Doğum yapmış olan anneler buraya....

eda kız maşallah çok tatlısın tütütüüüüü heç doğurmuş birine benzemiyorsun sen bizim mahallede otursan lakabın hazırdı güzel gelin:1hug:

oğluşunada maşallah cin gibi bakıyor o baba sanırım
hihoyyyt

Saol salihacımm,yok yaa eski çıtırlığımız nerdee:)
Evt hem huyu hem suyu babasına benzedi...Babasını görsen kopyası..Sanki eşimin suratını alıp bebek suratı yapmışlar..Bi gözlerinin çekikliği bana benziyor o kadar...

arzucum hoşgeldin sen neler yaptın aslındaaa

hoşbulduk deryacım ben pasta felan eettim bir ara yzam tarifini cokacimcoook

kız burda deprem muhabbeti var anlamadık gitti bütün okullar tatil arkadaşlarım evlerinden çoktan getti tek katlı evlere eşimse manyakmısın sen otur evde bilincekv olsa düzce depremi bilinirdi diyoo korkuyorum ben gene napcam bilemedimbenneyaptımki

Teşekkürler Arzucumm...senin gibi tatlı,kafa dengi bir komşum olurdu siz orda otursaydım...Ne yazık ki kafa dengi,akran bir komşum yok..

Saliha canım ne zamandır soylıcem soylıcem unutuyorum su tombısı gordukce..
Cok tatlılasmıs annesı ıyıcee yaa masallah yanaklar goz agız cok tatlıı.. :)

Betül duydun mu canım? Bedelli Askerlik çıkacakmış..hihoyyythihoyyythihoyyyt

Aaa duymadım ne zaman ? ve hangı sartlarda acaba ? herkese olucagını sanmıyorum ama :çok üzgünüm:
Gecen de cıkmıstı yurt dısında yasıyan ve en az 77 dogumlu olan turklereydı sanırım.. :uhm:

Vallahı canım 12 kg olması lazım.. ama 12 kg da nasıl tasınır bılmııyorum.. kanguru saglam kalıplı guzel destegı fılan ama 12 kg cocuk da kanguru da yorar sankı ınsanı..

Aslına bakarsanız bızım ıs ters oldu yanı kısa denk geldıgımız ıcın tam kanguru kullanılacak zamanlar evden cıkmıyoruz..
E daha sonrasında da agırlasacaklar.. bır bakıma dıyorum bosuna mı aldık kı acaba dıye ama bellı de olmaz..
havalar duzelır se kullanılır ama ne zaman duzelıcegıne baglı ıste.. sanırım 8 aydan sonra fılan kullanılması zor hal alır bebek acısından.. CADIARZU

Bu arada fiyatı da 194 fılandı sanırım.. ama daha uygunları da vardır chıcco nun..
baby jhön un de cok ıyı oldugunu duydum..

Aneey.. test yapsana kuzum nıye yapmıyon.. valla ben test yaparken ne heyecanlanmıstım ya sankı ılk bebek gıbı gerılım vardı.. kaydirigubbakcemile3

kızlar heyırlı başarılar hehehe nedipbasınız
O ne demek gıı.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saliha canım ne zamandır soylıcem soylıcem unutuyorum su tombısı gordukce..
Cok tatlılasmıs annesı ıyıcee yaa masallah yanaklar goz agız cok tatlıı.. :)

cannımmsıınn saooll betüllcüm ya seninn oğluş da öylee tam karizma..bütün bebişlere maşallah
yaa cnm soru sormuştum sana görmediin herhall bacım şu chicconun fiyatını...şutarafagitti

Salihacım teşekkür ederim.
Edacım harika görünüyorsunuz sende oğluşunda allah nazardan saklasın ikinizide

Arzucum allah korusun kötü şeyler getirme aklına...
Kızlar birşey sorucam bizim yaptırdıgımız aşılar içinde menenjit aşısı varmı acaba??Bir arkadşım en önemli aşılardan biri falan demişti havale falan oluyor ya allah korusun kafama takıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…