- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.121
eda canıım süper görünüyosunuzz valla senn bayağıı bi çıtırmışsın cnm yaakaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yüzün cok duru maşallahhama bebişin pek benzemiyo sana sarışınlığı benziyo sadece..benneyaptımki
Saol canım seninkine de Maşallah....
Şimdi kilo bakımından iyi sayılırım aslında ama hamilelik öncesi kiloma 4-5 kilo daha var...
Yani 36 beden kıyafetlerime geri dönmeye(((((((((
maşaAllah..Allah nazarlardan korusun anne oğul ikinizi de Şeniz
36 beden mi ? edacım senin boyun da uzun 38 iyidir bence sana.. ben bile 38 bedenim yaw kaydirigubbakcemile3 senin 36 beden halinin yanında ben şişko kalırım :lepi:
arzucum hoşgeldin sen neler yaptın aslındaaa
eda kız maşallah çok tatlısın tütütüüüüü heç doğurmuş birine benzemiyorsun sen bizim mahallede otursan lakabın hazırdı güzel gelin:1hug:
oğluşunada maşallah cin gibi bakıyor o baba sanırımhihoyyyt
Saol salihacımm,yok yaa eski çıtırlığımız nerdee:)
Evt hem huyu hem suyu babasına benzedi...Babasını görsen kopyası..Sanki eşimin suratını alıp bebek suratı yapmışlar..Bi gözlerinin çekikliği bana benziyor o kadar...
yaw benim oğlanada son günlerde baba aynı diyolar :dilcikar:bi göz kısmıı az bişi benzio hep baba diolar ama burun cene kısmı ben.. amma evet senin oğluşun gözleride andırıyo seni..:jeyyar:
yokk bacım yaa vallah cıtırsınn daha ne olsn lülülülülülü 36 bedenmişş uyyhh kac kilosunn da şimcik yaww öle:bbo:
Betül duydun mu canım? Bedelli Askerlik çıkacakmış..hihoyyythihoyyythihoyyyt
maşaAllah..Allah nazarlardan korusun anne oğul ikinizi de Şeniz
36 beden mi ? edacım senin boyun da uzun 38 iyidir bence sana.. ben bile 38 bedenim yaw kaydirigubbakcemile3 senin 36 beden halinin yanında ben şişko kalırım :lepi:
Teşekkürler Canım...Evt eşimde aynı şeyleri söylüyor önceden celimsiz çocuk gibiydin şimdi azcuk kadına benzedin diyoor ama takıntım yokmu işte kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk deryacım ben pasta felan eettim bir ara yzam tarifini cokacimcoook
kız burda deprem muhabbeti var anlamadık gitti bütün okullar tatil arkadaşlarım evlerinden çoktan getti tek katlı evlere eşimse manyakmısın sen otur evde bilincekv olsa düzce depremi bilinirdi diyoo korkuyorum ben gene napcam bilemedimbenneyaptımki
Canım ya Allah korusun,eşin doğru söylüyor depremi kimse bilemez ama
sen bence bu sarsıntıların artçı olup olmadığını bir araştır...Birde taşınanlar toplu bir şekilde mi taşındılar yoksa uzun bir zaman içerisinde mi?
Teşekkürler Canım...Evt eşimde aynı şeyleri söylüyor önceden celimsiz çocuk gibiydin şimdi azuk kadına benzedin diyoor ama takıntım yokmu işte kaydirigubbakcemile3
Canım ya Allah korusun,eşin doğru söylüyor depremi kimse bilemez ama
sen bence bu sarsıntıların artçı olup olmadığını bir araştır...Birde taşınanlar toplu bir şekilde mi taşındılar yoksa uzun bir zaman içerisinde mi?
yok gülüm bugün için 21 ev tahliye edilmiş ve okullar tatil olmuş
Vallahı canım 12 kg olması lazım.. ama 12 kg da nasıl tasınır bılmııyorum.. kanguru saglam kalıplı guzel destegı fılan ama 12 kg cocuk da kanguru da yorar sankı ınsanı..kanguruu ben hiç almadım..bilmiyorumm ne kadar işime yarar anca 12 kg a kadar olan varr sanırım..:sm_confused:
betül cnm sen chicconun kangurusu kaca almıştın?kac kg a kadar senin ki..alsam mı acep
bebek arabası hakkatten indircıkar bi alışverşe giderken zor oluyo..ama kanguruda ne kadar süre kullanılır bilmiyorum.:uhm:.
duygucumm ayrıcaa yazmış ve bizlerle paylaşmış olduğun hayatıınn gerceği olan şiir için cook teşekkür ederiimm harika.. tebrik ederima.s.
betülcüm ilk cümleyi sana yazmıştım ikincisini gülsüme aslında gülsüme değil minik annişe adını unuttum sana yanlış yazmadım yanii...
bu arada hala hastaşlanmadım 5 gün gecikti çok korkuyorum test bile yapmıyorum ooof offf
O ne demek gıı.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar heyırlı başarılar hehehe nedipbasınız
Saliha canım ne zamandır soylıcem soylıcem unutuyorum su tombısı gordukce..
Cok tatlılasmıs annesı ıyıcee yaa masallah yanaklar goz agız cok tatlıı.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?