- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.161
Eda ınsallah ısımıze yarar bırseydır canım yaa... :teselli:
Gercı benım kı de meraklı askere gıtmeye kabul etmezmıs bırdee...
Soyluyorum bedellı cıkarsa oyle yapıcaksın dıyee ama delii nolcakk.. bakalım Allah kerıım..
selam kızlarrrr dün öğleden sonra gelemedim kociş bana yardım etti evde yarım kalan temizliğimi bitirdim benim ev feci toz oluyor yaaa offf hergün almak lazım bazen atlıyorum heryeri alamıyorum neyseki yaptık işte bu gün çamaşırlarımla uğraşıyorum makina çalışıyor dün akşamdan beri yatak yorgan yüzleri ceyinin çamaşırları yatağı vss heryerin yüzünü kaldırdım temizleyeyim bari dedim bir seferde yoksa yarım yarım bir türlü bitmiyor bölee haftaya da perdelerimi yıkıyacağım inşallah evim mis gibi olacak
kızlar arkadaşım doğurdu sonunda şimdi konuştum çok acıdı ama geçti şimdi diyor canım benim...
Toprak'ımız DOĞDUUUUUUUUUU
Büyümüşmüyüz Teyzeleri:))
Valla koca adam olmuş kerata...Maşallah. Harbiden sana pek benzemiyo..Biz ne vakit bakmışız ya babalarına....:dance:
Saol Duygucum,sizde öylesiniz Maşallah..
Ya aslında ben hamileliğimde hep dua ettim eşime benzesin diye ama doğunca yan cizdim,napim kıskanıyorum işte ikiz gibiler..
Kızlar bebişleriniz nelerden korkuyor? gözlemleyebildiniz mi?
Bizimkisi kucağımdayken el blendırını çalıştırdığım zaman ağlamaya başlıyor,halbuki elektrik süpürgesine fön makinesinden korkmuyor çok ilginç...
Arzu canım ya yenı gordum Aman Allah korusun yaa madem tahlıye edılıcek duzeyde bırsey beklenıyor sızde tedbırınızı alsanız ?
Valla koca adam olmuş kerata...Maşallah. Harbiden sana pek benzemiyo..Biz ne vakit bakmışız ya babalarına....:dance:
Saol Duygucum,sizde öylesiniz Maşallah..
Ya aslında ben hamileliğimde hep dua ettim eşime benzesin diye ama doğunca yan cizdim,napim kıskanıyorum işte ikiz gibiler..
Kızlar bebişleriniz nelerden korkuyor? gözlemleyebildiniz mi?
Bizimkisi kucağımdayken el blendırını çalıştırdığım zaman ağlamaya başlıyor,halbuki elektrik süpürgesine fön makinesinden korkmuyor çok ilginç...
Kızlar yaa Aslan ın ben bırseyler yerken bır seyretmesı var gorsenız dayanamazsınız yaa..:roflol:
yıyebılse valla hemen verıcem cok tatlı bakıyor ya elımı takıp edıyor resmen gozlerıylee.. Şeniz :asigim:
Kızlar yaa Aslan ın ben bırseyler yerken bır seyretmesı var gorsenız dayanamazsınız yaa..:roflol:
yıyebılse valla hemen verıcem cok tatlı bakıyor ya elımı takıp edıyor resmen gozlerıylee.. Şeniz :asigim:
Kolay gelsın canııımmmm... aman yorma kendını fazlaa.. Şeniz
evet cnm işin acığıı bende şimdi kıskandım :dilcikar:yanii bende senin gibi demiştim ama şimdi benzesn istiyorm bana valla..:jeyyar:
edacım benim ki ani haraketlerden ve yüksek seslerden cok korkar ve hemen tepki verir
başlar ağlamaya..:çok üzgünüm:
aççık denizli aççık antep
heyırlı başarıları yabancı damattaki nazlının anası dedi o gün nedibbasınızda bizim denizli demin ayırmamıştım pardon betülcüm hemşocum bildin aytencim hehe eferim gı
kız eda nasıl konuşuyolar eccik konuşuver
İnşallah canım,gerçi hayırlısı ne ise olsun...
Canım kolay gelsin benimde ev aynı şekilde..sil süpür,arkanı dön tekrar toz oluyor işte...
ANTEBİN HAMAMLARI SALLANIR KÜLHANLARI
HOŞGÖR MAHALLESİNİN DİBDİBEDİR DAMLARI
ÇİĞKÖFTENİN ADINA BAKLAVANIN DADINA
YEDE ER MURADINA
HELE HELE HELE HELE ANTEPLİM
GEL YANIMA BİR DATLIM
ÇİFTETELLİ ÇALIYOR KALKINDA OYNAYALIM
BUNDA OYNAMAK HARİKA anteplide değiliz nedense çok hoş geliyor
evet yaa dünyada toz olmasaydı ne iyi olurdu valla hergün 10 dk toz alsan yılda 3650 dk oda 60,5 saat nerdeyse yılda 3 gün sadece toz almak sürerkaydirigubbakcemile3 endimi çok tembel gördüm bugün yaaakaydirigubbakcemile3
Yerim onu ben,bizimkisi ani seslerden çok korkmuyor hatta korktuğu şeylere gülüyor bazen,biraz ters bizimkisi..
abisine iğne vururken babası, eşimde bende isterim diye ağlarmış buda öyle olacak galiba
Ya şimdi konuşsam pek anlaşılmaz şivesi pek ama
gidiik,geliiik,bilmiimki heyir,seviikk, bide yorum kelimesini çok kullanırlar
Ama yabancı damatta şiveleri çok benzetmişler,başarılı olmuşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?