- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.981
Turk kahvesını de ıyı yaparım soylemesı ayuptur.. soyle bol kopuklu orta sekerlii telvelıı...:içelim:
sellaamm kızllaarrr oohh pekk enerjkimm bugun işimi gücümüü yaptıımm güzellde uykumu aldıımm pekk hafifim yyaww hihoyyythihoyyyt canıımm kahveyide cookk seweriim haa..
bende gelemmi içmeyeee..:içelim:haa bide blogundakii meşhur pastan dan isterim haa:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gel ın kız gelın tabıı.. deryayla bulusup gelıverın garii..
Yalnız o pasta degıl kek.. ondan da yaparın sızee... kahveylen mmhhhh... cokacimcoook
Diyetteyım yavv.. -tatlicadiarzu-
Gel ın kız gelın tabıı.. deryayla bulusup gelıverın garii..
Yalnız o pasta degıl kek.. ondan da yaparın sızee... kahveylen mmhhhh... cokacimcoook
Diyetteyım yavv.. -tatlicadiarzu-
hani yaaa. ben göremedim pasta kek falan....kek yapcam tarif bakınıyorum ben de...
kızlar arkadaşım hala doğuramadı ... iyi dilekleriniz için de teşekkürler bu arada...
denizim de nezle oldu yaa çeşme gibi akıyomuş yavrumun burnu annemle konuştum da şimdi iştahı da yokmuş hüsmenimin
nezle çok önemli değildir dimi arkadaşlar doktorunu aramama gerek var mı sizce ,öksürüğü falan yokmuş sadece burnu akıyo bide hapşırıyo tipik nezle belirtileri yani baba hasta ondan kaptı kesin...şu anne sütü ne mucizeviymiş çocuğum 5 aydır hasta falan olmamıştı sütü azalttık hemen hastalanmaya başladıne önerirsiniz nezle için napıyım ?
serap kız kolay gele defolsun gitsin kilolar hadi inş.:lepi:
hani yaaa. ben göremedim pasta kek falan....kek yapcam tarif bakınıyorum ben de...
cokacimcoook :1no2: -tatlicadiarzu-
hee geleliim 15 dk sonra ordayıımm:roflol::roflol::roflol:
hıımm kek olsun ne önemi var senin elinden olsuun daakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ne diyeti yaw bi günden bişicik olmasss:mymeka:cokacimcoookdelikafadulden
kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU
saol canım benim
ara öğünümü yedim akşamı bekliyom cokacimcoook
kaydirigubbakcemile2
kızlar ben çok mutluyum ya onur az önce doğduğundan beri ilk kez kendi kendine uyudu yatırdım emziğini verdim uyudu kaldı kaç saattir uyutmuyordum çok uykusu gelmiş demekki
önceden hep ayakta sallanırdı keşke hep böyle olsa
inşallah mervecim sallamak zor oluyor gerçekten de senin kuzun nasıl uyuyor canım
kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?