Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım ya şimdilerde tam kullanma zamanı diye düşünüyorum bende dışarıda çünkü arabayla gerçekten zor oluyor hem zaten sıkılıyor bizimki bir de ve yorucu oluyor...nası bişi alsak acaba en ucuz da 150 liradan başlıyor sanırım...bebedorunki ucuz ama o da beni ürkütür

Rüyalarınız hayıırlara çıksın inşAllah kızlar ...
nuraycım durunun enfeksiyonu geçer inşAllah bir an evvel, ilaca gerek kalmaz ...
bendeki chicco 10 kg. ya kadar yazıyor üzerinde..bir de 12 kg. ya kadar olanları vardı sanırım betüldeki o... ama onda da sırtım ağrıyor benim ben mi çok çürüğüm yoksa kızım mı çok ağır bilemedim valla kaydirigubbakcemile3

Chichco nunki 150 tl mi? Baya pahalıymış ya... Ben 30-40a görmüştüm ama onlar normal bi markaydı. Tabi sırt desteği falanda önemli, bide bacak arası falan.

Günaydın....:içelim:

Umut Hayırdır İnşallah..Canım bence sen ismetin alerjisini kafana takıtığın için böyle bir rüya görmüşsün....üzüm suyu bencede alerji yapmış olabilir...

Teşekkürler canım....Pekmez olarak hangi marka alacaksınız? yoksa memleketten filan mı getirsek iyi olur acaba?

Canım ben 1-2 haftadır sebze çorbası,meyva suyu,muhallebi vermeye çalışıyorum ama bizimki zorla zorla 2-3 kaşık yiyor.4. kaşığı uzattığım zaman midesini kaldırıyor istifra eder şekilde sonrada nefessiz kalıyor..
Ya tadlarını sevmiyor yada nefes borusu dar diye düşünüyorum...
Kahvaltıyı denememdeki neden sever mi diye o zaman seçiçi olup olmadığını anlayacağım sıpamın...
Muhallebide midesi bulanmıyor çünkü

Teşekkürler canım şimdi googleye yazıyorum hemen...

ben koska keçiboynuzu pekmezi kullanıyorum..demir oranı en yüksek olanı, keçiboynuzu pekmezi..
memleketten doğalını bulabiliyorsan en güzeli tabii canım :))
..

umutcum allah hayra çıkarsın rüyanı , sen çok iyi bir annesin bak rüyanda bile ismet paşaya mama bulmak için ordan oraya koşuyosun...inşallah sünnet işi de sağ salim hallolur .
biraz önce dün doğum yapan arkadaşımı aradım onlarda toprağı sünnet ettirdiler bugün kuzucuk mıyırdanıyomuş...ama ne güzel ilerde bu tramva yı yaşamıyacak biz babamızı ikna edememiştik doğduğunda kestirmek için

nuraycım babana geçmiş olsun ...kuzununda tahliller temiz çıkar inşallah.

bende sabah denizin doktorunu aradım denizin nezlesi için bi şurup verdi annemlere sööledim alıp içircekler iyi gelir inşallah kuzuma

gözde,derya,nuray,merve,eda saolun..allah razı olsun..gözdecim ben iyi anneyimdir inşallah..hayatımda şimdiye kadar pek iyi bişi yaptığım soylenemez çünki..allah bilsin..EDA haklısın canım bende o hazır mamadan şüphelınıyorum..ellerim kırılaydıda vermıyeydım..hepsiburadadan bisürü hazır aldırdım bunlardan sırf benımkı sebze yıyo dıye..meger brokolı bıle yapabılırmiş..nevar herkez yapıyo işte yap havuç,patates,prinç ver bihafta kafan rahat etsın..benım yaptıklarımıda pek sevmıyo ama bu hazırlara ne katıyolarsa yiyo severk...ama ben işte kafasız kadın,yok hemen yesın bisürü şeyde bi toplasın sebze bu neolcak patlıcan deil domatez deıl dıyorum salakkafam..ama bıdaha düşmem bu hataya..evden yapıcam havucu princi patatesı bu hafta başkada bişi vermıcem..sen bora muhallebıyı yıyo dıyosun..bence ozaman dar olamaz yemek borusu..yoksa onuda yutamazdı muhallebıde kıvamlı sonucta süt gbi deil..bence yemek seçiyo....NURAY cok geçmiş olsun canımbenım..allah başınızdan eksık etmesın babanızı..kuzunundaişallah tez zamanda geçer iltihabı..şükür kılosu cokda kötü deil..cunkı kılo aldırmazmış bu iltihap...Bende keçiboynuzu aldım hazır..demır encok kecıboynuzundaymış..ama ımkan varsa memeleketten getırmek ne güzel olur...ben veremıyorum korkumdan..ılerde işaallah..sağlıklı huzurlu birgün dileğiyle..

işallah gözdecim kuzuna iyi gelsin şurup..annen tecrubelı bı anne..o en güzel şekılde bakıyodur kuzuna..allahın izniyle tez zamanda atlatır..en büyük hastalıgımız nezle olsun..hem bıraz mıkroplada savaşıyolar..aslında ateşi olmadıkça kalbini ferah tut..serumfizyolojıkle burnunu devamlı açık tutuktan sonra başka sıkıntısı olmaz umarım..allah nerde varsa tüm yavrulara şifa versin..

ayy mervee çok teşekkürler canımmmm ben telefonumu hep son çizgisine gelene kadar kullanırım birde işim dolayısıyla çok kullanıyorum cep telefonu. allahım bebeklerimizde uzak tutmak lazım ama nereye kadar tutucaz yaaa

Saol mervecim çok iyi oldu söylediğin...
Nuray geçmiş olsun...
Fatma canım Maşallah,bakışlarını yesinler...

Canım ya saçmalama,eninde sonunda verecektin,denemeden nerden bilebilirdinki...
İleride çeşitlerimiz daha da çoğalacak,daha sık başımıza gelecek..

Ya benimki öyle bir yaramaz oldu ki şimdi kucağımda ekrana saldırıyor bir dak. durmuyor,kendini bir geriyor ki göbek ilerde, kafa ayaklar geride beni ayağa kaldırmak için neler yapıyor...
Babasıda çok yaramazmış,kayınvalidem anlatıyor da, sokaklardaki çocukları dövermiş onlarda şikayete gelirlermiş sonra babası da ona kızarmış oda beni nasıl şikayet edersiniz diye tekrar gidip dövermiş çocukları....
Birde babasının arabasını yolda görmüşler..Adama hoca arabanı gördük ama içinde şöför yoktu kendi kendine gidiyordu demişler meğer bizimki daha ilkokuldayken,
bacak kadar boyuyla arabayı kaçırıyormuş....

Şu anda elimde kavanoz elma püresi var..organiklerden..tadına bakmak için almıştım..evde yaptğım safii elma püresiyle uzaktan yakından ilgisi yok a.s tadı acayip .. bunu ben bile yemem kaydirigubbakcemile3
bir de elma haricinde içinde ; üzüm suyu, pirinç nişastası, mısır nişastası, tarçın var..evdeki yalnız elmaya göre bayağı karışık bi içerik..
bende bulunan listedeki çorba ve sebze püresi tarifinde, patates, havuç ve pirinç var yalnızca..
ikinci hafta 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilavesi, üçüncü hafta ise, herhangi bi mevsim sebzesi ilavesi var...
böyle teker teker verilince neyin dokunduğuna karar vermek daha kolay olur sanırım ..

dikkat et sen de canım madem çok kullanıyorsun..
bebeklerimizi uzak tutmamız imkansız .. biz kullanmasak sağda solda her yerde cep telefonui kablosuz internet dolu... yalnız bizim kapatmamız işe yaramaz...herkesi de engelleyemiyeceğimize göre, en güzeli şehir merkezinden uzak bi yerde müstakil bi evde yaşamak..ama sanırım o da biçoğumuz için şimdilik imkansız gibi..

Herkese günaydınn,güzel birgün dilerim...

ne güzel canım ya bizim kusma sorunumuz olduğu için yatıramıyorduk..şimdi gce kusmuyor ama yok ben gece ille onu yanımda görcem yoksa uyuyamıyorum:1no2dasını sanki boşuna yapmışım gibi geliyor bazen allahtan dolabını ve şifonyeri kullanıyorumkaydirigubbakcemile3Bizim beşiğe ege sığıyor canım ya ayaklarından az boşluk kalıyor yani daha demek sizin beşek daha dar herhalde yoksa geniş olmasa Ege çok zayıf biliyorsun sığamazdı:roflol::roflol:

Egede kusmuyor canım bizimde odamız yanyana ama ben cesaret edemiyorum yinede korkuyorum.Ah canım bende zifri karanlık yapan perdelerden aldım evlenirken simsiyah ışığa hiç tahammülüm yoktu ama bebıs ıcın herseye katlanırım napayım

bendeki beşik bu..eni oldukça dar..sığmasına sığıyor ama karyolası kadar rahat edemiyor..
baya darmış gerçektem canım..

umutcum bizede eti cicibebe dokundugunga bütün boyunları kızarmıştı ve 10 günden fazla zamanda geçmişti.birazdaha bekle canım geçecektir elbet.Birde üzüm çok alerjik bir meyvedir onunda etkisi olmuştur..Rüyanıda allah hayrıa çıkarsın canım..
kızlar aranızda kanguru kullananan var mı?havalar güsel olursa kanguruya koyar gezerim diye düşünüyrum ya arabayla zor oluyor çünkü
Bizim doktorumuz erkek bebekler için kanguruyu pek onaylamadıgını söyledi baskı yaptığı için canım onun için kullanmıyoruz biz...
günaydın teyzoşlarrr

[/IMG][/URL]
allahım nazardan saklasın bu yakışıklıyı

Sağol gözdecim;
Sizede geçmiş olsun canım.

Merhaba,

Ben bebegim 3 haftalikken kullanmaya basladim. Tabi yuzu bana donuk olarak. Son iki haftadir da yuzu disa donuk olarak kullaniyorum. Kizim cok seviyor kanguruda olmayi. Baby Bjorn diye bir markayi kullaniyoruyum. Mother Care den almistik. Cok memnunuz. Tavsiye ederim.

allah hayra çıkarsın patik, ama sen son zamanlarda bu alerji olaylarından dolayı çok düşündün yaa hangi mama yaptı neden oldu diye birde hicranında bebeği yemiyor reflüden dolayı yaa ondan bilinçaltına yerleşmiş rüyanda görmüşsün, demekki psikolojin bu durmdan dolayı baya bozulmuş yıpranmış bu kadar sıkma kendini allah dermansız dert vermesin yeterki nasıl olsa bulacaksın neyin alerji yaptığını ve oğluşun en kısa zamnda iyi olacak merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…