Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar namazdan bahsetmişsiniz bende önceleri kılıyordum hamileliğimde de dönem dönem kıldım ama şimdi gene işe başlayınca felan şeytana uymaya başladım aslında çok kılmak istiyorum bakalım tunahan da bazen sabah ezanında kalkıyor du bakalım üşenmem inşallah bende bu vesileyle başlarım Allah bütün kılanların namazlarını kabul etsin kılmayanlarda nasip etsin:Saruboceq:

Günaydın Umutcum hoşgeldin İsmet bonbonu napıyoo kızarıklıklar nasıl oldu?Benim eşimde sağolsun güzel bakar.Ben hafsonlarında falan kuaföre giderim alışverişe giderim eşime süt sağıp bırakırım o besler altını alır üstünü değiştirir ilgilenir yani.Haftafa en az 1 gun butun gun boyunca bakıyor yani Egeye.yerimsenibenAma bazende sabah erkeden kalkıyor diye der bana sen dinlen uyu ben alayım içeriye gideyim der ben kalkınca bır bakarım cocuk koltukta yada oyun halısında uyumus kalmıs buda karşısında bilgisayara bakıyor çoçuğun üstü örtülmemiş neden derim çünkü uykusu çok hafifmiş örterse uyanırmış ondan:bbo::roflol:Böylede ilginçler yani patik hırka zaten ben giydirmem öyle huyum yok ama bari üstünü ört beee demi ama...

günaydınn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, deryaaa cım nassılsın, aslıcım hoşgeldin özletme keendiini.

kızlar en yakın arkadaşım doğuma girdi.
canım benim suni sancı vermişler sesi kötü geliyodu 4 saat suni sancı takılı kalmış ve hiçbişey hissetmemiş hatta 80-90 lık doğum sancılarını hissetmemiş ben bile burda 9 doğuruyorum
allahım tez zamanda kurtarsın arkadaşımı ve bebeğimizi

Allah yardımcısı olsun yaa nasıl bılırım o acıyı..
Ama bır kac saate de hayatının askına kavusacak.. cok bır duygu yaa bu dogumm annelık..
Allahım acılarını dındırsın.. kolay olsun ınsallah..

Allahım tez zamanda kurtarsın kucağına almayı nasip etsin Gözdecim..

gözdecim canım arkadaşını allah bi avazda kurtatrır inşallahhhh bebeğini en kısa zamanda kucağına alır a.s.

hayırlısıyla kurtulur inşallah canım yaaa Allah yardımcısı olsun....

aytencim ben iyiyim şeker sen nasılsın istikrarlı arkadaşım benimmma.s.

hayırlısıyla kurtulur inşallah canım yaaa Allah yardımcısı olsun....

aytencim ben iyiyim şeker sen nasılsın istikrarlı arkadaşım benimmma.s.

öyleyim gerçekten :içelim: çok dikkat ediyorum ama sütüm gitmesin diyede humana çayımı içiyorum, sütümü içiyorum. çok şükür şimdilik süttee bir azalma yok. bakalım inaşşallahhhhhhhhhhhhhhh yarrraaabbbimmmmmmmmmmmmmm atıcam 10 kg :

Oh maşallah 10 kg vercen heee ne güzel bende son 5 kgverıp en fit halime dönmek istiyorum az kaldı hedefime inşallah:a015:

benim sütüm çok azaldı ayten yaaa
günde 100-150 cc anca sağabiliyorum
allahtan akşam eve gidince biraz dolmuş oluyoda emziriyorum .. çok üzülüyorum
nie bu kadar azaldı anlamıyorum

gözdecim sıkma canını bazen öyle olabiliyor benim de zaman zaman azaldığı oluyor çok su iç gerçekten en önemlisi su ben buna inanıyorum....avent in pompasını kullanıyordun dimi bak o zaten iyi sağıyor düzelir merak etme canım

herkese günaydın arkadaşlar

biz bugün aşımızı olduk 3 tane birden hebatit b karmanın ikincisi ve pönomokok
ama çok enteresan bizden önceki kız bebiş aşı olurken benim tosba ona baktı baktı bi başladı ağllamaya sonra bebek susunca buda sustu sıra buna geldi aşının birincisi vuruldu bu söylenmeye başladı ağlama falan yok ikincisiside vuruldu bizimkinde yine aglama falan yok ama agzının içinde sürekli konuşuyor kızarak 3 vurdular bu o zaman başladı aglamaya ama yalancıkdan sanki hemen sustu hemşireye baktı pööööörttttt kaydirigubbakcemile3dedi ama hemşire kırıldı bu çabuk konuşacak şebek dedi neyse halen bi bızırdanma yok ama sanırım biraz ateşi var ogluşum 6ay 7 günlük ve 9,300 kg boyuda 68 cm diş falan da görünürde yok gayet iyi dediler hayırlısı bakalım sabah maceramız böle idi arkadaşlar
henüz geçmişi okuyamadım umarım hasta falan yoktur aramızda hepinizi öpüyoruz ogluşumla...Şenizhihoyyyt

allah arkadaşına yardım etsin sağlıcakla kucaklasın bebişini inşallah

selam kızlarrrrr ben geldimm kız uyanıkkk kızkardeşim yeni gitti bende bakiim size dedimm naberler

Hoşgeldın canım Aslan uyuyor.. bende meyvemı yıyorum malum ara öğünüm gelmişş.. kaydirigubbakcemile3 yerken bakınıyorum işte :)
Birazdan kalkıp mutfagı toplucam ecuk.. ınsallah benımkı dıkılmez ayaga.. :)
sen nasılsın agrın sızın ne durumda dönürüm.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…