- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.021
evet canım zaten bazen yanına gidene kadar gözlerini açmış oluyo kaydirigubbakcemile3
ben şöyle düşünüyorum en azından büşra için, öyle sanıyorum kii, aç olmasa da, uyandığında korkuyo karanlıkta. ben aldıktan sonra susuyor mesela..iki çekiyo tekrar uykuya geçiyor....anne kokusuna acıkıyor belki de :ecrin_bebek:
Ben kırmızı ışıkta yatırıyorum gece uyandıgı anda korkuyor sanırım ve hemen müdahele edersen uyuyor etmezsen 1 saat önce bile emzirsem tekrar emzirmek zorunda kalıyorum yaa...
Bu arada Ege hala beşikte yatırıyoruz sizler nerde yatırıyorsunuz??
ben odasında yatırmaya başladım ... seslere çok duyarlı olmaya başlamıştı , kısık sesle konuşsak uyanıyordu kaydirigubbakcemile3 ama eşim iş seyahatindeyken alıyorum yanıma, kocaman yatakta serilip yatıyoruz :sm_cool:
alışır diyorlar ama alışsın napiyim, evde yalnızken o ayrı odada ben ayrı odada korkuyorum.. Allah korusun deprem falan olsa :çok üzgünüm: koruyamam miniğimi..
bu arada ben kapkaranlık odada yatırıyorum.. ama kırmızı loş ışık da o beyaz ışıklar kadar etkilemiyormuş büyüme hormonunu ..
Günaydın Umutcum hoşgeldin İsmet bonbonu napıyoo kızarıklıklar nasıl oldu?Benim eşimde sağolsun güzel bakar.Ben hafsonlarında falan kuaföre giderim alışverişe giderim eşime süt sağıp bırakırım o besler altını alır üstünü değiştirir ilgilenir yani.Haftafa en az 1 gun butun gun boyunca bakıyor yani Egeye.yerimsenibenAma bazende sabah erkeden kalkıyor diye der bana sen dinlen uyu ben alayım içeriye gideyim der ben kalkınca bır bakarım cocuk koltukta yada oyun halısında uyumus kalmıs buda karşısında bilgisayara bakıyor çoçuğun üstü örtülmemiş neden derim çünkü uykusu çok hafifmiş örterse uyanırmış ondan:bbo::roflol:Böylede ilginçler yani patik hırka zaten ben giydirmem öyle huyum yok ama bari üstünü ört beee demi ama...
:roflol::roflol: ne dinliycem beeee kaydirigubbakcemile2 babalar işteKızlar çok gülceksiniz sabah sabah bana çok iyi geldi :roflol:
öyleyim gerçekten :içelim: çok dikkat ediyorum ama sütüm gitmesin diyede humana çayımı içiyorum, sütümü içiyorum. çok şükür şimdilik süttee bir azalma yok. bakalım inaşşallahhhhhhhhhhhhhhh yarrraaabbbimmmmmmmmmmmmmm atıcam 10 kg :
canım yaaabenim sütüm çok azaldı ayten yaaa
günde 100-150 cc anca sağabiliyorum
allahtan akşam eve gidince biraz dolmuş oluyoda emziriyorum .. çok üzülüyorum
nie bu kadar azaldı anlamıyorum
ayyyy yavrum ne tatlı yerim onu benherkese günaydın arkadaşlar
biz bugün aşımızı olduk 3 tane birden hebatit b karmanın ikincisi ve pönomokok
ama çok enteresan bizden önceki kız bebiş aşı olurken benim tosba ona baktı baktı bi başladı ağllamaya sonra bebek susunca buda sustu sıra buna geldi aşının birincisi vuruldu bu söylenmeye başladı ağlama falan yok ikincisiside vuruldu bizimkinde yine aglama falan yok ama agzının içinde sürekli konuşuyor kızarak 3 vurdular bu o zaman başladı aglamaya ama yalancıkdan sanki hemen sustu hemşireye baktı pööööörttttt kaydirigubbakcemile3dedi ama hemşire kırıldı bu çabuk konuşacak şebek dedi neyse halen bi bızırdanma yok ama sanırım biraz ateşi var ogluşum 6ay 7 günlük ve 9,300 kg boyuda 68 cm diş falan da görünürde yok gayet iyi dediler hayırlısı bakalım sabah maceramız böle idi arkadaşlar
henüz geçmişi okuyamadım umarım hasta falan yoktur aramızda hepinizi öpüyoruz ogluşumla...Şenizhihoyyyt
Ay Mervecim nasıl cesaret ediyorsun kendi odasında yatırmaya ya:1shok:Ben kustugu ıcın gece ne olur neolmaz dıye hıc cesaret edemıyorum gercı ben yanımda hiç yatırmıyorum ama beşiktende şimdilik başka yere yatırmam çok zor hala korkuyorum çünkübenneyaptımki
Birde zifri karanlıkta uyanırsa inanılmaz korkuyor ve sürekli ağlıyor onun ıcın kırmızı işikta yatırıyorum.
bravo kutluyorum eşini
:roflol::roflol: ne dinliycem beeee kaydirigubbakcemile2 babalar işte
çok komikmiş hakkaten
tez zamanda verirsin inşallah canım
canım yaaa
düzenli sağamıyormusun iş yerinde
3 saatte bir sağmaya çalış.
çokta kafana takma arada oluyo bazen öyle düzelir inşallah
ayyyy yavrum ne tatlı yerim onu ben
bu arada maşallah kuzuya
ben de hep yanımda yatırırım...gündüzde arada odasında arada yanıbaşımda olur..yerimseniben
gece hep benim koynumdakaydirigubbakcemile3...kuzum.. bide bende gece lambasını arada acıyorum
bazende kapatıyorum..kolaylık oluyoo ama lamba ee zararıda cok tabii:bbo:
oyy senin kuzuda korkuyo demekk canıım benim:1hug:
ayy canım üzülme ne yapacaksın mecbur oluncaherkeslere selam
kızlar ben pzt işe başladım gidip geliyom işte
önümüzdeki pzt den itibarende bakıcıya alt komşuma bırakıcam 1 buçuk saatliğine
bugün onu alıştırmak için uyanınca komşuya gitcem inşallah alışır ağlamaz çok yabancılıyo insanları çünkü
aranızda bakıcıya bırakan varmı
şimdi benim içimi bi hüzün bastı nasıl bırakcam diye kara kara düşünüyom valla
bana biraz moral verin nolur
canım geçmiş olsun ipekte nezle olmuştu 3 gün çok ateşlendi böyle bi bitkin düştü yürek dayanmaz. ona rağmen doktorumuz antibiyotik filan vermedi ateşini sürekli kontrol edin dedi ateş düşürücü ve öksürük şurubu vermişti. doktorlar böyle durumlarda çok fazla müdahale etmek yerine bünyesi kendisi yensin istiyolar.kızlar arkadaşım hala doğuramadı ... iyi dilekleriniz için de teşekkürler bu arada...
denizim de nezle oldu yaa çeşme gibi akıyomuş yavrumun burnu annemle konuştum da şimdi iştahı da yokmuş hüsmenimin
nezle çok önemli değildir dimi arkadaşlar doktorunu aramama gerek var mı sizce ,öksürüğü falan yokmuş sadece burnu akıyo bide hapşırıyo tipik nezle belirtileri yani baba hasta ondan kaptı kesin...şu anne sütü ne mucizeviymiş çocuğum 5 aydır hasta falan olmamıştı sütü azalttık hemen hastalanmaya başladıne önerirsiniz nezle için napıyım ?
ohhhkızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU
bir tabak piriç pilavı ve salata yedim canımserapcım hadi hayırlı olsun , istediğin kiloya ulaşırsın umarım yerimseniben
akşam öğününde ne yiyeceksin cokacimcoook afiyet olsun ..
kocayı bulmuş ama yine mutsuzmerve gördünmü seninkinin damadını buldum:teytey:
bende betüş sanmıştım ama değilmişaz kaldı kavuşmanıza canım :teselli: eve gidince benim yerime de öp mavişimi Şeniz
betülün avatarındakiini ben de betül sanmıştım sormuştum da hatta sen misin diye, ama değil galiba yanılıyoruz kaydirigubbakcemile3
canım ben yatak odamızda park yatakta yatırıyomBen kırmızı ışıkta yatırıyorum gece uyandıgı anda korkuyor sanırım ve hemen müdahele edersen uyuyor etmezsen 1 saat önce bile emzirsem tekrar emzirmek zorunda kalıyorum yaa...
ben odasında yatırmaya başladım ... seslere çok duyarlı olmaya başlamıştı , kısık sesle konuşsak uyanıyordu kaydirigubbakcemile3 ama eşim iş seyahatindeyken alıyorum yanıma, kocaman yatakta serilip yatıyoruz :sm_cool:
alışır diyorlar ama alışsın napiyim, evde yalnızken o ayrı odada ben ayrı odada korkuyorum.. Allah korusun deprem falan olsa :çok üzgünüm: koruyamam miniğimi..
bu arada ben kapkaranlık odada yatırıyorum.. ama kırmızı loş ışık da o beyaz ışıklar kadar etkilemiyormuş büyüme hormonunu ..
betülcüümm senin kuzuu nasıl kendi kendine mi uyuyor memede uyumuyormu?
bizimki öğlen uykusunda da gece uykusundada mutlaka emmek ister..:ecrin_bebek:
yaw bazı bebişleri görüyorm ben cevremde eline bii biberon veriyolar bebiş sızıp kalıyo..
nasıl uyuyakalıyo öylee nasıl alıştırıyorlar şaşıp kalıom he..:1shok:-tatlicadiarzu-
ayy bende istemezdim böle alışssn ama malesef kii alıştı..benneyaptımki
Valla kızlar sımdı nazar degdırmeyımde kendı kendıme bu gece uyumazmıss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 soyle dıyım ben saatlı emzırdıgım ıcın her uyanması yada uyuması emzırmek zorunda kalmıyorum..betül uzmanlar iyi demiş doğru demiş de ; meme verene kadarki zaman zarfında bile nasıl bağırarak ağlıyo :çok üzgünüm:
biraz geç gitsem yatağına daha da hırçınlaşıyo..mecbur hemen alıyorum ben ya, yoksa yıkıyo ortalığı :ecrin_bebek:
aynenn merveciim bizim ki de tıpkı böylee almayım daha cok bağrıyo..:jeyyar::1ninca:
gece tokda olsa alıyo..vermeseeemm uykusuu bölünceek..vee daha cook hırslancak..benneyaptımki
ayy canım üzülme ne yapacaksın mecbur olunca
inşallah bakıcısına hemen alışır yavru
canım geçmiş olsun ipekte nezle olmuştu 3 gün çok ateşlendi böyle bi bitkin düştü yürek dayanmaz. ona rağmen doktorumuz antibiyotik filan vermedi ateşini sürekli kontrol edin dedi ateş düşürücü ve öksürük şurubu vermişti. doktorlar böyle durumlarda çok fazla müdahale etmek yerine bünyesi kendisi yensin istiyolar.
canını sıkma çabuk geçer inşallah
ohhh
hayırlı olsun hoşgelmiş minik toprak
bir tabak piriç pilavı ve salata yedim canım
ara öğünle akşam arasında bayaaa acıktım yaaa
ama dayandım bişey yemedim
kocayı bulmuş ama yine mutsuz
gelin dediğin şöyle biraz cilveli nazlı olur canım kaydirigubbakcemile2
bende betüş sanmıştım ama değilmiş
canım ben yatak odamızda park yatakta yatırıyom
ayrılabilirsem yazın odasında yatırıcam
valla bende yanımda yatmasını çok seviyorum o değil ama ben çok alıştım. böyle kolumun üstüne yatırıyorum birbirimize sarılıyoruz ohhh süper oluyo.
ben ışıksız uyutuyorum. maşallah ipeğin uykusu çok iyi gece hiç kalkmaz nerdeyse 3 ylıktan beri böyle
Selam güzel ülkemin güzel anneleri ve bombişleriii
benim eşim yanımızda olmadığı için ayçayla sarıla sarıla ,pırt yapa yapa yatıyoruz valla:roflol:
gece lambası falan kullanmıyoruz.
Serap akapunkturun hayırlı olsun güzelim,inşallah işe yarar...
Ay maşallah canım ya benimki şimdi erken yatmaya başladıgından berı mutlaka kalkıyor oburcuk:ecrin_bebek:Yani İpek akşam 9 10 da yatıyor bırdaha atıyorum sabah 7 8 demı kalkıyor??
yok canım 11 de yatıyoruz. sabah 6.30 da okula gitmeden önce emzirmeye kaldırıyom.
bazen böyle hafif uyanır gibi oluyo emziğini veriyorum aynen tekrar dalıyo uykuya.
6.30 da emiyo tekrar uyuyo 10.30 da filan kalkıyo.
ipek aynı benim gibi uykuyu çok seviyo gün içinde 2 3 saat uyanık dursun hemen uyumak istiyo.
Allah nazardan saklasın canım.Ege 12 de yatarsa bayılıyor artık 8 de kalkıyor o zaman ama ne zamankı 9 10 gıbı yatırmaya basladık o zaman mumkun degıl sabaha kadar aç duramıyor..Bende uyumayı hiç sevmem desene bana benzemiş Ege:bbo:Genelde günümü 4 saat gece uykusuyla gecırıyorum.Eşim hatta bana kesın sen ben yokken banyoda tuvalette falan uyuyorsun dıyor:roflol:
iyi akşamlar
emir'de yanımızda ama beşiğinde uyuyor.bakıyorum saate eğer yeni emmişse beşiğini sallıyorum uyuyor ama emme vakti gelmişse emziriyorum öyle uyuyor.en fazla 2 kere filan kalkar.
duygucum evt yakalayamamışız güzelim msjını aldım ama sana yazamadım canımcım sende incesin ve düşüncelisin güzel arkadaşım. Ozanım Egem hala atlatamamış hastalıgı teyzesi dra gittik bugün kalbinde üfürümü yine duydu hastalıgı geçince bir daha dinlyecek olmadı eko çekilecek. bir sürü ilaç verdi kullanacagız haftaya da kontrole gidecegiz canım. Egemde iyidir inşllah Duygucum.Günaydın herkese:)
Aslıcım gelmiş kaçırdım ya:a015:Mail atmıştım aslıcım ama okumadın sanırım orda seni neden geri arayamadığımı belirtmiştimhem aradığın için hemde msjın için çok teşekkür ederim canım arkadaşım iyiki varsın çok ince ve düşüncelisin.Benim minik kuzumda allahın izniyle iyidir inşallah..Öp benim yerime Ozan Egemi:1hug:
Umutcum hoşbulduk güzelim eşimden pcyi kaptım hemen boşbir anda geçmişi okudum yine geldim. bende sizleri çok özlüyorum canım.Geçen cumartesi minnoşun yarı yaşını kutladık resimlerini eklerim bir ara.senin kuzunda iyidir inşllah canım.ASLICIM hoşgeldin..daha sık gir..ozanıda özledik..gülyüzünü bi koyuver..HİCRAN negüzel ya babası mamalar hazırlayıp yediriyobenımkı düngece bi kalktı..bende uyandım ama ses vermedım baktım napıcak..gelmiş benı uyandırıyo nezaman yedi enson mama hazırliimi diye:)yani bi kaldırmiim şunu gidim hazırliim bakim bi ilgileniim yok..güm tekrar yatar..ama allahı var sabah 6gbı kalkınca bizimki 8 e kadar bi bakıyo bunada şükür..amayataktan kaltgı gbi bebeği salona koyar ne bı patık ne hrıka..salıncağa koyup açıyo tvyi karşısında uyukluyo:)ayy bende bi gerginim..bilmiyorum artık..amerıkadan arkadaşım geldı..netten tanışıp evlenmıştı oda..arkeolog kendisi..gelmiş beni merak edıyomuş heyecanlandım..bu hftasonu kuzum iyi olursa davet edicem..sevmıyodu amerıkayı bakalım nıcedır konuşamadık..msn falanda kullanmaz..belkı gerı dönmüştür...sıkıylıyorum yafu..hayatımda bi deişiklik yapmak istiyorum..evimi boyatsam acaba:)
günaydınn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, deryaaa cım nassılsın, aslıcım hoşgeldin özletme keendiini.
hoşbulduk aytencim inşllah bundan sonra kaçamak kaçamak gelirim sizleride buralarda yakalarımda iki sohbet edebiliriz. hayırdır canım diyete falanmı başladın ne yapıyorsunuz banada söyleyin kızlarr benimde acil kilo vermem lazım.öyleyim gerçekten :içelim: çok dikkat ediyorum ama sütüm gitmesin diyede humana çayımı içiyorum, sütümü içiyorum. çok şükür şimdilik süttee bir azalma yok. bakalım inaşşallahhhhhhhhhhhhhhh yarrraaabbbimmmmmmmmmmmmmm atıcam 10 kg :
hicrancımm Ceylin kuşumuzla sende iyisinizdir inşllah kendini çok yorma aman arkadaşım dikkat et kendine bakıyorum Duygununda seninde eşin ne güzel yardım ediyormuş oh ne güzel.ohhh iyi dietler canımm bizde nasıl olalım işte ağrılar hala tam gaz devammm kociş dışardaydı şimdi geldi ceylini aldı kucağına bende şimdi gidip öğlen için yemek hazırlıcam sonrada yapabildiğim kadar temizlik yapıcam ev dağıldı gene
Fatmacım canım inşllah o günleri bizde görürüz. canım sizin dr kontrolü ne oldu nasıl geçti tatlım.kızlar ben çok mutluyum ya onur az önce doğduğundan beri ilk kez kendi kendine uyudu yatırdım emziğini verdim uyudu kaldı kaç saattir uyutmuyordum çok uykusu gelmiş demekki
önceden hep ayakta sallanırdı keşke hep böyle olsa
ömürlü olsun adıyla saglıklı uzun ömürlü analı babalı büyümek nasip etsin canım.kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU
duygucum bende hergün bugün kendi odama geçecegim diyorum ama kuzumdan ayrılamıyorum hatta gece emzirmeye kalktıgımda yanıma yatırıveriyorum eşimde kızıyor ama ne yapayım onun kokusuyla uyumak çok hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2Ben kırmızı ışıkta yatırıyorum gece uyandıgı anda korkuyor sanırım ve hemen müdahele edersen uyuyor etmezsen 1 saat önce bile emzirsem tekrar emzirmek zorunda kalıyorum yaa...
Selam güzel ülkemin güzel anneleri ve bombişleriii
benim eşim yanımızda olmadığı için ayçayla sarıla sarıla ,pırt yapa yapa yatıyoruz valla:roflol:
gece lambası falan kullanmıyoruz.
Serap akapunkturun hayırlı olsun güzelim,inşallah işe yarar...
Namazdan bahsetmişiniz ben kılmıyorum ama böyle konusu geçince kendimi çok suçlu hissediyorum valla.Banyo yaptık Ayçayla,çıkınca bir yasin okudum,ölülerimize rahmet.
bu arada dün benim raporum bitti yarın yenileyecegim inşllah bir aksilik çıkmadan olur. eger olmazsa haftaya işe başlıyorum demektir. gamyoncuiremsu
ayten,eda,seda,derya,gülden,ismini sayamadıgım bütün güzel eylül anneleri ve bebişlerim hepinizi çok öpüyorum. a.s.
herkese güzel günler diliyorumm.
allah kabul etsin eşinin namazınıda.. inş..darısı sana canım amiinn sanada dua ediyiim canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?