Doğum yapmış olan anneler buraya....

flaş haber

Vodafone'da işten çıkarma krizi
İletişim devi Türkiye'de toplu işten çıkarma kararı aldı. Çalışanlar panikte, binaya çok sayıda ambulans geldi. Personeli sakinleştirmek için ilaç dağıtılıyor
Şirketin basın ve halkla ilişkiler birimi toplu işten çıkarma iddialarını yalanlarken, yönetimin Maslak’taki merkez binadan 180, Mecidiyeköy’deki binadan ise 80 kişiyi çıkaracağı öne sürülüyor. Bir üst düzey yöneticiden gelen bilgiler ise bu rakamın 600’e yaklaşacağı yönünde…

[B]

Son düzenleme:
baby first ten takvim yapmak için üyemi olmak gerekiyor ya?

evet duygucum üye olcan hemen üye olunuyor merak etme bu arada resmi değiştireceğin zaman tekrar kk ne girmene yapıştırmana gerek yok ordan yaptınmı burdanda değişiyor canım

betülcüm o şiveyi sabahları yabancı damat oynuyorda ordan duydum yazam dedim çok hoşuma gittiydikaydirigubbakcemile2

Aaa duymadım ne zaman ? ve hangı sartlarda acaba ? herkese olucagını sanmıyorum ama :çok üzgünüm:
Gecen de cıkmıstı yurt dısında yasıyan ve en az 77 dogumlu olan turklereydı sanırım.. :uhm:

Canım eşim söyledi..Bu ekonomik kriz için paket oluşturmuşlar bu paketin içinde bedelli askerlikte varmış,Askeriyede istiyormuş,şartları bilmiyorum maalesef..

kızlar teşekkür ederim destekleriniz için :teselli:

DERYACIM HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:

aa canıımm hemen hemen aynı daa sayılırık yawwkaydirigubbakcemile5 bende 1.72...kg 64 hedefim benim de en fazla 58...ee okadar da benzesin yaw sıpalaar..:mymeka:
ben eşime sana cok bakmışım sana benzedi deriimm şakkıdıbileyydiimm aynada hep kendimi seyrederdiiim beadelikafadulden

Son düzenleme:
Arzu canım ya yenı gordum Aman Allah korusun yaa madem tahlıye edılıcek duzeyde bırsey beklenıyor sızde tedbırınızı alsanız ?

Eda ınsallah ısımıze yarar bırseydır canım yaa... :teselli:
Gercı benım kı de meraklı askere gıtmeye kabul etmezmıs bırdee...
Soyluyorum bedellı cıkarsa oyle yapıcaksın dıyee ama delii nolcakk.. bakalım Allah kerıım..

selam kızlarrrr dün öğleden sonra gelemedim kociş bana yardım etti evde yarım kalan temizliğimi bitirdim benim ev feci toz oluyor yaaa offf hergün almak lazım bazen atlıyorum heryeri alamıyorum neyseki yaptık işte bu gün çamaşırlarımla uğraşıyorum makina çalışıyor dün akşamdan beri yatak yorgan yüzleri ceyinin çamaşırları yatağı vss heryerin yüzünü kaldırdım temizleyeyim bari dedim bir seferde yoksa yarım yarım bir türlü bitmiyor bölee haftaya da perdelerimi yıkıyacağım inşallah evim mis gibi olacak

Salihacım teşekkür ederim.
Edacım harika görünüyorsunuz sende oğluşunda allah nazardan saklasın ikinizide

Saol Duygucum,sizde öylesiniz Maşallah..

Ya aslında ben hamileliğimde hep dua ettim eşime benzesin diye ama doğunca yan cizdim,napim kıskanıyorum işte ikiz gibiler..

Kızlar bebişleriniz nelerden korkuyor? gözlemleyebildiniz mi?
Bizimkisi kucağımdayken el blendırını çalıştırdığım zaman ağlamaya başlıyor,halbuki elektrik süpürgesine fön makinesinden korkmuyor çok ilginç...

Kızlar yaa Aslan ın ben bırseyler yerken bır seyretmesı var gorsenız dayanamazsınız yaa..:roflol:
yıyebılse valla hemen verıcem cok tatlı bakıyor ya elımı takıp edıyor resmen gozlerıylee.. Şeniz :asigim:

Arzcum teşekkür ederim çok güzel bir siteymiş gerçekten takvimde otomatikman değişiyor süper valla...

Kolay gelsın canııımmmm... aman yorma kendını fazlaa.. Şeniz

allahım yaaaa:roflol: denizlili seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol: ben denizli doğumluyum annemler denizli tavastan çok ii bilirim ben bu şiveyi

Kız bu antep şivesini yazdıııı Allah ıyılıgını versın emııı... :roflol::roflol: .... delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…