Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım ya duygulandım şimdi yine Allah rahmet eylesin

herkeslere selam
kızlar ben pzt işe başladım gidip geliyom işte
önümüzdeki pzt den itibarende bakıcıya alt komşuma bırakıcam 1 buçuk saatliğine
bugün onu alıştırmak için uyanınca komşuya gitcem inşallah alışır ağlamaz çok yabancılıyo insanları çünkü
aranızda bakıcıya bırakan varmı
şimdi benim içimi bi hüzün bastı nasıl bırakcam diye kara kara düşünüyom valla
bana biraz moral verin nolur

benim sütüm çok azaldı ayten yaaa
günde 100-150 cc anca sağabiliyorum
allahtan akşam eve gidince biraz dolmuş oluyoda emziriyorum .. çok üzülüyorum
nie bu kadar azaldı anlamıyorum

allah yardımcın olsun canım inşallah geri gelir sütün stres yapma iyi gelmiyor stres sütü iyice bitiriyor rabbim sütünü bollaştırsın göğüslerin dolsu taşsın inşallah sütlee:Saruboceq::Saruboceq:

DUYGU teyzesi eksik olma..bonbonumdaka iyi şükür...kızarıklıklar yüzde 40 kadar azaldı..renklerı soldu ama hala baya varlar..negüzel tümgün benim olsa...bi pazarları evde kendısı..onda bıle akşam 6dan sonra eve gırmeye bahane bulur..derim dişimi kırıcam 6dan önce gelırsen..sıkıntılı raziye...GÖZDE allah hayırlı haberleri tez ulaştırsın,bi avazda kurtarsın işallah..ben sezeryana gırecegım gunun sabahı 4 gibi belımde bı sancıyla uyandım..güçbela yataktan kalktım bı baktım eşim yok...telden aradım bı baktım teli evde...uzandım salona..aman allahım one sancı belime vuran..yürümek kalkmak mumkun deil..dedim ahanda doğuruyorum..zaten doktorum bu haftasonuna dogurmazsan pazartesı gel sezeryana alırım demişti bende haftasonu dogurmadım dıye oh çekmiştim..allahtan on on beş dkkaya eşim geldı..halımı ggörünce panıkledı..sigarası bitmiş..heryer kapalı..benzıncılere kadar yürümüş..heyecanlı kafada dalgın..dedim azdaha geç kalaydın süper olucaktı..yanı azcık çektım o sancıyı.. bide doktor bana gördüğü en uzun dogum kanalının bende oldugunu soyleyınce bende bu dogurma işinden vazgecmiştim..iyide yapmışım sanıyorum..

ohhh iyi dietler canımm bizde nasıl olalım işte ağrılar hala tam gaz devammm kociş dışardaydı şimdi geldi ceylini aldı kucağına bende şimdi gidip öğlen için yemek hazırlıcam sonrada yapabildiğim kadar temizlik yapıcam ev dağıldı gene

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bak oğlum 32 günlüktü işe başladığımızda tabi bakıcıya bırakmıyorum neticede aynı mekandayız ama bakıcısı var 2 saatlik işler toplantılar olunca kalıyorlar ama içim rahat sende başlayıp işlerin yolunda gittiğini görürsen rahatlarsın ama başlarda tabiki zorlanırsın o açıdan dua et Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hem inan süren çok az alt kat komşun harika..Biz soğuk da yağmurda evden çıkarıyoruz uykusundan uyandırıyoruz hava kararınca dönüyoruz o açıdan çok şanslısın umarım bir an önce alışır seninde gönlün bi nebse rahat eder...

canım çok saol
insan bi tuhaf hissediyo kendisini suçluluk gibi
tek dileğim ağlamaması kadına alışması

nurdancım zor bir durumdur tahmin edebiliyorum ama sen bakacak kişiden eminsen bikaç gün takip edersin içini rahatlatmak adına hem bak yakın olması da büyük avantaj yoksa herşey daha zor olur Allah yardımcın olsun inşallah

canım çok saol
insan bi tuhaf hissediyo kendisini suçluluk gibi
tek dileğim ağlamaması kadına alışması

canım napcaksın Allah yardımcın olsun madem işe başlıyosun önemli olan bakıcının güvenilir olması oda komşunmuş zaten önceden tanıyorsundur ilk başta zorlanırsın belki ama daha sonrada zorlanmazsın diyemem ama bu kadar olmaz :teselli: inşallah

Uyhh geldım ... kaydirigubbakcemile3
Mutfagı topladım bulasıkları attım.. banyoyu da topladım.. sildim..
Butun camları actım ıcerının havalansıın guzelcee dıye hava super burada.. Bıberonları yıkadım.. cigara mı yaktım.. sımdık de kahvemı ıcııım... Rahatladım :)
Artık ne zaman ıstersen uyanabılırsın oglum.. kaydirigubbakcemile3

Ay canım çok sevindim inşallah tamamen geçer biran öncede rahatlarsınız allah şifa versin minnoşa:Saruboceq:
çok iyi geldi güldüm vallaaaa:roflol::roflol: sağolll

rica ederim canım ne demek bende çok güldüm valla sabah sabah iyi geldikaydirigubbakcemile3

Canan nerdesin bak gelince bu yazımı oku tamammı.Senin yüzünden 500 gram aldım biliyormusun:bbo:O güzel kek tarifin yüzünden geldi başıma ne geldiyse.Tabbi kendin zayıfsın yersin allah ne verdiyse kekini ben yedim yarım kilo aldım:çok üzgünüm:Bugün açlık grevi yapıyorumBir daha o kadar güzel tarifler verme:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…