- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.201
Hicran nasıl bir hesap yaptın öyle yaaa valla:bbo:
Betül allah nazardan saklasın Aslanı maşallah
Kızlar menenjit aşısını sormuştum ama görmediniz galiba bilen varmı?Aşı programında varmı yani?
Kızlar yemekteyize bakıyormusunuz?
Prens erkan var bugün. Valla iyi oluyo, bende değişik şeyler öğreniyom seyrederken bazen :dance:
:roflol: şimdi herkes utanıyorum da yemiyorum falan zannediyordu.. ben de ikinci gidişimde eşimi tembihledim, o zaten az yer , eti de pek sevmez vs...açıklamaları da o benim yerime yapınca,
bir de benim yiyemediklerimi onun tabağına aktardık mı :smiley-cool: bu iş tamam :roflol:
mayıs gibi gitmeyi düşünüyoruz canım,yazın çok sıcak olur baharda gelin diyorlar...şimdiye kadar hep bayramlarda gitmiştik çünkü..
Kızlar menenjit aşısını sormuştum ama görmediniz galiba bilen varmı?Aşı programında varmı yani?
niyeki gııııı yanlışmı hesaplamışım kafadan yaptım ama hesap yapmaya yapmaya beynim tembelleşmiş olabülüüüü dur bi bakayım benim böle tikimde vardı hesaplamam lazım şincikkk:roflol:
pnömokok menenjit aşısını da içeriyor bildiğim kadarıyla..
dr. öyle bilgi vermişti bana...
Damadım demek ıstedın herhall.. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3oyy yerim ben onu cooll erkekim benimmm
betül eda maşallah kuzulara çok şekerler ya
Tesekkur ederım arkadaslar saolun..Hicran nasıl bir hesap yaptın öyle yaaa valla:bbo:
Betül allah nazardan saklasın Aslanı maşallah
Tesekkur ederım canım :)MaşaAllah Aslan'a..koca gözlüm benim, çok şeker..
Aslanı dışarıda mama yerken görünce aklıma geldi, soracağım şey...
mamayı evde hazırlayıp, biberonu mama termosuna koyup birkaç saat sonra bebişe mi içiriyorsunuz? yoksa dışarıda mı hazırlıyorsunuz fisfisfis
aayyy atmaz mıııı suan bıle atıyor meselaaaa... :bbo:ya kızlar sizin çocuklarda çığlık atıyormu devamlı benim kız arada bir başlıyor bağırmaya kulaklarımızın zarı patlıyor heleki bazen gecenin 1-2 sinde başlıyor kucağa alıp dikkatini dağırmazsak devam ediyor çığlıklara bağırdıkça kendi sesi hoşuna gidiyor galiba tavana baka baka heyecanlanıyor bağırıyor meleklere bakar derlerya arada sanki birilerine bişii anlatıyor gözleri ile dolanıyor tavanı sağa sola ellerini uzatıyor falan korkmaya başladım bu zillidenkaydirigubbakcemile3
niyeki gııııı yanlışmı hesaplamışım kafadan yaptım ama hesap yapmaya yapmaya beynim tembelleşmiş olabülüüüü dur bi bakayım benim böle tikimde vardı hesaplamam lazım şincikkk:roflol:
duygucum ben de bilmiyordum şimdi senin için baktım burda açıklamışlar iyiki sormuşsun canım
Aşı Danışma Merkezi
bu arada uzun zamandır sana rep vermek için uğraşıyorum hala verdirtmiyor ya neden bi türlü anlamadım
Sağol şekercim.valla listede görmedim ama ismi farklı olabilirr
aslanıma maşallah kuzuma nazar değmesin emiii
sağol fatma duygu şu an bişi yok ama ben çıkıyorum evden mahallede kimsede yok apartman da 3 kişiyik baktım geldim kimse kalmamış bende çıkıyorum bişi olmaz Allah bilir bilinmez ama dikkatli olun dediler ben gelirim aççık tedirginliğim geçince
Yok kız o anlamda değil maşallah nasıl hesap yaptın öyle kafadan diye dedimdikaydirigubbakcemile3
AA öylemi sağol Mervecim bize hiçbirşey söylemedi doktor bu konuda bende sorayım bari..
Selam canım :)
evet var canım ya ozellıkle cocuk reyonundan cıkmak ıstemıyorum vallaa.. kaydirigubbakcemile3
yenı seyler var katolog da cıkmıs... bu arada ben cocugun odasını degıstırmek ıstıyorum yaa...
esımle dusundukte yok yere masraf yapmıssız gerkceten oyle bır seye..
ıkeadan cok daha sade bır sekılde doseyebılırdık.. aslında ıkeayı cok uzun zamandır bılıyoruma ama neden orayı dusunmedık bılmıyorum..
Esım askere gıderken suan oturdugumz evı bosaltıcaz... baska bır eve tasınıcaz.. orası ıcın cok daha sade bır cocuk odası dusunuyorum ıkeadan..
Bu takımı da esımın ablasına verebılırız tabı ısterse.. o da dogum yapıcak.. ve esı ısten cıkmıstı sımdı yenı gırdı anca toparlarlar.. ıyı olur hem ama bakalım.. fisfisfis
(Bu arada alıntından resımlerı sılermısın canım sana zahmet kaldıracagım cunku resımlerı sonra:)
aslanıma maşallah kuzuma nazar değmesin emiii
Betüllllll:1shok:;
nasıl silcemmmmmm?
ayyy betüüşşşş çok tatlı çıkmış oğluşunnnn biberonla yerlerken bayılıyom bendeeee:)aynı şekilde tunahanında bi foğtarafı var rep veremedim betüşş ne edemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?