Doğum yapmış olan anneler buraya....

Turk kahvesını de ıyı yaparım soylemesı ayuptur.. soyle bol kopuklu orta sekerlii telvelıı... :içelim:

sellaamm kızllaarrr oohh pekk enerjkimm bugun işimi gücümüü yaptıımm güzellde uykumu aldıımm pekk hafifim yyaww hihoyyythihoyyyt canıımm kahveyide cookk seweriim haa..
bende gelemmi içmeyeee..:içelim:haa bide blogundakii meşhur pastan dan isterim haa:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gel ın kız gelın tabıı.. deryayla bulusup gelıverın garii..
Yalnız o pasta degıl kek.. ondan da yaparın sızee... kahveylen mmhhhh... cokacimcoook
Diyetteyım yavv.. -tatlicadiarzu-

kızlar arkadaşım hala doğuramadı ... iyi dilekleriniz için de teşekkürler bu arada...
denizim de nezle oldu yaa çeşme gibi akıyomuş yavrumun burnu annemle konuştum da şimdi iştahı da yokmuş hüsmenimin
nezle çok önemli değildir dimi arkadaşlar doktorunu aramama gerek var mı sizce ,öksürüğü falan yokmuş sadece burnu akıyo bide hapşırıyo tipik nezle belirtileri yani baba hasta ondan kaptı kesin...şu anne sütü ne mucizeviymiş çocuğum 5 aydır hasta falan olmamıştı sütü azalttık hemen hastalanmaya başladı ne önerirsiniz nezle için napıyım ?

Yalnız o pasta degıl kek.. ondan da yaparın sızee... kahveylen mmhhhh... cokacimcoook

hani yaaa. ben göremedim pasta kek falan....kek yapcam tarif bakınıyorum ben de...

hee geleliim 15 dk sonra ordayıımm:roflol::roflol::roflol:
hıımm kek olsun ne önemi var senin elinden olsuun daakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ne diyeti yaw bi günden bişicik olmasss:mymeka:cokacimcoookdelikafadulden

hani yaaa. ben göremedim pasta kek falan....kek yapcam tarif bakınıyorum ben de...

gülsümcüm blogunda var ya bi kek tarifii onu diyoruzz..:jeyyar:
ona benzer bende yaptım gecen hafta..ımmmcokacimcoook
bide şu allah ne verdiyse keki meşhur oldu yaww ye ye kilolan bide onu deniycem hafisfisfis
yarın..allah ne kadar verirse okadar kilookaydirigubbakcemile3

oyyyyyy hüsmenim tosalağımmm kuzummmmm benim hastamı olmuş, o bana bakıp ta attığı kahkaha hala gözümün önünde, inşallah zorluk çekmeden atlatır, canım bence ıhlamur içir yumuşasın içi, sonra sende portakal suyu falan iç.a.s.

aman blog deyince ben de bloğa bakıyorum.. yemek tariflerini görmemişim... körmüyüm ne-tatlicadiarzu-

kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU

Gordun heralde canım sonradan..
Bulamadıysan msn den yakın yardımda bulunayım.. kaydirigubbakcemile3

hee geleliim 15 dk sonra ordayıımm:roflol::roflol::roflol:
hıımm kek olsun ne önemi var senin elinden olsuun daakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ne diyeti yaw bi günden bişicik olmasss:mymeka:cokacimcoookdelikafadulden
cokacimcoook :1no2: -tatlicadiarzu-
kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU

hadı gozunuzz aydıın.. .buyuk bulusma gerceklestı desenee..
Allah saglıklı huzurlu faydalı bır omur versın ınsallah.. :Saruboceq:

kızlar ben çok mutluyum ya onur az önce doğduğundan beri ilk kez kendi kendine uyudu yatırdım emziğini verdim uyudu kaldı kaç saattir uyutmuyordum çok uykusu gelmiş demekki

önceden hep ayakta sallanırdı keşke hep böyle olsa

aman ne güzel annesi, bundan böyle hep kendi kendine uyur inşAllah

inşallah mervecim sallamak zor oluyor gerçekten de senin kuzun nasıl uyuyor canım

inşallah mervecim sallamak zor oluyor gerçekten de senin kuzun nasıl uyuyor canım

benimki; geceleri çok yorgun düştüğü için emerken sızıyor kaydirigubbakcemile3
öğle uykusunda da ; ana kucağında sallanırken uyuyakalıyor genelde, ya da anneannesi varsa onun kucağında sallanırken uyuyor :CüvCüv: ben sallayarak uyutmayı beceremiyorum, anneannesi nasıl sallıyosa artık onun kucağında sızıp kalıyor . ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…