- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.101
evet baktım da chicconunkiler çok güsel kaliteli ama biraz pahalı işte 1-2 ay için değer mi diye düşünüyom birde gülsüm sendeki ne marka
Merhaba,
Ben bebegim 3 haftalikken kullanmaya basladim. Tabi yuzu bana donuk olarak. Son iki haftadir da yuzu disa donuk olarak kullaniyorum. Kizim cok seviyor kanguruda olmayi. Baby Bjorn diye bir markayi kullaniyoruyum. Mother Care den almistik. Cok memnunuz. Tavsiye ederim.
sen ne kadara almıştın canım? kaç kiloya kadar?
ayten kıs sabahtan beri iki kelime yazmışın nerdesin kıs sen nerelerde geziyosnaynı bülee
demek beni niye şikayet ediyosunuz diye gidip yine dövermiş:roflol::roflol::roflol:
evet eda,merve,duygu..haklısınız üzümsuyu..aytencan eksikolma..bu hazırların içine tadı guzelolsun dıye herşeyı koyuyolar..sanırım 10aylıktan falan önce yedırılemez aslında bunlar..keriss gbi alıyorum bende..makyajdı kıyafettı alışverişim bittiya luzumlu luzumsuz ne bulursam ismete alıyorum..bak sen borabeye..evet babaya benzedıyse yandın..cokgüldüm arabayı yürütmesine:)....ispiyoncuları bende hiç sevmem iyi yaparmış dövermiş:))
ya bu ne fatma yaa kız ben bunu yirim yaa.. kaydirigubbakcemile3günaydın teyzoşlarrr
-----------
evet baktım da chicconunkiler çok güsel kaliteli ama biraz pahalı işte 1-2 ay için değer mi diye düşünüyom birde gülsüm sendeki ne marka
12 kilograma kadar. Fiyatini tam hatirlamiyorum ama galiba 150 ytl civarindaydi galiba.
Web sayfasini veriyorum bilgi icin. Bir bak istersen.
Baby Bjorn Carrier Active
Büyümüşmüyüz Teyzeleri:))
canım maşallah oğluşunaaa:))adını hatırlayamadım çok zayıf gözüküyorsun bu arada sende kilo verenlerdensin galiba
Büyümüşmüyüz Teyzeleri:))
canım maşallah oğluşunaaa:))adını hatırlayamadım çok zayıf gözüküyorsun bu arada sende kilo verenlerdensin galiba
Saol canım seninkine de Maşallah....
Şimdi kilo bakımından iyi sayılırım aslında ama hamilelik öncesi kiloma 4-5 kilo daha var...
Yani 36 beden kıyafetlerime geri dönmeye(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?