Doğum yapmış olan anneler buraya....

İnşallah canım,gerçi hayırlısı ne ise olsun...

Canım kolay gelsin benimde ev aynı şekilde..sil süpür,arkanı dön tekrar toz oluyor işte...

Ya kızlar ben Antepliyim ama ben de çok benzetemedimm:ecrin_bebek:
Arzu kız yanlış yazmışsınn heyirlii tutmuş biraz gerçi...

evet cnm işin acığıı bende şimdi kıskandım :dilcikar:yanii bende senin gibi demiştim ama şimdi benzesn istiyorm bana valla..:jeyyar:
edacım benim ki ani haraketlerden ve yüksek seslerden cok korkar ve hemen tepki verir
başlar ağlamaya..:çok üzgünüm:

Valla koca adam olmuş kerata...Maşallah. Harbiden sana pek benzemiyo..Biz ne vakit bakmışız ya babalarına....:dance:

Teşekkür ederiz Nuraycımm,evt benzemiyoor

Eşim söz verdi ikincisini bana benzetecekmiş, bana benzeyenede reddbull içerecekmiş ki diğerleri onu geçmesin birinci olsun diye...:roflol::roflol:

Duygu canım aşı konusunda bilgisizim ne yazık ki.....

aççık denizli aççık antep

heyırlı başarıları yabancı damattaki nazlının anası dedi o gün nedibbasınızda bizim denizli demin ayırmamıştım pardon betülcüm hemşocum bildin aytencim hehe eferim gı
kız eda nasıl konuşuyolar eccik konuşuver

Son düzenleyen: Moderatör:

cihazların ses tonları farklı ondandır genelde bebişler blendırdan korkarlar

ANTEBİN HAMAMLARI SALLANIR KÜLHANLARI
HOŞGÖR MAHALLESİNİN DİBDİBEDİR DAMLARI
ÇİĞKÖFTENİN ADINA BAKLAVANIN DADINA
YEDE ER MURADINA

HELE HELE HELE HELE ANTEPLİM
GEL YANIMA BİR DATLIM
ÇİFTETELLİ ÇALIYOR KALKINDA OYNAYALIM

ŞU KİLİSİN HALLARI GELORUM DER DİLLERİ
MUTLAK HALEBE DÜŞER KAÇAKÇININ YOLLARI
MERCİDABIK OVASI KARAYILAN YUVASI
ÇALAR BARAK HAVASI

HELE HELE HELE HELE ANTEPLİM
GEL YANIMA DİLİ DATLIM
ÇİFTETELLİ ÇALIYOR KALKINDA OYNAYALIM

TOROSLARIN KOLUDUR BİZİM GAVUR DAĞLARI
ACI MIRRA İÇERLER AĞALARI BEYLERİ
PAMUKLAR TARLASINDA TEKİRİN YAYLASINDA
AĞALAR HAVASINDA

BUNDA OYNAMAK HARİKA anteplide değiliz nedense çok hoş geliyor

ceylinde aynen öle canım yaa çok şeker oluyorlar değilmi versen eline yemeye başlayacaklar sanki birde ceylin bizimle sofraya oturmaya bayılıyor yemek yiyişimizi seyretmeye doyamıyor sankii mutfakta masam var benim orda yeriz genelde oda koltuğunda oturup bizi seyreder hep ama fazla durmaz orda ağlar ve kucaklamamızı sağlar hemen kucakta sofraya oturunca susuyorr alışsın diye bende bende köşe koltuk var mutfakta onun tam köşesine oto koltuğunu koyuyorum ordan izliyor bizi artık kucağa alışmasın sofrada diye böle yapıyom artık ama çıt çıkmıyor yemek boyunca sadece gözler konuşuyorr:roflol:

ayy evet bizim kide aynenn sankii onun ağzına veriyormuşum gibii bakıyo ki nasıl ya
ozaman ben de cok hevesleniyorumm bişeyler vermeye. hele.birazda daha büyüsünlerde:))

ayy ben tembelleştiim bugun yaw içimden yemek yapmak falan da gelmio amaan kim kalkcak yapcak şimdii:1closedeyes: ama nedense.. abur cuburdu pastalar kekler yapmaya hiç üşenmiyorum hihoyyytaklıma düşer düşmez koyuluyorum ben anlamadım bu işi bu hamurişlerinee bölee dewam edersem bana da bi akapunkturcu gerekecek-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Yerim onu ben,bizimkisi ani seslerden çok korkmuyor hatta korktuğu şeylere gülüyor bazen,biraz ters bizimkisi..
abisine iğne vururken babası, eşimde bende isterim diye ağlarmış buda öyle olacak galiba

Ya şimdi konuşsam pek anlaşılmaz şivesi pek ama
gidiik,geliiik,bilmiimki heyir,seviikk, bide yorum kelimesini çok kullanırlar
Ama yabancı damatta şiveleri çok benzetmişler,başarılı olmuşlar...

İnşallah canım,gerçi hayırlısı ne ise olsun...

Canım kolay gelsin benimde ev aynı şekilde..sil süpür,arkanı dön tekrar toz oluyor işte...

evet yaa dünyada toz olmasaydı ne iyi olurdu valla hergün 10 dk toz alsan yılda 3650 dk oda 60,5 saat nerdeyse yılda 3 gün sadece toz almak sürer kaydirigubbakcemile3 endimi çok tembel gördüm bugün yaaakaydirigubbakcemile3

Canım nerden buldun:)))
Bende çok beğenirim bu türküyü..
Kınamda hep bunu çalmıştık...

Kız nasıl bir hesaplamıdır bu böyle:roflol:

Salihacımm seninde kilo sorunun yokmuş pek...sende mi vermek istiyorsun ki?

ben de antep geliniyim :lepi:
ilk gittiğimde çoğu şeyi anlayamıyordum, eşim de gülüyodu bana, ona ''ne dedi'' der gibi bakmam komiğine gidiyordu :mymeka:
çok hoş bi şive esasında..ama ilk duyunca anlamak zor oluyo tabii..
yemek sofrasından kalkarken herhes ''mabalı boynuna '' diyo mesela.. ben de sonradan çaktım, vebali boynuna diyolarmış.. eğer canın istediği halde yemezsen günahı senin olsun diyolar cokacimcoook
gidiiik çok hoş gerçekten, birisi bir yere gitmişse gidikti diye anlatıyolar.. orada benim ağzıma da dolanmıştı gidikti demek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…