Doğum yapmış olan anneler buraya....

Evt canım mabalı boynuna:roflol::roflol:
Birde ölümü gör yemezsen vardır..
Ayy çok ısrar ederler yemek konusunda hele annem her geleni şişirir yerinden kalkamazlar,ellerinde sodayla çıkarlar evdenkaydirigubbakcemile3

sorma herkes o kadar misafir perver ki , normalde türk ailelerinde genel bi özellik bu ama antep insanı çok daha fazla misafirperver.. ramazan bayramında yuvarlama yeniyor ya orada, gittiğimiz bi yerde amca '' bak yemezsen oruçların kabul olmaz haa '' demişti :roflol: ben de kimse kırılmasın diye azar azar tatlarına bakmaktan mide ağrısından ölmüştüm o ilk gidişimde ....
sonra akıllandım ama, yemeden nasıl kalkılır yolunu buldum :roflol:

ayy nebiliim kız muhasebeciliğim tuttu işimi özledim galibaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

Ay merak ettim neymiş yolu:roflol:,birde bu yaz gitmeyi düşünüyormusunuz?

Kızlar yemekteyize bakıyormusunuz?
Prens erkan var bugün. Valla iyi oluyo, bende değişik şeyler öğreniyom seyrederken bazen :dance:

Gectıgımız hafta sonu ıkea ya gıtmıstık kızlar..
Oğlum uslu uslu gezındı en cok sevdıgı sey ya zaten :)
Mamasını da verdım agzıcuguna karnına doyuyordu gezerken daha ne ıstesıın dimi oohh.. kaydirigubbakcemile3

ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIM CANCAGIZLAARR... :))

Son düzenleme:
Ay merak ettim neymiş yolu:roflol:,birde bu yaz gitmeyi düşünüyormusunuz?

:roflol: şimdi herkes utanıyorum da yemiyorum falan zannediyordu.. ben de ikinci gidişimde eşimi tembihledim, o zaten az yer , eti de pek sevmez vs...açıklamaları da o benim yerime yapınca,
bir de benim yiyemediklerimi onun tabağına aktardık mı :smiley-cool: bu iş tamam :roflol:
mayıs gibi gitmeyi düşünüyoruz canım,yazın çok sıcak olur baharda gelin diyorlar...şimdiye kadar hep bayramlarda gitmiştik çünkü..

Selam betül;
bende bu hafta yada haftaya istiyorum gitmeyi. Nasıl var mı değişik şeyler?
Bide oranın isveç köftesini çok severim.

Son düzenleme:
ben çantamı hazırlıyayım bari ne olur ne olmaz:çok üzgünüm:
benneyaptımki :teselli:

Anam hepimizi şaşurtun herii :roflol: bu da merzifon(Amasya) şivesi hadı buyrun :))

valla tahömın edebılıyorum cıdden aynı bızımkı gıbı demekkıı.. kaydirigubbakcemile3

Bende yavv.. ne yapsam dıye dusunuyorum.. ama pattis de kalmamıs.. soyle sulu bır yemek yapayım dıdıyım emme bakalım.. cokacimcoook

Molfix kullanan arkadaşlar Migrosta 5-18 martta dev pakette 2 ıslak havlu bedavaymış bilginiz olsun..

tesekkur ederız canıımm.. :1hug:

ben çantamı hazırlıyayım bari ne olur ne olmaz:çok üzgünüm:

Ay arzucum allah korusun ya benide tedirgin ettin şimdi allaha emanet olun canım ya..
Sağol canım..
Salihacım bende biraz önce bütün evi derledim topladım kek yaptım şimdi yemek yapcam ama aynen bende öyle diyorum ya bir mucize olsa şimdi birisi yemey yapsa bana:1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol:Ay çok tatlısınız yaaa.Bende bayılırım onların şivelerine benimde eski komşum antepliydi ondan çok alışkınım.Ondan duydugum ve çok güldüğüm bir kaç kelime hala aklımda;Baamı diyin gııı:)Banamı diyorsun
Mukaat ol sen saa:Kendine iyi bak
Birde oğluna depele len derdi oda çiğne anlamına gelirmişş:roflol::roflol:

doktordan geldik sünnete gerek yok ..normal dedi..1yaşa kadar bikaç kez idraryolları enfeksıyonu yaşanmadıkça narkoza gerek yok dedi..şükür...PNÖMOMOKzatürre sanıyorum..menenjit karmaaşımızın içinde varmı bilmıyorum..ben aşı takvımını kaybettım ama allahtan saglık ocağında kayıtlar var yenısını cıkarıcak babası..bi rotayı dısarda oluyoruz zaten..çok dağınığım kafam çok dalgın..bu ay bi aşımız daha var sanıyorum ama neydı unuttum..şu aşı işini menenjıtı bı araştriim.menenjıtde mıkrobık sanıyorum....MERVE nin cinliğinin kaynağını öğrenmiş oldum..nede olsa o bi antepli..hiç yaşamasada ..rahmetli taşarın kızkardeşi annemin sıkı ahpabıdır..antebe taşındılar..biara bize geldi..bir koca bavul..çinden kendıne bi eşofman almış kalanı lahmacunlar içli köfteler tatlılar patlıcankuruları...bızımkı buzdolabı hep doludur benım babamda sıvaslı etyemeklerıne düşkündür..dolabı açmış bana döndü kere bacım bune fare düşse kafası kırılır:)

oyy yerim ben onu cooll erkekim benimmm

Selam betül;
bende bu hafta yada haftaya istiyorum gitmeyi. Nasıl var mı değişik şeyler?
Bide oranın isveç köftesini çok severim.

Selam canım :)

evet var canım ya ozellıkle cocuk reyonundan cıkmak ıstemıyorum vallaa.. kaydirigubbakcemile3
yenı seyler var katolog da cıkmıs... esımle dusundukte yok yere masraf yapmıssız gerkceten oyle bır seye..
ıkeadan cok daha sade bır sekılde doseyebılırdık.. aslında ıkeayı cok uzun zamandır bılıyoruma ama neden orayı dusunmedık bılmıyorum..

(Bu arada alıntından resımlerı sılermısın canım sana zahmet kaldıracagım cunku resımlerı sonra:)

Son düzenleme:
Hicran nasıl bir hesap yaptın öyle yaaa valla:bbo:
Betül allah nazardan saklasın Aslanı maşallah

MaşaAllah Aslan'a.. koca gözlüm benim, çok şeker..

Aslanı dışarıda mama yerken görünce aklıma geldi, soracağım şey...
mamayı evde hazırlayıp, biberonu mama termosuna koyup birkaç saat sonra bebişe mi içiriyorsunuz? yoksa dışarıda mı hazırlıyorsunuz fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…