E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.001
merve bak şimdi nasıl avatar koyucam izle beni
merve gördünmü seninkinin damadını buldum:teytey:
çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3
ben de isterim bunu ..
:roflol::roflol::roflol: benim avatarın üstüne gel kopyala de bilgisayarına yapıştır şeker, kızcağız senin avatardayken damadı arıyodu çok üzgündü şimdi nasıl mutlu gördünmüüüüüü:roflol:
:roflol::roflol::roflol: benim avatarın üstüne gel kopyala de bilgisayarına yapıştır şeker, kızcağız senin avatardayken damadı arıyodu çok üzgündü şimdi nasıl mutlu gördünmüüüüüü:roflol:
Hay Allah ıyılıgını versın emıı .. :roflol::roflol:
oğlumu özledim hala buralardayım yaaaaaaaaasenağlama
Fatma ne guzel oluyor dımı canım kendı kendıne uyumaları..
Benımkı bazen kendı kendne uyuyor bazen ayakta.. ama gecelerı yıne kendı uyanmadan emıyor uyumaya devam edıyor cok sukur..
Ah bırde gece boyunca uyumalara baslasalardıı :)
kızlar ben çok mutluyum ya onur az önce doğduğundan beri ilk kez kendi kendine uyudu yatırdım emziğini verdim uyudu kaldı kaç saattir uyutmuyordum çok uykusu gelmiş demekki
önceden hep ayakta sallanırdı keşke hep böyle olsa
merve gördünmü seninkinin damadını buldum:teytey:
betül kızzzz bu resimdeki senmisin her resimde farklı bir görüntün varyaaa buda sen olabilrisin şüphesine kapıldım :uhm: senmisinCADIARZU
Yok canım serap ta sormustu.. ben degılım.. ama sanırım sıma benzıyor yuvarlak yuzlu fılan ya ondan bende bıraz benzettım bu sefer .. kaydirigubbakcemile3az kaldı kavuşmanıza canım :teselli: eve gidince benim yerime de öp mavişimi Şeniz
betülün avatarındakiini ben de betül sanmıştım sormuştum da hatta sen misin diye, ama değil galiba yanılıyoruz kaydirigubbakcemile3
evet betülcüm benimki hiç kendi kendine uyumadığı için çok garip oldum çok şaşırdım geceleri sorma valla kaç gündür saat başı veya 2 saatte bir kalkıyoruz hemde çığlık çığlığa ağlıyor neden anlayamadım hala, tok bile olsa meme istiyor memeye koyduğum anda uyuyup kalıyor 2 saat sonra yine aynı şey çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyoruz kaç gündür böyleyiz ama gündüz bi problem yok hayırlısı artık inşallah geçer
ayy canım benim yaa ne güzell hadi bakalım inşallaah böyle böyle kendisi alışır uyumaya
bide emzikte alıyomuş he benim ki hiç almadı emziği.. i:ecrin_bebek:nş..darısı bize bide bizimki uyusa kendi basına ne güsel olur..amaa nerdee..-tatlicadiarzu-illa ben salıycaamm yada memede uyuycaktaananiknanik
bide eeee diycemmm de ohooo beni bile uyutuyoo bazen kereta..kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir
inş..seninkii daimi olur cnm güsel onur paşamızıı öptümmŞeniz
Yok canım serap ta sormustu.. ben degılım.. ama sanırım sıma benzıyor yuvarlak yuzlu fılan ya ondan bende bıraz benzettım bu sefer .. kaydirigubbakcemile3
Canım bır kac yerde okumustum bebekler uyanır uyanmaz meme verılmeye alısırsa yada meme emerek uyumaya alısırsa uykusunun dagıldıgı donemlerde meme almadan uyuyamaz hale gelırmıs.. bır alıskanlık yanı.. emmesede ac olmasada onunla uykuya dalmaya alıstıgı ıcın her uykusu dagıldıgında ıstermıs.. o yuzden uyanır uyanmaz ne yatagından hemen kucaga alınmalı ya da hemen emzırılmemelıymıs.. bıraz uykusu acılınca bunlar yapılmalıymıs.. ondan olabılır sızınkı sanıyorum..
betül uzmanlar iyi demiş doğru demiş de ; meme verene kadarki zaman zarfında bile nasıl bağırarak ağlıyo :çok üzgünüm:
biraz geç gitsem yatağına daha da hırçınlaşıyo..mecbur hemen alıyorum ben ya, yoksa yıkıyo ortalığı :ecrin_bebek:
aynenn merveciim bizim ki de tıpkı böylee almayım daha cok bağrıyo..:jeyyar::1ninca:
gece tokda olsa alıyo..vermeseeemm uykusuu bölünceek..vee daha cook hırslancak..benneyaptımki
kızlar arkadaşım hala doğuramadı ... iyi dilekleriniz için de teşekkürler bu arada...
denizim de nezle oldu yaa çeşme gibi akıyomuş yavrumun burnu annemle konuştum da şimdi iştahı da yokmuş hüsmenimin
nezle çok önemli değildir dimi arkadaşlar doktorunu aramama gerek var mı sizce ,öksürüğü falan yokmuş sadece burnu akıyo bide hapşırıyo tipik nezle belirtileri yani baba hasta ondan kaptı kesin...şu anne sütü ne mucizeviymiş çocuğum 5 aydır hasta falan olmamıştı sütü azalttık hemen hastalanmaya başladıne önerirsiniz nezle için napıyım ?
betül uzmanlar iyi demiş doğru demiş de ; meme verene kadarki zaman zarfında bile nasıl bağırarak ağlıyo :çok üzgünüm:
biraz geç gitsem yatağına daha da hırçınlaşıyo..mecbur hemen alıyorum ben ya, yoksa yıkıyo ortalığı :ecrin_bebek:
aynenn merveciim bizim ki de tıpkı böylee almayım daha cok bağrıyo..:jeyyar::1ninca:
gece tokda olsa alıyo..vermeseeemm uykusuu bölünceek..vee daha cook hırslancak..benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?