- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.181
ben de antep geliniyim :lepi:
ilk gittiğimde çoğu şeyi anlayamıyordum, eşim de gülüyodu bana, ona ''ne dedi'' der gibi bakmam komiğine gidiyordu :mymeka:
çok hoş bi şive esasında..ama ilk duyunca anlamak zor oluyo tabii..
yemek sofrasından kalkarken herhes ''mabalı boynuna '' diyo mesela.. ben de sonradan çaktım, vebali boynuna diyolarmış.. eğer canın istediği halde yemezsen günahı senin olsun diyolar cokacimcoook
gidiiik çok hoş gerçekten, birisi bir yere gitmişse gidikti diye anlatıyolar.. orada benim ağzıma da dolanmıştı gidikti demek kaydirigubbakcemile3
Evt canım mabalı boynuna:roflol::roflol:
Birde ölümü gör yemezsen vardır..
Ayy çok ısrar ederler yemek konusunda hele annem her geleni şişirir yerinden kalkamazlar,ellerinde sodayla çıkarlar evdenkaydirigubbakcemile3
Canım nerden buldun:)))
Bende çok beğenirim bu türküyü..
Kınamda hep bunu çalmıştık...
Kız nasıl bir hesaplamıdır bu böyle:roflol:
Salihacımm seninde kilo sorunun yokmuş pek...sende mi vermek istiyorsun ki?
sorma herkes o kadar misafir perver ki , normalde türk ailelerinde genel bi özellik bu ama antep insanı çok daha fazla misafirperver.. ramazan bayramında yuvarlama yeniyor ya orada, gittiğimiz bi yerde amca '' bak yemezsen oruçların kabul olmaz haa '' demişti :roflol: ben de kimse kırılmasın diye azar azar tatlarına bakmaktan mide ağrısından ölmüştüm o ilk gidişimde ....
sonra akıllandım ama, yemeden nasıl kalkılır yolunu buldum :roflol:
ayy nebiliim kız muhasebeciliğim tuttu işimi özledim galibaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
ayy gerçekmi bu nasıl tutmuş öyle yavrusunu çok tatllıııııı:1hug:
Ay merak ettim neymiş yolu:roflol:,birde bu yaz gitmeyi düşünüyormusunuz?
Gectıgımız hafta sonu ıkea ya gıtmıstık kızlar..
Oğlum uslu uslu gezındı en cok sevdıgı sey ya zaten :)
Mamasını da verdım agzıcuguna karnına doyuyordu gezerken daha ne ıstesıın dimi oohh.. kaydirigubbakcemile3
[
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIM CANCAGIZLAARR... :))
benneyaptımki :teselli:ben çantamı hazırlıyayım bari ne olur ne olmaz:çok üzgünüm:
aççık denizli aççık antep
heyırlı başarıları yabancı damattaki nazlının anası dedi o gün nedibbasınızda bizim denizli demin ayırmamıştım pardon betülcüm hemşocum bildin aytencim hehe eferim gı
kız eda nasıl konuşuyolar eccik konuşuver
ceylinde aynen öle canım yaa çok şeker oluyorlar değilmi versen eline yemeye başlayacaklar sanki birde ceylin bizimle sofraya oturmaya bayılıyor yemek yiyişimizi seyretmeye doyamıyor sankii mutfakta masam var benim orda yeriz genelde oda koltuğunda oturup bizi seyreder hep ama fazla durmaz orda ağlar ve kucaklamamızı sağlar hemen kucakta sofraya oturunca susuyorr alışsın diye bende bende köşe koltuk var mutfakta onun tam köşesine oto koltuğunu koyuyorum ordan izliyor bizi artık kucağa alışmasın sofrada diye böle yapıyom artık ama çıt çıkmıyor yemek boyunca sadece gözler konuşuyorr:roflol:
ayy evet bizim kide aynenn sankii onun ağzına veriyormuşum gibii bakıyo ki nasıl ya
ozaman ben de cok hevesleniyorumm bişeyler vermeye. hele.birazda daha büyüsünlerde:))
ayy ben tembelleştiim bugun yaw içimden yemek yapmak falan da gelmio amaan kim kalkcak yapcak şimdii:1closedeyes: ama nedense.. abur cuburdu pastalar kekler yapmaya hiç üşenmiyorum hihoyyytaklıma düşer düşmez koyuluyorum ben anlamadım bu işi bu hamurişlerinee bölee dewam edersem bana da bi akapunkturcu gerekecek-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Molfix kullanan arkadaşlar Migrosta 5-18 martta dev pakette 2 ıslak havlu bedavaymış bilginiz olsun..
Kızlar yemekteyize bakıyormusunuz?
Prens erkan var bugün. Valla iyi oluyo, bende değişik şeyler öğreniyom seyrederken bazen :dance:
ben çantamı hazırlıyayım bari ne olur ne olmaz:çok üzgünüm:
Teşekkür ederiz Nuraycımm,evt benzemiyoor
Eşim söz verdi ikincisini bana benzetecekmiş, bana benzeyenede reddbull içerecekmiş ki diğerleri onu geçmesin birinci olsun diye...:roflol::roflol:
Duygu canım aşı konusunda bilgisizim ne yazık ki.....
ayy evet bizim kide aynenn sankii onun ağzına veriyormuşum gibii bakıyo ki nasıl ya
ozaman ben de cok hevesleniyorumm bişeyler vermeye. hele.birazda daha büyüsünlerde:))
ayy ben tembelleştiim bugun yaw içimden yemek yapmak falan da gelmio amaan kim kalkcak yapcak şimdii:1closedeyes: ama nedense.. abur cuburdu pastalar kekler yapmaya hiç üşenmiyorum hihoyyytaklıma düşer düşmez koyuluyorum ben anlamadım bu işi bu hamurişlerinee bölee dewam edersem bana da bi akapunkturcu gerekecek-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ben de antep geliniyim :lepi:
ilk gittiğimde çoğu şeyi anlayamıyordum, eşim de gülüyodu bana, ona ''ne dedi'' der gibi bakmam komiğine gidiyordu :mymeka:
çok hoş bi şive esasında..ama ilk duyunca anlamak zor oluyo tabii..
yemek sofrasından kalkarken herhes ''mabalı boynuna '' diyo mesela.. ben de sonradan çaktım, vebali boynuna diyolarmış.. eğer canın istediği halde yemezsen günahı senin olsun diyolar cokacimcoook
gidiiik çok hoş gerçekten, birisi bir yere gitmişse gidikti diye anlatıyolar.. orada benim ağzıma da dolanmıştı gidikti demek kaydirigubbakcemile3
Evt canım mabalı boynuna:roflol::roflol:
Birde ölümü gör yemezsen vardır..
Ayy çok ısrar ederler yemek konusunda hele annem her geleni şişirir yerinden kalkamazlar,ellerinde sodayla çıkarlar evdenkaydirigubbakcemile3
Gectıgımız hafta sonu ıkea ya gıtmıstık kızlar..
Oğlum uslu uslu gezındı en cok sevdıgı sey ya zaten :)
Mamasını da verdım agzıcuguna karnına doyuyordu gezerken daha ne ıstesıın dimi oohh.. kaydirigubbakcemile3
-------------------
ALINTI YAPMAYIN OLUR MU SILECEGIM CANCAGIZLAARR... :))[/I][/B]
Selam betül;
bende bu hafta yada haftaya istiyorum gitmeyi. Nasıl var mı değişik şeyler?
Bide oranın isveç köftesini çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?