- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.141
Vallahı canım 12 kg olması lazım.. ama 12 kg da nasıl tasınır bılmııyorum.. kanguru saglam kalıplı guzel destegı fılan ama 12 kg cocuk da kanguru da yorar sankı ınsanı..
Aslına bakarsanız bızım ıs ters oldu yanı kısa denk geldıgımız ıcın tam kanguru kullanılacak zamanlar evden cıkmıyoruz..
E daha sonrasında da agırlasacaklar.. bır bakıma dıyorum bosuna mı aldık kı acaba dıye ama bellı de olmaz..
havalar duzelır se kullanılır ama ne zaman duzelıcegıne baglı ıste.. sanırım 8 aydan sonra fılan kullanılması zor hal alır bebek acısından.. CADIARZU
Bu arada fiyatı da 194 fılandı sanırım.. ama daha uygunları da vardır chıcco nun..
baby jhön un de cok ıyı oldugunu duydum..
haa saol canım benim bi düşüniyiim alsammı almasammı?fisfisfis yaw seninki eccük pahalıymış..CADIARZU
amma güseldr tabe güle güleee kullnsın aslan paşacık..
arzu cnm ya gecmiş olsun ay ne zor korkusu bile yetio depremiin amman allahımm korusn:Saruboceq:
ya bu akşam yada yarın yapıcam artık test oofff offf naparım ben yaaa
baby first ten takvim yapmak için üyemi olmak gerekiyor ya?
Aaa duymadım ne zaman ? ve hangı sartlarda acaba ? herkese olucagını sanmıyorum ama :çok üzgünüm:
Gecen de cıkmıstı yurt dısında yasıyan ve en az 77 dogumlu olan turklereydı sanırım.. :uhm:
Saol salihacımm,yok yaa eski çıtırlığımız nerdee:)
Evt hem huyu hem suyu babasına benzedi...Babasını görsen kopyası..Sanki eşimin suratını alıp bebek suratı yapmışlar..Bi gözlerinin çekikliği bana benziyor o kadar...
yaw benim oğlanada son günlerde baba aynı diyolar :dilcikar:bi göz kısmıı az bişi benzio hep baba diolar ama burun cene kısmı ben.. amma evet senin oğluşun gözleride andırıyo seni..:jeyyar:
yokk bacım yaa vallah cıtırsınn daha ne olsn lülülülülülü 36 bedenmişş uyyhh kac kilosunn da şimcik yaww öle:bbo:
Şu anda 63 üm..boyum 1.74 Hedefim 58 kilooooogamyoncuiremsu
O kadar taşıdık ettik acıdılar halimize de bir gözlerin benzettiler bize:)
Sende diyormusun bari eşine,ben seni daha çok seviyormuşum bak oğlan sana benzedi diye..ben söylüyorum oda kim uydumuş bu lafı diyorkaydirigubbakcemile3
evet cicimbaby first ten takvim yapmak için üyemi olmak gerekiyor ya?
betülcüm o şiveyi sabahları yabancı damat oynuyorda ordan duydum yazam dedim çok hoşuma gittiydikaydirigubbakcemile2
Canım eşim söyledi..Bu ekonomik kriz için paket oluşturmuşlar bu paketin içinde bedelli askerlikte varmış,Askeriyede istiyormuş,şartları bilmiyorum maalesef..
Şu anda 63 üm..boyum 1.74 Hedefim 58 kilooooogamyoncuiremsu
O kadar taşıdık ettik acıdılar halimize de bir gözlerin benzettiler bize:)
Sende diyormusun bari eşine,ben seni daha çok seviyormuşum bak oğlan sana benzedi diye..ben söylüyorum oda kim uydumuş bu lafı diyorkaydirigubbakcemile3
Salihacım teşekkür ederim.
Edacım harika görünüyorsunuz sende oğluşunda allah nazardan saklasın ikinizide
aa canıımm hemen hemen aynı daa sayılırık yawwkaydirigubbakcemile5 bende 1.72...kg 64ee okadar da benzesin yaw sıpalaar..:mymeka:
ben eşime sana cok bakmışım sana benzedi deriimm şakkıdıbileyydiimm aynada hep kendimi seyrederdiiim beadelikafadulden
selam kızlarrrr dün öğleden sonra gelemedim kociş bana yardım etti evde yarım kalan temizliğimi bitirdim benim ev feci toz oluyor yaaa offf hergün almak lazım bazen atlıyorum heryeri alamıyorum neyseki yaptık işte bu gün çamaşırlarımla uğraşıyorum makina çalışıyor dün akşamdan beri yatak yorgan yüzleri ceyinin çamaşırları yatağı vss heryerin yüzünü kaldırdım temizleyeyim bari dedim bir seferde yoksa yarım yarım bir türlü bitmiyor bölee haftaya da perdelerimi yıkıyacağım inşallah evim mis gibi olacak
kızlar heyırlı başarılar hehehe nedipbasınız
allahım yaaaa:roflol: denizlili seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: ben denizli doğumluyum annemler denizli tavastan çok ii bilirim ben bu şiveyi
Kız bu antep şivesini yazdıııı Allah ıyılıgını versın emııı... :roflol::roflol: .... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?