorum. çok şükür şimdilik süttee bir azalma yok. bakalım inaşşallahhhhhhhhhhhhhhh yarrraaabbbimmmmmmmmmmmmmm atıcam 10 kg :
selam kızlarrrrr ben geldimm kız uyanıkkk kızkardeşim yeni gitti bende bakiim size dedimm naberler
Gulden gecmıs olsun umarım cıkmaz atesı.. masallah kuzuyaa nazar degmesıınn.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?