- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.041
Alemsin yaaa demek pırt yapa yapa uyuyorsunuz :roflol::roflol:Selam güzel ülkemin güzel anneleri ve bombişleriii
benim eşim yanımızda olmadığı için ayçayla sarıla sarıla ,pırt yapa yapa yatıyoruz valla:roflol:
gece lambası falan kullanmıyoruz.
Serap akapunkturun hayırlı olsun güzelim,inşallah işe yarar...
Namazdan bahsetmişiniz ben kılmıyorum ama böyle konusu geçince kendimi çok suçlu hissediyorum valla.Banyo yaptık Ayçayla,çıkınca bir yasin okudum,ölülerimize rahmet.
duygucum evt yakalayamamışız güzelim msjını aldım ama sana yazamadım canımcım sende incesin ve düşüncelisin güzel arkadaşım. Ozanım Egem hala atlatamamış hastalıgı teyzesi dra gittik bugün kalbinde üfürümü yine duydu hastalıgı geçince bir daha dinlyecek olmadı eko çekilecek. bir sürü ilaç verdi kullanacagız haftaya da kontrole gidecegiz canım. Egemde iyidir inşllah Duygucum.
Umutcum hoşbulduk güzelim eşimden pcyi kaptım hemen boşbir anda geçmişi okudum yine geldim. bende sizleri çok özlüyorum canım.Geçen cumartesi minnoşun yarı yaşını kutladık resimlerini eklerim bir ara.senin kuzunda iyidir inşllah canım.
hoşbulduk aytencim inşllah bundan sonra kaçamak kaçamak gelirim sizleride buralarda yakalarımda iki sohbet edebiliriz. hayırdır canım diyete falanmı başladın ne yapıyorsunuz banada söyleyin kızlarr benimde acil kilo vermem lazım.
hicrancımm Ceylin kuşumuzla sende iyisinizdir inşllah kendini çok yorma aman arkadaşım dikkat et kendine bakıyorum Duygununda seninde eşin ne güzel yardım ediyormuş oh ne güzel.
Fatmacım canım inşllah o günleri bizde görürüz. canım sizin dr kontrolü ne oldu nasıl geçti tatlım.
ömürlü olsun adıyla saglıklı uzun ömürlü analı babalı büyümek nasip etsin canım.
duygucum bende hergün bugün kendi odama geçecegim diyorum ama kuzumdan ayrılamıyorum hatta gece emzirmeye kalktıgımda yanıma yatırıveriyorum eşimde kızıyor ama ne yapayım onun kokusuyla uyumak çok hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2
Güll canım benimm nasılsınız ayçamızla güzel annem. aynen bizde sizin gibi sarıla sarıla yatıyoruz eşim geliyor yanımdan yatagına yatırıyor birgün çocugu ezeceksin diyor yok yorgan ona agır gelir diyor ki yorganda hazır yorganlardan. Güzelim güle güle kirlenin.Yasininide Allah kabul etsin canım.
Betül şu kek tarifini nerden bulabilirim merak ettim.
Herkese iyi geceler.. Eşim pc istiyor ama arada kaçar gelirim canlarım. kaydirigubbakcemile5
Canım hoşgeldin,geçmiş olsun ozana....İnşallah en kısa zamanda atlatır..hem git gide azalıyor zannedersem
Rapor içinde inşallah bir sorun çıkmaz...Herşeyin hayırlısı olsun ..
Saol canım,İnşallah..
İyiakşamlar Arkadaşlar...
Kahvaltılara başlamak istiyorum da değişik tarifler arıyorumm
Sizler veriyormusunuz,netten baktımda 1-2 tane bulabildim...
Canım hoşgeldin,geçmiş olsun ozana....İnşallah en kısa zamanda atlatır..hem git gide azalıyor zannedersem
Rapor içinde inşallah bir sorun çıkmaz...Herşeyin hayırlısı olsun ..
tşk ederim canımm.aslıcım hoşgeldin.ozanımızada geçmiş olsun.tez zamanda iyileşir inş.
herkese günaydın... ben yine sabahın köründe kalktım bi daha da uyku tutmadı... 4,30 dan beri ayaktayım... biraz önce poğaça yaptım... çok güzel oldu.... size de tarifini vereyim... kolay poğaça yazıyo tarifinde ama bence gariban poğaçası.. çünkü çok az malzeme var... yapması 10 dk... pişmesi 15 dk...
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu (mahlepli-susamlı olanlardan olursa daha güzel olurmuş... ama ben normal yaptım)
1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un (bana göre az bu tuz az... ben çok tuzlu severim)
malzemeleri karıştır istediğin harcı kat şekil ver.. üstüne yumurta sarısı sürmeyi unutma...
175 derecede pişir...
Ben kırmızı ışıkta yatırıyorum gece uyandıgı anda korkuyor sanırım ve hemen müdahele edersen uyuyor etmezsen 1 saat önce bile emzirsem tekrar emzirmek zorunda kalıyorum yaa...
Bu arada Ege hala beşikte yatırıyoruz sizler nerde yatırıyorsunuz??
herkese günaydın... ben yine sabahın köründe kalktım bi daha da uyku tutmadı... 4,30 dan beri ayaktayım... biraz önce poğaça yaptım... çok güzel oldu.... size de tarifini vereyim... kolay poğaça yazıyo tarifinde ama bence gariban poğaçası.. çünkü çok az malzeme var... yapması 10 dk... pişmesi 15 dk...
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu (mahlepli-susamlı olanlardan olursa daha güzel olurmuş... ama ben normal yaptım)
1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un (bana göre az bu tuz az... ben çok tuzlu severim)
malzemeleri karıştır istediğin harcı kat şekil ver.. üstüne yumurta sarısı sürmeyi unutma...
175 derecede pişir...
günaydın güzel anneler ,
duygucum ben denizi 1 aylık olduğundan beri kendi odasında yatırıyorum ve zifiri karanlıkta.ne eşim ne ben ışıkta uyuyamayız deniz de öyle alıştı hatta artık gündüzleri çok aydınlık olunca uykuya zor dalıyor. karanlıkta da korkmuyo hiç alıştığından herhalde.
bi oyuncağı var uyanıp ağlarsa ışıklar çıkartıp müzik çalıyo.
beşik küçük gelmiyomu egeye canım yaa ben ilk 1 ay bile odada beşikte yatırırken üzülüyodum rahat hareket edemiyo daralıyodur diye :))
şimdi kocayatakta yatıyo gerine gerine ..
işe başladığımdan beri 9-10 gibi uyutuyorum denizi gece 3 gibi uyanıp emiyo bide 6 da uyanıp emiyo ben evden çıkmadan . ama 2 gündür bütün düzeni bozuldu kuzumun çok hastaaburnu tıkalı nefes alamıyo rahat uyuyamıyo saat başı mıyırdanıyo .
bu arada dün akşam arkadaşımı ve bebeği görmeye gittik çok tatlıydı kuzumm ömrü uzun olsun inşallah ..denizim de abi oldu :)
sende benım gıbı yanı canım saatlı emzırıyorsun..
bu arada ozelıne mesaj atıcam bakarsın bırazdan ok..
ben yatıyorum herkese ıyı geceler.. :)
Valla kızlar sımdı nazar degdırmeyımde kendı kendıme bu gece uyumazmıss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 soyle dıyım ben saatlı emzırdıgım ıcın her uyanması yada uyuması emzırmek zorunda kalmıyorum..
Gece bır huzursuzlugu hastalıgı olmazsa 3 saatte bır emıyor.. zaten o 3 saat arasında da uyandıgı olmuyor.. acıkınca kıvranmaya baslıyor uykusu acılmadan mızmızlanıyor bende ona uyanıp emzırıyorum gozlerı acmadan.. emıyor ve uykuya devam edıyor..
Gunduzlerı ıse yıne aynı sekılde uyuma ve emme saatlerı bellı.. kımısı emmesıne denk gelıyor kımısı gelmıyor.. o yuzden her uyanmasında yada uyumasında meme ıstemıyor..
anlatabıldım mı acaba ... bıraz karıstı heralde.. :bbo:
Mesela gece veya gunduz uyuması gereken zaman da uyandıgı olursa saate bakıyorum eger acıkmamıssa hıc meme vermıyorum yanına yatıyorum elını oksuyorum yada ayagmda sallıyorum.. bazen oyle durmadıgı oluyor benımkının de ayaga alınca hemen susuyor dalıyor uykuya.. :)
Ay Mervecim nasıl cesaret ediyorsun kendi odasında yatırmaya ya:1shok:Ben kustugu ıcın gece ne olur neolmaz dıye hıc cesaret edemıyorum gercı ben yanımda hiç yatırmıyorum ama beşiktende şimdilik başka yere yatırmam çok zor hala korkuyorum çünkübenneyaptımki
Birde zifri karanlıkta uyanırsa inanılmaz korkuyor ve sürekli ağlıyor onun ıcın kırmızı işikta yatırıyorum.
ben hayatta karanlıkta yatamam... oğlum hala bizimle kalıyo zaten burda başka odamız yok...uyuduktan sonra beşiğin üzerine battaniye geriyorum...ev sobalı olunca üşümesin diye... ışık girmiyo...
bi de ben de hala beşikte yatırıyorum.. zaten yataktan düşer bizimki... sabaha kadar bin şekle giriyo... 1 yaşına kadar da beşikte yatırırım.. nasıl küçük gelecekki.. bizim yatak kadar var nerdeyse beşiği... odanın yarısını o kaplıyo... siz beşik derken neyden bahsediyosunuz...
merve biz 6. ayda başlayacağız kahvaltıya... 9. ay çok geç değl mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?